kizlar siz bebislere nerden ayakkabi aldiniz, hani rahatlik acisindan hangisi daha iyi
olur. Ozellikle bebegi yuruyenler , tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben kizima cizme gibi birsey aldim ama tabi yurumedigi icin kullanamadi
bu yaz yurur diye dusunuyroum hic yazlik ayakkabisi yok, nerden alsam acaba ?
yeşimcim biz babaanneyle beraber bu akşam çıkıcaz ayakkabı almaya ama
özel bi markamız yok çocuğun taşıyabilmesi açısından hafif bi ayakkabı ve ortabedik olmasına özen gösteriyoruz biz...
insan kendine olsa bu kadar özen gösterip almaz ama ona hem özel hem özenerek ayakkabı seçiyoruz
para miktarına bile bakmaksızın dükkan dükkan gezinip öyle alıyoruz.
yazin parka filan giderken giydirip alistirma yaptiriim disarda diye dusundumyeşimcim yürümesi için alacağın ayakkabıyı,yürüdüğü zaman al derim ben ,numarası değişebilir çünkü..
şahap da güle güle giysin ayakkabısını..
ben bekliorum azcık daha ısınsın die havalar,bizim ayağımız 18 numara!!belki büyür diorum:)))
kastamonuda da elma şekeri die izmir firmasının ayakkabısını gördüm,deri gayet hoştu..belki ndan alırız ya da ankaradan gene:))
kız anaları harbi var mı tavsiye??
herkese ii uykular kızlar istanbuldan döndük bi bakim dedim size
dr kontrolüm ii geçti kaanım 3.360g olmuş gelişimi çok ii dedi dr ve herşeyde yolundaymış ama şuandan itibaren heran gelebilir dedi tabi zamanında da gelebilir dedi haftaya çatı kontrolümde var bakalım artık .
kızlar bizde yakkabımızı bugün aldık çok aradık son üç haftadır istanbullda bir sürü alış veriş mağazası ayakkabı mağazaları bebek çocuk mağazaları gezdik ve fenalık geldi bana ama sonunda ortapedikada karar kıldık en sağlıklısı ve kullanışlısı o gibi geldi bize sonuçta önemli bi seçim ayakkabı,full orpedik çok güzel ve rahat bi ayakabı aldık duruda hiç yabancılık çekmedi hemen alıştı ayakkabısına.tavsiye ederim kızlar.
bende yatayım artıkın yorgunum çokkkkakannehir
iyi geceler
meral abla yeni evinizde hayırlı olsun...ofisinede yakın galiba...annen içinde çok iyi olmuştur sanırım çok istiyordu içmelerde ev tutmanızı..gelme imkanımız olursa kesin uğrarım..
bu arada benimde fırsatım olmuyor yazmaya...inanın abartmıyorum eymen sandalyelerde masa üzerinde koltuklarda...ne kadar tehlikeli yer varsa desteksiz çıkıyor...bu arada benim oğlan kızlara düşman itiyor saçını asılıyor yanına yaklaşsa bile sinirinden çığlıklar atıyor...çok hırçın bir çocuk oldu...çok üzülüyorum böyle yapmasınamafoldumben
güzelim yaşla alakalı bunlarınki 2 yaşa yaklaşıyorlar sendroma giriyorlarmış :))
karşı komşumun kızı var ezgiden 11 ay büyük bize geliyor herşey benim diye bagırıyor ezgi kendi oyuncaklarıyla bile oynayamıyor... ezgide bir itti kızı geçen gün düşürdü şoka girdim tak etti canına heralde:))) bunların hepsi geçicek güzel güzel oynıycakları zamanlarda gelicek merak etme
günaydın kızlar
benimde oğluşum çok hasta gece ateşlendi 39 a çıktı ateşi burnuda tıkandı hapşıryor burnu akıyor öksürmeyede başladı birazdan doktora götürücem burnu çok tıkalı nefes alamıyor yavrum
geçmişi okuyamadım, bir tek meralcim taşındın sanırım onu gördüm hayırlı olsun yeni eviniz
sevdacım seninde minik oğluşun iyiymiş çok sevindim
herkese ii uykular kızlar istanbuldan döndük bi bakim dedim size
dr kontrolüm ii geçti kaanım 3.360g olmuş gelişimi çok ii dedi dr ve herşeyde yolundaymış ama şuandan itibaren heran gelebilir dedi tabi zamanında da gelebilir dedi haftaya çatı kontrolümde var bakalım artık .
kızlar bizde yakkabımızı bugün aldık çok aradık son üç haftadır istanbullda bir sürü alış veriş mağazası ayakkabı mağazaları bebek çocuk mağazaları gezdik ve fenalık geldi bana ama sonunda ortapedikada karar kıldık en sağlıklısı ve kullanışlısı o gibi geldi bize sonuçta önemli bi seçim ayakkabı,full orpedik çok güzel ve rahat bi ayakabı aldık duruda hiç yabancılık çekmedi hemen alıştı ayakkabısına.tavsiye ederim kızlar.
bende yatayım artıkın yorgunum çokkkkakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?