2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın,
Duygu ınşallah Nil'il biçbirşeyi yoktur, sadece basit bir çatlaktır, sende boşuna üzülürsün,
Fazilet takma canım insanoğlu ağzı torba değil ki büzesin, Eymen nasıl oldu?
Yeşimcim sayılı gün çabuk geçer, çabucak gel .....
Serpilcim kutluyorum sınavların iyi geçmiş, başarılarının devamını bekliyoruz.
Rapunzel hoşgeldin.
Gün boyu giremem artık herkese iyi günler.

günaydın herkese

haklısınız arkadaşlar bu kadının bir yarası varmış düşündümde şimdiye kadar bu kaçıncı laf sokuşu aslında bana ama ben kötü niyetli olmadığımm için anlayamamışım..acaba bu kadar safım kimseyi kırmıyorum diyemi söyleniyor bunlar yüzüme..

duygu sizede geçmiş olsun..duyguyla konuşan olursa bizede haber verin..inşallah bir problem çıkmaz

günaydın
ayyy nası bi sabah normalde defne 7de sütünü içer uyumaya devam eder 9a kadar uyurdu bu sabah uyumadı sütten sonra kalktı hoş sütüde bitirmedi bayağğğ mızırdandı sonra kendi kendine sızdı bende banyo yaptım .çamaşır falan attım sonra kalkı yine ağlayarak eğer ağlayarak kalkrsa huysuz oluyo neyse güç bela kahvaltısını yedirdim yine başladı ağlamaya deli oldum şimdi sallıyorum kaç dakka oldu gözler kapanıyo ama uyumuyo

günaydın herkeseeee,
eymenin ateşi 39 olmuş şimdi uyudu kaldı...offf ya kaç gündür bu ateş neden düşmüyor.iğnemi yemesi gerkiyo her seferinde
Canım sıkma canını, vardır bir sorunu hatunun.Bence eymen çirkin bir çocuk değil, o harekete o aldığı kilo bile fazla aslında.Maşallah çok hareketli bi rçocuk.Kaynanananda almış ağzının payını dr.dan.Boşver hi birşeyi dert etme.Eymenin ateşi de düşer inşallah çabucak, bu sabah nasıl oldu._?

Ooooo maşalllah sana canım, tam notlarla veriyorsun sınavlarını:)))Aferin:))))

Evet yaa, hadi bakalım hayırlısı az kaldı buraya dönmeye, dönünce bırak defmneyi annenlere 2 gün dinlen:)))))Tabii ne kadar bırakabilirsin bilemem ama.)))

Böyle bir durumu varsa egehanın kesin dişleri patlıyor o gün ya da ertesi gün.Uykudan ağlayarak uyanıyorsa, her şeye mızırdanıyorsa 1-2 gün devam ediyor arkasından da bir diş çıkıyor.Bende alışkanlık haline geldi:)))İnşallah defneninde sorunu diştir.Çıkartır tekrar eski haline döner.
Bizde zaten artık alıştık 7-7,30 kalkıyoruz.Saatler bir saat ileri alındı da 7-7,30 diyorum.Normalde 6-6,30 du:)))))

Hayırlı Cumalar...

Fazilet yazını okudum cinlerim tepeme çıktı..Böyle kendini, konuştuğunu bilmez insanlardan uzak durmak gerekiyor... Hem zayıfta değiller, çok hareketliler...

Bu arada çoook geçmiş olsun.Biran önce atlatırsınız inş..

herkese merhaba
kızlar bugün çok kötü uyandım ceylini sabah yanım almıştım karyolaya
arkasını dönecekti yer var zannettim tutmadım çok hızlı attı kendini öbür tarafa ve düştü tabi
betona ve daracık yere çok korktum kafasını köşe pervaza çarpmış

daha yazacaktım ama ceylin bastı gönderdi şimdi de yazdırmıyo
birazdan gelecem bekleyin beni:)))

selamlar herkese
nilime geçmiş olsun duygucum habersiz bırakma bizi işallah bişeyi yoktur güzel kızımın
faziletçim valla sen iyi sabırlıymışssın bana biri öle dicek paralarım onu orda çağanla ,ilgili bana laf sölemeye zaten korkarlar ama sende susma canım gerektiği yerde ver cevabı buarada geçmiş olsun iaşşalh ateşide düşmüştür yavrunun
serpil çalışkan arkadaşımız hadi bakalım darısı finallere
yeşim az klamış canım bak izmite gelince bekliyorum bende
dahada yazacaklarım vardı aklımda kalmadı yine neyse öptüm hepinizi görüşürüz

off su disler ciksada kurtulsak onlarda kurtulsa.
bizim kiz masallah bugun biraz iyi yemeklerini yedi
Evet yaa, hadi bakalım hayırlsı az kaldı buraya dönmeye, dönünce bırak defmneyi annenlere 2 gün dinlen:)))))Tabii ne kadar bırakabilirsin bilemem ama.)))
yok kiz ayrilamam Defneden Turkiyeye gitsem yeter onlar bana gelir Defne bana kalmaz zaten bende kocisle gezerim :)))

gecmis olsun canim
ben artik alistim Defne surekkli kafasini biryerlere carpiyor(

biraz önce yazamamıstım şimdi oturdum daha
kafasında önce biraz çukurluk oldu sonra geçti babasını çağırdım 5 dakika içinde geldi bişey yok dedi sağlık ocağına götürmedik
sonradan da kahvaltısını yaparak sevindirdi beni basit bişey ama size de söyleyim bir kahvaltı alternatifi
başka bir topikte okumuştum
tereyağında yazdan yaptığımız domatesi(sulu salça gibi) biraz soteledim 1 fincan süt döktüm sonra da 1 yumurta kırdım biraz sulu menemen gibi oldu hepsini yedi ceylin
azıcık süt içirince mutlu oluyorm ya 1 fincan süt içmiş oldu

yok tubacım çok sağol
bişey yok gibi görünüyor gün boyu gayet iyiydi
yeşim sen de sağol

duygucum geçmiş olsun

ceylinide bir süre uyutmasaydın ahucum takip et hareketlerini şişme morarma varmı diye bir bakmak gerekmiş bu tip düşmelerde , ben hemen lasonil sürüyorum acısını alıyor şişmesini önlüyor iyi geliyor sizede geçmiş olsun

fazilet boşver kndini bilmezleri arkadaşım ben senide gördüm oğlunuda gördüm valla ikinizde çok güzelsiniz , kadının sende gözü vardı alamadı herhalde şimdi böyle diyor ateşinizde düşmüştür inşallah

ii akşamlar:)
okuyamayacağım arkadaşlar umarım herşey yolundadır..
bizi merak etmişsiniz,saolun..kusura bakmayın yazamadım nil hiç uyumadı bugün
ii bugün hiç kan gelmedi.biz bikaç dr.la daha görüştük.onlar çok taktığımızı söölediler,taze kan problem olmazmış,çatlaktan dio herkes,çok olurmuş zati bebeklere..sanırım ankara işini gelecek aya bıraktık ,o zaman babası da gelecek daha rahat olur..
bu arada kakada sümüksü durum nişantadan kaynaklanırmış haberiniz olsun:))
çook öpüorum ve ii dileklerinize teşekkür ediorum..
ii akşamlaropuyorumnanaktan

herkes cumartesi tatilinde sanırım bizim gibi erken kalkan bir meral bir duygu vardı onlarda evde kahvaltı keyfi yapıyorlar herhalde :)

Günaydınlar emelcim, biz erken kalktık kahvaltımızı yaptık yarım saat önce gibi ofise geldim.Ama önce işleri toparlayıp sonra gireyim diye düşündüm:))))Buraya girince helede birileri olunca çıkılmıyor, işler de kalıyor:)))Bu gün erken çıkayım bizimkileri alıp biraz alışverişe çıkayım diye düşünüyorum zaten:)))

Ahucum geçmiş olsun, oluyor arada böyle, bizimkide kaç kez düştü yataktan, yatağın kenarlarını yastıkla doldurduğum halde.Neyse şimdi alıştırdım kendi yatağına da biraz daha rahat ediyorum.

Nilin bişeyi yokmuş sevindim duygucum.Bir an önce atlatsın inşallah, canı yanıyordur bebeişimin şimdi çişini filan yaptığında.

Kim söylemişti geçen gün kafasındaki kıkırdak kapanmadı diye.Benim bildiğim 1,5 2 yaşına kadar kapanmaması normal, ilk 5-6 aylıkken kapanırsa sorun çıkartabiliyormuş.Ben deviti doğru dürüst hiç kullanmadım, ama çok az belli belirsiz kafasındaki kıkırdak kısmındki yumuşaklık.

çıkın meralcim güzeldir hava şimdi orada ohh mis gibidir valla canım çekti , tatlı ılık ılık esinti vardır denizin kokusu gelir marmaris çamlarının kokusuyla karışık ben denizi bu mevsimlerde birde sonbaharda çok severim çok daha güzel oluyor

selam diycem ama kimse kalmamış. kocişim nöbetçi oğluşumla başbaşa son haftamıza girdik. oyunlar oynadık uyuttum buraya geldim.

geçenlerde bi arkadaşım bi site önermişti ancak dün gece fırsat bulup girebildim ancak fazla detaylı dolaşamadım. çokda beğendim çocuklarımız için yapabileceğimiz birkok öneri fikir artık ne derseniz.
kesinllikle inceleyin.

montesori eğitimi

ben şimdilik oraya kaçıyorum byeeeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…