2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
filiz güzelim geçmiş olsun

doğuma giderken neden haber vermiyorsun kimseye o nerden çıktı... insanın ailesi böyle zamanda yanında olmıycakta ne zaman olucak ... neden acıyorlar ayrıca sana ...

bak daha öncede dedim sana görümcemin iki oglu var araları 1,5 yaş gibi ikisine de tek başına bakmış... şimdi 20 yaşlarındalar üniversiteye gidiyorlar alıyorlar annelerini sinemeya, yemege, gezmeye vs gidiyorlar bayılıyorum ben onlara ....

sende öyle olucaksın işte

Merhabalar kızlar, gerçi kimsecikler kalmamış ama.))))
İncicim, daha önce önde mi oturuyordunuz çağanla birlikte.Eğer öne alıştıysa, arkada araba tutabiliyor.Bizim komşunun bebeği, anne sürekli önde kucağında da tunç olduğu için çocuk şimdi arkada oturunca kusuyor.Önde olunca birşey yok.Bizim ilk hastaneden çıktığımızdan beri araba koltuğunda oturuyor.Alıştığı için kusma problemimiz filan yok.

Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırsın.Hem niye sana acıyorlarmış yaa, anlamıyorum ben bu insanları.Boşver takma kafanı, büyüdüğünde görür onlar:)))Deryanın dediği gibi takarsın koluna ikisinide gezmelere gidersiniz:))))

selamlar kıslar anca bakabildim öğlen dersi bitiirp eve geçtim eşimin dra sınavı vardı o arada çağana baktım sonra o geldi oğlumla birlikte beni okula bıraktılar dönerken oto koltuğunda oturdu bir problem olmamış çok şükür meralcim yok biz hep arakada oturuyodukta daha önce kusmayıp birden yolda arabada kusunca dedim oto koltuğuymu rahatsız etti işalah alışırda rahat eder oğluşum zira bu yaz memlekete gidicez banada kolalık olur
accucum evet bende duydum onu 1 hazirandan sonra oto koltuğu zorunlu olucakmış
semracım sormuşssun canım ben gitmedim ama karasuda okuyan bir arakadaş vardı o çok seviyordu orayı çok güzel diyordu hayırdır sen napçan karasuda bakem

günaydın arkadaşalar,

yeşim nasılsın, kızında iyidir inş.

yav bi arabamaız yokki mirayımada oto koltuğu alayım :)))

Günaydın kızlar nasılsınız_?
Ooooh tatil konuşmaları başlamış:)))Hadi bakalım hayırlısı olsun, semracım güle güle oturun canım.
İncicim çağan paşamızda alışır, belki o zmana midesinde bir sorun vardı, yediği bişey dokunmuştur:)))Çok yediyse çocuuum:))))))))

Valla çok kolaylık oluyor, o arkada koltuğunda oturuyor.Uzun yolda biraz sıkıldığında mecburen kucağımıza alıyoruz ama çok uzun süreli değil.Onada anneannesi alıştırdı, bana kalsa almazdım ama.Sıkıldı dedi aldı, şimdi alıştı, biraz uzun yol gidelim kucağa gelmek istiyor.

saol meral abla, aslında çok istiyordum herşey dahil bi yere gidip kalmayı 5 senedir hep koşdurmaca telaş bi türlü dinlenemedim, busenede taşınma işaleri var artık seneye hak edicem tatili, erken rezervasyonlara bakıyorum çok güzel ama benim işden ayrılma tarihim belli olmadığı için karar veremiyorum.

günaydın kızlar

bu sabah yine 6 da kalktııııım yaaa (( çoook uykum var

fifoşcum geçmiş olsun dün dememişim kusura bakma canım valla daha okurken unutuyorum okuduklarımı

Günaydın.. Bizde bugün yedi de kalktık. Aybüke tekrar uyudu benimde uykum var ama ben uyursam uyumaz biliyorum....

Geçmişi okuyamıyorum.. Umarım herkes iyidir...

merhaba herkese

filiz geçmiş olsun sanada...

semra güle güle oturun evinizde...

bugünde bizde 6 da kalktık sonra tekrar uyudu oğluş beraber 9.30 a kadar uyumuşuz.uyanıncada bana sarılıyor öpüyor çok tatlı oluyor ya...bir kaç gündür bu şekilde kendisini sevdirmeye çalışıyoropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

mrb kızlar giremiorum ne zamandır çok hastaydım bir haftada 4kilo verince bünyem zayıf düştü iyileşemedim antibiyotik alıorum hala.bi de artık heralde fazla giremem naz hiç fırsat vermiyo havalar güzel o uyurken plates yapıorum kitap okuorum o uyanınca da hemen çıkıoruz bi yerlere
geçen kim yazmıştı bıcı bıcıyı duyunca ağlayan varmış bizimki de ağlıyo ama eğer gerçekten yıkamazsak:)banyo hastası bütün gün bıdıbdıdıbıdı bişeyler dio üstündekileri çıkarmaya çalışıyo
kuzi gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
inci biz de bu haftasonu aldık araba koltuğu, şimdilik duruyo gibi ama tabi ben yanında sürekli oyalıorum belki kemerini fazla sıkmışsındır midesine baskı yapmıştırr

evt cnm ya günde 2-3saat spor bi de iştah kesici hap kullandım ama çok sağlıksız oldu

bende her pazartesi azaltıcam yemeyi yürümeye başlıcam diyorum ama yok olmuyor..bu ara eymen çok emdiğindenmi nedense iştahım arttı geceleri kalkıyorum birşeyler atıştırıyorum...lahana yağı duydum bende beline sürüp streçle sarıp spor yapınca ayda 10 cm inceliyormuşsun...burada okudum diyet yapanlar yazmış...

balım tşk ederim, zayıflama işinde bende her hafta başlıycam diyorum ama yok olmuyor, akşamları spor yapıyordum şimdi oda imkansız miray uyur uyumaz kafamı yastığa koyuyorum sabaha kadar uykusuz kalıyorum çok uyanıyor srekli beni emmek istiyor ne yapcam bilmiyorum.

ayşegül geçmiş olsun, resimlerinde zayıfdın zaten, bukadar hırs niye yapdın :))

selamlar
filiz geçmiş olsun canım
ayşegül sanada geçmiş olsun koltuğunuda naz hanım güle güle kullansın bizimki yine kustu ya dün gece babasıyla beni okula almaya gelirken koltukta kusmuş yine sanırsam mideye baskı yapıyor koltuk içe doğru ya küçükkkende oturamazdı ufak taşıma koltruğuna altına minder koyup düzleştirirdik bakalım bunun üstündeki minderi babası çıkarmış ne akla hizmetse geri koyucaz düzleşmesse üstüne minder koyucam bide böle denicem ay iaşşalh alışırya bizimki arabayı çok sevişyor zaten kaç saat yolculuklarda bile sorun olmamıştı hep arkada kucağımda otururken koltuk aldık çocuk istityor koltukta oturmayı ama neden çıkarıyor anlamadım (
semra eviniz hayırlı olsun ozaman güle güle oturun geliriz artıkın yaza size kahve içmeye :))
buarada lkıslar çağan çok yaramaz olduya başa çıkamıyoz artıkın düngece sürekli sehpa üstlerinde dolaşıcakış bide alınca ağlıyor kızıyorum anlamıyor yada anlıyor işinegelmiyor ay napıcamı şaşırdım (
bide size bieşey sorucam ben bugün çağana nar suyu vericem hiç vermemiştim daha önce acaba onu versem ne kadar tok tutar yada siz portakal nar suyu falan verdikten kaç saat sonra yemek veriyosnuz

ay yazamıorumzemuszemus

günaydın kızlar

bu sabah yine 6 da kalktııııım yaaa (( çoook uykum var

fifoşcum geçmiş olsun dün dememişim kusura bakma canım valla daha okurken unutuyorum okuduklarımı
Bizde bu sabah 6,5 ta kalktık, tekrar uyutmaya çalıştım ama nafile.Zorla bi 45 dk yatakta tuttum, sonra da kalktık.Ne zorları varsa o saatte...

Gerçekten öyle, kendilerini sevdirmeye çalışıyorlar, yaramaz sıpalar.Yaptıklarını biliyorlar tabii bütün gün:))))

Geçmiş olsun canım, birden bire verince sanırım vücudun halsizleşti.İnşallah çabuk atlatırsın.

Hay allah niye kusuyor acaba.İnşallah alışır bir an önce.Çok rahat oluyor çünkü.
Ben karnını doyurduktan sonra veriyorum çoğunlukla meyva suyunu hayatım.Sabah bir taraftan kahvaltıyı hazırlıyoruz bir taraftan birisi meyva suyunu sıkıyor.Kahvaltısını edince de hemen küçük biberonla veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…