kızlar siz ne düşünyosunuz ikinci konusunda ben hem çok istiyorum hem istemiyorum ikinci bi kızım olsun defnemle arkadaş olsun birbirlerine destek olsunlar v.s istemyorum şuan çok şükür geçiniyoruz ama bi ikinci çocuu kaldırırmı bu bütçe ve bu bünye
sorma valla okadar boş vaktim varki zaman geçmiyo ama hiçbir iş yapmakta canım istemiyo, inşallah bırakır inşallahkuzicim allah kavuştursun meleğine. onlarsız bu zmana kadar nayapmışız dimi. ne boşmuş hayat.. neyse canım inşallah dediğin gibi olur emmeyi unutur..
Ekinsu bizde de burun spreyi problemi var, sıkana kadar kıyamet kopuyo, kafasını kolumun arasına sıkıştırıp zorla sıkabildiğim kadar sıkıyorum birazı havaya, birazı gözüne :)) şurup içiyo ama sprey zor, bugünlerde şöyle bi oyun geliştirdik, spreyi önce kendi burnuma götürüyorum bak bana yapıcam diyorum pıst diye bağırıyorum basmışım gibi komiğine gidiyo, sonra gel sanada pıst yapiyim diyorum bazen yiyo bu numarayı :))günaydın kızlar
saolun hepiniz, valla gözlerimin içi yanıyor cayır cayır iki gecedir uykusuzum çocuk burnuna sprey sıktırmıyor şurubunu içmiyor saatlerce peşindeyim hadi becerdim içti diyelim tükürüyor off offf ne zor şu hastalık ya 2 gündür ikimizde perişan olduk sinirlerim tepemde birde sürekli mzımız herşeye ağlıyor napıcam şaşırdım ya , Seda viksli buhar makinesini denedim ama işe yaramadı ya burun aspiratörünğde kullanamıyorum burnuna el değdirmiyor kıyamet kopuyor o yüzden ne silmek ne sprey sıkmak nede içini temizlemek mümkün onatın hastalığında bunlar kabus benim için malesef
Serpil üzülme ya hepsi böyle sen kızdın söylendin ya aklı sıra işte sana terslik olsun diye hem çöpe atıyor aldığını hemde yemiyor adamların ortak huyları bu işte çöpe atmak yada yemek yememek kimi cezalandırıyorlarsa
sağol canım hemde nasıl bi boşluk evde hayat yok, bütün gece uyumuş uyanmış ağlamış, sabaha kadar nöbet tutmuşlar, meme aranmış vermeyince uyanmış, iki üç kere azar azar süt vermişler ama kanmamış, gündüz oyalanıyo sorun yok ama bakalım bu gece ne olacak.kuzi allah kavuşdursun, çok büyük bi boşluk olmuşdur inş çabucak gecer bi haftanız da kavuşursunuz, buarada memedende kesilmiş olur sende rahatlarsın, bizede haber ver bakalım gece uyumuşmu, seni aramış mı, merak ettim valla.
gecdiğimiziz hafta sonlarında bi gün evi temizliycekdim havada güzeldi, eşim dediki mirayı hazırla anneme götüreyim iyi deidm verdim gittii bende işlerimi yapdım, sonrada dedik hadi alış veriş yapalım rahat rahat bi gezelim, ama inanın içim acıdı bundan sonra gezeceksem kızımla gezicem o bana yük değil bi armağan dedim ve çok üzüldüm.
ınşallah watercim sağolGünaydınlar hepinize kızlar,
ınşallah istediğin gibi olur, memeden kesilir güzelim.ılk ayrılmalar hep çok zordur zaten.Allah kavuştursun bir an önce.
Merhabalar,
Sepetçi canım üzülme erkekler bazen nedensiz garipleşiyolar, takma kafanı
Kuzicim ayrılmak çok zor kuzucuklardan bilirim, 2 ay önce 3 günlüğüne yurt dışına gitmiştim benim için çok zordu kızımdan ayrılmak, Allah ayırmasın evlatlarımızdan.
Onatı kocaman öpüyorum, hastalanmışta mızmızlaşmış küçük bey...
Seda hoş geldin.
Yemeğe çıkıyorum, herhalde bir daha giremem bugün. Herkese güzel bir gün, bebişlere sağlık diliyorum
önce şurup içirmenin kolayını yazayım. içeceği kadarını enjektöre çekiyorsunuz sonra ağzının içine enjektürü iğne uçsuz olarak tabi itip sıkıveriyorsunuz. onu tükürmeyi becereni pek görmedim. direk geriye sıkıldığı için öne alıp çıkaramıyolar.
bizim alet çöpte artık yapacak bişey yok. valla bıktım kalabalıktan. bizim adam alır ben kullancam der bi defa yapar bidaha yok. temizlemesi muhafaza etmesi bana ait. bide zırt pırt taşınıyoruz ev toplarkende hiç yardım etmez. onları tek tek sar kırılmasın çok iş valla. set üstü fırınıum var tezgahın üstünde duruyodu kaldırdım dolap içine kalabalık duruyo diye. gitti tost makinası olduğu halde bi tane daha aldı. üstüne gitti buharlı pişirici aldı bu arada frtöz ekmek yapma makinası meyve presleri vs vs vs varda var. buharlı pişiriciye gerek yok tefal d.klü tencerem var gitmiş almış bişey demedim kullanmıyorumda haa allahı var çağanın biberonlarını steril ediyorum yaa bıktım ama. ben kalabalık topladıkça adam tezgah dolduruyo. allah bizi ters yratmış o kadın olacakmış ben erkek. ama ahdım var bidaha dünyaya gelirsem ben erkek o kız olarak gelsin dünyanın öte ucunda da olsa bulup onu alcam göstercem gününü.
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür metin i cuma annemden aldım akıllanmıs birazhaftaya yine bırakcam üzmemiş onları aramamıs bizikaydirigubbakcemile2kuziiiiiii seni anlıyorum ilk bıraktıgımda zor gelmişti sonra alıstım malum iki kardesli olcak bizimkiler yabani büyümesinlerkaydirigubbakcemile
evet aslında doğru söylüyosun filizcim, çalıştığımız müddetçe böyle ayrılıklar yaşamak zorundayız, ufak ufak alışmaları lazım, ama memeyi bıraktırırken de çocuğa bol bol sarılıp şefkat göstermek, onu terketmediğini hissettirmek lazımmış, doğrumudur bilmem ama o yüzden de vicdan azabı duyuyorum biraz, göğüslerimde taş gibi oldu, sütün birazını akıttım ama hepsini sağınca da yeniden geliyomuş, bitse de kurtulsam, ay şimdi öteki bebiş olunca da süt olsa da içirsem diycem ne garip dünya :))geçmiş olsum balım, hastalanınca huyu suyu değişiyo çocukların inşallah düzelir çabucak.merhaba kızlar
dün gece eymende ateşlendi burnu tıkalı öksürüyor...iştah tam gitti gecede zorla ıhlamur içirdim..tabi ne kadar faydası olduysa...ama bişey yemeyen çocuk şurubu görünce ağzını açarak geliyor yanıma..en azından bu konuda eziyet yapmıyor bana..hamile degil misinlmaz keye dördünci arıyoruzdelikafaduldenüç kişiyiz şimdilik
ayyyyyyyyyy ben regl iki kere filan oldumüçyıldır sonra yine hamile kaldı özledim o günlerikaydirigubbakcemile3
ay neyini özledin monte, hamileliğin en güzel yanı bu bence ohhhh enaz on oniki ay rahatım bi ona seviniyom valla.
kızlar siz ne düşünyosunuz ikinci konusunda ben hem çok istiyorum hem istemiyorum ikinci bi kızım olsun defnemle arkadaş olsun birbirlerine destek olsunlar v.s istemyorum şuan çok şükür geçiniyoruz ama bi ikinci çocuu kaldırırmı bu bütçe ve bu bünye
nazocum iş başa gelince her bünye ve her bütçe kaldırıyo mecburen, çok herşeyi düşünürsen hayatta kendini hazır hissetmezsin, sana da bizimki gibi sürpriz versin Allah bari :) bence tek çocuk olmaz, herkese bi kardeş lazım iyi yada kötü, benim iyiki kardeşlerim var, kendi açımdan çok korkuyorum, endişeliyim, senin gibi bünye, bütçe, iş, güç vs. birsürü şey düşünüyorum ama Elif açısından çok mutluyum kardeşi olacağına ve aralarında fazla yaş olmayacağına, (tabi Allah kısmet ederse)
YA BıZıMKı ÇıKKONUN Bı MODELı AMA modeli tam hatırlayanıyorum. dediğin gibi dikler ama çağan uyuyo yinede. uzun seyahatlerde zorluk çıkarmıyo çok şükür.habire uyuyo. maşallah diyin. bi lüksüm o o da elden giderse yanarım.. valla ikinci bebiş güzel fikir ama bende o cesaret yok kiii.
kızlar ya duydunuzmu 1999 dan önce işe başlayanlar eski emeklilik yasasına göre emekli olacaklarmış. 20 yılda yani. duyan bilen varmı. ay nolur öyle olsun. o zaman emekliliğime 6 yıl kalmış oluyo. diğer türlü 2029 dayanamam o kadar..
iyi de zaten benim bildiğim 20 yılda emekli oluyosun sepetçim, bende 1997 girişliyim, 20 yılda emekli olucam ama tabi maaş için bekle babam bekle 52 yaşında maaş bağlanacak bana:) Sgk'nın sayfasından hesaplama yapsana.
hoşgeldin Allah bağışlasın senin kızını da, bizimkilerde çok net uyuyo sayılmaz ama yine de kendi adıma şükrediyorum, Allah sanada kolaylıklar versin uykusuzluk adamı delirtiyo.teşekkür ederim hepinize hoşbulduk anca vakit bulup yazabildim ben seda 23 yaşındayım kızım var 15 aylık onunla geçiriyorum vaktimi evdeyim çalışmıyorum kızım uslu maşallah ama hiç uyumuyo sanırım burda böyle bi sorunu olan yoktur ki inşallahta olmasın uyumayan çocuk çok zor arkadaşlar sizde bahsedin kendinizden kısa kısa tanımak isterim hepinizi sevgiler
slm kızlar
nasılsınız bebişler nasıl umarım herşey yolundadır,var mı bomba heberler bakalım
sonunda laptopım geldi servisten artık aranızdayım yine
hoşgeldin ezra, iyiyiz şükür bendeki bomba karnımda, topiğin üçüncü hamilesi seçildim istemeyerekte olsa :)) dördüncü şanslıyı arıyoz bakalım. sizde ne var ne yok.
Ya bu arada Elagülce'den haberi olan varmı, bir ara ben giremiyodum, şimdi o kayıplarda.
inci biz iyiyiz cagan nasıl
yaramazlıklarını anlatıyosun ya aynı metin birde eymen e cok benzetiyorum hareketlerini:)
merhaba kızlar
dün gece eymende ateşlendi burnu tıkalı öksürüyor...iştah tam gitti gecede zorla ıhlamur içirdim..tabi ne kadar faydası olduysa...ama bişey yemeyen çocuk şurubu görünce ağzını açarak geliyor yanıma..en azından bu konuda eziyet yapmıyor bana..
filiz nbr nasılsın hamişlik nasıl gidiyor. meinede maşşallah üzmüyor kimseyi, kıs kocanada maşallah :)) her eve lazım :)
inci sen nasılsın.
emel onat paşam nasıl oldu birazdaha iyidir inş.
balım eymene geçmiş olsun. inş düzelir hemencicik.
ben daha yeni katıldım aranıza mrb ii akşamlar
slm kızlar
nasılsınız bebişler nasıl umarım herşey yolundadır,var mı bomba heberler bakalım
sonunda laptopım geldi servisten artık aranızdayım yine
2. yi bende istiyorum ama anlik :) benim esim bana destek olucak potansiyeldeayyy ne blim sedakt ben böle napim diedie doğurcam heralde ikiniciyi :))) tek büyüyen arkadaşlarım var sakın tek bırakma çok çektik diolar
Ahu cocuklar 1 yasinda dogum kilosunun 3 katiysa sorun yok diye duymustum beniyi akşamlar
hoşgeldin esra ben de çok sık giremiyorum haberlerden kuziyi duymadıysan kuzi de hamile
seda sen de hoşgeldin aramıza haklısın uyumayan çoçuk da zor ama yemeyen çoçuk da zor
yeşimcim ceylinin doğum kilosu 2750 idi çok fazla değildi
ben buna şükrediyorum bu kadar yesin yeter günde 6-7 öğün yediriyorum akşama kadar dolaşıyor evde nasıl kilo alsın alması gereken zamanda da yemedi almadı şimdi zaten az alınır
ikinci çocuk konuşuluyor ya bir arkadaşım da ikinci çoçuğa karar verdiler hamileydi öğrendiler ki ikiz çok sürpriz oldu 2 çoçuk düşünürken 3 çoçuk zorrrr
benim için daha uzak 2.çoçuk ama muhakkak istiyorum
çünkü benim eşim tek çoçuk ben de tek büyüdüm 6 yaşında bir kardeşim var çok zor tek büyümekkk
eymene ve onata da geçmiş olsun
ne çok yazasım varmış bee 1 sayfa doldurabilirim:))
bende 2. çocuktan yana değilim bu büyüsün yeter ben çocuk bakmakta çok zorlandım çünkü uykusuzluğumuzdan duru sağolsun hiç ama hiç uyumuyo allahtan eşim çok büyük destekçim yoksa halim harap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?