2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esim cok istiyor hamilelik dogum uykusuz geceler tum hayatin degismesi cok gozumde buyuyor bende hem hic istemiyorum hem cok istiyorum :)) heralde zamanla belirginlesir hersey daha cok erken ikinciye

Nazo bende 4 yill bahane buldum hadi deniyelim dedik ilk aydan tuttu :)) bende fena tirsiyorum o yuzden

Araba koltugu chicco key modeli cok rahat uyuyor ezgide dikk degil o kadar

teşekkür ederim hepinize hoşbulduk anca vakit bulup yazabildim ben seda 23 yaşındayım kızım var 15 aylık onunla geçiriyorum vaktimi evdeyim çalışmıyorum kızım uslu maşallah ama hiç uyumuyo sanırım burda böyle bi sorunu olan yoktur ki inşallahta olmasın uyumayan çocuk çok zor arkadaşlar sizde bahsedin kendinizden kısa kısa tanımak isterim hepinizi sevgiler

ii akşamlar kızlar:))
ay giremedim 2 gündür,okuyamıorum da ..işallah herşey yolundadıropuyorumnanaktan

seda bizimkkide çhikkonun key modeli. derya yazınca aklıma geldi.. kızlar kocişlede bişşey olmamış gibi devam. yazık çok yorulmuş bugün. önce 3 şehit sonra trafik kazası 5 ağır yaralı. sonra iki durummunun ne olduğu tam belli olmayan hasta. akşam 9 da eve geldi. az önce aradılar hastanın tansiyonu 70/40 a düşmüş saat oldu 11 ama vazife işte kalktı hastaneye gitti. kimbilir kaçta gelir. ne zor meslekler seçmişiz yaa. gecesi yok gündüzü yok. işe başlamama 10 gün kaldı. çalışma şartlarını düşününce ayaklarım geri gidiyo. istifa etmek istiyorum bizimki olmaz diyo. sadece dua ediyorum mesaim rahat geçsin nöbetlerim rahat geçsin oğluma yorulmadan geleyim diye..
neyse sedacım hoşgeldin canım. uykusuzluk sorunu bi çoğumuzda var. ha bide yememe sorunumu var. işte böyle...

slm kızlar
nasılsınız bebişler nasıl umarım herşey yolundadır,var mı bomba heberler bakalım
sonunda laptopım geldi servisten artık aranızdayım yine

iyi akşamlar
hoşgeldin esra ben de çok sık giremiyorum haberlerden kuziyi duymadıysan kuzi de hamile
seda sen de hoşgeldin aramıza haklısın uyumayan çoçuk da zor ama yemeyen çoçuk da zor
yeşimcim ceylinin doğum kilosu 2750 idi çok fazla değildi
ben buna şükrediyorum bu kadar yesin yeter günde 6-7 öğün yediriyorum akşama kadar dolaşıyor evde nasıl kilo alsın alması gereken zamanda da yemedi almadı şimdi zaten az alınır
ikinci çocuk konuşuluyor ya bir arkadaşım da ikinci çoçuğa karar verdiler hamileydi öğrendiler ki ikiz çok sürpriz oldu 2 çoçuk düşünürken 3 çoçuk zorrrr
benim için daha uzak 2.çoçuk ama muhakkak istiyorum
çünkü benim eşim tek çoçuk ben de tek büyüdüm 6 yaşında bir kardeşim var çok zor tek büyümekkk
eymene ve onata da geçmiş olsun
ne çok yazasım varmış bee 1 sayfa doldurabilirim:))

yok uykusuzluğu haricinde problemimiz yok iştahı çok iyi maşallah kızıma diyet veriyo dr birasçık ama uygulayan yok :))

bende 2. çocuktan yana değilim bu büyüsün yeter ben çocuk bakmakta çok zorlandım çünkü uykusuzluğumuzdan duru sağolsun hiç ama hiç uyumuyo allahtan eşim çok büyük destekçim yoksa halim harap

slm kızlar çoktandır giremiyordum düğünümüz vardı herkes burda maşallah nasılsınız bebişler nasıl özlemişim biraz geçmişi okuyum da hasret gidereyim şimdilik by

kuzicim allah kavuştursun meleğine. onlarsız bu zmana kadar nayapmışız dimi. ne boşmuş hayat.. neyse canım inşallah dediğin gibi olur emmeyi unutur..
sorma valla okadar boş vaktim varki zaman geçmiyo ama hiçbir iş yapmakta canım istemiyo, inşallah bırakır inşallah Ekinsu bizde de burun spreyi problemi var, sıkana kadar kıyamet kopuyo, kafasını kolumun arasına sıkıştırıp zorla sıkabildiğim kadar sıkıyorum birazı havaya, birazı gözüne :)) şurup içiyo ama sprey zor, bugünlerde şöyle bi oyun geliştirdik, spreyi önce kendi burnuma götürüyorum bak bana yapıcam diyorum pıst diye bağırıyorum basmışım gibi komiğine gidiyo, sonra gel sanada pıst yapiyim diyorum bazen yiyo bu numarayı :))

sağol canım hemde nasıl bi boşluk evde hayat yok, bütün gece uyumuş uyanmış ağlamış, sabaha kadar nöbet tutmuşlar, meme aranmış vermeyince uyanmış, iki üç kere azar azar süt vermişler ama kanmamış, gündüz oyalanıyo sorun yok ama bakalım bu gece ne olacak.
Günaydınlar hepinize kızlar,
ınşallah istediğin gibi olur, memeden kesilir güzelim.ılk ayrılmalar hep çok zordur zaten.Allah kavuştursun bir an önce.
ınşallah watercim sağol

amin amin Allah korusun

Sepetçi seninki de gerçekten abartmış :)) hiç güleceğim yoktu, benimki tost makinesinin şeklini bilmez desem yeridir, göstersem o ne diye sorar yani, hiiiiiçç öyle eve bi eşya alayımda geleyim diye bişey aklına gelmez, inan bu da çok sinir bozucu, bu erkek milletinin ortası yok mu yahu

Son düzenleme:
inci biz iyiyiz cagan nasıl
yaramazlıklarını anlatıyosun ya aynı metin birde eymen e cok benzetiyorum hareketlerini:)

ah sorma canım ya bizde iyiyizde hiç oturmuyor bu çocuk çok yoruyor beni artık valla evin halini kaçıncı kez değiştirifdik ama nafile hergün yeni şey çıkarıyor başıma şimdide mutfaktaki sandalyelere çıkıp masa tezgah üztlerine saldırıyor buarada sandaltyeleri uzağa koyuyorum önce çekişyor onları sonra üstüne çıkıyor kafası cinliklere basıyor ama bişey öğretmeye gel hiç tınlamıyor beni :)))

ah caım geçmiş olsun havalar çok eğişken dikkatli olmak lazm

iyilik cnım fazla kalamdım bugün boynum tutulmuş uzanıp dinlendim çağan uyuyunca anca bakabildim sende mirayda yisinizdir işallah

ben daha yeni katıldım aranıza mrb ii akşamlar

hoşgeldin canım

slm kızlar
nasılsınız bebişler nasıl umarım herşey yolundadır,var mı bomba heberler bakalım
sonunda laptopım geldi servisten artık aranızdayım yine

hemşom kıs nerelerdesin sen özledik valla artık daha sık gir
arada unuttuklarım varsa affola herkes umarım iyidir hepinişze iyi geceler

yok kuzi öyle değil. maaşla beraber emeklilik hakkı bu benim dediğim. yaşı baklemeyeceksin maaş almak için yani..

Guanydinlar

ayyy ne blim sedakt ben böle napim diedie doğurcam heralde ikiniciyi :))) tek büyüyen arkadaşlarım var sakın tek bırakma çok çektik diolar
2. yi bende istiyorum ama anlik :) benim esim bana destek olucak potansiyelde
degil maalesef eger 2. cocugu yaparsam destek goremeyecegimi bilerek yapmam lazim
ve bunuda goze alamiyorum acikcasi. dogdu dogali ayaginda sadece 1 kere salladi
ve sadece 1 kere gece ben kalmadan o kalkmis cunku ben gunlerce uykusuz kaldigimdan
dolayi artik sesini duyamamisim. sanirim Defnede oldukca agladi cunku ha deyince
kalkmaz bizimki. aslinda cok seviyor ama is bakima gelince kaytariyor. Sanki bir annelerin
bu cocuklar tamam onuda anlayorum iste calisiyor ama bende tumgun Defnenin pesinde
kosuyorum bu is degilmi? tek cocukta olsun istemem acikcasi ama sanirim
aralari 4-5 yil olucak diye dusunuyorum. kizkardesimin cocugu keske kiz olsaydi yaa
ozaman bu kadr dusunmezdim. (
Ahu cocuklar 1 yasinda dogum kilosunun 3 katiysa sorun yok diye duymustum ben
benimkide 3020 dogdu suan sanirim 9,5 filan cunku istahsiz ve kilo verdi diye dusunuyorum onemli olan saglikli olmasi yazin gunes kalabalik fderken toparlanir
baska cocuklara bakip istaha gelir belki ailede yakin yasli cocuk varsa cok ise yarayabilir
tabi onlarinda biraz istahli olmasi lazim.
bende 2. çocuktan yana değilim bu büyüsün yeter ben çocuk bakmakta çok zorlandım çünkü uykusuzluğumuzdan duru sağolsun hiç ama hiç uyumuyo allahtan eşim çok büyük destekçim yoksa halim harap

esinin destek olmasi cok avantaj maalesef benim boyle bir sansim yok.
bende kizip arada niye dogurayim diyorum, ama kalbimdende geciriyor
halletmem gereken isleri var birde bu hamileligi dogumu tekrar goze alamiyorum ya
ben doguma giderken esimde yanimda degildi cok korkmustum.

günaydın hanımlar nasılsınız bu sabah biz uykusuzus dünden belliydi zaten benimki gene diş çıkarıyo sanırsam çünkü bi süreir çok güzel yiyen çocuk dün hep yarım bıraktı yemeklerini sürekli mızmızlandı ve çok kakaya çıktı en son beline kadar yaptı bişeyi yemeyip çok kaka yaparsa ve huysuzlanırsa diş geliyo demektir akşamda durduk yere bağara bağara ağladı durdu dedim eşime nöbetçiyiz gece sık sık mızırdandı ama nası bağarıyo sonra ağrı kesici verdim biraz ben pışpışladım biraz babası en son babası aldı koynuna odasında koltukta pışpışlıyarak uyuttu ama sık sık sızlanarak kalktı sabah diorum kızım dişinmi ağrıdı neden uyumadın hem mır mır anlatıyo hemde parmağıyla ağzını gösteriyo

bu arada kızlar rotavirüs salgını var aman dikkat bizim tanıdığın çocuklar olmuş benim annem bababm oldu üstelik bulaşıcı

Günaydın kızlar, şöyle bir geçmişi okudum ama aklımda pek bişey kalmadı.

Nazocum dişler çok sorun yaratıyor çocuklarda, bir bitse bu dişler:))))
Yeşimcim senin işin çok zordu bu hamileliğinde de canım biliyoruz, doğum olsada şöyle bikaç ay sonra kocamın yanına gidebilsem diyordun:))Neyse, bir dahaki hamileliğinde hiç olmazsa yanında defne olacak:)))
esracım hoşgeldin canım, özlettin kendini valla.

merhaba arkadaşlar ben kk'ne yeni üye oldum.37 yaşındayım,7 yaşında bir kızım,1 yaşında bir oğlum var.hepinize bebeklerinizle güzel günler diliyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…