merhaba herkese
geçmişi okuyamadım o kadar doluyumki biran önce anlatıp rahatlamak istiyorum...bildiğiniz gibi eymen hasta iştahsız ve huysuz...gecem gündüzüm karıştı.şu anda bile sinirden titriyorum.evlenmeden önceki herşeyi özlüyorum ben ya..herkesin söylediğini takmamaya çalışıyorum ama durum eymen olunca o kadar sinirim bozuluyorki..bugün eşimin yengesigil aradaı misafirleri varmış tanıdığım kişiler gel çay içelim dediler bende eymen hava alsın diye gittim..misafir olan kadının biri ben ikinizede benzetmiyorum bu çocuğu doğruyu söylemek gerekirse eşin yakışıklı sende idare edersin ama eymen çok çirkin acayip tipi var hemde cılız dedi..aynen söyleyiş tarzı bu ama 1 nisan şakasıda değil bu..herkes şaştı kaldı bende herkesin çocuğu kendine güzeldir kimse beğenmek ve yorum yapmak zorunda değil dedim..ama sinirm çok bozuk ya..dün hastahanedede yaşlı bir kadın selam bile vermedim senin bu çocuğa sütün yaramıyor dedi..nerden anladın teyze şimdiye kadar benim sütümle bu kadar büyüdü dedim..ben tersleyince hemen homurdanmaya başladı..yaşını geçmiş çocuk böylemi olur ne kadar cılız şuna baksana dedi..benim kayınvalidede takık zaten kilosuna doktorun yanına o da girdi hemen kilosunu sordu zayıfmı dedi...doktorda yoo ayına göre normal...kilolu değil ama siz zayıf çocuk görmemişsiniz galiba dedi..iyi oldu ama...bıktım artık ya hele eymen bu kadar beni strese sokarken başkalarının söylediği laflar iyice deli ediyor beni...
Canım sıkma canını, vardır bir sorunu hatunun.Bence eymen çirkin bir çocuk değil, o harekete o aldığı kilo bile fazla aslında.Maşallah çok hareketli bi rçocuk.Kaynanananda almış ağzının payını dr.dan.Boşver hi birşeyi dert etme.Eymenin ateşi de düşer inşallah çabucak, bu sabah nasıl oldu._?eymenin ateşi 39 olmuş şimdi uyudu kaldı...offf ya kaç gündür bu ateş neden düşmüyor.iğnemi yemesi gerkiyo her seferinde
Ooooo maşalllah sana canım, tam notlarla veriyorsun sınavlarını:)))Aferin:))))duygu geçmiş olsun. canım genellikle çatlaklarda sızma şeklinde kan görünür. içerde allah korusun mide de falan kanama olsaydı o kan şeklinde görünmüyo. kaka bildiğin siyah oluyo. dr. onun için kanı gördmüşsün gerek yok demiştir. ama möalesef açıklama yapma özürlü olduğumuz için aileler5 böyle telaşlanıyor işte. içine sinmezse dsen yine başka bi dr. a götür.
balım üzme kendini güzelim. o orda eymeni bahane edip sana laf söylemiş. sende idare edersin işte demiş ya bence amacı oymuş onun. içine dert olan bişey vardı herhade deyip rahatladı. bence böyle anlarda sinir olmak yerine onları sinir edecek bi cevap bulmak lazım. gerçi sen bozmuşsun boşver.
bizim bebişlerde cılız napak ölek mi....canları içlerinde ya...
kıslar son iki sınavıda verdim. ee ayıp sölemesi onlarda tam not. darısı 2.vizelere ve finale..
Evet yaa, hadi bakalım hayırlısı az kaldı buraya dönmeye, dönünce bırak defmneyi annenlere 2 gün dinlen:)))))Tabii ne kadar bırakabilirsin bilemem ama.)))Gunaydin hanimlar
canim ya keske dun girseydim, benim kizim ilk dogdugunda kaka uzmani oldum
eger kakada kan var ve sumuksuyse dizanteri olabilir. benim kiza oyle dediler
ilacinin adini hatirlamiyorum ama antibiyotik degilmis. birde gerci cok buyuduler ama sut alerjisi de
kakada kana sebep oluyormus. tabi catlakta olabilir benim dedigim ihtimaller
ins onemli birsey yoktur. Allah sifa versin canim.
halt etmis o bencede yarasi var sanirim. Dengesiz, Allah akil versin.
Canim hiic kaale alma.
cok gecmis olsun canim ya, ins duzelir bir an once.
hayirli olsun serpilcim. Basarilarin devamini dilerim :)
bende kalkayim kahvaltimi yapayim bari
Defneyi besledim sira bende. 5 gunumuz kaldi bu arada gurbet ellerde nihayet :)
gun sayiyorum valla Defneyi bekler gibi :)
günaydın
ayyy nası bi sabah normalde defne 7de sütünü içer uyumaya devam eder 9a kadar uyurdu bu sabah uyumadı sütten sonra kalktı hoş sütüde bitirmedi bayağğğ mızırdandı sonra kendi kendine sızdı bende banyo yaptım .çamaşır falan attım sonra kalkı yine ağlayarak eğer ağlayarak kalkrsa huysuz oluyo neyse güç bela kahvaltısını yedirdim yine başladı ağlamaya deli oldum şimdi sallıyorum kaç dakka oldu gözler kapanıyo ama uyumuyo
off su disler ciksada kurtulsak onlarda kurtulsa.günaydın
ayyy nası bi sabah normalde defne 7de sütünü içer uyumaya devam eder 9a kadar uyurdu bu sabah uyumadı sütten sonra kalktı hoş sütüde bitirmedi bayağğğ mızırdandı sonra kendi kendine sızdı bende banyo yaptım .çamaşır falan attım sonra kalkı yine ağlayarak eğer ağlayarak kalkrsa huysuz oluyo neyse güç bela kahvaltısını yedirdim yine başladı ağlamaya deli oldum şimdi sallıyorum kaç dakka oldu gözler kapanıyo ama uyumuyo
yok kiz ayrilamam Defneden Turkiyeye gitsem yeter onlar bana gelir Defne bana kalmaz zaten bende kocisle gezerim :)))Evet yaa, hadi bakalım hayırlsı az kaldı buraya dönmeye, dönünce bırak defmneyi annenlere 2 gün dinlen:)))))Tabii ne kadar bırakabilirsin bilemem ama.)))
herkese merhaba
kızlar bugün çok kötü uyandım ceylini sabah yanım almıştım karyolaya
arkasını dönecekti yer var zannettim tutmadım çok hızlı attı kendini öbür tarafa ve düştü tabi
betona ve daracık yere çok korktum kafasını köşe pervaza çarpmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?