2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecmis olsun Nazo dun bizdede ayniydi durum
aksama kadar mizmiz ve hicbirsey demedi dogru durust
bugun kahvalidan sonrda biraz kustu bende midesini usuttu diye nane limon yaptim
icti onu :1shok: sasirdim, tadi guzel degildi.
mercimek corba yaptim yaptim ama 3-5 kasik yedi.
sanirim kopek disleri iki tane birden patladi. toplam 14 disi oldu onlarla beraber masallah .
ama dis rengi karariyor ben demir kullanmiyorum cunku bitti flor veriyorum ama
yine lekeli anlayamadim.

evet meralcim ya ahh ah neler cektim yok 2. yaparsam bu yurtdisi macerasi bitince
ancak yaparim kocis dibimde olsun istiyorum. cok zor obur turlu.
yani o yuzden 4-5 yil bize cocuk yasak. ins. bir kazada olmaz.

bu arada Defne icin belki yer diye pogaca yaptim ve yedi yarim ama olsun istereyek
yedi cok mutluyum hihoyyyt aradada mercimek corba sokusturdum kucuk kase kadar
onuda icti. pogaca yi sizde deneyin gercekten guzel oluyor belki ufakliklarda begenir.

1 subardagindan biraz az yogurt
yarim su bardagi sivi yag
100 gr oda sicakliginda yumusamis margarin
1 tatli kasigi mahlep yoksada olur
1 paket kabartma tozu
1 yumurtanin aki
tuz
un
tumden koyup yoguruluyor. sonrada parca parca koparip sekil verip neyli istiyorsak
yapiyoruz. ustune yumurta sarisi corek otu susam
afiyet olsun.

yeşimcim bizimde hep patladımı 2 2 patlar sanırım bizimde köpek dişleri patlıyo onlarla 14 olur
benimkini sevmediği pekbişey yok çorbanın her türlüsüne bayılır dün kıymalı tarhana yaptım bende ama az yedi

günaydın arkadaşlar,,

Mediant
hoşgeldin allah yavrularını sana bağışlasın,

sedacım ne güzel kocişin sana yardımcı oluyormuş valla benim kociş yardımcı olsa bi düzüne yaparım sempatiksalakcinni

Kuzi zor bi gece gecirmişsiniz inş bu gece daha rahat olur, zamanla alışıcak üzülme.

nazo
geçmiş olsun, inş hemen cicik atlatır canım ağzını gösteriyormuş çok hoşlar ya, mirayda beni görünce lölö lö lö lö diye bağırıyor.

yeşim kız ben marifetli değilim sen yine bana bi pirtik yollasana :))) emelde çay koyar. ellerine sağlık güzel gözüküyor,

inici bizde iyiyiz saol, çağanın önüne yat biraz boynunu ovalasın hemen cicik gecer. zemuszemus

ezra cım hoşgeldin, benim bi laptopım olmadı gitti, mafoldumben

meral abla, emel, siziler nasılsınız. onat paşamız nasıl oldu,

sorma smrsk bizimkiin ağzı dolu bi çene bi çene hep anlatıyo bişeyler hele tek başına oynarken bi konuşuyo tabii nlayan beri gelsin :)))

oo topik kalabalık,

accu nerelerde acaba tedavileri nasıl gidiyor bilginiz varmı, fizik tedaviye evde devam ediyorlardı.

nahcoy yürümeler nasıl gidiyor seninki lambaları yakıyormu yine :))

sorma smrsk bizimkiin ağzı dolu bi çene bi çene hep anlatıyo bişeyler hele tek başına oynarken bi konuşuyo tabii nlayan beri gelsin :)))

maşşallah ya valla ben mirayı anlarmış gibi yapıyorum oda mutlu oluyor send eöyle yap :)))

merhaba..
uzun zamandır zamamıyorum
kuzinin haberini okudum tebrik ederim ..sağlıcakla gelsin yavruşun canım
emel onata geçmiş olsun inş bugün daha iyidir
kerem uyanmak üzere akşmdan okumuştum biraaz ama aklımda bişi kalmamış
bizde iyiz çok şükür iki gün grip olduk 3. geçti Allahtan önce ben oldum kereme bulaştı benden
serpil tebrik ederim senide 100leri çekmişsin başarılarının devamını dilerim:)

Hoşgeldin geçmiş olsun, vala buralar ıssız kaldıi, kimsecikler ugramıyor, yazınd atammen boş kalınca herkes biribini kaybedicek.

İyi günler...

Nazoo bu gece Aybüke de sürekli ağlayarak uyandı... Yeni yeni düzene giriyor diye seviniyordum bu gecede uyutmadı bizi... Diş jeli sürdüm bi kaçkez yarım saat uyuyup tekrar ağlayarak uyandı. Saat 3 gibi ağrı kesici verdim yanıma aldım da biraz uyuduk... Bizimde diş gelebilir...

smrisk aynen devam... Bütün odaları yakıyor. Kapattığımızı farkedince hemen açıyor... Ben mutfaktayken gelip ışığı yakıp gidiyor:) Babası kızım beni batıracaksın yakma desede dinlemiyor:))))

merhaba arkadaşlar ben kk'ne yeni üye oldum.37 yaşındayım,7 yaşında bir kızım,1 yaşında bir oğlum var.hepinize bebeklerinizle güzel günler diliyorum.opuyorumnanaktan

Hoş geldin... Allah hayırlı ömürler versin:)

ooo konuşmazmıyım öle olunca daha çok anlatıyo ben diorum aaa ölemi olmuş annecim başka neler olmuş falan die pek hoşuna gidiyo şarkı söylüyorum oda mırıldanıyo en son karga karga söylüyodum şimdi sardı yat kalk kaaga kaaga

Bende artık çok zorlanıyorum jel sürerken..

Aybüke de onunla konuşulmasından çok hoşlanıyor.. Bazen gözlerimin içine bakıp anlıyormuş gibi dinleyince çok hoşuma gidiyor. Ama bu sıralar en çok taklitini çıkarmamız hoşuna gidiyor. Kahkahalara boğuluyor kızım:)

Bebeğini veya kedisi kucağına alıp nazlatıyor... hıı, hııı deyip öpüyor:)

Son düzenleme:
aynen bırak oyumcağı dergideki bebkleri bile sarılıyo can yapıyo öpüyo çok seviyo bebekresimlerine bakmayı bi gülüyoki sorma kaşığı tabağa vuruyo önce bize sonra bebğine mamma die yediriyo hatta ağzını açma zorla parmağını sokuyo açıyo :)))

Smirsk geldim canım, işten güçten fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Kızıma fizik ted. evde devam edeceğiz 1 ay süre ile. Şimdilik gayet iyi.
Defne ve Aybüke hanımlar ınşallah hemencecik çıkarırlar dişlerini. Benim Aslı'cığımda sürekli bebekçe konuşuyor,ama çok tatlı oluyolar. Bebekleri öpmekte bu aralar en büyük keyfi, kendi bebeklik resmini ah ah diye istiyo, sonra sevip sevip öpüyo, ayyyy yiyesim geliyor o anda. Bide şu aralar etraftakilere yemek yedirmek moda oldu, birde kendi yese.....

ınş accu inş. Biran önce bitseydi şu dişler...

Anlaşılan bu aylarda bizim bebeler büyüdüklerinin farkına varıyorlar... Kızım bebekleri görünce bebis bebis diyor...:) Allah nazarlardan korusun... onu öpmeye koklamaya doyamıyorum...

amiiin hepimiiznkini
accu dahada iyi olursunuz inşallah

kızlar yemeyen bebeklere tavsiyeler benimki yemediğinde peki ben yerim diorum hemen yiyo yada bide bi sana bi banaya bayılıyo en olmadı şarkı söylüyoruz hele bide elinde oyalancak bişeyler oldumuuuu

guldurdun kiz beni, bende bir duzine yapardim herhalde :)) Ama boyle olunca gozu
almiyor insanin.

Sagol canim cok basit dene begenirsin mutlaka.

Bizimkide eline bir parca birsey gecince genelde ceri domatesle kahvaltida cok
yapar :) haaaam diye bana uzatiyor, agzimi acmayinca kaslarini catiyor,
beni besliyor sipa kendi cok yermis gibi.

cok tatli zamanlari simdi gercekten, aksama kadar opuyorum yine doyamiyorum kizima
yaa icim gidiyor Şeniz Şeniz iyiki dogurmusum yav sempatiksalakcinni hehe

senin kizin adi aslimiydi senin kizlada adasiz o zaman :) Babamizin favori ismi. :)
Sagol canim. Asli da kisa surede hic gormemise doner umarim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…