Sağolun kızlar gemiş olsun dilekleriniz için
Semracım eğer hastalık ateşle seyrediyorsa tek nedeni varmış mikroplar, üşütmekle terlemekle hasta olmazmış çocuk bizimkide mikrop kapmış antibiyotik ve antihistaminik verdi birde burun spreyi ama ateş 38-38.5 arasında seyrediyor 38.5 u geçerse ateş düşürücü vericem bir kaç gün yıkamıycam o kadar bu arada ateşi düşürmek için soğuk su buz tehlikelymiş meğer sadece ılık su iyi gelirmiş
Deryacım buluştuk ama foto çekmedik bu sefer çocuklar iyice büyüdüler onların peşinde durmaktan hiçbirşeye fırsat olmadı çayımızı bile keyifle içemedik yani anlıyacağın şamatayı sen düşün:))
Deryacim baktim siteye cok model yok sanirim koymamislar ama olanlar
guzeldi. Birde ayak numarasini olcmek icin bir aletleri varya ben ona bayildim
iste budur diyorum, bu kadar guzel dusunulebilir gercekten. sanirim oradan alacagim
ama orasi sadece bebek ayakkabilarimi satiyor canim. yoksa cocuk ayakkabilarida varmiydi ? resimlerdekiler bebek ayakkabisi gibiydi.
günaydın kızlar
benimde oğluşum çok hasta gece ateşlendi 39 a çıktı ateşi burnuda tıkandı hapşıryor burnu akıyor öksürmeyede başladı birazdan doktora götürücem burnu çok tıkalı nefes alamıyor yavrum
geçmişi okuyamadım, bir tek meralcim taşındın sanırım onu gördüm hayırlı olsun yeni eviniz
sevdacım seninde minik oğluşun iyiymiş çok sevindim
günaydın arkadaşlar,
geçmişi okudum ama boshayallersmile aklımda kalmadı,
meral abla taşınmışsın, hayırlı olsun,
yeşim kız hem yazmışsın hem çizmişsin sonrada inanmışsın :)))) bende senin gibi kurarım sonrada uyuyamam .
sedacım dumunuzun iyi olmasına sevindim kaanın kilosuda çok güzel maşşallah, sağlıkla kucağına alman dileğiyle, allahım yardımcın olsun .
inaysa çok yorulmuşsundur, inş sınavlarından iyi sonuç alırsın.
mirayın iştahı yerinde ama kattiyen meyva falan yediremiyorum bende cumrt doktora götürdüğümde vitamin verdi kokusuda çok kötü ama mecbur bvericem.
gecen hafta mirayda hastaydı üşütmüşd ateşi vardı neyse cmt sabah tam emzircem bi bakdım kulağında kir var akıntı olmuş oda kurumuş ve içinde bebbeyaz pirinç tanesi gibi intihap olmuş neyse korkdumda kendimde almak istemedim doktora gttik, atteşlendiğinden burnuda tıkalı olunca kulağına vurmuş olmamlı dedi damla ve antipiyotik verdi kullanmaya başladık inş düzelir.
emelcim onata geçmiş olsun, bu haalar insanı hasta ediyor sıcağa aladanıyoruz ince giyindiriyoruz üşüyorlar, saoğuk olur diyip kalın giydiriyoruz terliyorlar, açık söylim miraya sabaha kadar beni uyutmuyor sabaha kadar bi sağ meme bi sol meme artık inanın halim kalmadı, gecede uykumu alamadığım için ilk fırsatda uyuyorum, mirayın üstüde çok açılıyor ama bende yorgun düşdüğümden ilgilenemiycek hale geliyorum, her uyuduğumda gece kalk üstünü ört diyorum ama okadar orgun düşüyorumki kendimden bile haberim olmuyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.
yazin parka filan giderken giydirip alistirma yaptiriim disarda diye dusundum
hani yuruyen cocuklari gorurse belki heveslenir. Ayak numarasini bilmiyorum
burdaki numaraya gore 140 ,burda farkli
nike ayakkabi geldi hediye ama tabani asiri sert ve buyuk ancak 2,5 -3 yasinda olur
o kadar sert olmasida icime sinmedi bende bir tane bilmeyerek yine sert tabanli
yarim bot seklinde ayakkabi aldim tabi yurumedigi icin hep ayagindan cikti
bir tane de cizme aldim onu dogru almisim tabani yumusak kullaniyorum,
flo birde polarisin sitesine baktim tipleri cok guzel ama altlari yumusakmi bilmiyorum
Deniz hayirli olsun ayakkabilar. Sen 2. bebegi dusunuyordun ne oldu gelisme varmi?
ins sahabinda uykulari duzelir. uykusuzluk cok zor ya Allah yardim etsin
Ahu ben okudugum kadariyla her bebek farkli yonde gelistiriyor kendini
bak seninki masallah 20 -25 kelime soyluyor bizimki anlamsiz sesler ve sadece baba diyor ama disleri 12 tane filan oldu. Zamanla konusacaklar , yuruyecekler
disleri cikacak ama biz biraz sabirsiz davraniyoruz sanirim. ins kisa surede kilo
alir dogum kilosu ne kadardi ceylinin?
bu arada inciye de bakayim, ortapediktir sanirim dimi ?
canim kilosu guzelmis kaan in, 300 gr yanilma payi bile olsa 3 kg ideal kilo.
fotografini bekliyoruz birde sen normal dogum mu yapmistin? bu ne sekilde olucak
ben 2. olursa 5 yil sonra istiyorum benim ilki sezaryandi acaba normal dogum yapma
sansim var mi? bir daha kesilmek istemiyorum
Kizlar bugun alisverse gittim turk arkadasimla cok iyi geldi ama yanima yeterince para
almamisim aniden karar verdik. Cok guzel kiyafetler aldim Defneye
hemde indirime girmis denk geldim. 40 -50 tl ye gelen etekler pantolonlar 15- 20 olmus
tum parami yatirdim geldim. -tatlicadiarzu- ohhh rahatladim valla zemuszemus hihoyyyt kendime
degilde Defne ye alinca acayip mutlu oluyorum ya cok guzel bir duygu :hulya:
birde su ayakkabi isini halletsem tam super olucak :lepi:
geçmiş olsun onat paşama. bi an önce iyleşir inşallah. accu gözünüz aydın canım maşallah o çok azimli bi çocuk emin ol bizimkileri bile geride bırakır bu azimle.
seda ee güzelmiş bebişin kilosu. maşşallha diyeyim.
daha yazacağıma varsa da unuttum..
haa evet ezgiye tak demiş olmalı. ama olsun bence sinirlendiğini ve herşeyin onun istediği gibi olamayacağın ın mesajını vermiş. bizim öğretemediklerimizi onlar birbirlerine öğretiyor.
merhaba herkese
meral eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun işllah
accu gözün aydın canım işallah dahada yi olucak hersey sen yeterki içini ferah tut
emel onatada geçmiş olsun canım bir kaç güne iyi olur işallah
semracım ben sınavlara girmiyıorum ders veriyorum ya onlara sınav yapıyorum yani benim için iyi geçmesi diye bişey yok zaten çocuklarda sallamışlar hep dün okudumda içim karardı bıraktım ay bende zamanında öğrencilik yaptım ama bıkadar vurdumduymaz değildim ayol bu yeni nesili anlamak zor bakalım bizimkiler nasıl olucak :))
serpil adaşımız iyileştimi senin sınavlarında iyiymiş hadi iaşlah hepsi iyi olur canım
sevdacım maşallah kağanımızada sağlıcakla doğsun artıkın bütün ocak anneleri grubu olarak ıonu bekliyoz kıymetiniz bilsin :)))
buarada kıslar çağanda çok hırçınlaştı bu 2 yaş sendromu erkenmi geliyor anlamadım gitti birde önceden yemek yerken falan oyunla falan azda olsa yediriyorduk artık oyun reklam vs hiç bişey kar etmiyor yemicem dedimmi ağzını açmıyor bu sabahta bişey yemeyince zorla yedirdim tabi noldu hepsini çıkardı artık zorla bişey vermicem valla halı temzilemekten imanım gevredi belki dr bişey falan verirde iştahı açılır ya
yeşimc,im ben lcw den almıştım spor ayakkbı tarzında onu giyiyor biara kanzdan aldık ortopedik falan ilk adım dediler bot şeklinde hiç giyemedi iade ettik geri şimdide nike bğendim bitane ama mayıs gibi alayım diyorum zira ayak numaralarıda büyüyor sende buraya gelince al bence acele etme
chef cim bizimde ceylinizmizede maişallah 25 kelime sölüyormuş vizimkide taş çatlasa 4 yada 5 kelime anca sölüyor buarada bizimde dişimiz geç öçıktı canım merak etme çıkıyolar geçte olsa
neyse ben kaçtım görüşürüz hanımlar
emel çok geçmiş olsun evet ateş olduğunda soğuk su veya buz tehlikeliymiş çocuğu tiskindirmeiycek derecede ayarlanması gerekiyormuş ne sıcak ne sokuk, inş çabucak atlatırsınız.
inaysa kız ne bilim sınav var diyince bende başarılar diledim bilmiyorumkismile, olsun sanada hayatında başarılar :)))
ceyline maşşallh, darısı bütün cocuklarımıza, mirayda bana baba diyor :)) anne dememk için çaba gösteriyor ama öğrenicek kaçarı yok kaydirigubbakcemile3
cuma kşam mirayın altını değiştiriyordum birden kaçdı, neyse hadi ozman git tuvalate çişini yap dedim, tuvalatin önüne gitti ve kapıyı itti, bende koşdum klozatin yanında durup çiş yapdı ay gözlerime inanamdım hiç zorlama alışdırma olmadı, kızım tuvaletin nerde olduğunu biliyor, oakdar şaşrdımki anlatamam klozete oturtmaya çalışınca ağlıyor ablamın oğlunu sürekli görüyor sanırım heves yapmış haberimiz yok, cmt pazar arada çiş vakdi diyip götürdüm ve her götürmemde yapdı, inanın cuma akşamından pazar gününe kadar sadece 2 bez kullandık oda kakası için, inş yakında işden ayrılınca kızımla dahada ilgilenicem,
Çok üzülüyorum dün gece yarım saat arayla hep uayndım her uyanmamda üstü açıkdı yanımda uyuduğu için benide uyutmuyor babasınıda bizde uykusus kaldığımızdan çoğu zman üstü açık klıyor okadar üzülüyorumki resmen vijdan azabı çekiyorum kızım üşütüyor hasta oluyor neden kalkıp üstünü örtmüyorsun diye kendi kendime kısıyorum,
merhaba kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ateşimiz 38 lerde dolaşıyor hala ilaçlar ancak etkisini yarın göstermeye başlar herhalde burnumuz tıkalı çok en çok o zorluyor nefes alamadığı için uykusunuda güzel yapamıyor birde burnunu sildirmiyor sıpa :)
:slm bayanlar bende 2009 ocak annesiyim kızım var adı duru hepinizle tanışmak isterim :))
ben direkk onuya dalıcam. bugün kocişle kavga ettik. gitmiş yumurta haşlamak için makinalar varya ondan alımş. daha geçen gün bana sormadan bu mutfağa bişey alma demiştim oysa. ben neyi nereye koycağımı bilemiyorum adam habire dolduruyo. kızdım bende.baya bi söylendim. kendin kullan nereye kaldırırsan kaldır benim gözüm görmesin temizliğinide kendin yaparsın dedim ve daha baya bişeyler söylendim işte. oda klavuzunu okuyodu eeeeeehh seni mi çekicem dedi bi hışımla kalktı alete ait ne varsa topladı çöpe attı. çağanda bizi seyrediyo tabi en çok ondan utandım. sonrada gitti oturdu. benden de kızartma istediydi onu yapmaya girdim bi parti kızarttım sonra açmısın yapıyorum dedim yemiycem dedi paşa bide ona sinirlendim ben adama yemek yapıyım yemesin bari yapma de dimi. akşama kadar evin içinde çağanın dağıttıklarını toplamaktan ayaklarım şişmiş yemek yapıyoz yemiyo. neyse kapattık ocağı oturduk sonra kalktı kendine kızarttı ve hiç bize sormadan oturdu bi güzel yedi. benim yemediğimide biliyo. ay ne fena bu erkekler ya. üfff ya neyse yazdıkça kızdırıyorum kendimi kafamı toplayıp ineklemem lazım. perşembe bidaha sınav var malum...
günaydın kızlar
saolun hepiniz, valla gözlerimin içi yanıyor cayır cayır iki gecedir uykusuzum çocuk burnuna sprey sıktırmıyor şurubunu içmiyor saatlerce peşindeyim hadi becerdim içti diyelim tükürüyor off offf ne zor şu hastalık ya 2 gündür ikimizde perişan olduk sinirlerim tepemde birde sürekli mzımız herşeye ağlıyor napıcam şaşırdım ya , Seda viksli buhar makinesini denedim ama işe yaramadı ya burun aspiratörünğde kullanamıyorum burnuna el değdirmiyor kıyamet kopuyor o yüzden ne silmek ne sprey sıkmak nede içini temizlemek mümkün onatın hastalığında bunlar kabus benim için malesef
Serpil üzülme ya hepsi böyle sen kızdın söylendin ya aklı sıra işte sana terslik olsun diye hem çöpe atıyor aldığını hemde yemiyor adamların ortak huyları bu işte çöpe atmak yada yemek yememek kimi cezalandırıyorlarsa
Hay allah burun tıkanıklığı çok kötü oluyor canım yaaa, ben oynayarak filan temizlemeye çalışıyorum.Burnuna ellettirmiyor ama gel bakalım sen sil burnunu filan yapıyorum, oda pyunla burnunu teizler gibi yapıyor, biraz olsun temizlemiş oluyorum.Sende dene belki oyunla kabul eder.merhaba kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ateşimiz 38 lerde dolaşıyor hala ilaçlar ancak etkisini yarın göstermeye başlar herhalde burnumuz tıkalı çok en çok o zorluyor nefes alamadığı için uykusunuda güzel yapamıyor birde burnunu sildirmiyor sıpa :)
Hoş geldin seda.slm bayanlar bende 2009 ocak annesiyim kızım var adı duru hepinizle tanışmak isterim :))
Hay allah canım yaa, erkekeler bazen düşünmüyorlar canım.O iyilik yaptığını düşünmüştür.Sana kolaylık olacağını düşünmüştür.Sen tepki gösterince de olaylar büyümüş.Sende bozma moralini, boşver almışsa almış de, semranın dediği gibi at dolabın içine.Zaten çöpe atılmış ama.Neyse.Sıkmayın canınızı böyle şeylerle.Çağanın yanında da tartışmayın güzelim.ben direkk onuya dalıcam. bugün kocişle kavga ettik. gitmiş yumurta haşlamak için makinalar varya ondan alımş. daha geçen gün bana sormadan bu mutfağa bişey alma demiştim oysa. ben neyi nereye koycağımı bilemiyorum adam habire dolduruyo. kızdım bende.baya bi söylendim. kendin kullan nereye kaldırırsan kaldır benim gözüm görmesin temizliğinide kendin yaparsın dedim ve daha baya bişeyler söylendim işte. oda klavuzunu okuyodu eeeeeehh seni mi çekicem dedi bi hışımla kalktı alete ait ne varsa topladı çöpe attı. çağanda bizi seyrediyo tabi en çok ondan utandım. sonrada gitti oturdu. benden de kızartma istediydi onu yapmaya girdim bi parti kızarttım sonra açmısın yapıyorum dedim yemiycem dedi paşa bide ona sinirlendim ben adama yemek yapıyım yemesin bari yapma de dimi. akşama kadar evin içinde çağanın dağıttıklarını toplamaktan ayaklarım şişmiş yemek yapıyoz yemiyo. neyse kapattık ocağı oturduk sonra kalktı kendine kızarttı ve hiç bize sormadan oturdu bi güzel yedi. benim yemediğimide biliyo. ay ne fena bu erkekler ya. üfff ya neyse yazdıkça kızdırıyorum kendimi kafamı toplayıp ineklemem lazım. perşembe bidaha sınav var malum...
İnşallah istediğin gibi olur, memeden kesilir güzelim.İlk ayrılmalar hep çok zordur zaten.Allah kavuştursun bir an önce.selam kıslar, ben kızçemi gönderdim babaannesiyle tatile ama içim kan ağlıyo, babasıyla oturup ağlaştık akşam bi müddet(
ev nekadar boşmuş meğer o yokken yaw, inşallah memeyi kolay bırakırda gönderdiğime değer bari, bu gece ne yapacak acaba canım benim off çok üzgünüm.
Smrisk aynı dert bende de var, hiç üstünü örtmüyo, daha ben örterken tekmeyi basıyo yorgana, bizim evde baya serin oluyo, geceleri bende sürekli emzirmekten artık ne yaptığımın farkında değilim sürekli üstü açık kalıyo, kendimden nefret ediyorum bu yuzden
ben uyku tulumuda aldim ama buyuk aldigim halde hemen kuculdu bi daha da almadim. Miray'a da maşallah 41 kere en erken çiş yapan o olacak galiba aferin ona.
ekinsu cok gecmis olsun, sirkeli bez koy karnina falan cok korkuyorum ben atesten.
Ben ilk adım ayakkabısını Tiflani diye bir marka aldım, güzel modelleri var, bizimkinin ayakları tombul, topuk yok, o yüzden ayağına göre ayakkabı bulmak çok zor oluyo, 20 aldım boydan oluyo ayağına ama içine giremiyo, 21 aldım o da büyük geldi ama olsun hemen büyüyo nasıl olsa, altı yumuşak, daha yeni yürümeye başlamasına rağmen ayakkabıyla hiç sıkıntı çekmedi çok rahat yürüyo, fiyatı da fena değil 45'e aldım. Yalnız biraz terletiyo ayağını normalmidir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?