2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar,
Hızlıca okumaya çalıştım ama aklımdada pek bişey kalmadı, hasta bebişlere geçmiş olsun, Nil'in durumunda korkulacak bişey yokmuş çokkk sevindim, Filizcim sen bu gebelik şekerine alışıkmışsın kesinlikle üstesinden gelirsin.
Aslı'da hayvanları çok seviyor, pisi pisi deyince hemen cama gitmek istiyor.
ınaysacığım ne güzel tatil planınızı yapmışsınız biz ne zaman çıkacağımızı bile belirleyemedik, benim işlerimden dolayı.
Birazdan bir eğitime katılacağım artık ne zaman çıkarım bilmem. Hepinize güzel bir gün diliyorum.

saol accu cum yaptık planı bakalım işallah değişiklik olmaz snada kolay gelsin buarada bkocaelide nerde oturuyosun canım yakınsan görüşebbiliriz aslında

incicim hep aynilar sanirsam yarin turk arkadasimla bulusacagim onunla birseyler bakarim artik, kadinin halinden yine kadin anliyor ya. bu erkekler cok zor gercekten.
Esinin d.gununu hatirlamamasi cok uzucu, bencede sadece pasta al, belki gelecek sene
daha dikkatli davranir.

meralcim ya gercekten oyle. daha alisveris merkezine girer girmez benle pazarliga basliyor, yesim cok yorgunum bak cok gezmeyelim hizli hizli al diye ya. Aslinda onun gelmemesi daha iyi ama fikir verir diyorum, yaniliyorum tabi
coook daradim gerckten , daraldikcada dogana sariyorum. onu sucluyorum. bana islerimiz azalicak surekli birlikte olucaz dedi ben o sekilde kabul ettim burda kalmayi. Ama pazar bile gitti beni kandirdi yani alsanaalsanasmile ama gostericem ben ona bi donelim ist a. alsanaalsanasmile carsamba donucez ama ben bu durumu hala yutmus degilim.

ya benim kizim ne zaman yuruyecek. :gitme: yurumeyen bir ocak bebegi Defne kaldi sanirin senağlamasenağlama senağlama

masallah egehana, cagana darisi bizim tembelin basina

yeşim nbr tr a mı geliosunuz tatile,tatile çıkması dert gelmesi dert walla,neyi alacağını bilemıosun ii yolculuklar şimdiden

emel nbr canım ne war ne yok sizde onat nasıl

ayyy cumartesi okul çayı,pazar günü okul gezisi vardı,bugunde nöbetçiydım okulda yeni geldım ayaklarım ağrıo,bu hafta kayınwalidede yok biz bakıoruz,berrak iyice sokak kızı oldu gezmek sallanmak istıo,ewın heryerı dandini hafta sonu ewde olayınca her iş kaldı,offf offf nerden başlasam

sanirim bu montesori egitiminin uygulandigi yerler var. acaba pendiktede var mi? yada
yakinlarinda ama bizim kiz cok yabani gotursemde uyum saglayacagini sanmiyorum

yeşim nbr tr a mı geliosunuz tatile,tatile çıkması dert gelmesi dert walla,neyi alacağını bilemıosun ii yolculuklar şimdiden

emel nbr canım ne war ne yok sizde onat nasıl

iyiyim canim sen nasilsin? zor gercekten ya birde kilo siniri var adam basi 20 kg hakkimiz
varmis defnenin de 10 kg. cok az yetmiyor , asiyoruz genelde :)
sagol esracim

bizde iiz canım saol,yutdışına gıderken bende stres olmuştum kilo aşımı için thy de 23 kilo çıktı bişey demediler ,yabancı havayolu air balticde de acık hile yapmıştım kurtardım)))

oooh tatil planını yapmışsınız.Bizde 10 günlüğüne hiç olmazsa buradan uzaklaşalım istiyoruz.Senelerdir düşündüğümüz ama her yaz atlaığımız türkiye turu var düşüncemizde.Her sene bir bölgeyi gezelim diyoruz.Ama yapamıyoruz.Bu sene eşim kesin kararlı.İnşallah yine bir sorun çıkartmaz.Pamukkale den başlayıp, bolu, ankara, nevşehir,konya yapalım istiyorum bu sene.10-15 gün sanırım yeter.Ben yine bir şekilde izmir filan yapıyorum, ama eşim işinden ayrı kalamıyor.Bu sene tatile çıkarsak telefonları filan kapatacaksın dedim:))))Mayolarda indirimdeydi,geçen senenin mallarıymış.iki tane bikini aldım, bir tanesini zaten daha önceden almıştım.A----ıldızdan, bir tane de mayokini dniyormuş, üstü bele kadar tişört gibi altı bikini şeklinde.Ctesi de onu aldım.Özellikle göbekteki çatlakları kapatmak açısından:))))))
Bende bu sene sünnet yaptırayım istiyorum ama bakalım daha kendi düşüncem bu.Önce çişini söylesinde rahat edelim.

Sende ist. a geldiğinde onu bırakıp bol bol gez hayatım.Onunla ilgilenme:))))))))
Yürür hayatım dert etme.Buraya geldiğinizde diğer çocukların peşinden gitmek istediğinde yürümeye de başlar.

esracım hepsi aynı, evden dışarı kendini zor atıyor, eve girmek istediğimizde ciyak ciyak bağırıyor bizimkide:))))

sanirim bu montesori egitiminin uygulandigi yerler var. acaba pendiktede var mi? yada
yakinlarinda ama bizim kiz cok yabani gotursemde uyum saglayacagini sanmiyorum
Orada yabani olabilir ama burada çocuklarla bir araya geldikçe alışır merak etme.Uyum gösterir hiç üzülme.

ay ben geliyom siz gidiyonuz yaa denk gelemedik bugün halbuki okulda boş vize sonrası odada tek sıkılıp çay içmeye iniyom habire
iyidir hemşom çağanın üstten iki dişi çıktı üstün yanlarıda gözüktü ama aşağıda tık yok sen nasılsın berrağada geçmiş olsun canım valla çocukla her iş yarım o yüzden olduğu kadar de yapabildiğini yap
yeşimcim en güzelini bulmuşssun bak çık arkadaşınla yap alışverişini oh misd gibi bende artık haftada iki saat kendime vakit ayırcam valla kocişe geçen hafta kızdım çıkıcam kahve içmeye sinemaya vs kendine meşgale bul dediya buldum bende :))
meralcim valla sizin orası tatil yeri zaten ama sürekli orda yaşayınca tatil olmuyordur değişiklik için güzel fikir türk,ye turu işallah çıkarsnız canım gezin valla zaten sürekli çalışıyonuz e tatilde hak tabi
evet tribünde gülce ve emel var nasılsınız kıslar
,

merhaba kızlar tribündeyimde kendim yokum malesef :)) inci, esra iyiyim saolun siz nasılsınız
berrak hemen iyileşir inşallah geçmiş olsun canım bizimde hala burnumuz tıkalı akıyor ama dr bu normal akması daha iyi zaten vücut tamamen atıyor hastalığı dedi

canım kayınvaldenler balıkesırlımı senın

ya kızlar ne oldu bılıyormusunuz benım yaramaz kız gıt sen evde baska bı yer yokmus gıbı gardolapın arkasına gır orda yuzustu dus.nasıl bagırıyor ama benı cıkarın dıye sıkısmıs oraya ay elımızı uzattık zorla yelegını tutup ceke ceke cıkardık ama sonradan bayagı guldum sankı baska hıc yer yok gırıcek sımdı kapattım orayı gıremıyo artık

saol emelcim bizde iyiyiz ben okuldayım bugün tatlı tarifleri çıkarıyorum boş bpş oturmaktansa
hadi gözün aydın onatda iyileşmiş canım ama sen yinede dikkat et bu havalar am hastalık havası

bergüzar bende balıkesirliyim canım hatta esrada balıkesirli buarada kızında bizim oğlanlar kadar yaramaz galiba nasılda girmiş oraya :))

bende iim canım saol
kızı bı sallandırıp geldım apartmanı görunce zor girdi içeri
sen kaça kadar okuldasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…