2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese ii geceler kızlar..hepinizi inanın çok özledim ama zaman bulamıyrm buraya girmeye elvinle daha çok vakit geçiriyrm yemekti bulaşıktı derken zamanım kalmıoo..umarım herkes iiidir..kuzide hamilemiş hayırlısı olsun...inş bu bebişinide sağ salim alırsın kucağına..sevdacım az zamanın kalmış görüşemezsek eğer allah kurtarsın diim şimdiden ii haberlerini alırım inş..hepinizi öpyrm kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın...

saol canım benim inşallah
gerçekten kimseler girmiyo artık siteye yazada giriyoz artık hepten kimseler uğramaz.
bende zaman var valla genelde giriyorum ama kaan doğduktan sonra artık benim içinde zor.
ii dilekleriniz içinde tşk ediyorum kızlar

yazdim bir ton ama cikmamis off ya bu kk da adami sinir ediyor
hep sorunlu , yoksa benim bilgisayardami birsey var. sizde girerken zorlaniyormusunuz
kizlar hep sayfa hata veriyor.

Neyse Tubacim masallah canim Aybukeye , darisi basimiza diyeyim artik. benimki hala
emekliyor onun icin endise etmiyorumda hic dogru durust konusmuyor
bu durum uzuyor beni burda pek etkilesimde bulunacagi insan yok ona
bagliyorum az kaldi gerci gunlerimiz, ayin 12sinden 7 sine cekildi. nasipse 7 si
ucaga binecegiz. INs Defne uyur, gozumdede buyuyor yol ya. 11 saat birde korkuyorum
acikcasi. Bazen aklima kotu seyler geliyor.

Semracim mirayada kocaman masallah camasir veriyor demek :) hamarat olucak sanirim
Sipalar buyumuste is mi goruyor :dance: :roflol:

ben yaptim , ben yaptim :)) hihoyyyt hihoyyyt
cok kolay hemde kuru mayayla ama tadina bakmadim, burda icim cikti tost ekmeginden
ben de bunu yaptim

aylin abla barcli sizleri buralarda görmek ne güzeldi belki aynı anda görüşemesekde arada kendinizden haber vermeyi ihmal etmeyin zaten git gide azlaıyoruz kimsecikler gelmiyor lütfen 2009 ocak anneleri bağlarını kopartmasın, çocuklar büyüdü nede olsa diyipde ihmal etmeyin,

sedacım bebişini sağlıkla kucağına lman dileğiyle inş kaanın resimlerinide paylaşırsın bizimle,

kuzi allh yardımcın olsun, tanıdığın biri yokmu bakıcı olarak ayarlasan babaannede yardımcı olur öylelikle büyür giderler, valla bende kızımı başkasına bırakıyorum ama allahdan çok iyi çok güveniyorum, yemeğini bile benden güzel yediriyor, anneme bıraksam bukadar rahat olmazdım heralde, inş sende iyi birisini bulursun. Yakında işden ayrılıyorum anadolu yakasında olsaydın sana transfer ederdim.

yeşim ekmek çok güzel gözüküyor bi pırtık yollasan yiyelim :)) emelde çay koyar, koyarmısın emel :)))

ah ahhhh imkan olsa keske
o kadar ihtiyacim varki, sohbet etmeye
Emelcim Turkiye saatine gore aksam 6 dan sonrasi gunum bitiyor benim
burda saat suan 17:20 biz aksami ettik siz daha yeni basladiniz.
az kaldi ama gelicem insallah neyse kizin yemegini yedireyim
bu arada ben karnabahar yemegine yumurta limon birde un terbiyesi yaptim bugun
ogrendim ay cok guzel oldu. deneyin belki bebisler sever.
yedi bizimki oynayarakta olsa :)

Hayırlı Cumalar... Aybüş hanım uyudu bende bişeyler atıştırıyorum. Bugün su çiçeği aşını yaptıracağız...

smrisk haklısın, burayı ihmal etmemek gerek ama afacanlardan hiç zaman kalmıyor... Birde çalışıyorsa anne

Sağol cnm.. Aybüke de memlekete gidene kadar anne baba dışında pek bişey konuşmuyordu.. Kalabalığa gidince kızım dillendi. Merak etme hayırlısıyla Türkiye'ye gelince Defne de dillenir.. Aybüke kanepeden kanepeye yürümeyide annemlerde öğrendi:) Bak gör sizin için iyi olacak bu tati:)

Aybüke hiç sevmiyor yolculuk yapmayı, çok yoruluyorum. Uyku ilacımı versek ney:)))
Aklına kötü şeyler getirme cnm. Çok güzel eğlenceli bir yolculuk olur inş:)

merhabalar kıslar ancak bugün girebildim umarım herkes iyidri geçmişi okuyamadım hasta olan varsa acil şifalar diliyorum
çağan artık beni çok yoruyor sürekli sehpa üstlerinde hopluyor ay evi ona göre düzenlemiştik tv sehapsının önüne falan pufu koyup engel oluyorduk artık hiç engel tanımıyor oğlum hop oraya çıkıyor ordan oraya atlıyor falan olmadı çekmece içlerine girip orda zıplamak istiyor havalarda düzelmedi gitti dışaroda çıkamıyoz oyuncaklrıda kesmiyor artık en fazla 10 dakika oynuyor sonra sallıyor hepsini bende çok yoruluyorum valla dün birde misafirim vardı çaya öğleden sonra bu hafta okulda vizelerde var benim dersleri 4güne yaymuışlar hoş sadece sınav içn gişdicem ama şimdi bir sürü kağıt oku falan birde yarın büyük temizlikğe kalkışıcam kaç aydır yapmadım dipköşe bir temizlim bu hafta diye düşünüyorum ama bakalım çağanla nekadar yapıcaz neyse bizden bukadar
sevdanın doğumu bu aymıydı ya neyse sevdacım hayırlı doğumlar canım sağlıcakla al yavrunu

kızlar epeydir giremiyorum. geçmişi okuyamıycam hiç zamanım yok. umarım herkes iyidir. çağan hasta yine. ateş öksürük geniz akıntısı. uyku muyku yok yine. bugünde sınavlarım var. ama btmiyo haftaya da iki dersten sınavım var. son 10 günü çalışacaktım güya. ama 10 günde çağanın ikinci hastalığı. kuzum iyi olsun ders mers kalsın diyorum artık napayım.
neyse görüşürük..

ah serpil geçmiş olsun canım ya acil şifalar işallah acaba önceki hastalığını tam atamadımı tekrarladımı dr gittinizmi canım aman boşver dersi mersi kuzu iyi olsunda gerisi boş

duyguşcum naber güzelim yarın doğum gününmüş şimdiden doğum gününü kutlarım canım sevdiğin insanlarla güzel kızınla presesle güzel bir ömür geçirmeni diliyorum mutluluk sevgi hep sizinle olsun yüzünüz hep gülsün işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…