bende deneyeyim ya , beim sadece gobus kotu diger yerler de sorun yokay şekerim o problem bende de var aslında plates çok işe yarıyo ama ben defneyle yapamıyorum tepemden inmiyo akşamları yapim diyorum amahalim kalmıyo babmız gelince yemek yiyoruz sonra defneyi satıyorum ona ben sızıyorum resmen koltukta
dün burda okudum onu yapalım bare biberiye yağı sürüyosun mümküne spor yap ama en olmadı gece yatarken sür streçle sar yat incelme yapıyomuş
ay inci ilahi, valla guldurdun beni sabah sabha durumunuzu halay edip baya guldummerhaba herkesler iyidir umarım diş çıkaranlar işallah hemencik ağrsız sısızı çıkarırlar
nazocum valla yemeyen çocukta hiç bir taktik işe yaramıyor canım ağzını bir kapıyor sıkıysa açtır bizim çağanın karşısında halay çekmişliimiz var düşün yani kol bastı bile oynadı kuzeni bakarken iki kaşık sokalım ağzına diye ne mümkün birde çok akıllandlarya kanmıyolar artık öle herseye
bende heyecanliyim seda ya, bizede 2 bebek gelicek. bol bol bebek sevecegiz. :)herkese slm kızlar okudum ama aklımda kalmadı valla bu ara çok dalgın ve unutkanım aklım fikrimdoğumda ve tabi sonrasında Allah sonumuzu hayır etsin valla.
hasta bebelere ve annelere geçmişler olsun
kiloyuda dert etmeyin kızlar ya valla ben okdar çok kilo alıp verdimki artık hiç umursamıyom doğurim yin vercem bişide yapmıyom aslnda koşturmaktan inceliyom.
ne 4. mu ??? akannehir akannehir Allah yardim etsin, niye kk ya giremedigi belliEh nayşegül blomms hamile dedin ya, kadıncağız 5. yi yapacak demektir eğer öyle bir şey olursa:))))))
Resimlerde çok güzelmiş, maşallah ne güzel oynuyorlar..
Deluganluyu niye cibil koydunuz ortaliklarda :)
Amin ins. Gercekten buyudukce guzellesiyorlar hemde belirginlesiyorlar.
merhabaaazemuszemusaa baya bi kişi var bu akşam
ayşegül,duygu,meral,eycik naber
eycik sen sadece okuyon kıs hiç slm sabah yok iyimisin bebeğin nasıl düzeldimi tamamen
adı ne???ne içiosunuz zayıflamak için yazın..çook ihtiyacım var ama yemeden duramıorum abur cubur
QUOTE]
canım öğün yerine geçen gıda takviyesi,içinde bir sürü vitamin ve mineral ve gıda varmış,süte yada meyvesuyuna karıştırıp içiosun,nesguikli süt gibi birşey,kalorısı az ama seni tok tutuo,bir arkadaşımda gördüm çok güzel kilo verdi bende başladım daha 1 hafta oldu,tartıda farkettı walla,ben 1 öğün içiorum sadece akşam yemeği yerine,
amin canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?