- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Günaydın kızlar, şöyle bir geçmişi okudum ama aklımda pek bişey kalmadı.
Nazocum dişler çok sorun yaratıyor çocuklarda, bir bitse bu dişler:))))
Yeşimcim senin işin çok zordu bu hamileliğinde de canım biliyoruz, doğum olsada şöyle bikaç ay sonra kocamın yanına gidebilsem diyordun:))Neyse, bir dahaki hamileliğinde hiç olmazsa yanında defne olacak:)))
esracım hoşgeldin canım, özlettin kendini valla.
merhaba arkadaşlar ben kk'ne yeni üye oldum.37 yaşındayım,7 yaşında bir kızım,1 yaşında bir oğlum var.hepinize bebeklerinizle güzel günler diliyorum.opuyorumnanaktan
sorma smrsk bizimkiin ağzı dolu bi çene bi çene hep anlatıyo bişeyler hele tek başına oynarken bi konuşuyo tabii nlayan beri gelsin :)))
merhaba..
uzun zamandır zamamıyorum
kuzinin haberini okudum tebrik ederim ..sağlıcakla gelsin yavruşun canım
emel onata geçmiş olsun inş bugün daha iyidir
kerem uyanmak üzere akşmdan okumuştum biraaz ama aklımda bişi kalmamış
bizde iyiz çok şükür iki gün grip olduk 3. geçti Allahtan önce ben oldum kereme bulaştı benden
serpil tebrik ederim senide 100leri çekmişsin başarılarının devamını dilerim:)
merhaba arkadaşlar ben kk'ne yeni üye oldum.37 yaşındayım,7 yaşında bir kızım,1 yaşında bir oğlum var.hepinize bebeklerinizle güzel günler diliyorum.opuyorumnanaktan
sedacım ne güzel kocişin sana yardımcı oluyormuş valla benim kociş yardımcı olsa bi düzüne yaparım sempatiksalakcinni
yeşim kız ben marifetli değilim sen yine bana bi pirtik yollasana :))) emelde çay koyar. ellerine sağlık güzel gözüküyor,
Smirsk geldim canım, işten güçten fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Kızıma fizik ted. evde devam edeceğiz 1 ay süre ile. Şimdilik gayet iyi.
Defne ve Aybüke hanımlar İnşallah hemencecik çıkarırlar dişlerini. Benim Aslı'cığımda sürekli bebekçe konuşuyor,ama çok tatlı oluyolar. Bebekleri öpmekte bu aralar en büyük keyfi, kendi bebeklik resmini ah ah diye istiyo, sonra sevip sevip öpüyo, ayyyy yiyesim geliyor o anda. Bide şu aralar etraftakilere yemek yedirmek moda oldu, birde kendi yese.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?