2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
önce şurup içirmenin kolayını yazayım. içeceği kadarını enjektöre çekiyorsunuz sonra ağzının içine enjektürü iğne uçsuz olarak tabi itip sıkıveriyorsunuz. onu tükürmeyi becereni pek görmedim. direk geriye sıkıldığı için öne alıp çıkaramıyolar.

bizim alet çöpte artık yapacak bişey yok. valla bıktım kalabalıktan. bizim adam alır ben kullancam der bi defa yapar bidaha yok. temizlemesi muhafaza etmesi bana ait. bide zırt pırt taşınıyoruz ev toplarkende hiç yardım etmez. onları tek tek sar kırılmasın çok iş valla. set üstü fırınıum var tezgahın üstünde duruyodu kaldırdım dolap içine kalabalık duruyo diye. gitti tost makinası olduğu halde bi tane daha aldı. üstüne gitti buharlı pişirici aldı bu arada frtöz ekmek yapma makinası meyve presleri vs vs vs varda var. buharlı pişiriciye gerek yok tefal d.klü tencerem var gitmiş almış bişey demedim kullanmıyorumda haa allahı var çağanın biberonlarını steril ediyorum yaa bıktım ama. ben kalabalık topladıkça adam tezgah dolduruyo. allah bizi ters yratmış o kadın olacakmış ben erkek. ama ahdım var bidaha dünyaya gelirsem ben erkek o kız olarak gelsin dünyanın öte ucunda da olsa bulup onu alcam göstercem gününü.

ay çok güldüm inş dileğin gercekleşir :):))

bende enjektörle yapıyordum önceden evded olmadığından kaşıkla yapdım çok zor oluyor en güzeli enjektör dediğin gibi çıkartamıyorlarda.

Harikasın serpil yaaaa:)))))Çok güldüm bende, hem de nerede olursa olsun bulup onu alacaksın öyle miiii_?
:roflol:

slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür metin i cuma annemden aldım akıllanmıs biraz haftaya yine bırakcam üzmemiş onları aramamıs bizikaydirigubbakcemile2kuziiiiiii seni anlıyorum ilk bıraktıgımda zor gelmişti sonra alıstım malum iki kardesli olcak bizimkiler yabani büyümesinlerkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
emeeeeeeeeeeeeel geçmiş olsun noldu yaaaaa ayyyyy metin de öyle hastalanmıstı ilaç içmez burnuna damla sıktırmaz içtigi ilaçı kusar burun tıkanıklıgından uyuamaz yemez cok zor en kısa zamanda iyileşsin cocukdan cok anne heder olıuyo....cmt gelemedim özel bir işimiz cıktı ama aklımsizdeydi hep kısmet degilmişopuyorumnanaktan:gitme:
serpiiiiiiiiiiiiiiiiil eşlerimiz ne kadar benziyoaklinialirimsmilebenim eşim sürekli mutfak malzemesi alır bence cok gereksiz ama ona göre demirbasguclubacismilebir ara patetes dograma aletine takmıstı model model cesit ceşit biiiiiiiiiir dünya aparatı var her yerden karsıma cıkar deli ederdi beni sonra termosa taktı elli çesit aldı bir ara meyve sıkıcagına sonra salata malzemeleri için kesme kurutma seylerine lmaz:gına gelirdi bana her dolapta bir zımbırtı senin eşin yine işe gidiyo benim eşim evde calısıyo ayyyyyyyyy insan kocam kahveye gider eve ugramaz diye aglar ben tam tersi varsa yoksa evi dısarı hayatta cıkmaz arkadaslarını evde agırlar kaynanam göbegini evin temeline atmıs galiba o kız ben erkek olmalıydım ama nerde olsa bulur yine karım yapardım:asigimnunaniknanikallahtan cok yardım ediyo bana metin e bakar yemek yapar şimdi ev süpürmeyi de ögrendi bayanssulusmilekeyfime dicek yok:hulya:
bu arada sınavlarında basarılar

huuuuuuuuu trübin nbr
patates sufle nasıl yapılır bilen var mı
eşimin ananesi geldi rizeden 107 yasında aksam onlara gitcez metişi ilk defa görcez vay bea ailenin en büyügü ve en küçügü:)birarada olcak

inci biz iyiyiz cagan nasıl
yaramazlıklarını anlatıyosun ya aynı metin birde eymen e cok benzetiyorum hareketlerini:)

merhaba kızlar

dün gece eymende ateşlendi burnu tıkalı öksürüyor...iştah tam gitti gecede zorla ıhlamur içirdim..tabi ne kadar faydası olduysa...ama bişey yemeyen çocuk şurubu görünce ağzını açarak geliyor yanıma..en azından bu konuda eziyet yapmıyor bana..

filiz nbr nasılsın hamişlik nasıl gidiyor. meinede maşşallah üzmüyor kimseyi, kıs kocanada maşallah :)) her eve lazım :)

inci sen nasılsın.

emel onat paşam nasıl oldu birazdaha iyidir inş.

balım eymene geçmiş olsun. inş düzelir hemencicik.

topik kalabalık olunca ben çok seviniyorum, işyerinde vakit geçmiyor hiç iş yok kös kös oturmakdan gına geldi, buarada sütümde akıyor. ben nasıl kesicem onu düşünüyorum, biyerde çok emzir diyorum biyerdede bıraksın artık geceleri rahat bırakmıyor diyorum ne yapcam şaşırmış haldeyim.

eymene gecmiş olsun annesi metinde annemde hasta olmus söylememişler bana üzülmeyim iki gün burnu aktı şimdi iyi....
semraaaaaaaa hamilelik nasıl gitsin işte ....evde metin varken haftamı bile bilmiyorum ya 24 ya 27 galiba
miraya da masallah çişini wc ye yapıyo

slm hanımlar bu ara netim gidip geliyo ne zman defne uyusa boşta olsam girim diyorum net yok ne zaman araya sıkıştırıp bi bakim desem defne tepemde bitiyo bana yazdırmıyo tuşlara basıyoı beni deli ediyo siteye giremeden bağroş çağrış kapatıyorum
bugün pek ii deilim sabah regliyle uyandım sancım var midem bulanıyo sinirim tepemde çok gerginim halim yok öfff kadınsal duygular işte neyseki hamile deilmişim buna emin olduk emindim ama yinede acabamı diodum

hamile degil misinlmazkeye dördünci arıyoruzdelikafaduldenüç kişiyiz şimdilik
ayyyyyyyyyy ben regl iki kere filan oldumüçyıldır sonra yine hamile kaldı özledim o günlerikaydirigubbakcemile3

monteee iyimisin özledinmi yaaa
ayyy ben almim canım benim en azından şimdilik hoş sonrada düşünmüyorum ama tek olan arkadaşlarım iki çocuğu olanlar en baştda eşim çok istiyo bilmiyorum çok kararsızım eğer olucaksada defne iki yaşındayken falan kalim araları azolsun hemde bende bu ortamdan uzaklaşmadan olsun sonra soğurum iyce diorum yada olmıycaksa hiç olmasın diorum

ayyy ne biliiim ne dediğim, bende bilmiyorum

bu arada yine benim katılamadığım bi toplantımı gerçekleşti

nazocum sinirlerine hakim ol bu dönemlerde çok huzursuz oluyoruz. inş bulantıların gecer.

filiz kız ne işde erkek gibi yaşıyorsun :)) . metinide geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…