2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba
eşim yurtta nöbetçi ceylin de uyuyor uyanınca babasına ziyarete gidecez kızımla
ceylin de bugün hiç bir şey yememiş çok üzüldüm hemen şurubu dayadım
faziletcim takma kafana ya millet ne derse desin ceylini de biliyorsun işte 8,5 kilo diye seviniyordum bugün yememiş 8,1 olmuş bütün emeklerim boşa gibi geliyor
bizimkilerde böyle ne yapalım Allah b eterinden saklasın sağlıklı olsunlar da yaramaz olacak tabi annesi sağllıklı çoçuk yerinde durmaz tırmanır her yere:))
duygu sana da çok geçmişolsun umarım bişey değildir normaldir
benim için bugün hafta bitti 3 tatil günü beni bekliyor:)))

sağol sevda...zaten o kadınla hiç yıldızım barışmadı gittikçede nefret etmeye başladım...ben öyle güzel çirkin diye konuuşmam asla çünkü allah yaratmış bana laf söylemek düşmez ama o kadını resmini koysam buraya bu kadnının ne haddine düşmüş dersin..allah insanlara huyu verirken yapısınıda ona göre yaratıyor..bazılarının iç güzelliği dışına vururken bazılarınında içinin kötülüğü yüzüne yansıyor..aynen bununda yüzüne yansımş zaten

hay allah yaa
ne kadar düşünesiz,ahmak insanlar var yarabbim yaa..
seni o kadar iyi anlıyorum ki...
biliyrm sende çok üzülüyrsun ama ne olur merak etme..birgün düzelicekler inş..ayrıca bence senin bebeğin çok zayıf falan değil..
ben o kadar cılızmışımki herkes ölcek gözüyle bakıyormuş o kadr yani..ne mama yermişim ne yemek..galiba genetik:S:S:S
ama şimdi gayet gelişmiş hatta fazla gelişmiş biriyimakannehir

canım zaten oda senin bu tavrını billdiği için bence böle davranıyo.yani bence sende kendini nasıl ii hissediceksen öle davran yani bozmak istiyosan boz kim neder die düşünme sonuçta edepsizlik onun yaptığı he ben yapamam diyosanda boşver gitsin çünkü eğer insan olsa zaten böle bi saçmalık yapmaazdı dedimya onun kuyruk acısı varmış demekki
hem o öle dedide ne oldu senin gözünde bizim gözümüzde yada babasının gözünde eymen çirkinmi oldu yanii.Allah akıl fikir versin insanlara valla kim neyle uğraşcanı şaşırmışş
üzülme canım inan anan baban demiş olsa tamam dicemde üç kuruşluk insanlara üzülmeye değmezzzzzzzz

şaşırmamak lazım aslında ama işte şaşıp kalıyoruz böyle dengesiz komuşmayı bilmeyen diyeceğim ama bence eksiklik daha derin temellere dayanıyo olmalı..canım sen de bu insanlara uyup da kendini üzme sakın ..bir yaşındaki normal çocuk kilosu 9 dur zaten ..obez olmaya ne kadar meraklı bir milletiz
ne duy ne de gör bence böyle insanları..

duygu randevu alabildimi acaba?
inşallah anal fissürdür yine önemli bişi değildir bana öyle geliyo yani önemli birşey olabilecek olsa acil dr.u yönlendirirdi bence merak etme canım

herkese slmlar bugün giremedim bi türlü herkesler iyidir umarım ben fena deilim defnede huysuzluk devam yine
balım yaaa üzülme canım dicem ma üzülmemek elde deil salla gitsin dicem onuda yapamıyo insan ne dicemi bilemedim valla bu insanlar böle benim sütüm olmadı aaa nası olmadı şunu yedinmi bunu içtnmi diyorum herşeyiyaptım yok anlatamıyorum sütüm olmadığını biliyolar hala soruyolar emiyomu aaa ben 2yaşına kadar emzirdim hiç başka bişey vermedim hıh marifet sanki sırf sütle oluyo sanki bide tvde de bas bas anne sütü die bağırınıyoalr ya deli olyorum hele geçen bi sunucu demezmi sütüm gelmedi die bişey yoktur eğerinsan isterse olur bikadın evlenmemiş çocuk doğurmamış 5o yaşında olsun ben bu çocuğu emzircem desin uğraşsın foşur foşur sütü gelir demezmi çıldırdım yaaa

nazo benimde sütüm var ama baksana benim oğlana yaramıyormuş:)) yani sütün olsada olmasada millet herşeye bir laf söyleyecek...

benim kuzenimin sütüçok yaradı kızına ama kız bir şişti sanırsan obez 15 aylık yürüdü babası kaç kere iğne oldu belinden kimse kucağa almak istemiodu nasıl ağar öle oldumu aaa sen çok şişrmişin bunu benimki hem erken hem küçük doğdu mamayla beslendi öle aşırı bi şişliğiolmadı orta karardı görümcen aaa kilo almış ama kof mama şişliği dedi

eymenin ateşi 39 olmuş şimdi uyudu kaldı...offf ya kaç gündür bu ateş neden düşmüyor.iğnemi yemesi gerkiyo her seferinde

duygucum geçmiş olsun inşallah çatlaktandır sadece
fazilet boşver ya bi lafa bak laf mı die bi de söyleyene bak adam mı diye..ben artık hiçç kimseyi umursamıorum değer vermediim, hele çocuğum söz konusuysa siler geçerim saçma sapan insanları.eşin çocuun sen ailen..geri kalan kimse vazgeçilmez diil

eymenin ateşi 39 olmuş şimdi uyudu kaldı...offf ya kaç gündür bu ateş neden düşmüyor.iğnemi yemesi gerkiyo her seferinde

yuhhh yani ne boşboğaz kendini bilmez insanlar var şu hayatta inanamıyorum ya, ama haddini bildirememişsin, bikaç laf daha söyleyip yerin dibine sokacaktın onu gerçi değmez o zaten laftan anlasa konuşmaya çekinir, zaten zayıf olsa zayıf derler, kilolu olsa obez derler, derler de derler sen bildiğini oku boşver.

ateşini fitil, şurup düşürmüyomu balımcam, sirkeli bezle silsen vücudunu kıyamam ona ya iyileşir inşallah biran önce.

İnanna geçen başka bir yerde birisi açmıştı geçenlerde kakasında kan varmış tahlil yapmış bişey görünmüyomuş ama baya kan var diye, şimdi ona baktım da, devamında ne olduğunu yazmamış ya.

bence de çatlaktandır, çatlak dıştan görünmüyo olabilir içerde zedenlenme olmuştur belki, ama bi de başka doktora götür sen ne olur ne olmaz

duygu geçmiş olsun. canım genellikle çatlaklarda sızma şeklinde kan görünür. içerde allah korusun mide de falan kanama olsaydı o kan şeklinde görünmüyo. kaka bildiğin siyah oluyo. dr. onun için kanı gördmüşsün gerek yok demiştir. ama möalesef açıklama yapma özürlü olduğumuz için aileler5 böyle telaşlanıyor işte. içine sinmezse dsen yine başka bi dr. a götür.

balım üzme kendini güzelim. o orda eymeni bahane edip sana laf söylemiş. sende idare edersin işte demiş ya bence amacı oymuş onun. içine dert olan bişey vardı herhade deyip rahatladı. bence böyle anlarda sinir olmak yerine onları sinir edecek bi cevap bulmak lazım. gerçi sen bozmuşsun boşver.
bizim bebişlerde cılız napak ölek mi....canları içlerinde ya...

kıslar son iki sınavıda verdim. ee ayıp sölemesi onlarda tam not. darısı 2.vizelere ve finale..

kızlar selam ben anca girebildim bugün bi ara girdim durunun park krizi olunca çıkmak zorunda kaldım.balım kendini üzme bebeklerin çirkini olmaz asla bütün bebekler güzel ve cennet kokuludur.

Gunaydin hanimlar

ya kızlar gene bu sefer bol kanlı !!offf nette kakayla karışıksa sorun yazıo ama
dr.çatlak dio ayy bi test istedim yazmadı ee görmüşsün ya kanı dedi..
bilgisi olan yazsın ne olur..
canim ya keske dun girseydim, benim kizim ilk dogdugunda kaka uzmani oldum
eger kakada kan var ve sumuksuyse dizanteri olabilir. benim kiza oyle dediler
ilacinin adini hatirlamiyorum ama antibiyotik degilmis. birde gerci cok buyuduler ama sut alerjisi de
kakada kana sebep oluyormus. tabi catlakta olabilir benim dedigim ihtimaller
ins onemli birsey yoktur. Allah sifa versin canim.
halt etmis o bencede yarasi var sanirim. Dengesiz, Allah akil versin.
Canim hiic kaale alma.
cok gecmis olsun canim ya, ins duzelir bir an once.
kıslar son iki sınavıda verdim. ee ayıp sölemesi onlarda tam not. darısı 2.vizelere ve finale..

hayirli olsun serpilcim. Basarilarin devamini dilerim :)

bende kalkayim kahvaltimi yapayim bari
Defneyi besledim sira bende. 5 gunumuz kaldi bu arada gurbet ellerde nihayet :)
gun sayiyorum valla Defneyi bekler gibi :)

gunaydın güzel anneler
uzun aradan sonra tekrardan geldım
hasta olan bebişlere geçmiş olsun

rpunzel goişgeldin,

duygu güzel haberlerni bekliyoruz,

hasta bebişlere geçmiş olsun,

balım bence arkadaşların dediği gibi takma kafana, o salak karının kıskançlığı varmış onuda dile getirmiş, aynı olay benim başıma gelmişdi ama henüz evl ideğildim kayın validem anneme demişki herkes diyorki oğlun çok güze ama semra okadar değil ama iyi kızdır, neyse annem geldi böyl böyle söylediler dedi, hee öylemiymiş dedim al anne yüzüğü götürüp eline veriyorsun madem öyle o lafı kim dediyse gitsin onun kızını alsın dedim, sonradan kayınvalidem geldi özür diledi, saçma sapan lafları sebebsiz yere ederler sende kafanı kaldırdınmı şakaya vururlar, ayşegülün de dediği gibi hiç muhattap bile olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…