- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
aylin abla barcli sizleri buralarda görmek ne güzeldi belki aynı anda görüşemesekde arada kendinizden haber vermeyi ihmal etmeyin zaten git gide azlaıyoruz kimsecikler gelmiyor lütfen 2009 ocak anneleri bağlarını kopartmasın, çocuklar büyüdü nede olsa diyipde ihmal etmeyin,
sedacım bebişini sağlıkla kucağına lman dileğiyle inş kaanın resimlerinide paylaşırsın bizimle,
kuzi allh yardımcın olsun, tanıdığın biri yokmu bakıcı olarak ayarlasan babaannede yardımcı olur öylelikle büyür giderler, valla bende kızımı başkasına bırakıyorum ama allahdan çok iyi çok güveniyorum, yemeğini bile benden güzel yediriyor, anneme bıraksam bukadar rahat olmazdım heralde, inş sende iyi birisini bulursun. Yakında işden ayrılıyorum anadolu yakasında olsaydın sana transfer ederdim.
yeşim ekmek çok güzel gözüküyor bi pırtık yollasan yiyelim :)) emelde çay koyar, koyarmısın emel :)))
merhabalar kıslar ancak bugün girebildim umarım herkes iyidri geçmişi okuyamadım hasta olan varsa acil şifalar diliyorum
çağan artık beni çok yoruyor sürekli sehpa üstlerinde hopluyor ay evi ona göre düzenlemiştik tv sehapsının önüne falan pufu koyup engel oluyorduk artık hiç engel tanımıyor oğlum hop oraya çıkıyor ordan oraya atlıyor falan olmadı çekmece içlerine girip orda zıplamak istiyor havalarda düzelmedi gitti dışaroda çıkamıyoz oyuncaklrıda kesmiyor artık en fazla 10 dakika oynuyor sonra sallıyor hepsini bende çok yoruluyorum valla dün birde misafirim vardı çaya öğleden sonra bu hafta okulda vizelerde var benim dersleri 4güne yaymuışlar hoş sadece sınav içn gişdicem ama şimdi bir sürü kağıt oku falan birde yarın büyük temizlikğe kalkışıcam kaç aydır yapmadım dipköşe bir temizlim bu hafta diye düşünüyorum ama bakalım çağanla nekadar yapıcaz neyse bizden bukadar
sevdanın doğumu bu aymıydı ya neyse sevdacım hayırlı doğumlar canım sağlıcakla al yavrunu
merhaba:))
çağana geçmiş olsun çok ama dışarı çıkmadan da olmaz be annesi:)
incicim teşekkür ederim canım,hep beraber işallah:)
kuzi bi dahakini mayısa mı denk getireceksin,delisinn:)
yeşim canım çok az kaldı yapma kocana bööle
sadece bana söz verme de çünkü son günler her an aksilik olabilir
boşuna yuvanı bulutlandırma..
ee unuttum başka??
nil çılgını 6 da kalkıo artık bitirio beni,dün de azcık ateşi oldu gece,burnu tıkandıama ii şimdik:)
çok komik ya,resmen konuşuo bugün bana duygu dedi:))))tabi tam telaffuzla diil:)olsun..
benim kızım da hamarat evi topluo,çamaşıra yardım edio,bardaklarımı kırıo:)))
kızlar nil lor peynirli omlet yemeye başladı,ama kaşarlı ya da başka peynirli diil,iştahsız bebelere önerimiz olsun,bi de ben yicem ben yicem die 2 gündür yediriorum daha önce hiç bişeye kanmazdı??
maşşallah:)
ooo sevdacım ne güzel gezin valla bebiş doğunca uzun süre gidemezsn bir yere neysek yaza denk geliyor daha kısa sürede çıkarsınız dışarı
herkese ii geceler kızlar..hepinizi inanın çok özledim ama zaman bulamıyrm buraya girmeye elvinle daha çok vakit geçiriyrm yemekti bulaşıktı derken zamanım kalmıoo..umarım herkes iiidir..kuzide hamilemiş hayırlısı olsun...inş bu bebişinide sağ salim alırsın kucağına..sevdacım az zamanın kalmış görüşemezsek eğer allah kurtarsın diim şimdiden ii haberlerini alırım inş..hepinizi öpyrm kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın...
aylin abla barcli sizleri buralarda görmek ne güzeldi belki aynı anda görüşemesekde arada kendinizden haber vermeyi ihmal etmeyin zaten git gide azlaıyoruz kimsecikler gelmiyor lütfen 2009 ocak anneleri bağlarını kopartmasın, çocuklar büyüdü nede olsa diyipde ihmal etmeyin,
sedacım bebişini sağlıkla kucağına lman dileğiyle inş kaanın resimlerinide paylaşırsın bizimle,
kuzi allh yardımcın olsun, tanıdığın biri yokmu bakıcı olarak ayarlasan babaannede yardımcı olur öylelikle büyür giderler, valla bende kızımı başkasına bırakıyorum ama allahdan çok iyi çok güveniyorum, yemeğini bile benden güzel yediriyor, anneme bıraksam bukadar rahat olmazdım heralde, inş sende iyi birisini bulursun. Yakında işden ayrılıyorum anadolu yakasında olsaydın sana transfer ederdim.
sağol canım, bi arkadaşın teyzesi varmış 50 yaşlarında ben bakarım diyomuş, iyi biri diyo ama başka çare bulamazsam ona bakıcam artık, tabi isteyeceği parada önemli şu sıra benim için, o olursa 500 'e falan hallederiz heralde diye düşünüyorum yoksa acayip paralar istiyolar, çalışmanında bi anlamı kalmıyo tabi. Anadolu yakasında oturuyorum bende zaten ümraniyedeyim, o nerelerde oturuyo ve nekadar ister acep, aklımda olsunda gerek olursa haberleşiriz.
yeşim ekmek çok güzel gözüküyor bi pırtık yollasan yiyelim :)) emelde çay koyar, koyarmısın emel :)))
merhaba:))
çağana geçmiş olsun çok ama dışarı çıkmadan da olmaz be annesi:)
incicim teşekkür ederim canım,hep beraber işallah:)
kuzi bi dahakini mayısa mı denk getireceksin,delisinn:)
yeşim canım çok az kaldı yapma kocana bööle
sadece bana söz verme de çünkü son günler her an aksilik olabilir
boşuna yuvanı bulutlandırma..
ee unuttum başka??
nil çılgını 6 da kalkıo artık bitirio beni,dün de azcık ateşi oldu gece,burnu tıkandıama ii şimdik:)
çok komik ya,resmen konuşuo bugün bana duygu dedi:))))tabi tam telaffuzla diil:)olsun..
benim kızım da hamarat evi topluo,çamaşıra yardım edio,bardaklarımı kırıo:)))
kızlar nil lor peynirli omlet yemeye başladı,ama kaşarlı ya da başka peynirli diil,iştahsız bebelere önerimiz olsun,bi de ben yicem ben yicem die 2 gündür yediriorum daha önce hiç bişeye kanmazdı??
maşşallah:)
geçmiş olsun blooms güzünüz aydın çok şükür.Kızlar umarım hepiniiizzzzz çooookkkk iisinizdir bizde herşey yolunda Emirin dikişleri tamamen düzeldi keyfi yerinde:)))
merhaba kızlar
ben de ne zamandır giremeyenlerdenim ama ne kadar girmesek te hep aklımızda burası
bir sürü arkadaşlarımız var burada sonuçta değil mi insan merak ediyor herkes nasıl diye
sevdacım çok az kalmış hayırlısıyla kavusursun kaanına inşallah
kuzi sen de yolun basındasın Allah tamamına erdirsin
serpil çağana geçmiş olsun
yeşim senin de gelmene az kalmış hayırlarla gelirsin inşallah
veeeeeeeeeee duygucum doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bütün isteklerini getirsin inşallah sana
kızım artık geceleri erken uyuyuor ne rahatmış erken uyuması
eşim de nöbetçi ben de yalnız yalnız oturuyorum
masallah , gozun aydin canim, cok sevindim. insallah hepsi cok guzel gecer.kıslar 3 sınavı verdim. valla hepsi 100. ay darısı diğer derslere. çağan uyumuşken accık çalışayım. ay kimseye cevap yazamıyorum kusura bakmayın..
bende bende yalniz oturuyorum pofffmerhaba kızlar
ben de ne zamandır giremeyenlerdenim ama ne kadar girmesek te hep aklımızda burası
bir sürü arkadaşlarımız var burada sonuçta değil mi insan merak ediyor herkes nasıl diye
sevdacım çok az kalmış hayırlısıyla kavusursun kaanına inşallah
kuzi sen de yolun basındasın Allah tamamına erdirsin
serpil çağana geçmiş olsun
yeşim senin de gelmene az kalmış hayırlarla gelirsin inşallah
veeeeeeeeeee duygucum doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bütün isteklerini getirsin inşallah sana
kızım artık geceleri erken uyuyuor ne rahatmış erken uyuması
eşim de nöbetçi ben de yalnız yalnız oturuyorum
ii akşamlar:)
emel,ahu teşekkür ederim kızlar:))
serpil tebrik ederim bu gazla hepsini verirsin işallah:)
ahucum erken uyumaları gerçekten çok rahat ama işte nil onat gibi 6 da dikilio
sevdacım ii eğlenceler:)
blooms çok sevindim canım,hadi geçmiş bitmiş olsun:)
yeşim canım sık dişini bi hafta lütfen..:)
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
Günaydın kızlar hepinize.
Duygucum doğum günün kutlu olsun.Bir ömür nil cadısıyla ve ailenle mutluluk dilerim sana.
Kızlar yarın sabahtan itibaren çocuklarımız saat 7 gibi kalkacaklar.Bakın önceden biliyom görüyosunuz di miiiii_?:roflol::roflol::roflol:
Bizim oğlan da akşam 8,30 da da yatsa 6-6,30 gibi kalkıyor, 9,30 da da yatsa aynı saatte kalkıyor.Dün akşam yine geç yatırayım dedim, gece rahattı maşallah, 4,30 da uyandı sütünü içti uyudu.Ama sabah 6,20 de ayaktaydı.Çıkardım yatağından biraz bizim yatakta uyusun diye aldım yanıma ama nerdee.En sonunda bıraktım, yataktadolaştı, yerde oynadı, odada ne varsa dağıtmış.O sıralarda ben uyuyabildiğim kadarıyla uyumaya çalıştım.Eşim hiiiçç duymuyor.Bu erkeklerde nasıl bir uyku düzeni var anlamıyorum.Ben tıkırtı olsa uyanırım.Eşim bomba patlasa uyumaya devam eder.:))))Neyse sağolsun annem 7,30 gibi meral giydir alayım egehanı dedi.Altını değiştirdim, üstünü giydirdim verdim anneannesine, ben tekrar yattım bi 1 saat uyumuşum.
.Daha sohbetlere başlayamadık bizim oğlanla.Maşallah ezgi, nil başlamışlar:)))Çocuktan çocuğa değişiyor bunlar.Sıkma canını.
.
Egehanda dünde beri burun akıntısı var, gecede hafif tıkalıydı çocuğumun burnu.
Benİm oĞlum da geÇen gÜn tarttım 13250 falan gelİyo
geÇen ay almadı ama bu ay bİraz almıŞ ŞÜkÜr
canım çook teşekkürler:))
ayy 1 saat süper gelmiştir,ben de nil babasını kaldırınca onlar ekmek alıp gelene kadar uyuorum,mest oluorumkaydirigubbakcemile3
nil konuşmuo ya,yani kendi dilinde anlatıo..
ama artık parkta kendi tırmanıo:))
egehana çok geçmiş olsun ,umarım daha iidir..hava gerçekten felaket ,bazen çok sıcak bazen acayip rüzgarlı burda
merhaba hanimlar
dun esimle tartistim baya kotu , oda tahmin etmedigini soyledi boyle bir durumu
yoksa ben yalan soylemedim isler az dedi, falan filan. Sonra konustuk normale dondu gibi
ama biraz limoniyiz. bugunde deneme seyrine cikti. gece olmayacak. yalnizim maalesef
Meralcim aynen dedigin gibi son gunlr iyice bunlatiyor insani, sabretmyee calisiyorum
Defne konusunda haklisin, oda yaza bu yurume isini cozer diye dusunuyorum
cunku parka filan goturucem, belki oyun grubu gibi birsey olur. HEm konusmayi
da ilerletir diye dusunuyorum. bugun desteksiz bir adim bana dogru geldi, arkadsi gelirmi yoksa oylesinemiydi bilemiyorum. ama cok mutlu etti beni. dengede durmasi bile
aslinda buyuk olay,
gunduz yatatyim dedim bende ama Defne benim yattigimi anliyor ve beni 40 dk uyutuyor en fazla gozumden uyku akarak kalkiyorum tabi. cok zor oluyor ya
sikiyom canim, seninde dogum gubun kutlu olsun, Allah hersyi kalbine gore versin,
Nil le esinle sevdiklerinle daha nice mutlu uzun senelere ins. Şeniz
Kizlar bide ben 4. tur diye film var onu izledim, ben inaniyorum bu ufolara artik
filmden dolayi degil ama filmden sonra internetten baktim bir kac videoya bana cok
inandirici geldi, haberturkun sundugu bir program var hatta onuda izledim.
Gozetleniyoruuuuuz kizlar. -tatlicadiarzu- bir kac kisiden cip cikarmislar vucutlarindan
ve cipteki elementler dunya disiymis, hikaye gibi geliyor ama ben hazirlikliyim
ufo gorursem sasirmiycam hehe :1shok: cunku kesin bayilirim akannehir akannehir
canım 1 adımın arkası 2-3 haftaya gelio merak etme:))
sarma artık kocana da ,çık alışveriş yap,son günlerin burda da sıkılacaksın bi süre soona..
ii dileklerin için teşekkür ederimolumunekankayizsmile
ufo ya gelince ben hep inanmışımdır,hatta gördümşakkıdı
merhabalar:))
ay gıcık bi güne başladım,nili anca duşa sokup uyutabildim ..Allahım dışarı çıkçam dio başka bişi demioklava:
herkes ii işallah,geziosunuz tabi:))
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?