2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm
canım alıp götürürsen sağlık oağı yapıyo aşıyı biz sağlık ocağında yaptırdık aşımızı

Merhaba hanimlar
Sedacim gozun aydin az kalmis, 20 gun ne ki. ins sende nasil gectigini anlamazsin
Kizkardesiminde Nisan 20-28 arasiymis dogumu cok heyecanliyim
valla boyle gorunce ozeniyrum bende. yakin bir arkadasimiz daha var oda
mayis sonu dogum yapacak.
Isime hala karar veremedi kizkardesim, oldukca zor isim secmek ama kagan guzel
bir secim. Ben erkek olsaydi Goktug Kagan koyacaktim.
Saglicakla al bebisini kucagina.

Incicim gecmis olsun cagana , hangi koltuktan aldiniz siz ?
Deryacim secindim yazini okuyunca benim kiz 9,8 kilo filan ve 2-3 aydir sabit bende
uzuluyordum, demekki normalmis. ama ne biliyim bana da biraz zayif geliyor.

bu arada dislerin nerdeyse hepsi geliyor kizlar ya bu normalmi. alttaki azilar cikti tamamen
ustten bir tane daha patlamis. hic durmayacakmi acaba bu :1shok: :1shok:

Günaydın kızlar,
Marsg, smrisk geçmiş olsun...
Bizim bakıcının oğlu hastaymış, şimdi işten izin alıp eve gideceğim, sonra kızımı fizik tedaviye götüreceğim, bugün büyük gün fizik tedavi doktorumuz kızımın gelişimini değerlendirecek, umarım herşey olması gerekenden de iyidir.
ıncicim biz f.tedaviye irem'e gidiyoruz sanırım sana yakın. Keşke tanışabilsek ne güzel olur.
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle....

Yesimcim Ezgi kopeklere gecti 2 si cikti 2 si kabardi 14 disi oldu kopekler cikinca bir sure duruyormus

guzel haberlerini bekliyoruz guzelim

Aybüke dünden beri özgürce yürüyor... Kısa mesafeleri yürüyordu ama hiç odadan odaya gitmemişti.. şimdi evin içinde dört dönüyor.. Her gittiği odanın lambasınıda yakıyor:) Birden kendine güveni geldi.. Öyle çok düşmüyorda.. Oyuncaklarına takılıyor ama hemen dengeyi sağlıyor:))

slm
canım alıp götürürsen sağlık oağı yapıyo aşıyı biz sağlık ocağında yaptırdık aşımızı

Teşekkürler cnm...

MaşaAllah size Yeşim. Çok hızlı senin afacan.. Anlaşılan iştahsızlığı bu yüzden.. Bizimde 8 dişimiz var. İki gece güzek uyuyorsa bir gece uyumuyor... Dişleri bir bitseydi:))

nohcoy maşşallah aybükeye yakında sana işde yapar :)) ben akşmalrı yemek hazırlarken miraya tuzu veriyorum koy masaya diyorum götürüyor kaşığı veriyorum götürüyor, çamaşır aarkende sepetin hepsini boşaltıp tek tek yerden alıp bana veriyor bend easıyorum valla okadar hoşuma gidiyorki allahım daha güzel günlerini görmeyide nasip etsin cümlemize

Amiiin... Aybüke de çamaşırları sererken yardım eder. Benim çırptığımı sörmüş oda çırpıyor. Bazen asıyor bazen de benim astıklarımı dağıtıyor:)) Çok tatlılar maşaAllah..

slm hanımlar
bikaç gündür netim yoktu giremedim hoş olsada pek giremezdim defne bilgisayarı gördümü bırakmıyo her yerine basıyo ediyo bende açmıyorum bide maşallah diyim bu ara hamaratlığım üstümde eşimle kalkıyorum yatmıyorum defne kalkana kadar iş sonra defne uyudumu öğlen gene iş hiç oturmuyorum desem yeri zaten günün yarısı mutfakta geçiyo

accu insallah guzel seyler soyler doktor. Bu arada adin neydi?

INsallah Deryacim daral geldi dislerden, bende bir sayayim bakayi kac oldu
Allahtan yanimizda jel varda suruyorum yoksa
halimiz harap.

neyse kizlar biz kocisle film izleyecegiz. bu arada zindan ada diye bir film var
gencakademi sitesinden indirdik , izledik gecenlerde cok guzel bir film tavsiye ederim ama
bebisler uyuduktan sonra biraz gerilimli cunku.
optum tum bebisleri

slm kızlar deryaaaaa dediğne göre metin 3 kg dogmustu 1 yasındA dokuz bucuktu ama sınır
accu iyi haberlerini bkliyos:Saruboceq:
semra iyileştiniz mi
yeşim ne izlesem diye düşünüyodum izlerim bu filmi dünde neseli hayatları avatarı izledim ikiside güzeldi
ben metin i çok özledim mafoldumbenyarın kavuscaz öpücem yicem onu annesinin balı:asigim:

huuuuuuuuuu millet nerdesiniz filiz emel nasılsınız
filiz nasıl gidiyo hamilelik ilkigibi olmuyo dimi malesef

selam kızlar nasılsınız

Deryaaaa ik gündür seni arıyorum ya açmıyorsun telini yada kapalı sana ulaşmak ne zormuş böyle

Filzcim nasılsın nasıl gdiyor hamilelk Filiz kız yine ocak annesim olucaksın yoksa

aaaaaaaaaaaa gözükmüyo muyum burdayım koca bir tepsi börek yaptım oturup yicemcokacimcoook

hepiniz çok sağolun arkadaşlar
Sedacım bence de emdiği süre yeterli hatta böyle bişey yokkende bıraktırmayı düşünüyodum artık ama öyle yalvarıyo öyle ağlıyoki vermeyince birde uyumadığı için ve ben uyumak zorunda olduğum için mecbur kalıyorum vermeye, Ay Allah yardımcın olsun senin de ya halin gözümün önüne geliyo da 20 günün kalmış karnın burnunda, evde durmak yorulmak bilmeyen bi bıcırık iyi dayanıyosun maşallah ben yoruldum senin yerine valla.
yeşim bende ençok beraber büyüyecekleri için seviniyorum, hem arkadaş hem sırdaş hem kardeş o yönden mutluyum.

İnaysa araba koltuğu fazla sarsıyodur belki ama belkide kusacağı vardı bi süre denemek lazım.
Smirsk bende öyle düşünüyorum önceki gibi yine istediğim zaman olmayacaktı ve bir sürü eziyet çekecektim, yada göze alamayıp hiç yapmamayı seçecektim böylesi iyi oldu ama sadece biraz ters bir zamana geldi benim açımdan neyse öyle böyle büyütücez Allah kısmet ederse. Bu arada yanlışlıklar yaz kış plan program dinlemiyo ben sana diyim :))

Marsg Arkadaşının da Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, negüzel, mutluluklarını tahmin edebiliyorum, gerçekten herşeyin bir zamanı var onu da Allah biliyo. İkinci çocuğa insan düşünmeyle cesaret edemiyo, bugün yarın erteledikçe de zaman geçiyo o yüzden Allah sana da hayırlı zamanda bi hayırlı bi kaza nasip etsin yoksa Ezgi kardeşsiz kalır :))
Bu arada kasım annesi olucam kısmetse bu sefer, demek Akrep olacak hiç düşünmemiştim.

Montesori adları aynı olanlar birbirine benzer ya demek bizde de var bi benzerlik her yönden :) ne varmış bunda acınacak yahu bence çok güzel bişey, benim herzaman düşündüğüm ve istediğim bişey aslında ama sadece benim için hayat şartları açısından ters bi zamana geldi diye üzüldüm biraz. bakma sen millete olmasa aaa bak heralde bidaha olmuyo derler, olsa peşpeşe yapıyo derler. Ayrıca cesaretine hayran kaldım ama bence birini çağır yanına çünkü üst üste fazla yük insanı bunalıma sokar birden, yardıma ihtiyacın olur illaki, zaten lohusalık tamamen bunalım bi dönem, yalnız kalma. Ücretsiz izin alabilmen çok güzel, ben sanırım iki aylık doğum iznimi bile tamamlayamam çünkü Aralık en yoğun en çalışılması gereken ay bizim işte, kesin çağırırlar beni yardıma. Sen metini emzirmiyomuydun emziriyosan nasıl bıraktırdın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…