günaydın kızlar
saolun hepiniz, valla gözlerimin içi yanıyor cayır cayır iki gecedir uykusuzum çocuk burnuna sprey sıktırmıyor şurubunu içmiyor saatlerce peşindeyim hadi becerdim içti diyelim tükürüyor off offf ne zor şu hastalık ya 2 gündür ikimizde perişan olduk sinirlerim tepemde birde sürekli mzımız herşeye ağlıyor napıcam şaşırdım ya , Seda viksli buhar makinesini denedim ama işe yaramadı ya burun aspiratörünğde kullanamıyorum burnuna el değdirmiyor kıyamet kopuyor o yüzden ne silmek ne sprey sıkmak nede içini temizlemek mümkün onatın hastalığında bunlar kabus benim için malesef
Serpil üzülme ya hepsi böyle sen kızdın söylendin ya aklı sıra işte sana terslik olsun diye hem çöpe atıyor aldığını hemde yemiyor adamların ortak huyları bu işte çöpe atmak yada yemek yememek kimi cezalandırıyorlarsa
önce şurup içirmenin kolayını yazayım. içeceği kadarını enjektöre çekiyorsunuz sonra ağzının içine enjektürü iğne uçsuz olarak tabi itip sıkıveriyorsunuz. onu tükürmeyi becereni pek görmedim. direk geriye sıkıldığı için öne alıp çıkaramıyolar.
bizim alet çöpte artık yapacak bişey yok. valla bıktım kalabalıktan. bizim adam alır ben kullancam der bi defa yapar bidaha yok. temizlemesi muhafaza etmesi bana ait. bide zırt pırt taşınıyoruz ev toplarkende hiç yardım etmez. onları tek tek sar kırılmasın çok iş valla. set üstü fırınıum var tezgahın üstünde duruyodu kaldırdım dolap içine kalabalık duruyo diye. gitti tost makinası olduğu halde bi tane daha aldı. üstüne gitti buharlı pişirici aldı bu arada frtöz ekmek yapma makinası meyve presleri vs vs vs varda var. buharlı pişiriciye gerek yok tefal d.klü tencerem var gitmiş almış bişey demedim kullanmıyorumda haa allahı var çağanın biberonlarını steril ediyorum yaa bıktım ama. ben kalabalık topladıkça adam tezgah dolduruyo. allah bizi ters yratmış o kadın olacakmış ben erkek. ama ahdım var bidaha dünyaya gelirsem ben erkek o kız olarak gelsin dünyanın öte ucunda da olsa bulup onu alcam göstercem gününü.
merhaba kızlar
dün gece eymende ateşlendi burnu tıkalı öksürüyor...iştah tam gitti gecede zorla ıhlamur içirdim..tabi ne kadar faydası olduysa...ama bişey yemeyen çocuk şurubu görünce ağzını açarak geliyor yanıma..en azından bu konuda eziyet yapmıyor bana..
topik kalabalık olunca ben çok seviniyorum, işyerinde vakit geçmiyor hiç iş yok kös kös oturmakdan gına geldi, buarada sütümde akıyor. ben nasıl kesicem onu düşünüyorum, biyerde çok emzir diyorum biyerdede bıraksın artık geceleri rahat bırakmıyor diyorum ne yapcam şaşırmış haldeyim.
eymene gecmiş olsun annesi metinde annemde hasta olmus söylememişler bana üzülmeyim iki gün burnu aktı şimdi iyi....
semraaaaaaaa hamilelik nasıl gitsin işte ....evde metin varken haftamı bile bilmiyorum ya 24 ya 27 galiba
miraya da masallah çişini wc ye yapıyo
hamile degil misinlmaz keye dördünci arıyoruzdelikafaduldenüç kişiyiz şimdilik
ayyyyyyyyyy ben regl iki kere filan oldumüçyıldır sonra yine hamile kaldı özledim o günlerikaydirigubbakcemile3
kızlar siz ne düşünyosunuz ikinci konusunda ben hem çok istiyorum hem istemiyorum ikinci bi kızım olsun defnemle arkadaş olsun birbirlerine destek olsunlar v.s istemyorum şuan çok şükür geçiniyoruz ama bi ikinci çocuu kaldırırmı bu bütçe ve bu bünye
bi şekilde olurmu ikisiylede idare edilirmi yoksa herşeyi birinemi yapmalı onamı vermeli maddi manevi
ayyy ne blim sedakt ben böle napim diedie doğurcam heralde ikiniciyi :))) tek büyüyen arkadaşlarım var sakın tek bırakma çok çektik diolar
sağolasın canım.Ama daha taşınamadık.10-15 nisan gibi taşınacağız, önce tamiratlarını yaptırayım diyorum.İçindeyken yaptıramayız çünkü.kızlar ya bana şöle kullanışlı bi araba koltuğu tavsiye edin yaa ben bir türlü karar veremeedim yaa şimdi bu koltuklarda bebişler nasıl uyuyoki çok dik deilmi yani arkası çok az yatıyo yaa o bakımdan bizim kızda deli gibi uyumayı sever arabada malum bizde devamlı araç seyahatinde bi aileyiz.okadar model gördüm baktım ama bu diyemedim bi türlü
ahhh güzelim bende de cesaret olsa hemen yaparım hep bahane uydurUYORUM yok biraz daha zayıflıyim yok defneyle bu yazı geçirim yok defne bezden kurtulsun yok şu yok bu
:))) ben defnede de böle yapmıştım önce iki sene demiştim sonra bir sonra 6 a olunca ay olsamı acaba demeye başladım ve yine bahanelere başladım yok evi değiştirmeden olmaz yok tv alalım yok araba alalım derken bi gece eşimle pat die karar verdik hadi yapalım amaaan hemen olcakmı hem olmazsa tedaviye erken başlarız dedik benim ailedeki hanımlar çekmiş bu konuda ya onlara benzersem derken tek gecede tuttu biz şok o yüzden yine bırakıcam korumayı Allah verirse olur dicem ama yine tek seferde tutarsa........
sağolasın canım.Ama daha taşınamadık.10-15 nisan gibi taşınacağız, önce tamiratlarını yaptırayım diyorum.İçindeyken yaptıramayız çünkü.
Bende de chicco var sevdacım.Dik olarak görünüyor ama içinde rahat rahat uyuyorlar merak etme.Koltuğu arabaya monte ettiğinde o kadar dik olmadığını görüyorsun zaten.
Serpilcim maşallah, egehanda uyur ama uykusunu aldıysa illaki kucağa gelmek ister.İzmire giderken filan arada tutturuyor kucağa geleceğim diye.Annem yoksa mecburen ben geçiyorum arkaya 10-15 dk kucağımda oyalayıp arkasından tekrar oturtuyorum koltuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?