cok gecmis olsun emel, onata senden baska birinin bakmasi mumukunmu?günaydın kızlar , dün bir ara girdim ama ne tam okuyabildim nede yazabildim dün sabahtan beri felaket durumdayım oğlumdan banada geçti hastalık hamileliğimden beri ilk kez böyle hastalandım hep korudum kendimi ama bu sefer koruyamadım ne ıhlamurlar ne bitki çayları ne ballaar pekmezler hiçbiri kalmadı yapmadığim ama malesef çooook kötüyüm korkum Onat iyileşir gibiydi şimdi onunkide yavaşladı birbirimize bulaştırıp duruyoruz off offf ne zor şey şu hastalık 4 gündür ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı geceleri daha zor bu gece sabaha kadar ağladı yavrum nefes alamadığı için
günaydın kızlar , dün bir ara girdim ama ne tam okuyabildim nede yazabildim dün sabahtan beri felaket durumdayım oğlumdan banada geçti hastalık hamileliğimden beri ilk kez böyle hastalandım hep korudum kendimi ama bu sefer koruyamadım ne ıhlamurlar ne bitki çayları ne ballaar pekmezler hiçbiri kalmadı yapmadığim ama malesef çooook kötüyüm korkum Onat iyileşir gibiydi şimdi onunkide yavaşladı birbirimize bulaştırıp duruyoruz off offf ne zor şey şu hastalık 4 gündür ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı geceleri daha zor bu gece sabaha kadar ağladı yavrum nefes alamadığı için
ahh bende aynı durumdayım çağan rahatlar gibi oldu ama bana sattı hastalığını. tekrar ona geçmesin diye maske taktım sabahtamn beri öyle dolaşıyporum. allahtan çağan maskeyi yadırgamadı. sana da çok geçmiş olsun. bol bol olips naneli yiyorum nefesimi açıyo tavsiye ederim..
emel, serpil geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda şifanızı versin.
Aslı'da hasta , geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var ama hafif şekilde sadece iştahsızlığı arttı, onun dışında iyi gibi gözüküyor.
ya kızlar gene bu sefer bol kanlı !!offf nette kakayla karışıksa sorun yazıo ama dr.çatlak dio ayy bi test istedim yazmadı ee görmüşsün ya kanı dedi..
bilgisi olan yazsın ne olur..
sen ne kullandın?
ok benim ki 40 lira 1 ay gidiyo 30 tane var içinde sabah aç karna içiyosun tok tutuyo ve yedirmiyo
Gunaydin kizlar
Esracim benim bir tek gobek sorun ya iyi geliyorsa yazarsin onuda deneyeyim,
psikolojimi bozuyor hatt biri hamilemisin diye sordu cok bozuldum ya(
canım senin ordada var heryerde bulunuor,ben 1 haftada gördüm faydasını bakalım sonuç ne olacak
adı ne???
burdan vermiim canım reklam derler ,istersen atarım özeline
amin canım:Saruboceq:
[
ya kızlar gene bu sefer bol kanlı !!offf nette kakayla karışıksa sorun yazıo ama dr.çatlak dio ayy bi test istedim yazmadı ee görmüşsün ya kanı dedi..
bilgisi olan yazsın ne olur..
offf saolun kızlar,hacettepeden bi tanıdıkla randevu almaya çalışıorum yarına
bu saate kalınca zor oluo tabi!!
ya dr çatlak dio,ben çaresiz kocama sarıorum.o da kızıo içten içe..gene kabus olduk,,uyandırın beni(
offf saolun kızlar,hacettepeden bi tanıdıkla randevu almaya çalışıorum yarına
bu saate kalınca zor oluo tabi!!
ya dr çatlak dio,ben çaresiz kocama sarıorum.o da kızıo içten içe..gene kabus olduk,,uyandırın beni(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?