2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kıslar selam çok yorgunum dün temizliğe kalkıştık anca salonu yapabildm diğer taraflar olduğu gibi kaldı darma dağınık bugünde okulda iki sınavım vardı biri sabah biri öğleden sonra mecburen sbaah çağanıda erken kaldırdım öğlen uykusunuda tam uyutmadım yine şimdi uyudu bakalım birazdan kaldırcam yine gece erken yatırmayı denicem yoksa gene buaralar gececiyiz ay ne güzel biara 12 de yada 11.30 yatmya başlamıştı şimdi yine 1i geçiyor yaa onu geçtim birde buaralar hiç bişey yemek istemiyor zaten az yiyen çıocuktu şimdi tepten delirtişyor beni ne olcak halimiz hiç bilmiyorum nisanın 5inde kontrol var ozamana kadarda beklim diyrum dra gştmek için bakalım ne diyecek neyse bu akşam yemeği kociş haızlrıyor ende buarada geçmişi okim bari :)))

iyi akşamlar herkese
kızlar benim kızım 8,5 kilo olmuş çok az ama buna şükür
gece de 10 da uyuyoruz ama gece çok kalkıyor işte
dişlerimiz hala yok diş çıkarma sırası yapılsa sonuncu olduk be tühhh
bugün doktorun diş çıkması için verdiği ampülü içirdik hayırlarla bekliyoruz bakalım
konuşması da 20-25 kelimemiz var bir de bizim dediğimizi tekrarlıyor bazen
biz de ayakkabımızı 2 hafta önce aldık incinin ayakkabıları çok güzelmiş kızlar bir bakın isterseniz
bir de hep dışarı çıkmak istiyor ama burada havalar ısınmadı ki çıkaralım şapkasını ayakkabısını giyiyor bay bay yapıyor bize bunu gece uykusunun arasında bile yapıyor
çok hoş oldular yaa

iyi geceler

meral abla yeni evinizde hayırlı olsun...ofisinede yakın galiba...annen içinde çok iyi olmuştur sanırım çok istiyordu içmelerde ev tutmanızı..gelme imkanımız olursa kesin uğrarım..

bu arada benimde fırsatım olmuyor yazmaya...inanın abartmıyorum eymen sandalyelerde masa üzerinde koltuklarda...ne kadar tehlikeli yer varsa desteksiz çıkıyor...bu arada benim oğlan kızlara düşman itiyor saçını asılıyor yanına yaklaşsa bile sinirinden çığlıklar atıyor...çok hırçın bir çocuk oldu...çok üzülüyorum böyle yapmasınamafoldumben

Son düzenleme:
chef haklısın çook tatlı oldular ama bi o kdarda üzücü..eymende dışarıyı çok seviyor evden çıkınca birşy unutsam geri dönünce atıyor kendini yerlere...dün sokakta çocuklar top oynuyor eymende hemen koştu yanlarına abileriyle biraz oynadı eve getirmek işkence oldu ağlayarak geldik...

duygucum seninde yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun...sevdiklerinle kızınla daha güzel yaşlara...biraz geç oldu amaeyvahedigeldismile

herkese ii uykular kızlar istanbuldan döndük bi bakim dedim size
dr kontrolüm ii geçti kaanım 3.360g olmuş gelişimi çok ii dedi dr ve herşeyde yolundaymış ama şuandan itibaren heran gelebilir dedi tabi zamanında da gelebilir dedi haftaya çatı kontrolümde var bakalım artık .

kızlar bizde yakkabımızı bugün aldık çok aradık son üç haftadır istanbullda bir sürü alış veriş mağazası ayakkabı mağazaları bebek çocuk mağazaları gezdik ve fenalık geldi bana ama sonunda ortapedikada karar kıldık en sağlıklısı ve kullanışlısı o gibi geldi bize sonuçta önemli bi seçim ayakkabı,full orpedik çok güzel ve rahat bi ayakabı aldık duruda hiç yabancılık çekmedi hemen alıştı ayakkabısına.tavsiye ederim kızlar.

bende yatayım artıkın yorgunum çokkkkakannehir

aa meralcim senin yazın çıkmamış hayırlı olsun canım eviniz umarım istediğin ve arzuladığınız gibi bir ev bulmuşunuzdur hayırlısı olsun ,güle güle oturun canım valla biraz zor olucak taşınma işi ama olsun biraz önce taşınıda kafan rahat etsin ee tabi oğluşunda.

günaydın kızlar

benimde oğluşum çok hasta gece ateşlendi 39 a çıktı ateşi burnuda tıkandı hapşıryor burnu akıyor öksürmeyede başladı birazdan doktora götürücem burnu çok tıkalı nefes alamıyor yavrum

geçmişi okuyamadım, bir tek meralcim taşındın sanırım onu gördüm hayırlı olsun yeni eviniz

sevdacım seninde minik oğluşun iyiymiş çok sevindim

Günaydın, kaç gündür giremedim nete, kızım pc başına oturduğumu gördüğü anda ben oynayacağım diye çıldırıyo..
Bizim doktor kontrolümüz çok iyi geçti ve gelişimini çok iyi buldu, hatta bu nedenle fizik tedaviye bir süreliğine evde biz devam edeceğiz. ıyi dileklerini bizden esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Ekinsu geçmiş olsun.
Meralcim yeni evin hayırlı olsun.
Gün içinde pek giremiyorum, görüşmek üzere

günaydın arkadaşlar,

geçmişi okudum ama boshayallersmile aklımda kalmadı,

meral abla taşınmışsın, hayırlı olsun,

yeşim kız hem yazmışsın hem çizmişsin sonrada inanmışsın :)))) bende senin gibi kurarım sonrada uyuyamam .

sedacım dumunuzun iyi olmasına sevindim kaanın kilosuda çok güzel maşşallah, sağlıkla kucağına alman dileğiyle, allahım yardımcın olsun .

inaysa çok yorulmuşsundur, inş sınavlarından iyi sonuç alırsın.
mirayın iştahı yerinde ama kattiyen meyva falan yediremiyorum bende cumrt doktora götürdüğümde vitamin verdi kokusuda çok kötü ama mecbur bvericem.

gecen hafta mirayda hastaydı üşütmüşd ateşi vardı neyse cmt sabah tam emzircem bi bakdım kulağında kir var akıntı olmuş oda kurumuş ve içinde bebbeyaz pirinç tanesi gibi intihap olmuş neyse korkdumda kendimde almak istemedim doktora gttik, atteşlendiğinden burnuda tıkalı olunca kulağına vurmuş olmamlı dedi damla ve antipiyotik verdi kullanmaya başladık inş düzelir.

emelcim onata geçmiş olsun, bu haalar insanı hasta ediyor sıcağa aladanıyoruz ince giyindiriyoruz üşüyorlar, saoğuk olur diyip kalın giydiriyoruz terliyorlar, açık söylim miraya sabaha kadar beni uyutmuyor sabaha kadar bi sağ meme bi sol meme artık inanın halim kalmadı, gecede uykumu alamadığım için ilk fırsatda uyuyorum, mirayın üstüde çok açılıyor ama bende yorgun düşdüğümden ilgilenemiycek hale geliyorum, her uyuduğumda gece kalk üstünü ört diyorum ama okadar orgun düşüyorumki kendimden bile haberim olmuyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.

accu iyi haberlerinle çok mutlu oldum çok güzel bi gelişme, allah yardımcın olsun inş herşey istediğiniz gibi olur. Yaz geliyor bak görürsün dahada hızlanıcak gelişimi.

yazin parka filan giderken giydirip alistirma yaptiriim disarda diye dusundum
hani yuruyen cocuklari gorurse belki heveslenir. Ayak numarasini bilmiyorum
burdaki numaraya gore 140 ,burda farkli
nike ayakkabi geldi hediye ama tabani asiri sert ve buyuk ancak 2,5 -3 yasinda olur
o kadar sert olmasida icime sinmedi bende bir tane bilmeyerek yine sert tabanli
yarim bot seklinde ayakkabi aldim tabi yurumedigi icin hep ayagindan cikti
bir tane de cizme aldim onu dogru almisim tabani yumusak kullaniyorum,
flo birde polarisin sitesine baktim tipleri cok guzel ama altlari yumusakmi bilmiyorum

Deniz hayirli olsun ayakkabilar. Sen 2. bebegi dusunuyordun ne oldu gelisme varmi?
ins sahabinda uykulari duzelir. uykusuzluk cok zor ya Allah yardim etsin

Ahu ben okudugum kadariyla her bebek farkli yonde gelistiriyor kendini
bak seninki masallah 20 -25 kelime soyluyor bizimki anlamsiz sesler ve sadece baba diyor ama disleri 12 tane filan oldu. Zamanla konusacaklar , yuruyecekler
disleri cikacak ama biz biraz sabirsiz davraniyoruz sanirim. ins kisa surede kilo
alir dogum kilosu ne kadardi ceylinin?
bu arada inciye de bakayim, ortapediktir sanirim dimi ?

canim kilosu guzelmis kaan in, 300 gr yanilma payi bile olsa 3 kg ideal kilo.
fotografini bekliyoruz birde sen normal dogum mu yapmistin? bu ne sekilde olucak
ben 2. olursa 5 yil sonra istiyorum benim ilki sezaryandi acaba normal dogum yapma
sansim var mi? bir daha kesilmek istemiyorum

Kizlar bugun alisverse gittim turk arkadasimla cok iyi geldi ama yanima yeterince para
almamisim aniden karar verdik. Cok guzel kiyafetler aldim Defneye
hemde indirime girmis denk geldim. 40 -50 tl ye gelen etekler pantolonlar 15- 20 olmus
tum parami yatirdim geldim. -tatlicadiarzu- ohhh rahatladim valla zemuszemus hihoyyyt kendime
degilde Defne ye alinca acayip mutlu oluyorum ya cok guzel bir duygu :hulya:
birde su ayakkabi isini halletsem tam super olucak :lepi:

güzelim yaşla alakalı bunlarınki 2 yaşa yaklaşıyorlar sendroma giriyorlarmış :))

karşı komşumun kızı var ezgiden 11 ay büyük bize geliyor herşey benim diye bagırıyor ezgi kendi oyuncaklarıyla bile oynayamıyor... ezgide bir itti kızı geçen gün düşürdü şoka girdim tak etti canına heralde:))) bunların hepsi geçicek güzel güzel oynıycakları zamanlarda gelicek merak etme

Son düzenleme:
yeşim istanbul bakırköy meydanda bebek ayakkabı magzası var.

papşin o kadar eski ki benim ayakkabılarımı bile oradan alırlarmış bizimkiler.

çok marka satıyorlar ortopedik hepsi...tombik bebege göre yeni yürümeye başlayana göre vs hep farklı modeller var... adamların işi sadece bu... fiyatları da 59-79 a aldım ben birer tane

elemanlar çok tecrübeli

ezgiye oradan pagpa marka aldım çok memnunum 20 numara almıştım şimdi küçüldüler 21 e geçtik artık... oraya bakmanı tavsiye ederim.

pagpa.com a bir gir modelleri görürsün

Son düzenleme:
emelcim geçmiş olsun noldu onata güzelim... haber ver dönünce

cumartesi naptınız buluştunuzmu hani buluşma fotosu yokmu :))

Sağolun kızlar gemiş olsun dilekleriniz için

Semracım eğer hastalık ateşle seyrediyorsa tek nedeni varmış mikroplar, üşütmekle terlemekle hasta olmazmış çocuk bizimkide mikrop kapmış antibiyotik ve antihistaminik verdi birde burun spreyi ama ateş 38-38.5 arasında seyrediyor 38.5 u geçerse ateş düşürücü vericem bir kaç gün yıkamıycam o kadar bu arada ateşi düşürmek için soğuk su buz tehlikelymiş meğer sadece ılık su iyi gelirmiş

Deryacım buluştuk ama foto çekmedik bu sefer çocuklar iyice büyüdüler onların peşinde durmaktan hiçbirşeye fırsat olmadı çayımızı bile keyifle içemedik yani anlıyacağın şamatayı sen düşün:))

geçmiş olsun onat paşama. bi an önce iyleşir inşallah. accu gözünüz aydın canım maşallah o çok azimli bi çocuk emin ol bizimkileri bile geride bırakır bu azimle.
seda ee güzelmiş bebişin kilosu. maşşallha diyeyim.
daha yazacağıma varsa da unuttum..

haa evet ezgiye tak demiş olmalı. ama olsun bence sinirlendiğini ve herşeyin onun istediği gibi olamayacağın ın mesajını vermiş. bizim öğretemediklerimizi onlar birbirlerine öğretiyor.

inşallah öyledir canım..eymende oyuncaklarını paylaşmak istemiyor demekki normal bir durum...çok hareketli olması beni yoruyor o yüzden hırçınlığınıda gözümde büyütüyorum galiba.

geçmiş olsun onata...

hadi bakalım sevda kaanda hayırlısıyla gelir biran önce kavuşursun minik meleğine

merhaba herkese
meral eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun işllah
accu gözün aydın canım işallah dahada yi olucak hersey sen yeterki içini ferah tut
emel onatada geçmiş olsun canım bir kaç güne iyi olur işallah
semracım ben sınavlara girmiyıorum ders veriyorum ya onlara sınav yapıyorum yani benim için iyi geçmesi diye bişey yok zaten çocuklarda sallamışlar hep dün okudumda içim karardı bıraktım ay bende zamanında öğrencilik yaptım ama bıkadar vurdumduymaz değildim ayol bu yeni nesili anlamak zor bakalım bizimkiler nasıl olucak :))
serpil adaşımız iyileştimi senin sınavlarında iyiymiş hadi iaşlah hepsi iyi olur canım
sevdacım maşallah kağanımızada sağlıcakla doğsun artıkın bütün ocak anneleri grubu olarak ıonu bekliyoz kıymetiniz bilsin :)))
buarada kıslar çağanda çok hırçınlaştı bu 2 yaş sendromu erkenmi geliyor anlamadım gitti birde önceden yemek yerken falan oyunla falan azda olsa yediriyorduk artık oyun reklam vs hiç bişey kar etmiyor yemicem dedimmi ağzını açmıyor bu sabahta bişey yemeyince zorla yedirdim tabi noldu hepsini çıkardı artık zorla bişey vermicem valla halı temzilemekten imanım gevredi belki dr bişey falan verirde iştahı açılır ya
yeşimc,im ben lcw den almıştım spor ayakkbı tarzında onu giyiyor biara kanzdan aldık ortopedik falan ilk adım dediler bot şeklinde hiç giyemedi iade ettik geri şimdide nike bğendim bitane ama mayıs gibi alayım diyorum zira ayak numaralarıda büyüyor sende buraya gelince al bence acele etme
chef cim bizimde ceylinizmizede maişallah 25 kelime sölüyormuş vizimkide taş çatlasa 4 yada 5 kelime anca sölüyor buarada bizimde dişimiz geç öçıktı canım merak etme çıkıyolar geçte olsa
neyse ben kaçtım görüşürüz hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…