2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar

incicim nar suyu verdim ben ama tok tutmuyor meyva suyu vtamin alsın diye içirmiştim portaklallada karıştırmıştım öylede güzel oluyor

meral nasılsın seninki ile benimki sabah sabah şe gidecekler ya ondan kalkıyorlar bunların ikisinin SAT ıda aynıydı zaten ondamıdır nedir

evt cnm ya günde 2-3saat spor bi de iştah kesici hap kullandım ama çok sağlıksız oldu

güzelim geçmiş olsun neden o kadar zorladın kendini çok kilon yokki senin

arada gir canım özletiyorsun kendini...

bizde ezgiyle sokaklardayız gerçi artık bugu işteyimde bakıyorum size

zaten hazirandada yazlığa gidicez ezgi hastalanmazsada gelmeyi düşünmüyorum ... havuz bahce sokak keyif yapıcaz 4 duvar arasında bunalıyoruz ikimizde...

niye kusuyor bu çocuk böyle allah allah çok ilginç gerçekten...

ben meyve suyunu ve sütleri pipetli olanları eline veriyorum içe içe geziyor. pipetle içmekten keyif alıyor daha çok içiyor...

sıkma portakalı da bardağına koyuyorum yine gezerken içiyor yemegin üzerine içer genelde tok tutmaz onlar güzelim... suyun yerine veriyorum ben...

ınaysacım biz meyve suyunu ara öğün olarak bisküvi ile karıştırarak veriyoruz, sade içmiyor küçük hanım, ama ıhlamuru içiyor. Şu çocuklar çok garip zaten...

canım duruda nar suyunu portakal suyunu çok seviyo ben genelde kahvaltıdan 1,5-2 saat sonra veriyorum yarım saat sonrada doyuruyorum akşamdan 9 gibi yani yemeğinden 1 saat sonra falan içiriyorum yine10-11 gibide muhalebisini yediriyorum arada yani üstündende çok zaman geçirmeden içirebilirsin,bizimkine hemen arkasında yedirmeye çalışınca kusuyo ama 1 saat geçince sorun olmuyo.

araba koltuğunada bende şaşırdım açıkçası acaba ondanmı kusuyoki yoksa mide sıkıntısımı var çocuğun bugün koltuksuz dene istersen canım.

canım ya sana kaçtır sorcam unutuyo senin şu chicco mağazası nerdeydi geçen kızlara sordum ama bilen çıkmadı sanırım cvp yazan olmadı yada ben kaçırdım bizim kıza bişiler lazım ve hatta yoldakinede lazım ama diğer mağaları çok uçuk fiyatta.
bana açık olarak adres ve tarif bilgisi verirsen sevinirim
he bide yazlıktan bahsetmişin işi bırakıcanmı yoksa kendi işin falanmı canım gelmeyi düşünmüyom demişinde.

kızlar benimde için daraldı artık bu hamişlikten yaa ben okadar seri bi insanımdırki yavaş olmaktan nefret ediyorum hareketlerim çok kısıtlandı ayy son 20 gün ama geçmiyo bi türlü doğsun artık sağlıkla oğluşumda başlasın uykusuz geceler razıyım ama kendimi çok ağar hissediyorum ve bu duygudan hiç hoşlanmıyorummafoldumben

meral nasılsın seninki ile benimki sabah sabah şe gidecekler ya ondan kalkıyorlar bunların ikisinin SAT ıda aynıydı zaten ondamıdır nedir
Evet haklısın galiba emelcim:)))Benziyorlar birbirlerine.Satları aynıydı ama o zaman gelmemk için direnmişlerdi:)))Hiç aceleleri yoktu.

Ohhh gidin bakalım tatile:)))Neredeydi sizin yazlık derya_?

Hadi bakalım hayırlısı olsun sevdacım.20 gün kaldı demek.Canım benimmm:))))

meral senin hamişkenki resmin çok hoşuma gidiyodu benim diyodunya sıralamada aynen öle die büyük erkek sonra kız şimd yine erkek die.şaka maka bendede sıralama aynı oldu :)

evet canım ya 20 gün ama geçmiyo sıkıldım valla koca bi göbekle dolanmaya çalışmaktann.
Allah kurtarsın canım sağlıcakla.Ben son günlerde çıldıracaktım, birde hatırlarsan bizimki gününden bir hafta sonra geldi.Bekle bekle çıldırtıyordu beni.Herkes doğum yapıyordu sitede, bana soruyordunuz bende tık yok:))))
Anlayabiliyorum seni:)))

meral senin hamişkenki resmin çok hoşuma gidiyodu benim diyodunya sıralamada aynen öle die büyük erkek sonra kız şimd yine erkek die.şaka maka bendede sıralama aynı oldu :)

Haklısın canım.Seninde aynı oldu:))Allah sağlıkla kucağına versin, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun.

Ama dur atlamışım ben senin yazdığını:))))Benim büyük kız, sonradan gelenlerin ikiside erkek:)))Sıralama farkı var.kötükedihüso

merhaba

oğlan pc yi ele geçirmiş kaç saattir nete bağlanamıyorum...

sevda nedense bana senin hamileliğin çabuk geçti gibi geldi...sanki daha dün gibi hatırlıyorum söylediğini:)) benim hamileliğim geçmiyo gibiydi hatta niye göbeğim büyümüyoor diye üzülüyordum...şimdide nasıl incelteceğim bu göbeği diye düşünüyorum demekki insanın kendisi olunca zaman geçmiyor

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ....ayrıntılıya girdim bugun şükür iyi cıktı okula gitmedim eşimle sunay akın ın oyuncak müzesine gittik cocuklar gibi şendik:icecream:sonra da veda filmine...metiş de duruyomus ananede :ecrin_bebek:üzmemiş onları sizler nasılsınız aysegül geşmiş olsun bir haftada 4 kgsempatiksalakcinninaptın öyle....
sedaaaaaaaaaa bende hemen dogurmak istiyorum metine hamileyken hop hop hoplardım nedense bunda cabuk yoruluyorum kaanıma kavusmak için sabırsızlanıyorum :asigim:
bu arada gecmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaslara tesekkür ederimopuyorumnanaktan
semraaaaaaa yazlıgınız hayırlı olsun ben bilirim karasuyu güzeldir gitmiştim daha önce bizde yazları tatile gitmezsek kefkende oluyoruz orasıda güzel karasudan daha yakın ama iki çocukla tatili 2 yıl filan göremem sengözlerimebaksanab

sağol canım amin inşallah
bilmemmi canım ya sen ve emel çok beklediniz oğluşları ama bi geldiler tam geldiiler :)

Ama dur atlamışım ben senin yazdığını:))))Benim büyük kız, sonradan gelenlerin ikiside erkek:)))Sıralama farkı var.kötükedihüso

ay valla öleymiş ama ne bilim benim aklımda öle kalmış yanlış yanıı:))))

Avatarda da benim sıralamam gibi:)))

işte buu :)

ay sen gel bide bana sor kolaymı geçti zormu dışardan öle görünüyo be canım bide üstüste olunca ay sanki uzun yıllardır hamileymişim gibi geliyo bana :))
valla ben göbeği falan takmıyorum nede olsa bi şekilde inceliyoda bi doğum stresi o bitse Allah büyüktür.

Sevdaaa aaa 20 gün kaldı demek hiçbirşey kalmamış güzelim geldi gelecek senin oğlan aman hayırlısı ile sağlıkla gelsinde ocak annelerine mis kokulu bebecik geliyor demekki amanın ay heyecanlandım valla

valla ben durudada sabırsızdım şimdide hamileliğin sadece ilk üç ayını seviyorum fazlası sıkıyo beni daral geliyo doğsada biran önce büyüse ablasıyla benimde kaanım:)

ay bu kaan ismi pek bi yaygınlaştı ya ben galiba diğer ismede demir olarak karar vericem öle göünüyo çocuk doğacak biz hala düşünüyosskaydirigubbakcemile3

Sevdaaa aaa 20 gün kaldı demek hiçbirşey kalmamış güzelim geldi gelecek senin oğlan aman hayırlısı ile sağlıkla gelsinde ocak annelerine mis kokulu bebecik geliyor demekki amanın ay heyecanlandım valla

evet canım bişi kalmadı ama ne bilim geçmiyo iişte hareketlerim kısıtlandığı için yoruluyorum.Amin canım yaa inşallah sağlıkla gelir kaanım.
bi doğsunda resmini koyarım zatenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…