2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ya benim gobek aldi basini gidiyor ya yaz ustu bide
hic boyle olmamisti gobegim spor filan yapmiyrum diyecegim ama ben hic spor yapmadimki cok yururdum sadece simdi yurumuyorum ondanmi acaba ya ohaoldumsmile
hamilelikten sonra bile gobek kalmamisti bende sonradan oldu sempatiksalakcinni

ay şekerim o problem bende de var aslında plates çok işe yarıyo ama ben defneyle yapamıyorum tepemden inmiyo akşamları yapim diyorum amahalim kalmıyo babmız gelince yemek yiyoruz sonra defneyi satıyorum ona ben sızıyorum resmen koltukta
dün burda okudum onu yapalım bare biberiye yağı sürüyosun mümküne spor yap ama en olmadı gece yatarken sür streçle sar yat incelme yapıyomuş

merhaba:))
ii ii herkes ii maşallah..
diş biz de de sıkıntı köpekler zorluo bayaa ama beyaz beyaz görülüo..
aslında anlatacaklarım var ama nil uyanıo galiba

merhaba herkesler iyidir umarım diş çıkaranlar işallah hemencik ağrsız sısızı çıkarırlar
nazocum valla yemeyen çocukta hiç bir taktik işe yaramıyor canım ağzını bir kapıyor sıkıysa açtır bizim çağanın karşısında halay çekmişliimiz var düşün yani kol bastı bile oynadı kuzeni bakarken iki kaşık sokalım ağzına diye ne mümkün birde çok akıllandlarya kanmıyolar artık öle herseye

Yeşimciğim bizimde babamız koydu kızımızın ismini Aslı diye, çok kolay söyleniyormuş, içinde r yokmuş, kısaymış falan falan... Benimde işime geldi ismime yakın olduğu için.
Doğumdan sonra bende göbek falan hiç kalmamıştı, şimdide kilo olarak iyiyim ama biraz göbek yaptım, spor yapmayada hiç vaktim yok. Sabah evden 07:30'da çıkıyorum akşam 07:00'de giriyorum. Gerisini siz düşünün artık.

Haklısın canım çocuğun yemek yemek içinden gelmesi lazım. Bizimki elimizde kaseyi görür görmez öğürmeye başlıyor, güya bizi kandıracak...

herkese slm kızlar okudum ama aklımda kalmadı valla bu ara çok dalgın ve unutkanım aklım fikrimdoğumda ve tabi sonrasında Allah sonumuzu hayır etsin valla.
hasta bebelere ve annelere geçmişler olsun
kiloyuda dert etmeyin kızlar ya valla ben okdar çok kilo alıp verdimki artık hiç umursamıyom doğurim yin vercem bişide yapmıyom aslnda koşturmaktan inceliyom.

iyi akşamlar
hoşgeldin esra ben de çok sık giremiyorum haberlerden kuziyi duymadıysan kuzi de hamile
:))

hoşbulduk canım,aaa kuzidemi hamile,ayy kuzi çok dertleniodu iş ew yetişemıorum die nasıl karar vermişkafamçokkarıştı

hoşgeldin ezra, iyiyiz şükür bendeki bomba karnımda, topiğin üçüncü hamilesi seçildim istemeyerekte olsa :)) dördüncü şanslıyı arıyoz bakalım. sizde ne var ne yok.

hoşbulduk canım,çok şaşırdım kız hayırlı olsun,sen buraya bile fırsat bulmazken 2 ci büyük cesaret wallaCADIARZU

hemşom kıs nerelerdesin sen özledik valla artık daha sık gir
arada unuttuklarım varsa affola herkes umarım iyidir hepinişze iyi geceler

canım walla artık iyice hareketlendiler ya berraktan da fırsat kalmıor,ama artık buradayım

esracım hoşgeldin canım, özlettin kendini valla.

saol canım bende sizleri özledim walla

ezra cım hoşgeldin, benim bi laptopım olmadı gitti, mafoldumben

,

hoşbulduk canım,olurr kıss seninde merak etme:kedi:

yeşimcim ben bişey içmeye başladım şu göbek için ,etrafımdakilerde işe yaradı eğer bendede yararsa sölerim sanada,yaz gelıo denize gitmeden benimde halletmem gerek bu sorunu

slm kızlar ya giremiorum ne zamandır geçmişi de okuyamadım foto koyıım dedim son buluşmadan hazır fırsat bulmuşken ne var ne yok herkes iidir umarım bizim kızın bi fobisi çıktı ya gülden korkuyo bildiiniz çiçek gülden..deli gibi ağlıyo kaçıyo çok komik ama gerçekten üzülüorum dr una sorucam böle devam ederse.. hamileler kuzi blooms bi de monte dimi

blooms nerden çıktı ya Allah mı söletti:))sevdaydı tabi unuttum onu:)

Eh nayşegül blomms hamile dedin ya, kadıncağız 5. yi yapacak demektir eğer öyle bir şey olursa:))))))
Resimlerde çok güzelmiş, maşallah ne güzel oynuyorlar..

dimi meralcm ya yüreğine inicek kadının:))
valla çok yaramazlaştılar bu buluşmada hiçbirimize rahat vermediler sanırım en zor dönemleeri bu.ne laftan anlıyolar ne dertlerini anlatabiliolar herşeyi de merak ediolar..çok foto koyamıycam çnkü inanılmaz yavaş imageshack

evt cnm naz basketçi olmaya hevesli buaralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…