2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol semracım şimdi sorucam hemen az önce uyuttum zorla, nefes alamıyor ki zar zorda olsa burnunu temizlemiştim ona rağmen tıkalı

cok gecmis olsun emel, onata senden baska birinin bakmasi mumukunmu?
Annen yada kayinvaliden kardesin yoksa senden yine ona gececek, uzayip gidecek
en azindan ayni odada olmamaniz lazim.

tünaydın kızlar emel unuttum onat uyuydu çaldırdım evi kusura bakma ya nooldu geçmiş olsun üşüttünüzmü kıyamam ya nefes mi alamıyo çok üzüldm cnm ya dr a götürdünmü

maalesef yeşim annem bursada aslında gelebilirdi ama oda hastalanmış aynı gün, kayınvalidemde ankarada oda görümcenin oğluna bakıyor yalnızlık zor ama çocuk olunca çok çok zormuş onu anladım

ahh bende aynı durumdayım çağan rahatlar gibi oldu ama bana sattı hastalığını. tekrar ona geçmesin diye maske taktım sabahtamn beri öyle dolaşıyporum. allahtan çağan maskeyi yadırgamadı. sana da çok geçmiş olsun. bol bol olips naneli yiyorum nefesimi açıyo tavsiye ederim..

selamlar emel geçmiş olsun canım serpil sanada gemiş olsun işallah hemen atlatırsınz tek başına çocuk bakmak hakkaten zor hasta olma lüksün bile olmuyor neyse ben kaçar öptüm hepinizi

serpilcim sanada çok geçmiş olsun ben maske takamıyorum hemen gelip çıkartıyor istemiyor bağırıyor bide

emel, serpil geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda şifanızı versin.
Aslı'da hasta , geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var ama hafif şekilde sadece iştahsızlığı arttı, onun dışında iyi gibi gözüküyor.

hepinize çook geçmiş olsun..
nilin kakasında kan vardı biz de hastaneye gittik,anal fissürden dedi:gitme:işallah öledir:a015::çok üzgünüm:

ya kızlar gene bu sefer bol kanlı !!offf nette kakayla karışıksa sorun yazıo ama dr.çatlak dio ayy bi test istedim yazmadı ee görmüşsün ya kanı dedi..
bilgisi olan yazsın ne olur..

accu saol sizede çok geçmiş olsun

duygucum geçmiş olsun, sizin bu sorununuz önceden de vardı yanlış hatırlamıyorsam ben nette bir yerde okumuştum kakada kan görülmesi normal değildir mutlaka bir çocuk cerrahisi uzmanına başvurulmalıdır eğer cerrahi bir sorun saptanmaz ise çocuk gastroentroloğuna gidilmelidir diyor

ya kızlar gene bu sefer bol kanlı !!offf nette kakayla karışıksa sorun yazıo ama dr.çatlak dio ayy bi test istedim yazmadı ee görmüşsün ya kanı dedi..

geçmiş olsun canım, İnşallah önemli birşey değildir

sen ne kullandın?

benım ki toz hap deıl,oda tok tutuo

ok benim ki 40 lira 1 ay gidiyo 30 tane var içinde sabah aç karna içiyosun tok tutuyo ve yedirmiyo

60 benımkıde 1 ay yada daha fazla kaç öğün içtiğine bağlı

slm kızlar bende babaanneyle kızımı parka götürdüm geldim portakal suyunu içirip uyuttum size bakim dedim emel onat duygu çok geçmişler olsun yaa

canım benimde bilgim yok ama bizim ocak bebeklerinden birinde vardı bu durum hatta tedavisi falan yapılmıştı ama kimdi düşün düşün bulamadım yaa bilen yazsın kızlar

offf saolun kızlar,hacettepeden bi tanıdıkla randevu almaya çalışıorum yarına
bu saate kalınca zor oluo tabi!!
ya dr çatlak dio,ben çaresiz kocama sarıorum.o da kızıo içten içe..gene kabus olduk,,uyandırın beni(

canım kocana nie sarıyon adamın ne suçu var oda en az senin kadar üzülmüştür bu duruma dr dediğide doğru olabilir çatlaktan yani ama senin kafanda soru işareti kalmasın sen yinede bir dr daha götür yada tahlil yaptır ne nedir çıksın ortaya.

Dur telaş yapma o kadar duygucum.Bir şeyi yoktur umarım.Kocana sarmanda çözüm değilki güzelim.Dr olsa da sarsan, niye sen bilmiyorsun bunşları diye anlıycam da:)))

Neyse şaka bir yana daha önce de nilde böyle bir şey olmamış mıydı, sonradan çatlak olduğu çıkmıştı.Belki yine aynı şeydir.

duygucum geçmiş olsun canım ya
daha öncede olmuştu yanılmıosam nil anül fissür çatlak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…