Demir ismi güzelmiş kız benim oğluşumun adıda güzel Onat koy sen adaşımız olsun bi tane
Sevda sana özel msj attım bir sürü isim belki beğendiğin olur isimlerin hepsinde Meriç yazıyor biz iki isim koymuştuk ya o yüzden
sedaaaaaaaaaa bana da ömrümün sonuna kadar hamile olcakmısım gibi geliyo ayyy bir dogsa ....
ben arda istiyorum babamız kaan sanırım kaan olcak ama ben tek isimden yanayım
huuuuuuuuuu emel onat nasıl
hala erken mi kalkıyo ben sabah 7 ye kuruyorum alarmı amagün erken ısıyo 6 da dikiliyorum ayaga aksamda onda yataktayım:)
duygugum naber canım nil nasıl :)
evet canım ya 20 gün ama geçmiyo sıkıldım valla koca bi göbekle dolanmaya çalışmaktann.
slm kızlar nasılsınız ....ayrıntılıya girdim bugun şükür iyi cıktı okula gitmedim eşimle sunay akın ın oyuncak müzesine gittik cocuklar gibi şendik:icecream:sonra da veda filmine...metiş de duruyomus ananede :ecrin_bebek:üzmemiş onları sizler nasılsınız aysegül geşmiş olsun bir haftada 4 kgsempatiksalakcinninaptın öyle....
sedaaaaaaaaaa bende hemen dogurmak istiyorum metine hamileyken hop hop hoplardım nedense bunda cabuk yoruluyorum kaanıma kavusmak için sabırsızlanıyorum :asigim:
bu arada gecmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaslara tesekkür ederimopuyorumnanaktan
semraaaaaaa yazlıgınız hayırlı olsun ben bilirim karasuyu güzeldir gitmiştim daha önce bizde yazları tatile gitmezsek kefkende oluyoruz orasıda güzel karasudan daha yakın ama iki çocukla tatili 2 yıl filan göremem sengözlerimebaksanab
Geçmiş olsun deryacım, maşallah ezgiye:)))Ne tatlı oluyordur öyle derya diye diye dolaşırken:))))
gunaydin hanimlar hastayim burnum akip duruyor umarim sizler iyisinizdir
Ezgi Derya diyor oyle guzel diyorki biz guldukce o evin icinde Derya diye diye geziyor bende keyiften dort koseyim tabi :))
Chicconun magazasini yaziyim seyrantepe mah ispar ishani noo:105 kagithane
Kiyafet biberon falan yok biz yurutecc araba araba koltugu aldik cok uygun fiyata
selamlar umarım herkes iyidir şöle bir geçmişe bakim kimse yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?