2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karnının gitmesine mekik çok iyi geliyo toparlıyo karnını ama bence dert etme o kadar kiloyu sezeryanda olunca kalıyo o göbek doğumun nasıl oldu?

işte yürüyüş falan yaparım ama asıl karın hareketı gerekıo haklsıın
sezaryenle doğum yaptım canım ben

verirsin canım dert etme ama insan çok kafaya takıyo bende 40 günde 10.buçuk kilo verdim kendimi çok mutlu hissediyorum ama daha vermem gereken çooook kilom var allah yardımcım olsun benim :))

ya ben 3-4 kilo wersem yeter,sen maşallah 10 kiloyu ii vermişin,
herşey boğazda tuttunmu gidior kilolar

ben normaldede kiloluydum ama hamilelikte aldığım kiloları veremediğim gibi üstüne dahada aldım şimdi uğraşıyorum vermek için zayıflama hapı kullanıyorum yoksa vermem gerçekten çok zor çünkü çok iştahlıyım

işte canım bende bişey kullanmaya başldım bakalım su an için ii gidıo
senın ne hapı

ii hadı bakalım
benımkıde toz süte yada meyve suyuna karıştırosun
ben kaçıorum sabah 6 da mesai
ii geceler

ok benim ki 40 lira 1 ay gidiyo 30 tane var içinde sabah aç karna içiyosun tok tutuyo ve yedirmiyo

ıii geceler... Eşimle yarınki radyo programı için parça seçiyorduk kapatmadan bir bakayım dedim.. Dertli olduğum konunun üzerine gelmişim...

Ne güzel 62 olmuştum memlekete gidince hamur yemekleri yiyip 64 e çıktım tekrar 54 ile hamile kalmıştım oysaki Bende Seda nın kullandığı hapı düşündüm ama emzrdiğim için vazgeçtim

Aybüş geçte yatsa erkenden kalkar en iyisi gidip bende onunla uyuyayım...

ıyi geceler..

Gunaydin kizlar

bende deneyeyim ya , beim sadece gobus kotu diger yerler de sorun yok
kilom 54 normalim ama gobek olunca cok kotu duruyor, birde mekik denyeyim ,
ay inci ilahi, valla guldurdun beni sabah sabha durumunuzu halay edip baya guldum
maymun etti bizi bu veletle 2 lokma yedirecegiz diye, canim ya Allah yardimcimiz olsun
valla. 3 gundur Defnenin istahi berbatti ama bu sabah muhallebisini yedi masallah ins hep boyle gider.
bende heyecanliyim seda ya, bizede 2 bebek gelicek. bol bol bebek sevecegiz. :)
Kolay dogumlar diliyorum canim.
Esracim benim bir tek gobek sorun ya iyi geliyorsa yazarsin onuda deneyeyim,
psikolojimi bozuyor hatt biri hamilemisin diye sordu cok bozuldum ya (

Eh nayşegül blomms hamile dedin ya, kadıncağız 5. yi yapacak demektir eğer öyle bir şey olursa:))))))
Resimlerde çok güzelmiş, maşallah ne güzel oynuyorlar..
ne 4. mu ??? akannehir akannehir Allah yardim etsin, niye kk ya giremedigi belli
kadincagizin. waaw 4 tane Defneyi ayni anda dusunemiyorum sempatiksalakcinni
Deluganluyu niye cibil koydunuz ortaliklarda :)

hepsine maşallah diyin teyzeleri büyüdüler ya insan inanamıyo yüzleri gözleri ortaya çıktı Allah hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
Amin ins. Gercekten buyudukce guzellesiyorlar hemde belirginlesiyorlar.
cok tatli cikmislar ya. insallah gelince bende bulusmak istiyorum onumuz yaz nasil olsa :)

günaydınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aa baya bi kişi var bu akşam
ayşegül,duygu,meral,eycik naber
eycik sen sadece okuyon kıs hiç slm sabah yok iyimisin bebeğin nasıl düzeldimi tamamen
merhabaaazemuszemus

günaydın kızlar , dün bir ara girdim ama ne tam okuyabildim nede yazabildim dün sabahtan beri felaket durumdayım oğlumdan banada geçti hastalık hamileliğimden beri ilk kez böyle hastalandım hep korudum kendimi ama bu sefer koruyamadım ne ıhlamurlar ne bitki çayları ne ballaar pekmezler hiçbiri kalmadı yapmadığim ama malesef çooook kötüyüm korkum Onat iyileşir gibiydi şimdi onunkide yavaşladı birbirimize bulaştırıp duruyoruz off offf ne zor şey şu hastalık 4 gündür ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı geceleri daha zor bu gece sabaha kadar ağladı yavrum nefes alamadığı için

Günaydınlarrr, geçmiş olsun emelcim yaa, inşallah atlatırsınız bir an önce.Çocuğun hastalığı ayrı dert, birde kendin olunca katlanıyor sorunlar.

Dün geceki konular kilo sorunuymu:)))))Hadi hadi çok takmayın kafanıza, gelirsiniz istediğiniz kiloya.

GÜnaydın arkadaŞlar,

emel Çok gecmıŞ olsun, ınŞ atlatırsınız hemencıcık, mırayda hastayken doktormuzz zatuten dıye bı oral damla vermıŞdı sabah akŞam 8 damla verıyordum Çok rahatlatıyordu,rahat nefes almasını saĞlıyor, ıstersen doktorunuza bı sor.

Meral abla sen zayıfsın bu konunun dıŞında kalıcaksın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…