2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oğluşumda 15 aylık 2 ocak doğumlu ben 35 yaşındayım canım bende bursalıyım bu arada ama istanbulda oturuyorum evlenince geldim

ay meralcim sorma bende korkudan banyo yaptırmadım 1 haftadır ama bende bu gece başını ve kulaklarını ıslatmadan yıkadım artık şimdi uyuyor canım oğluşum çok tatlılar ya maşallah her gün öpüyorum kokluyorum yinede doyamıyorum

Çok haklısın canım yaaa, maşallah bebişlerime :)))

Öpmek yetmiyor, ısısrıyoruz, tabii o da bizi ama olsun.Çok tatlılar:))))

neyse meralcim ben çıkıyorum biraz televizyon karşısında keyif yapıyım 1 saat sonrada yatarım artık oğluşumu alırım koynuma uyurum :) öptüm sizi iyi geceler

naber kızlar emelcm sevindm cnm iileşmişsiniz bugün naza ne bulursak yedirdik bizden bile çok yedi biraz da üşüdü sanırım ishal oldu yatırırken sütünü içirirken de bütün yediklerini kustu 4. makine çamaşır yıkıorum çok sinirlerim bozuk(ben de yıkadım bugün mecburen keşke yıkamasaydım

ne haber kızlar iyi geceler herkese,

geçmiş olsun ayşegül niye okadar çok yedirdiniz yavruma yazık oldu bak,

fazla okuyamıyacağım,filiz yine mi şekerin çıktı tühh,

bizde bugün hep dışardaydık bol bol hava aldık,eguşun saçını kestirdik abi gibi oldu :)
birazdan kardeşlerim gelecek sinema keyfi yapacağız,çay,mısır,dondurmalı irmik helvası eşliğinde :)

afyet olsun aylincim selamlar kardeşlerine
viaporta gittik biz bugün değişiklik oldu meydandan çok daha eğlenceli parkı bigün gidelim birlikte

bizde gidecektik ama geç olmuştu vazgeçtik,
botanik parka gittik kapalıydı,askerler gelmişler kapatmışlar botaniği
bizde annemlerin ordaki parka gittik oturduk bişeyler yedik kalktık sonrada
viaportu bende seviyorum gideriz bigün

inşallah aylincim çıkıorum ben de çok başım ağrıyo makine bitsin çamaşırları asıyım da yatıyım ii geceler herkese

kızımın adı duru

selam kızlar herkes ıyıdır ınsallah benım kız 3 gun önce atesler ıcınde yandı megerse azı dısını patlatmıs ama mızmızlıgı hala suruyor hıc bısey yedremıyorum bu arada cok ıınatcı elındekı bıseyı almaya kalkınca kıyametı koparıyor bu ınadıyla nasıl basedıcem bılmıyorum sızn bebıslerdede boyle ınatlasma varmı:uhm::uhm:

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar

bide boyu ve kilosu ne kadar merak ettim aynı gün doğumlular yaa
bizim oğlanın boyu 84 cm kilosuda 12,5 canım
hemde ne inatlaşma herşeye muhalefet
saol ayşegülcüm sizede geçmiş olsun neden o kadar çok yedirdiniz çocuğa yazık minicik zaten midesi bozulmuştur
afyet olsun aylincim selamlar kardeşlerine
viaporta gittik biz bugün değişiklik oldu meydandan çok daha eğlenceli parkı bigün gidelim birlikte
bende seviyorum orayı çok güzel ama orası çok rüzgarlı bir yer boğaz gibi eser her zaman o yüzden biz Onattan sonra pek gitmedik Naz orada üşütmüştür bence

Ben demiştim canımcım, benimkide az bi kısım ama yumuşak hala, bir bebek hemşiresine sordum da, onun çocuğu da öyle olmuş 18 aya kadar kullandım diyo, o da vermeyi unutuyomuş (dikkat : bebek hemşiresi bu bayan) başkalarının çocuklarına bakmaktan kendininkini unutmuş garibim kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun Ayşegül, yedikleride karışmış ama mideyi üşütmüş galiba, inşallah rahatlamıştır çıkarınca.

Filiz yine mi şekerin çıktı senin ya, Allah kolaylık versin

Yeğenimin bebeği oldu kıslar, iki gündür hastanede onun yanındayım, maşallah 3,820 kg, 51 cm boyu var, okadar küçük bir bebek olmamasına rağmen, öyle korktum ki onu tutarken, nasılda küçük geldi elime, çırpı çırpı bacaklar, kuş gibi bişey, altını zor değiştirdim, insan nasıl çabuk unutuyo herşeyi. gazlar, ameliyat ağrıları ay bunları 7-8 aysonra tekrar yaşayacağıma inanamıyorum offf üzerime yük bindi (Allah kısmet ederse tabi)

Bu arada herkes dişlerden bahsediyo ama benim kızın daha 4 altta, 4 üstte sekiz dişi var, yanlarda hiç çıkmadı henüz o da mı dewit üç'ü az kullandım diye acep, hiç icraat yok.

Elif gideli tam 6.gün bugün ama sadece 1 gece biraz uyumuş, diğer geceleri hep ayakta geçirmişler, korkarım memeyi unutmuyo bu kız, yarın geliyolar bakalım ne yapıcaz, öyle özledim ki minnoşumu, bidaha biryere göndermem, çok pişmanım.
Babaannesine de ayrı kızgınım, burda bırakamam aklım kalır onu da götürücem dedi, göndermek istemedim ama hem bırakacak kimse yok, hem memeyi bıraksın diye mecbur gönderdim. şimdi her aradığımda öldük bittik, hiç uyumadı, mahfolduk diye diye iyice bitiriyolar beni, dün aradım yine napıyo iyimi diye soruyorum, verdiği cevap şu; e orda nasılsa burda da öyle ne değişiklik olacak, yine gayri ihtiyari soruyorum, nasıl napıyo, e orda napıyosa burda da onu yapıyo bi değişiklik yok. Aslında demek istediği orda da ben bakıyodum burda bakınca kötü bakacak değilim ya demek istiyo. Ay çıldırıcam şeytan diyo çık işten, al ellerinden kapansın çeneleri

kuzı canım bencede bırakma cocugunu benım de kayınvaldem bakıyo arada bır az daha buyusun alıp gorurucem falan dıyou bende her seferınde hayır dedım sımdı soylemıyo artık baktıkı ben ızın vermıyorum vaz gectı zaten ayda 5,6 nöbet tutuyorum nöbetler 24 saat ayrı kalırıyorum bıde oylemı ayrı kalayım bebeklerımızın suan en cok bızze ıhtıyacı var dımı ınsallah bırakır memeyı ve bı daha boyle bısı yasamazssın

Günaydınlar, iyi pazarlar herkese.Nasılsınız kızlar_?
Hemde nasıl bir inatlaşma var anlatamam canım:)))İstediği olmayınca kendini yerden yere atıyor çığlıklar atarak hemde.O anda ya istediğini vereceksin ya da hiç ilgilenmeyeceksin.Ben ikincisini seçiyorum çoğunlukla, onu o istediği şeyin olduğu yerden uzaklaştırıp kendi haline bırakıyorum.Ya da farklı şeylerle ilgisini çekmeye çalışıyorum.

Bilmiyorum kuzicim, dr. inceledi bizimkine herhangi bir şey söylemedi.Ben mayıs gibi filan kesmiştim geçen sene, bir daha da vermedim.Diş olayında da 14 dişimiz oldu şu anda.Onunla bir ilgisi olduğunu da sanmıyorum.Ama tabii şöyle bir durumda var, yaşadığımız bölge, Biz nisandan itibaren rahat rahat güneş görüyoruz.Kış döneminde bile rahat rahat güneş görüyoruz.
Bu arada gözün aydın yarın elif geliyormuş.Bence de bir daha gönderme, senin yanındayken emdirmeyi kesmeye çalış.Hem çok sevdiği bir şeyden uzak kalıyor hemde senden.Şeytanın dediği de güzel aslında:)))))Çık işten bebişlerinle birlikte ol:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…