2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol yaaa yarına bulantı kalmaz ama aksi gibi eşimin geç geldiği hafta akşamları defneyiona satıyorum ama böle geç gelince artık akşam çekemiyorum defneyi

kızlar siz ne düşünyosunuz ikinci konusunda ben hem çok istiyorum hem istemiyorum ikinci bi kızım olsun defnemle arkadaş olsun birbirlerine destek olsunlar v.s istemyorum şuan çok şükür geçiniyoruz ama bi ikinci çocuu kaldırırmı bu bütçe ve bu bünye

Nazocum bence ikinci bir çocuk iyidir.Sen maddi manevi diyorsun, maddi olarak her şeyi verebilirsin ama belli bir yaştan sonra kardeş çok önemli oluyor.Anneyle babayla paylaşamadığını kardeşle paylaşıyorlar.
Birde tek çocuk çoğunlukla doyumsuz oluyor, paylaşmayı bilmiyor.Ya çevrende ailenden birileri olmalı onlarında defneyle yaşıt çocukları.Ya da bir kardeşi olmalı diye düşünüyorum ben.
Ben tek çocuk gibiydim, 8-9 yaşına kadar kardeşim yoktu, sonra çok zorlandım.Ama şimdilerde iyiki varlar diyorum.Teyzemlerin çocukları da bana yaşıt değildi, ama kardeşlerimle yaşıtlar.Birbirleriyle oldukça uyumlu olarak büyüdüler.Ben hep kendimi dışarda hissetmişimdir. Belli bir yaştan sonra kardeşlerinle oturmak dertleşmek gerçektende çok iyi oluyor.
Maddiyatta bir yere kadar bence, bir çocuğa verebildiğini 2. çocuğa da verebilirsin.

doğru diyosun aslında zaten bu dediğin yüzünden yani evet belki maddi anlamda eksik etmiycem bişeylerini ama onun ruhunu doyurabilcekmiyim die düşünmeye deilim

ay canım çok geçmiş olsun tekrar valla bizide çok zorluyo bu damla ve çekme işi ama zorlada olsa yapıyoruz gerekirse ellerini ben tutuyorum babası zorla temizliyo tabi duru ciyaklıyo ama sonrasında rahatlıyo napim diğer türlü çekmek daha zor geliyo bana
inşallah biran önce iileşir onat yaa Allah sabır güç versin beterindende saklasın inşş.

hahahaha süpersin kıss valla

ay canım sanada geçmiş olsun ya ne oluyo bu bebelere anlamadım havalar bi soğuk bi sıcak üşütüyoruz galiba.

valla canım bırak dicem maşallah 14 ay emmiş alacağını almış dicem ama bu konuda bişey sölemekte bir olay,çocuğun rıskına mani olmayalım :))))

hehe bende iki hafta öncesine kadar bilmiyodum ama doğuma ne kadar kaldığını millete sölemekten artık aklıma geliyo sende son ay ezberlersin canım

hamile degil misinlmazkeye dördünci arıyoruzdelikafaduldenüç kişiyiz şimdilik
ayyyyyyyyyy ben regl iki kere filan oldumüçyıldır sonra yine hamile kaldı özledim o günlerikaydirigubbakcemile3

:)))))valla dördüncü iki haftaya geldi geldi yoksa ben kaçar yanii
bu kez okeye üçüncü ve dördüncü arasınıs :dilcikar: aa benim oğlan abi olcek :)

bi şekilde olurmu ikisiylede idare edilirmi yoksa herşeyi birinemi yapmalı onamı vermeli maddi manevi

canım bütçe konusunda bişi diyemiyorum ama kardeş gerekli die düşünüyorum ne kadarda olsa paylaşmak sevgi saygı bunları öğreniyorlar tek olan çocukta öğrenir ama dışarıda okulda ve ne kadar benim büyük oğlum tek büyüdü ve çok zorluk çekti şımarık bi çocuk kesinlikle deil aksine çok akıllı ve düzgün bi çocuk ama yanlız büyüdü arkadaşsız tek ağar abi modlarında takıldı hep.

duygu nerelerde kızlar göremedim kaçgündür
meral naber yeni evin merkeze yakınmı bari istediğiin gibi oldumu
derya mrb nasılsın

ayyy ne blim sedakt ben böle napim diedie doğurcam heralde ikiniciyi :))) tek büyüyen arkadaşlarım var sakın tek bırakma çok çektik diolar

kızlar ya bana şöle kullanışlı bi araba koltuğu tavsiye edin yaa ben bir türlü karar veremeedim yaa şimdi bu koltuklarda bebişler nasıl uyuyoki çok dik deilmi yani arkası çok az yatıyo yaa o bakımdan bizim kızda deli gibi uyumayı sever arabada malum bizde devamlı araç seyahatinde bi aileyiz.okadar model gördüm baktım ama bu diyemedim bi türlü

YA BıZıMKı ÇıKKONUN Bı MODELı AMA modeli tam hatırlayanıyorum. dediğin gibi dikler ama çağan uyuyo yinede. uzun seyahatlerde zorluk çıkarmıyo çok şükür.habire uyuyo. maşallah diyin. bi lüksüm o o da elden giderse yanarım.. valla ikinci bebiş güzel fikir ama bende o cesaret yok kiii.
kızlar ya duydunuzmu 1999 dan önce işe başlayanlar eski emeklilik yasasına göre emekli olacaklarmış. 20 yılda yani. duyan bilen varmı. ay nolur öyle olsun. o zaman emekliliğime 6 yıl kalmış oluyo. diğer türlü 2029 dayanamam o kadar..

ayyy ne blim sedakt ben böle napim diedie doğurcam heralde ikiniciyi :))) tek büyüyen arkadaşlarım var sakın tek bırakma çok çektik diolar

doğur tabi canım sonra rahata alışında çokk zor geliyo sil baştan yapmak
tek olmak kolay olmaz tabii bir kardeş daha olsa gelecek açısındanda rahat olur valla ben mesela çok korkarım çocuğumu dışarı salmaktan bırakmadım hiç oğlumuda küçükken yani böle kötü bir ortamda dışarda oyun faslı çocuklara artık zor anca dip dibe başında olucaksınki aklı kalmıycak.ama iki kardeş olsalar çoğu zaman evdede gayet güzel zaman geçirebilirler oyun oynarlar ders çalışırlar ne bilim kolaylık olur çok konuda

ahhh güzelim bende de cesaret olsa hemen yaparım hep bahane uydurUYORUM yok biraz daha zayıflıyim yok defneyle bu yazı geçirim yok defne bezden kurtulsun yok şu yok bu
:))) ben defnede de böle yapmıştım önce iki sene demiştim sonra bir sonra 6 a olunca ay olsamı acaba demeye başladım ve yine bahanelere başladım yok evi değiştirmeden olmaz yok tv alalım yok araba alalım derken bi gece eşimle pat die karar verdik hadi yapalım amaaan hemen olcakmı hem olmazsa tedaviye erken başlarız dedik benim ailedeki hanımlar çekmiş bu konuda ya onlara benzersem derken tek gecede tuttu biz şok o yüzden yine bırakıcam korumayı Allah verirse olur dicem ama yine tek seferde tutarsa........

sağolasın canım.Ama daha taşınamadık.10-15 nisan gibi taşınacağız, önce tamiratlarını yaptırayım diyorum.İçindeyken yaptıramayız çünkü.
Bende de chicco var sevdacım.Dik olarak görünüyor ama içinde rahat rahat uyuyorlar merak etme.Koltuğu arabaya monte ettiğinde o kadar dik olmadığını görüyorsun zaten.

Serpilcim maşallah, egehanda uyur ama uykusunu aldıysa illaki kucağa gelmek ister.İzmire giderken filan arada tutturuyor kucağa geleceğim diye.Annem yoksa mecburen ben geçiyorum arkaya 10-15 dk kucağımda oyalayıp arkasından tekrar oturtuyorum koltuğa.

valla kısmet olucağı varsa olur sen denemeye başla :))

tabi canım evde iş varken olmaz zaten inşallah biran önce biterde ahatça taşınırsınıs

ya aslında bende chicco istiyorum ama onun kaç modeli varki sizler hangilerini aldınıs parasında deilim ama kızım rahat etsin rahat uyusun bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…