2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kizlar ya ben yine cinnet geciriyorum, saat kac oldu bu adam hala iste,
anlasmamiz boyle degildi herseferinde beni kandirmasina izin verdigim icin kendime
kiziyorum aslinda ona degil.
Bana dediki bundan sonra hep erken gelecegim, isler artik cok azaldi. Geminin teki bitti
tekindede az islemler kaldi dedi. Ama erken gelmesi sadece 2 gun surdu,
bugun yine gec kaldi ustelik yarinda sefere cikacakmis. hic gelmicek yani ben sefer cikacagini biliyordum
zaten sesim cikmadi mudurleri gelsin diye rica etmis, anliyoum is hali ama
bugun gec gelmesine cok sinir oldum. ben burda ne hallerde onu bekliyorum.
offf catlicam be adam madem islerin uzayacak beni niye tutuyorsun. iyice bam telime
dokunuyor actim telefonu soylendim bir ton bu ne ya ben oyuncakmiyim
madem oyle deme erken ggelicem diye bende basip gideyim offf
gorur o gununu bu kadar taviz yeterrr

inci saol canım. bi önceki rotaydı. bu başka. geçen hafta komşunun oğlunu okuluna bıraktık okuldan aldık. çocukları görmek çok hoşuna gidiyodu. bu arada bi sürü çocuk öptü sevdi falan. herhlade onlardan birinde bi mikrop aldı. off ya git bi dert gitme başka dert. çocukta sıkılıyo. bütün aykkabılarını şapkasını getirip önüme koyuyo kapıyı gösteriyo. ama artık okul yok..nefes alamıyo alamayınca uyuyamıyo falan işte.

merhaba:))
çağana geçmiş olsun çok ama dışarı çıkmadan da olmaz be annesi:)
incicim teşekkür ederim canım,hep beraber işallah:)
kuzi bi dahakini mayısa mı denk getireceksin,delisinn:)
yeşim canım çok az kaldı yapma kocana bööle
sadece bana söz verme de çünkü son günler her an aksilik olabilir
boşuna yuvanı bulutlandırma..
ee unuttum başka??
nil çılgını 6 da kalkıo artık bitirio beni,dün de azcık ateşi oldu gece,burnu tıkandıama ii şimdik:)
çok komik ya,resmen konuşuo bugün bana duygu dedi:))))tabi tam telaffuzla diil:)olsun..
benim kızım da hamarat evi topluo,çamaşıra yardım edio,bardaklarımı kırıo:)))
kızlar nil lor peynirli omlet yemeye başladı,ama kaşarlı ya da başka peynirli diil,iştahsız bebelere önerimiz olsun,bi de ben yicem ben yicem die 2 gündür yediriorum daha önce hiç bişeye kanmazdı??
maşşallah:)

çağan beye geçmiş olsun inş hemencik atlatır, ufacık bişeyden hasta oluyorlar yaz gelsin mirayı kapının önüne bırakıcam ekmeinede yağ sürücem yesin akşama kadar :)) ayy ben küçükken ekmeğe salca sürüp yerdim çok severdim aklıma geldi şimdi :)

nilede gecmiş olsun maşşallah iştahlı hep yerinde olur inş, miray da bardaalrı kırmayı çok seviyor, dünde çok kudurmuş beşiğin kenarına basıp içine atlamaya çalışıyormuş bid ekoltuğun teesinde kenara tutunarak yürümeye çalışıyormuş :)) dikkatli olmak lasım.

kız yeşim kocandan ne istiyorsun adam çalışıyor alla alla şaka maka sinirlenme ne yapsın herkes ister zamanında evine gidip eşiyle çocuğuyla ilgilenmeyi, iş bu yapacak bişey yok. bnim kocişde öyle akaşm 10 veya 11 de geliyor ozmanda bayılıp yatıyor ne muhabbet ne sohbet anasını satım seninki yine senlşe film izliyor bizde oda yak :))
kendi kendime diyorumki işe git eve gel yemek yap robot gibi yaşamk içinmi evlendik diyorum ama sonrada üzülüyorum ileride daha güzel bi hayat için bazen fedakarlık yapmamızda gerekiyor. yakında ailenin yanına geldiğinde kocan için yanmaya başlarsın şekerim oyüzden tadını çıkart relaxs ol sinirlenme :)))

incii boşver işi gücüü :)) keyfine bak düşünsene haftaya yine kirlencek :))) çağanla gez dolaş.

Duygucum doğum günün kutlu olsun Onatda sabah 6 da kalkıyor hep sizde bizim kervana katıldınız demek:)

Serpilcim çok geçmiş olsun

ıncii sanada kolay gelsin ne diyim bizim oğlan henüz koltuklara falan çıkamıyor ama el öyle bir uzanıyorki her yere dağıtmadık yer kalmadı

semracim napayim sinirlerim zipliyor boyle olunca, evet bende dusunuyorum bazen boyle
robot gibi yasiyoruz maalesef.
Duygu ben cok daraldim artik esimde bunu biliyor ve ona gore konustu. benim hic
tahammul gucum kalmadi tek basima bir cocukla surekli bogulacak gibi oluyorum
Allah kimseyi yalniz koymasin cok zor, ben o yalniz kalmasin diye gitmiyorum
beni ikna ediyor hadi kalayim diyorum, o bana boyle yapiyor.
halada gelmis degil trafik varmis. toobe yarabbi ya

gecmis olsun serpil, opturmeseydin keske kaynassin istiyorsun sende haklisin
ama hemende hasta oluyorlar ben 1 saat yuvada biraktim. bogazlari sisti
hastaneye kostum. simdide hafif hafif oksuruyor ne ara usuttu bilmiyorum.
Allah sifa versin.

slm kızlar

ellerine sağlık cnm güzel görünüyo afiyet olsun

inşalla canım hayırlısıyla bi doğsunda koyarım resimlerini

Aminn canım nisanda canım doğum 10-20 nisan arası gelir sanırım normal doğum çünkü

ohh afiyet şeker olsun nilee Aman Allah nazardan saklasın yesinde ne yerse yesin aç kalmasın yavru

bizede gene istanbul yolu gözüküyo kızlar yarın kısmetse valla yoruyo aslında bu yol her hafta git gel ama naparsın artık kontroller haftalık nst vs gitmişkende orda kalıp geziyoz pazar günü geçen hafta kemerburgaza gittik pikniğe süper geçti piknik dediysem piknik yeri ama yiycek almadık ordan söledik güzel bir havada güzel birgün geçirdik bu hafta daha kalabalık gitmeyi düşünüyoz bu kez mangal yapcaz inşallah tabi havada ii olursa pazar akşamda döneriz.

ooo sevdacım ne güzel gezin valla bebiş doğunca uzun süre gidemezsn bir yere neysek yaza denk geliyor daha kısa sürede çıkarsınız dışarı

ooo sevdacım ne güzel gezin valla bebiş doğunca uzun süre gidemezsn bir yere neysek yaza denk geliyor daha kısa sürede çıkarsınız dışarı

valla emelcim öle düşündüğünden eşimde her boş günü beni gezdirmeye ayırıyo sonradan sıkılırsın die aslında diyorumki keşke kışa gelseydi yaza kadar bbaya toparlardı bende rahat ederdim ama şimdi daha çok küçük olcak çok rahat çıkaramam sanırım bakalım artık ne olcak.
valla ben bu yaz size özencem artık napim sizinkilerle bu yaz gezmek çok eğlenceli olur tabi bizim duruylada ama kaan çok küçük seneye yaza hazırlıyom kendimi bende napim.

Kızlar umarım hepiniiizzzzz çooookkkk iisinizdir bizde herşey yolunda Emirin dikişleri tamamen düzeldi keyfi yerinde:)))

merhaba kızlar
ben de ne zamandır giremeyenlerdenim ama ne kadar girmesek te hep aklımızda burası
bir sürü arkadaşlarımız var burada sonuçta değil mi insan merak ediyor herkes nasıl diye
sevdacım çok az kalmış hayırlısıyla kavusursun kaanına inşallah
kuzi sen de yolun basındasın Allah tamamına erdirsin
serpil çağana geçmiş olsun
yeşim senin de gelmene az kalmış hayırlarla gelirsin inşallah
veeeeeeeeeee duygucum doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bütün isteklerini getirsin inşallah sana
kızım artık geceleri erken uyuyuor ne rahatmış erken uyuması
eşim de nöbetçi ben de yalnız yalnız oturuyorum

kıslar 3 sınavı verdim. valla hepsi 100. ay darısı diğer derslere. çağan uyumuşken accık çalışayım. ay kimseye cevap yazamıyorum kusura bakmayın..

ii akşamlar:)
emel,ahu teşekkür ederim kızlar:))
serpil tebrik ederim bu gazla hepsini verirsin işallah:)
ahucum erken uyumaları gerçekten çok rahat ama işte nil onat gibi 6 da dikilio
sevdacım ii eğlenceler:)
blooms çok sevindim canım,hadi geçmiş bitmiş olsun:)
yeşim canım sık dişini bi hafta lütfen..:)
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

sağol barçlıcım inşallah, hepimizde aynı dert var bende ayda yılda bir giriyorum buraya ancak

Yok kıs kesinlikle hayır, bidahaki falan yoklmaz:, ikinciden bahsediyorum mayıs aylarında yaparım diye planlıyodum ama olmadı yine kışa geldi diyorum. bana çok bile bukadar çocuk :))
geçmiş olsun nil'e yav, ben bıktım bu sene nezle gripten, benden Elif'e, Elif'ten bana geçti durdu, iki hafta da bir nezleyiz hep beraber.

Kızlar umarım hepiniiizzzzz çooookkkk iisinizdir bizde herşey yolunda Emirin dikişleri tamamen düzeldi keyfi yerinde:)))
geçmiş olsun blooms güzünüz aydın çok şükür.

çok sağol chef'cim amin.

Günaydın kızlar hepinize.
Duygucum doğum günün kutlu olsun.Bir ömür nil cadısıyla ve ailenle mutluluk dilerim sana.
Yaşimcim kendini iyice sıkma canım, az kaldı kurtulacağım yakında buradan de:)))Biliyorum son günler iyice sıkıldın ama..Ay bunları yazarken birde sevdayı düşünüyorum.İkiniz içinde son günler, farklı açılardan İnşallah hayırlısı ile her ikinizde bir an önce isteklerinize kavuşursunuz.Aynı günlerde kurtulacaksınız:)))))

Kızlar yarın sabahtan itibaren çocuklarımız saat 7 gibi kalkacaklar.Bakın önceden biliyom görüyosunuz di miiiii_?:roflol::roflol::roflol:
Bizim oğlan da akşam 8,30 da da yatsa 6-6,30 gibi kalkıyor, 9,30 da da yatsa aynı saatte kalkıyor.Dün akşam yine geç yatırayım dedim, gece rahattı maşallah, 4,30 da uyandı sütünü içti uyudu.Ama sabah 6,20 de ayaktaydı.Çıkardım yatağından biraz bizim yatakta uyusun diye aldım yanıma ama nerdee.En sonunda bıraktım, yataktadolaştı, yerde oynadı, odada ne varsa dağıtmış.O sıralarda ben uyuyabildiğim kadarıyla uyumaya çalıştım.Eşim hiiiçç duymuyor.Bu erkeklerde nasıl bir uyku düzeni var anlamıyorum.Ben tıkırtı olsa uyanırım.Eşim bomba patlasa uyumaya devam eder.:))))Neyse sağolsun annem 7,30 gibi meral giydir alayım egehanı dedi.Altını değiştirdim, üstünü giydirdim verdim anneannesine, ben tekrar yattım bi 1 saat uyumuşum.

Yeşim hem yürümüyor hem konuşmuyor diyorsun canım.Üzülme bunlara, dışarı çıkartamıyorsun çocuğu, çevrede oynayabileceği çocuklar olmayınca bazı hareketleri görüp yapmıyor.Yürüme olayı,emekleme olayı çoğunlukla böylşe gelişiyor.Başka çocukların yanında onlar yaparken yürümeyen çocuklar yürümeye başlıyor. Konuşma olayıda biz türkiyede olduğumuz halde sürekli çevresinde konuşmalar olduğu halde egehanda daha konuşmuyor.Canı isterse anni, annianni baba diyor ama çok nadir.Daha sohbetlere başlayamadık bizim oğlanla.Maşallah ezgi, nil başlamışlar:)))Çocuktan çocuğa değişiyor bunlar.Sıkma canını.

Derya o dr.un dediği gibiyse canım işmiz zor bizim çocuklarla:)))Maşallah ezgi 13 kilo var sanırım, egehanda 12 kilo.Biz ne yapacağız pekiiii:)))))) Egehan 14 ayda 7 kilo almış görünüyor, her aya yarım kilo.:lepi:

Filizcim emirin iyi olmasına çok sevindim.
Egehanda dünde beri burun akıntısı var, gecede hafif tıkalıydı çocuğumun burnu.Bakalım bugün nasıl olacak.Kışın son günleri, bir yaz gelse de rahatlasak.Hele bu günlerde ne giydireceğimiz<i bilemiyoruz.Kalın giydiriyorum dışarda bahçede filan koşarken terliyor diye annem çıkartıyor.Kaç gündür atlet giydirmiyordu terliyor diye.Uzun kollu badinin üstüne uzun kollu tişört ve arada yelek giydiriyorduk.Sanırım bir terliyor, içeris, daha soğuk, içerde de üşüyor.Ondan burnu tıkandı diye düşünüyorum.

Merhaba hanımlar nasılsınız
uzun zamandır yokum bılıom ama malum
Şahap faktÖrÜ ve belım olunca Çok Çok zor...

Benım oĞlum da geÇen gÜn tarttım 13250 falan gelıyo
geÇen ay almadı ama bu ay bıraz almıŞ ŞÜkÜr

merhaba hanimlar
dun esimle tartistim baya kotu , oda tahmin etmedigini soyledi boyle bir durumu
yoksa ben yalan soylemedim isler az dedi, falan filan. Sonra konustuk normale dondu gibi
ama biraz limoniyiz. bugunde deneme seyrine cikti. gece olmayacak. yalnizim maalesef
Meralcim aynen dedigin gibi son gunlr iyice bunlatiyor insani, sabretmyee calisiyorum
Defne konusunda haklisin, oda yaza bu yurume isini cozer diye dusunuyorum
cunku parka filan goturucem, belki oyun grubu gibi birsey olur. HEm konusmayi
da ilerletir diye dusunuyorum. bugun desteksiz bir adim bana dogru geldi, arkadsi gelirmi yoksa oylesinemiydi bilemiyorum. ama cok mutlu etti beni. dengede durmasi bile
aslinda buyuk olay,
gunduz yatatyim dedim bende ama Defne benim yattigimi anliyor ve beni 40 dk uyutuyor en fazla gozumden uyku akarak kalkiyorum tabi. cok zor oluyor ya

kıslar 3 sınavı verdim. valla hepsi 100. ay darısı diğer derslere. çağan uyumuşken accık çalışayım. ay kimseye cevap yazamıyorum kusura bakmayın..
masallah , gozun aydin canim, cok sevindim. insallah hepsi cok guzel gecer.
Cagan nasil oldu, duzeldimi biraz.
bende bende yalniz oturuyorum pofff

sikiyom canim, seninde dogum gubun kutlu olsun, Allah hersyi kalbine gore versin,
Nil le esinle sevdiklerinle daha nice mutlu uzun senelere ins. Şeniz

Kizlar bide ben 4. tur diye film var onu izledim, ben inaniyorum bu ufolara artik
filmden dolayi degil ama filmden sonra internetten baktim bir kac videoya bana cok
inandirici geldi, haberturkun sundugu bir program var hatta onuda izledim.
Gozetleniyoruuuuuz kizlar. -tatlicadiarzu- bir kac kisiden cip cikarmislar vucutlarindan
ve cipteki elementler dunya disiymis, hikaye gibi geliyor ama ben hazirlikliyim
ufo gorursem sasirmiycam hehe :1shok: cunku kesin bayilirim akannehir akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…