İyi akşamlar... Bir kaç gündür doğru düzgün bakamdım kk ya... 10. katta oturuyorum mutfağı karınca bastı. Bugün bütün gün mutfağı çamaşır sularıyla yıkadım desem yeridir... Zaten bu aralar neti kapattırmayı düşünüyoruz... Taşınma ihtimalimiz var ama en önemlisi ders çalışmam lazım:):)
Bu arada su çiçeği aşısını vurduran arkadaşlara bir sorum var... Aşıyı alıp sağlık ocağında vurdurabilirmiyiz.. Yoksa illede doktor kontrolünde olmasımı gerekiyor...
İyi akşamlar, iyi uykular...
Günaydın kızlar,
Marsg, smrisk geçmiş olsun...
Bizim bakıcının oğlu hastaymış, şimdi işten izin alıp eve gideceğim, sonra kızımı fizik tedaviye götüreceğim, bugün büyük gün fizik tedavi doktorumuz kızımın gelişimini değerlendirecek, umarım herşey olması gerekenden de iyidir.
İncicim biz f.tedaviye irem'e gidiyoruz sanırım sana yakın. Keşke tanışabilsek ne güzel olur.
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle....
slm
canım alıp götürürsen sağlık oağı yapıyo aşıyı biz sağlık ocağında yaptırdık aşımızı
Merhaba hanimlar
Sedacim gozun aydin az kalmis, 20 gun ne ki. ins sende nasil gectigini anlamazsin
Kizkardesiminde Nisan 20-28 arasiymis dogumu cok heyecanliyim
valla boyle gorunce ozeniyrum bende. yakin bir arkadasimiz daha var oda
mayis sonu dogum yapacak.
Isime hala karar veremedi kizkardesim, oldukca zor isim secmek ama kagan guzel
bir secim. Ben erkek olsaydi Goktug Kagan koyacaktim.
Saglicakla al bebisini kucagina.
Incicim gecmis olsun cagana , hangi koltuktan aldiniz siz ?
Deryacim secindim yazini okuyunca benim kiz 9,8 kilo filan ve 2-3 aydir sabit bende
uzuluyordum, demekki normalmis. ama ne biliyim bana da biraz zayif geliyor.
bu arada dislerin nerdeyse hepsi geliyor kizlar ya bu normalmi. alttaki azilar cikti tamamen
ustten bir tane daha patlamis. hic durmayacakmi acaba bu :1shok: :1shok:
kuzicim hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah herşeyde bi hayır vardır.
kızına kardeş geliyo işte ne güzel.
canım ben memeden hiç zorlanmadan kestim çünkü duru zaten sadece gece bir bilemedin iki kez emiyodu gündüz hiç ağzına sürmüyodu.oyüzden iki gün içinde bıraktırdım zorlanmadım.bence sende bırak ne kadarda olsa sütün tabiatı değişiyomuş benim dr öle demişti
zaten vijdan yapmanada gerek yok bence kızın maşallah 14 aylık oldu be canım dahada emzirsen ii olurmuydu olurdu ama olmasadaolur alıcağını aldı artık elifin
merhaba hanimlar
dun kk da sorun vardi yine, ne kadar sorunlu bir site 2 gun calissa 3. gun tamir yapiyorlarlmaz:
Sagol Emelcim , o dedigin kremler yanimizda degil maalesef
burda baska turlusu vardir belki ama
esim dr hastane eczane uclusunden nefret eden bir yapiya sahip, gdip almadi. Ama suan duzeldi.
Duygucum maharet degilde mecburiyet diyelim. insanin cani cekiyor burda olmayinca
is basa dusuyor. halbuki pendikte bir manticim var, superler :) :lepi:
kuzicim gerekten birseyi planliyorsun olmuyor planlamadgin seylerde seni buluyor.
bizde defneyi hic planlamadik sozum ona senin yontemle konurunuyorduk ama
kendimizi kandirmisiz . OLunca bir sure panik olduk sonra sevindik. hamilelik zorlu bir surec
hepimiz yasadik cocuk buyutmekte zormus onuda anladik ama cok ta guzel bir duygu
ne koyulabiliyorki yerine. Ikiz gibi olucaklar 1 yas nedirki biraz buyuyunce hic anlasilmaz.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Kizlar bu arada aklima takildi Defnenin saci cok az uzadi yani uzamadi desek yeridir.
acaba bu hormon yuksekligi sebep oluyor olabilir mi? Saclari cok ciliz ve kisa ?
günaydınlar herkese güzel bir hafta diliyorum
kuzi hayırlı olsun sağlıcakla al bunuda kucağına
yeşim eşine geçmiş olsun zaten geçmiş sanırsam
gülsü gözün aydın bişey çıkmamaış işallah yaza atar o tembeblliğide
kıslar bende ilk ay maaşımı alıp oğluşa aaba koltuğu aldım cumartesi gezemye çıktık ilk denemeyi yapalım diye dönüş yolunda kustu acaba oto koltuğumu rahatsız etti anlamadım eyse yıkadaık pakladık işallah ondan değildir dünde kocişi kahvaltıya götürdüm ay tabi çağanla kahvaltı ne zor oluyor ay bide tatile gidelim diytoz nasılyapıcaz çocukla tatili ya buarada güzel otel arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum malum şu sıra erken rezervesyonlar var şimdieden ayarlıcam neyse okula gidiyom öğlen girerim gene
görüşürük
günaydın arkadaşlar,
kuzii çok güzel haber dediğin gibi allahın takdiri, bence ellerini açıp dua etmelisin belki 1 - 2 sene sonra kendi rızanla istesen böyle olmıycak uğraşıcakdın. inş sağlıkla kucağına alırsın, kışa doğru bende yapıcam :))) ama yanlışlıkla :)))
Günaydınlar,
Kuzi, Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin,
Gülsü sizin için çok sevindim, tek sorun tembellik olsun...
İnaysacığım araba koltuğunu biz aylardır kullanıyoruz, hiç sorun yaşamadık kusma anlamında. Zaten 1Haziran'dan sonra araba koltuğu kullanımı zorunlu oluyormuş diye duydum.
Birazdan toplantım var artık saat kaçta biter bilmem, görüşmek üzere
canım gözün aydın çok güzel bir haber kasımmı - aralık annesimi olucaksın acaba kasımsa akrep geliyor bende akrebim sırtın yere gelmez artık :)))
almanyada bir arkadaşım var 2 kere tüp bebek denemesi başarısız oldu dün telefon açtı hamilemiş hemde normal yollardan dr onlarada asla olmaz demişti... bu allahın işi allahım tamamına erdirsin sağlıkla al melegini kucağına canım.
banada kazayla gelirse ikinciyi yaparım yoksa hiç canım istemiyor :)))
aaaaaaaaaaa adasım hamileymiş cok güzel bir haberkaydirigubbakcemile5ilk aylar zor oluyo ben hala metin e bakarken için sızlıyo cok küçükler yaaaa nasıl abi abla olcak bizim cüceler ama şimdi koccaman bir karnımvar hareketlerini hissedene kadar bu bebegi istememiştim bir türlü bastan ne kaadar sevindiysem ama lşimdi mutluyum4 ay iznimi 1 yıl ücretsiz iznimi kullancam evede kadın tutucam tam gün maddi acıdan zorlanırımbiraz öbür sene de metin le okula giderim kaana babası bakar diye düşünüyorum hayırlısı artık hiç canını sıkma 8 ay sonrası için şimdiden üzülme beni cevrem deli ediyo acıyolar bana kıl oluyorum doguma bile kimseyi cagırmıcam ben ameliyatlıyken milletin suratını cekemem annemler temmuz ortası dogurcagımı biliyo ben hazıran da dogurcam metini ananeye gönderdiğimde en yakın arkadasım eşim ben gidip gelcez
aaaaaaaaaaaaaaaa ezgi hanıma bak babasıyla sabah sohbetleri filan metin babasını annesi sanıyo yaaaa evde hep birlikteler eşim santiyeye cıkınca cok zor gelicek bizimkine
emeeeeeeeeeeeel nbr
mrb kızlar giremiorum ne zamandır çok hastaydım bir haftada 4kilo verince bünyem zayıf düştü iyileşemedim antibiyotik alıorum hala.bi de artık heralde fazla giremem naz hiç fırsat vermiyo havalar güzel o uyurken plates yapıorum kitap okuorum o uyanınca da hemen çıkıoruz bi yerlere
geçen kim yazmıştı bıcı bıcıyı duyunca ağlayan varmış bizimki de ağlıyo ama eğer gerçekten yıkamazsak:)banyo hastası bütün gün bıdıbdıdıbıdı bişeyler dio üstündekileri çıkarmaya çalışıyo
kuzi gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
inci biz de bu haftasonu aldık araba koltuğu, şimdilik duruyo gibi ama tabi ben yanında sürekli oyalıorum belki kemerini fazla sıkmışsındır midesine baskı yapmıştırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?