iim sedacım saol
berrakta bu ara hafif burun akıntısı öksürük falan var,geçmedı bir türlü,sadece burun spreyı ve şurup kullanıoruz,zencefilli bal falan yaptım kesmedı,bugunde babannesi vikslemiş bakalım ,pazartesiden beri orda kalıo,arada bırakmaya başladık alışsın dıe,
sen nasılsın ne kadar kaldı doğuma
Sapol sevdacım uğraşıpğ duruyoruz işte.Sonuçta işimizde bu, kendi işim olmasada başkalarının inşaatı ile uğraşıyoruz sonuçta.Senin işinde zor canım yaaa, doğuncaya kadara ayrı zorluk, doğduktan sonra ayrı.Allah kolaylık versin sana.
Esracım geçmiş olsun, çabucak atlatsın inşallah canım.arada bırakmanız iyi olur tabii alışması açısından.
amanınn seda sen doğurcan kısss ,nasılda geçio günler ,allah yardımcın olsun allah verir kolaylığını merak etme,berrağı bu hafta babanneye bıraktık,
saol meralcim ,ewet alışsın die ,birde kayınwalideme de zor oluo dewamlı burda kalması,arada bırakalım artık dedik,en azından kendi ewınde daha rahat oluo,
merhaba herkese
geçmişi okuyamadım o kadar doluyumki biran önce anlatıp rahatlamak istiyorum...bildiğiniz gibi eymen hasta iştahsız ve huysuz...gecem gündüzüm karıştı.şu anda bile sinirden titriyorum.evlenmeden önceki herşeyi özlüyorum ben ya..herkesin söylediğini takmamaya çalışıyorum ama durum eymen olunca o kadar sinirim bozuluyorki..bugün eşimin yengesigil aradaı misafirleri varmış tanıdığım kişiler gel çay içelim dediler bende eymen hava alsın diye gittim..misafir olan kadının biri ben ikinizede benzetmiyorum bu çocuğu doğruyu söylemek gerekirse eşin yakışıklı sende idare edersin ama eymen çok çirkin acayip tipi var hemde cılız dedi..aynen söyleyiş tarzı bu ama 1 nisan şakasıda değil bu..herkes şaştı kaldı bende herkesin çocuğu kendine güzeldir kimse beğenmek ve yorum yapmak zorunda değil dedim..ama sinirm çok bozuk ya..dün hastahanedede yaşlı bir kadın selam bile vermedim senin bu çocuğa sütün yaramıyor dedi..nerden anladın teyze şimdiye kadar benim sütümle bu kadar büyüdü dedim..ben tersleyince hemen homurdanmaya başladı..yaşını geçmiş çocuk böylemi olur ne kadar cılız şuna baksana dedi..benim kayınvalidede takık zaten kilosuna doktorun yanına o da girdi hemen kilosunu sordu zayıfmı dedi...doktorda yoo ayına göre normal...kilolu değil ama siz zayıf çocuk görmemişsiniz galiba dedi..iyi oldu ama...bıktım artık ya hele eymen bu kadar beni strese sokarken başkalarının söylediği laflar iyice deli ediyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?