kızımın adı duruİyi akşamlar kızlar, egehanı banyo yaptırdım yatırdım.Biraz bakayım dedim kkya.
Fifoş çok güzel bir yazıydı sağol canım paylaşımın için.Ne çabuk büyüdüler değil mi_?Geçen sene bu aylarda 3 aylıktılar , gazları mı var, nereleri ağrıyor hiç anlayamadan gece uykularımız olamadan zaman geçiriyorduk.Ondan evvelki sene de daha yeni hamile olduğumuzu öğrenmiş ya da bazılarımız daha öğrenememiştik bile:))))tekrar teşekkürler.
Senin yine şekerinin çıkmasına üzüldüm canım yaaa, senin bu hamilelik şekerin kötü.Neyse bunda hazırlıklıydın, bu zamana kadar bol bol tatlı yedin, bundan sonra yemeyeceksin demektir bu.Bol sporlu günler bekliyor seni artık:)))))
Emelcim onatta atlatır inşallah bir an önce.Egehanında 1 haftadır burnu akıyor, 10 gündür korkumdan banyo yaptırmıyordum.Bu akşam mecburen yaptırdım, geçen sene hergün yatırmadan banyo yaptırıyordum, bu sene 10 günde bir yıkanıyor zavallım.Sudan çıkarmak ayrı bir dert oluyor ama neyse.Artık önümüz yaz.Hiç çıkmasın denizden ve sudan artık:)))))
Seda kızının adı nedir_?
benim oğluşumda 15 aylık 2 ocak doğumlu ben 35 yaşındayım canımbende bursalıyım bu arada ama istanbulda oturuyorum evlenince geldim
benim kızımda 2 ocak doğumlu ne tesedüff
uslu bi bebek mi?
bizim oğlanın boyu 84 cm kilosuda 12,5 canımbide boyu ve kilosu ne kadar merak ettim aynı gün doğumlular yaa
hemde ne inatlaşma herşeye muhalefetselam kızlar herkes ıyıdır ınsallah benım kız 3 gun önce atesler ıcınde yandı megerse azı dısını patlatmıs ama mızmızlıgı hala suruyor hıc bısey yedremıyorum bu arada cok ıınatcı elındekı bıseyı almaya kalkınca kıyametı koparıyor bu ınadıyla nasıl basedıcem bılmıyorum sızn bebıslerdede boyle ınatlasma varmı:uhm::uhm:
saol ayşegülcüm sizede geçmiş olsun neden o kadar çok yedirdiniz çocuğa yazık minicik zaten midesi bozulmuşturnaber kızlar emelcm sevindm cnm iileşmişsiniz bugün naza ne bulursak yedirdik bizden bile çok yedi biraz da üşüdü sanırım ishal oldu yatırırken sütünü içirirken de bütün yediklerini kustu 4. makine çamaşır yıkıorum çok sinirlerim bozuk(ben de yıkadım bugün mecburen keşke yıkamasaydım
bende seviyorum orayı çok güzel ama orası çok rüzgarlı bir yer boğaz gibi eser her zaman o yüzden biz Onattan sonra pek gitmedik Naz orada üşütmüştür benceafyet olsun aylincim selamlar kardeşlerine
viaporta gittik biz bugün değişiklik oldu meydandan çok daha eğlenceli parkı bigün gidelim birlikte
Ben demiştim canımcım, benimkide az bi kısım ama yumuşak hala, bir bebek hemşiresine sordum da, onun çocuğu da öyle olmuş 18 aya kadar kullandım diyo, o da vermeyi unutuyomuş (dikkat : bebek hemşiresi bu bayan) başkalarının çocuklarına bakmaktan kendininkini unutmuş garibim kaydirigubbakcemile3Günaydınlar emelcim, biz erken kalktık kahvaltımızı yaptık yarım saat önce gibi ofise geldim.Ama önce işleri toparlayıp sonra gireyim diye düşündüm:))))Buraya girince helede birileri olunca çıkılmıyor, işler de kalıyor:)))Bu gün erken çıkayım bizimkileri alıp biraz alışverişe çıkayım diye düşünüyorum zaten:)))
Ahucum geçmiş olsun, oluyor arada böyle, bizimkide kaç kez düştü yataktan, yatağın kenarlarını yastıkla doldurduğum halde.Neyse şimdi alıştırdım kendi yatağına da biraz daha rahat ediyorum.
Nilin bişeyi yokmuş sevindim duygucum.Bir an önce atlatsın inşallah, canı yanıyordur bebeişimin şimdi çişini filan yaptığında.
Kim söylemişti geçen gün kafasındaki kıkırdak kapanmadı diye.Benim bildiğim 1,5 2 yaşına kadar kapanmaması normal, ilk 5-6 aylıkken kapanırsa sorun çıkartabiliyormuş.Ben deviti doğru dürüst hiç kullanmadım, ama çok az belli belirsiz kafasındaki kıkırdak kısmındki yumuşaklık.
geçmiş olsun Ayşegül, yedikleride karışmış ama mideyi üşütmüş galiba, inşallah rahatlamıştır çıkarınca.naber kızlar emelcm sevindm cnm iileşmişsiniz bugün naza ne bulursak yedirdik bizden bile çok yedi biraz da üşüdü sanırım ishal oldu yatırırken sütünü içirirken de bütün yediklerini kustu 4. makine çamaşır yıkıorum çok sinirlerim bozuk(ben de yıkadım bugün mecburen keşke yıkamasaydım
Hemde nasıl bir inatlaşma var anlatamam canım:)))İstediği olmayınca kendini yerden yere atıyor çığlıklar atarak hemde.O anda ya istediğini vereceksin ya da hiç ilgilenmeyeceksin.Ben ikincisini seçiyorum çoğunlukla, onu o istediği şeyin olduğu yerden uzaklaştırıp kendi haline bırakıyorum.Ya da farklı şeylerle ilgisini çekmeye çalışıyorum.selam kızlar herkes ıyıdır ınsallah benım kız 3 gun önce atesler ıcınde yandı megerse azı dısını patlatmıs ama mızmızlıgı hala suruyor hıc bısey yedremıyorum bu arada cok ıınatcı elındekı bıseyı almaya kalkınca kıyametı koparıyor bu ınadıyla nasıl basedıcem bılmıyorum sızn bebıslerdede boyle ınatlasma varmı:uhm::uhm:
Bilmiyorum kuzicim, dr. inceledi bizimkine herhangi bir şey söylemedi.Ben mayıs gibi filan kesmiştim geçen sene, bir daha da vermedim.Diş olayında da 14 dişimiz oldu şu anda.Onunla bir ilgisi olduğunu da sanmıyorum.Ama tabii şöyle bir durumda var, yaşadığımız bölge, Biz nisandan itibaren rahat rahat güneş görüyoruz.Kış döneminde bile rahat rahat güneş görüyoruz.Ben demiştim canımcım, benimkide az bi kısım ama yumuşak hala, bir bebek hemşiresine sordum da, onun çocuğu da öyle olmuş 18 aya kadar kullandım diyo, o da vermeyi unutuyomuş (dikkat : bebek hemşiresi bu bayan) başkalarının çocuklarına bakmaktan kendininkini unutmuş garibim kaydirigubbakcemile3
Yeğenimin bebeği oldu kıslar, iki gündür hastanede onun yanındayım, maşallah 3,820 kg, 51 cm boyu var, okadar küçük bir bebek olmamasına rağmen, öyle korktum ki onu tutarken, nasılda küçük geldi elime, çırpı çırpı bacaklar, kuş gibi bişey, altını zor değiştirdim, insan nasıl çabuk unutuyo herşeyi. gazlar, ameliyat ağrıları ay bunları 7-8 aysonra tekrar yaşayacağıma inanamıyorum offf üzerime yük bindi (Allah kısmet ederse tabi)
Bu arada herkes dişlerden bahsediyo ama benim kızın daha 4 altta, 4 üstte sekiz dişi var, yanlarda hiç çıkmadı henüz o da mı dewit üç'ü az kullandım diye acep, hiç icraat yok.
Elif gideli tam 6.gün bugün ama sadece 1 gece biraz uyumuş, diğer geceleri hep ayakta geçirmişler, korkarım memeyi unutmuyo bu kız, yarın geliyolar bakalım ne yapıcaz, öyle özledim ki minnoşumu, bidaha biryere göndermem, çok pişmanım.
Babaannesine de ayrı kızgınım, burda bırakamam aklım kalır onu da götürücem dedi, göndermek istemedim ama hem bırakacak kimse yok, hem memeyi bıraksın diye mecbur gönderdim. şimdi her aradığımda öldük bittik, hiç uyumadı, mahfolduk diye diye iyice bitiriyolar beni, dün aradım yine napıyo iyimi diye soruyorum, verdiği cevap şu; e orda nasılsa burda da öyle ne değişiklik olacak, yine gayri ihtiyari soruyorum, nasıl napıyo, e orda napıyosa burda da onu yapıyo bi değişiklik yok. Aslında demek istediği orda da ben bakıyodum burda bakınca kötü bakacak değilim ya demek istiyo. Ay çıldırıcam şeytan diyo çık işten, al ellerinden kapansın çeneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?