aaaa hiç öyle bişey duymadım ben ya inanamadım ama inşallah öyledir süper olur, zaten saçmalıktan başka bişey değil bu olay 38 yaşında emekli oluyorum ama maaşım 52 yaşında bağlanıyo kim öle kim kalayok kuzi öyle değil. maaşla beraber emeklilik hakkı bu benim dediğim. yaşı baklemeyeceksin maaş almak için yani..
merhaba..
uzun zamandır zamamıyorum
kuzinin haberini okudum tebrik ederim ..sağlıcakla gelsin yavruşun canım
emel onata geçmiş olsun inş bugün daha iyidir
kerem uyanmak üzere akşmdan okumuştum biraaz ama aklımda bişi kalmamış
bizde iyiz çok şükür iki gün grip olduk 3. geçti Allahtan önce ben oldum kereme bulaştı benden
serpil tebrik ederim senide 100leri çekmişsin başarılarının devamını dilerim:)
hoşbulduk canım,aaa kuzidemi hamile,ayy kuzi çok dertleniodu iş ew yetişemıorum die nasıl karar vermişkafamçokkarıştı
hoşbulduk canım,çok şaşırdım kız hayırlı olsun,sen buraya bile fırsat bulmazken 2 ci büyük cesaret wallaCADIARZU
kız yok ne cesareti tamamen şans, Elif Irmak tüp bebeydi, bu da kendiliğinden geliverdi hiç beklemiyoduk ki böyle bişey, valla şimdi dertlerim ona katladı, ne halt edicem diye düşünüp duruyorum. hayırlısı bakalım.eyvahedigeldismile
slm kızlar ya giremiorum ne zamandır geçmişi de okuyamadım foto koyıım dedim son buluşmadan hazır fırsat bulmuşken ne var ne yok herkes iidir umarım bizim kızın bi fobisi çıktı ya gülden korkuyo bildiiniz çiçek gülden..deli gibi ağlıyo kaçıyo çok komik ama gerçekten üzülüorum dr una sorucam böle devam ederse.. hamileler kuzi blooms bi de monte dimi
hayırdır inşallah blooms'un 5.yolda galiba :))
ayyy maşallah hepsine ya ne çabuk büyüdü bunlar koca çocuk oldular canlarım benim
bu resme bittim yalnız yerim o butları ben, utanmış gibide oturuyo.
bizde seni öptükkk opuyorumnanaktanİyi geceler hepinize kızlar.Sizleri ve bebişleri öpüyorum.
ne içiosunuz zayıflamak için yazın..çook ihtiyacım var ama yemeden duramıorum abur cubur
QUOTE]
canım öğün yerine geçen gıda takviyesi,içinde bir sürü vitamin ve mineral ve gıda varmış,süte yada meyvesuyuna karıştırıp içiosun,nesguikli süt gibi birşey,kalorısı az ama seni tok tutuo,bir arkadaşımda gördüm çok güzel kilo verdi bende başladım daha 1 hafta oldu,tartıda farkettı walla,ben 1 öğün içiorum sadece akşam yemeği yerine,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?