2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ya yerim ben tek tek onları..ne tatlılar yahu öle:))maşallah..41 kere..
ayşegül daha koy resim ya:))

ne içiosunuz zayıflamak için yazın..çook ihtiyacım var ama yemeden duramıorum abur cubur
ayşegül sen de kilo vermiştin hemen nasıl?ha bi de aradım seni hastayım yazdığın gün açmadın!!

aaaa kusura bakma bebeem ya duymamıştır sağır kulaklarım valla ben hap kullanmıştım rx1 die bişey ama tavsiye etmiorum..habire limonlu yeşil çay ediorum antioksidan çok faydalıymış bi de pilates yapıom ebru şallıyla topunu lastiğini dvdsini aldım çok zevkli

ben de uyandırmayayım uyuosa demiştim :))neyse ii ol da:))
hmm kullanmayayım o zaman ben de onu
çok tatlılar ya bi kere daha bayyıldım,büyüdükçe daha da sevimli oluolar:))
ben kaçıorum yarın görüşürüss:))opuyorumnanaktan

naz onatı çok seviyo önce öper gibi yapıyo sonra saçı az diye çekemeyince kafasını ısırmaya çalışıyo hep peşinde yavrum nasıl kaçıyoo

hepsine maşallah diyin teyzeleri büyüdüler ya insan inanamıyo yüzleri gözleri ortaya çıktı Allah hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah

aa baya bi kişi var bu akşam
ayşegül,duygu,meral,eycik naber
eycik sen sadece okuyon kıs hiç slm sabah yok iyimisin bebeğin nasıl düzeldimi tamamen

bende kaçıom ii gecelerr kızlar özlemişim sizi nazdan fırsat bulursam yarın girerim öptmm

yok kuzi öyle değil. maaşla beraber emeklilik hakkı bu benim dediğim. yaşı baklemeyeceksin maaş almak için yani..
aaaa hiç öyle bişey duymadım ben ya inanamadım ama inşallah öyledir süper olur, zaten saçmalıktan başka bişey değil bu olay 38 yaşında emekli oluyorum ama maaşım 52 yaşında bağlanıyo kim öle kim kala

sağol calemitycim inşallah

bizim kız yine dün gece sabahı sabah etmiş, babaannesi ölüyom bitiyom diyo başka bişey demiyo, tatilleri mahfolmuş hanımların, bu gecede durmazsa yarın gelip alalım bari dedik pek itiraz etmedi doğrusu, giderken bırakmam burda aklım kalır diyo du, şimdi pes etti heralde :))

ya diycem diycem unutuyom, sizin bebelerin bıngıldakları (kafalarının yumuşak yerleri yani) kapandımı sertleştimi, Elif'inki henüz sertleşmedi bi kısmı yumuşak duruyo, o yüzden doktor dewit 3'e yeniden başlattı bizi. gerçi ben doğru düzgün vermemiştim bir yaşından öncede ondanmı acep.

neyse bende kaçar başım çok ağrıyo, fena halde grip oldum, iyigeceler öptüm hepinizi

kuzicim bence dewit 3 çok yararlı bi vitamin ben çok düzenli kullandım durunun 5 buçuk aylıktı bıngıldağı kapanmıştı.bu sefer ihmal etme hem o vitamin diş çıkartırkende yardımcı oluyo zahmetsiz çıkarmasını sağlıyo

ewet sedacım özellikle doğumdan sonra,aslında benım çok kilo problemim yok,58 le hamile kalmıştım şimdide 60-61 arası oynuorum,biraz karnım var onuda gitsın istıorum yaza kadar malum bikinide hoş olmaz,senin kilo problemin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…