2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdilik bi sorunumuz yok çok şükür, unutuyorum bile hamile olduğumu çok garip bişey, sadece biraz lekelenme var ama Elif'te de üç ay lekelenmeler olmuştu bende

ılk'i gibi olmuyo gerçekten filizcim ya, o başkaydı heyecanlıydı değişikti, şimdi bunların yerine endişe ve düşünceler dolu kafamda

bende metin de heyecanlıydım şimdi acabalar keskeler endişeler aynen dediğin gibi had safhada
blooms filizi biliyosun dimi dört cocugu var filizler birbirine benzerse yandıkkafamçokkarıştı
metin memeye düşkün degildi gece cok nadir uyanır o zaman azcık emerse emerdi bırakırken o zorlanmadı ama ben bir kötü oldum yaw:ecrin_bebek:

huuu huuu selamlar iyi geceler kızlarr,

herkesler iyidir inşallah,eguşu babasına verdim uyutsun diye bende buraya geldim :hulya:
aa filizz sende mi hamilesinnn allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına bebeğini..
bu filizler çok hamarat çıktı canımm :)

oyyyy sahi ya ben blooms'u unutmuşum, benzemeyelim mümkünse :))
ay seda'nın ki de pek emmiyomuş kolay olmuş, benimki bu ara iyice düştü memeye aksi gibi, vermeyince gözünü kırpamıyo çocuk.

Ekinsu bir daha çocuk yaparsam mayıs aylarına denk gelsin istiyodum, kışın çok zor oluyo diye, daha beter oldu tam kışın ortasına geldi, birde kara kara onu düşünüyom şimdi :) ay bi daha hayatta bişey planlamıycam

iyi geceler montecim

linay sorma yav, benim hamaratlığımdan değil valla tamamen istem dışı :)) sağol canımcım inşallah

ilkben doğurcam kızlar bakalım iki miniki bıcırık nasıl oluyo zaman bulursam yazarım 111111111111111111111111111111111111111111

filizcim olsun bence çok iyi olmuş
benim de hayalim oydu peşpeşe yapacaktım tam tersi oldu :))
kim bakacak ikinciye sen çalışınca,elife babaanne bakıyordu galiba..
kışın bebek büyütmek daha rahat bence yaza daha rahat edersin..

ya bu arada kayınvalidem armutlu'ya gidecekmiş bir hafta tatile, Elif'i de götüreyim hem memeyi bırakır diye tutturdu ama benim içim hiç rahat etmez, zaten günde 1 saat anca görüyorum çocuğu bir hafta nasıl göndereyim. başka yere bırakmakta götür getir zor oluyo sabah akşam, ona moralim bozuldu şimdi de.

seda evet senin tecrübelerin çok lazım olacak bize ne yap et yaz bak he.
Ben şimdi bile ayda yılda bir zor girer oldum kk 'ya benden hayır yok ta :))

linay böyle güzel ama senin durumunda şuan çok hoşuma gidiyo benim, ablası annelik edebiliyo yeri geldiğinde, bakıyo ilgileniyo, her eve bi abla şart

sevdacım son günlerinmiş allah yardımcın olsun
sağlıkla al kucağına inşallah,
nasıl evde durumlar herkeste yeni bir heyecan sevinç vardır herhalde
duru dışında :)

linay ikinciye kimin bakacağı muamma işte, hep onun derdindeyim zaten şuan, babaanne bir çocuğa daha bakacak durumda değil, işten de çıkmam çok zor, ablamlar idare ederiz biz diyolar ama götürüp getirmek çok zor kışın ortasında, hem çocukların birini oraya birini buraya bırakmak istemem beraber büyüsünler istiyorum, bakıcı tutsam güvenemiyorum. kararsızım yani.

evet filizcim bizimkinin de ayrı bir tadı var
ablası bakıyor zaten ben işteyken hemde öss ye hazırlanıyor
ne kadar vahim durumdayız :)

oyy kızcağızın işi bizden de zormuş hem ders hem çocuk :)) inşallah gönlüne göre biryer kazanır

saol canım inşallah bizimki kagan deil kaan olucak canım

sevdacım son günlerinmiş allah yardımcın olsun
sağlıkla al kucağına inşallah,
nasıl evde durumlar herkeste yeni bir heyecan sevinç vardır herhalde
duru dışında :)

ay saol canım yaa heyecan dorukta duru yavrum ne bilsinki teyzesi şaşkın şaşkın göbeğime bakıyo sadece yavrum Allah utandırmasın canım yaa ikisinide ihmal etmiyim ilk bir sene sonrası herkes herkese alışır oyun oynarlar atlatırız zorluğu ama ilk sene çok zor olcakk
başa gelen çekilir cnm

yazarım canım Allah bi kolaylık vercek hepimize napalm

herkese iyi geceler kızlar, benim kız erkenden uyudu şimdi uyandı bakalım nolacak halimiz bu gece, öptüm hepinizi

iyi geceler kızlar,Allah yardımcınız olsun başı zor olsada sonrası çok güzel olacak..
sevdacım sanada hayırlı doğumlar bir daha göremem belki allah kurtarsın sağlıkla inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…