2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevda sana özel msj attım bir sürü isim belki beğendiğin olur isimlerin hepsinde Meriç yazıyor biz iki isim koymuştuk ya o yüzden

sedaaaaaaaaaa bana da ömrümün sonuna kadar hamile olcakmısım gibi geliyo ayyy bir dogsa ....
ben arda istiyorum babamız kaan sanırım kaan olcak ama ben tek isimden yanayım
huuuuuuuuuu emel onat nasıl
hala erken mi kalkıyo ben sabah 7 ye kuruyorum alarmı amagün erken ısıyo 6 da dikiliyorum ayaga aksamda onda yataktayım:)

Demir ismi güzelmiş kız benim oğluşumun adıda güzel Onat koy sen adaşımız olsun bi tane

kıs demir babanın kararı ben birine baba birine karar vercek öle anlaştık ben zaten başından beri kaan dedim ama baba kararsız bi demir dio bi doruk dio karar veremedi hala

Sevda sana özel msj attım bir sürü isim belki beğendiğin olur isimlerin hepsinde Meriç yazıyor biz iki isim koymuştuk ya o yüzden

gördüm canım süper isimler var ama çok yakından inceleyemedim banyo günü bugün evde bir iki saat sonra inceliycem daha doğrusu babaya inceletcem.

valla iki hamilelik üstüste gelince öle oldu sanırım neyse çoğu gitti azı kaldı sendede bişi kalmadı Allah bebelere sağlık versinde.

günaydın kızlar

fifoşcum onat iyi bende iyiyim allaha çok şükür oğluşu bende 7 ye kuruyorum ama 6 da alarm veriyor :) o henüz saatleri ileri almamış ondan

Günaydın emelcim, nasılsın_?
Senin oğlanla benim oğlan ocak bebişlerinin en erkencileri:)))))
Saat 6,30 da kalktık bizde, ben saat filan kurmuyorum, alarmlı bir saatim var zaten.Cin gibi kalkıyor.Akşam özellikle 9,30 gibi yatırdım belki bir yarım saat daha geç kalkar diye ama nerdeeeeee...lmaz:

gunaydin hanimlar hastayim burnum akip duruyor umarim sizler iyisinizdir

Ezgi Derya diyor oyle guzel diyorki biz guldukce o evin icinde Derya diye diye geziyor bende keyiften dort koseyim tabi :))

Chicconun magazasini yaziyim seyrantepe mah ispar ishani noo:105 kagithane

Kiyafet biberon falan yok biz yurutecc araba araba koltugu aldik cok uygun fiyata

Geçmiş olsun deryacım, maşallah ezgiye:)))Ne tatlı oluyordur öyle derya diye diye dolaşırken:))))

merhaba..
duygugum naber canım nil nasıl :)

evet canım ya 20 gün ama geçmiyo sıkıldım valla koca bi göbekle dolanmaya çalışmaktann.

Geçmiş olsun deryacım, maşallah ezgiye:)))Ne tatlı oluyordur öyle derya diye diye dolaşırken:))))

günaydın arkadaşlar ben grip oldum çok rahatsızım nefes almakda bile zorlanıyorum, kızımda hasta gece 4 de uayndık ateşi vardı fitille düşürdüm, bi iki gündür ateşi çıkıyor burnud aakıyor aferim kullanıyorum birazda dişleri zorluyor galiba hiç tadı yok bugünlerde inş hemencicik atlatırız.
uykususluk canıma tak etti artık her gece uyanmakdan gına geldi inş yakın zamanda atlatırım bugünleri,

dün patron yurt dışından geldi ve bizimle konuşdu mayıs ayında artık son dedi işyerimiz mayıs ayına kadar taşınıyor bende inş kurtulucam, kızımla daha iyi ilgilenebilcem yaz geliyor bol bol gezeriz inş.

filizcim çok sevindim dopleriniz iyi çıkmış, allah yardımcın olsun inş sağlıkla kucağına alman dileğiyle.

inci nbr,

selamlar umarım herkes iyidir şöle bir geçmişe bakim kimse yokken

saol canım bizede zaten bu tarz ihtiyaçlar lazım bi bakalım bakim bulabilcezmi acaba.

SELAM HANIMLAR.............
herkes iyidir umarım. ocak bebeklerimiz iyidir inş. ismail.cok yaramazlaştı hiç yerinde durmuyo artık... bide bıcır bıcır konuşuyo bayılıyorum bana bişeyler anlatmaya çalışmasına :) birde bu aralar film manyağı oldu bilgisayardan garfied izliyo tiryakisi oldu bilgisayarın önüne geçip anne kedi aç dio.... başka çizgi film açsam beğenmiyo ....

reyhan hoşgeldin maşşallah oğluşuna, tam yaramazlık dönemlerindeler, bizimkide evde durmakdna sıkılıyor ayakkabısını gösteriyor veyada kapıyı gösterip ağlıyor :)

tşkler kızlar valla burnum kızardı :)) silmekden, ana kız sümüklü olduk :))

Kizlar bugun dr konustu tvde bebekler 1 yasinda dogduklari kilodnun ustune 6 kilo almaliymis 3 kilo dogan 1 yasinda 9 kilo olmalymis sonraki yillar 2 kilo olmalymis

ıyi akşamlar... Bir kaç gündür doğru düzgün bakamdım kk ya... 10. katta oturuyorum mutfağı karınca bastı. Bugün bütün gün mutfağı çamaşır sularıyla yıkadım desem yeridir... Zaten bu aralar neti kapattırmayı düşünüyoruz... Taşınma ihtimalimiz var ama en önemlisi ders çalışmam lazım:):)

Bu arada su çiçeği aşısını vurduran arkadaşlara bir sorum var... Aşıyı alıp sağlık ocağında vurdurabilirmiyiz.. Yoksa illede doktor kontrolünde olmasımı gerekiyor...

ıyi akşamlar, iyi uykular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…