meralcim ya gercekten oyle. daha alisveris merkezine girer girmez benle pazarliga basliyor, yesim cok yorgunum bak cok gezmeyelim hizli hizli al diye ya. Aslinda onun gelmemesi daha iyi ama fikir verir diyorum, yaniliyorum tabiGünaydın herkese,
Ay bahar geldi, çok mutluyum.
Hafta sonunda pek fırsat bulup giremiyorum, ama çoğunlukta aynı şekilde sanırım.Artık eskisi gibi sohbetler yapılamıyor:))))
yeşimcim iyice bunaldın herşeye takıyorsun, boşver gitsin.Hedye alacaksaan çık dışarı cabnım, eşinin sana destek vermesini filan bekeleme.Erkekler her yaşta böyle:)))Cumartesi annemle birşeyler bakalım diye çıkacaktık, büyük oğlan bende geleyim sizinle dedi.iyi dedim bende, neyse o arkadaşıyla çıkmıştı, bizde çarşıya gittiğimiz sırada aradı neredesini diye, bende marinadayız dolaşıyoruz dedim.Geldi o da arkadaşıyla.Biz mayo filan bakıyoruz, tabii onu giy ötekini çıkar yapıyoruz.Bu arada egehana sen bak biraz dedik.2 dk geçmedi uf anne hala beğenemediniz mi, hadi artık diyor.EEee gelmeseydin dedim bende:)))))Yani 17 yaşında da aynılarrrr, 47 yaşında da:)))))
http://montessoriegitimi.blogspot.com/
deryacım bu siteye giriliyor
Egehanda çok seviyor kedi köpekleri.Neyse kendi köpeğimiz var allahtan, ama bazen korkuyorum tüylerini filan çekiyor çünkü ısırmaya kalkar korkutur diye.Isırmayavcağını biliyorum ama korkmasın diye şimdilik hep temkinli yaklaştırıyorum yanına.Kedilerin peşinden de koşuyor ama onlar kaçıyor:))))))Peşlerinden koşmaktan yorulmuyor hiç:))))
slm hanımlar hasta bebişlere geçmişolsun ... harika bir hafta sonundan sonra işteyim ... haftasonu hep sahildeydik hava harikaydı... ezginin yeni takıntısı kedi köpekler gidip seviyor sahipleri götürünce başlıyor aglamaya... ah bahceli bir evim olsa hemen bir goldon alırdım çok sevimliler ya ... çocuklara hiçbirşey yapmıyorlar
ESRACIM geçen gün eşime bizim kız ne zamandır hasta olmuyor dedim aynı gün hasta oldu tam 20 gün sürdü öksürük bazen denk geliyor işte böyle aman onlar hasta olmasın valla ya biz olalım mahvoluyoruz...
aynen ne desem anında gelir başıma,dilimizi tutmak lazım...
[esra cım berrağada çok geçmiş olsun. valla bende hastalanmıyoruz demeye korkuyorum. yaşına kadar çok iyiydi ama yaşına girdi bu iki oldu. inşallah çabuk atlatırlar..
.
saol canım ..
Esracım geçmiş olsun canım, çabucak atlatır inşallah bebğim hastalığını.
tşkler meralcim..
saol accu cum yaptık planı bakalım işallah değişiklik olmaz snada kolay gelsin buarada bkocaelide nerde oturuyosun canım yakınsan görüşebbiliriz aslında
hemşom nerdesin nbr çağanın dişleri çıktımı
tşk meralcim site için...
ya bende korkuyorum aslında herkes aşısını yaptırıyormu köpeklerine bilmiyorum bakımlıları sevmesine izin veriyorum :))) ama milleti esir ediyoruz bizimki köpek sevecek diye bekliyorlar başımızda yazık... gittiklerinde de ağlıyor arkalarından :))
yeşim nbr tr a mı geliosunuz tatile,tatile çıkması dert gelmesi dert walla,neyi alacağını bilemıosun ii yolculuklar şimdiden
emel nbr canım ne war ne yok sizde onat nasıl
oooh tatil planını yapmışsınız.Bizde 10 günlüğüne hiç olmazsa buradan uzaklaşalım istiyoruz.Senelerdir düşündüğümüz ama her yaz atlaığımız türkiye turu var düşüncemizde.Her sene bir bölgeyi gezelim diyoruz.Ama yapamıyoruz.Bu sene eşim kesin kararlı.İnşallah yine bir sorun çıkartmaz.Pamukkale den başlayıp, bolu, ankara, nevşehir,konya yapalım istiyorum bu sene.10-15 gün sanırım yeter.Ben yine bir şekilde izmir filan yapıyorum, ama eşim işinden ayrı kalamıyor.Bu sene tatile çıkarsak telefonları filan kapatacaksın dedim:))))Mayolarda indirimdeydi,geçen senenin mallarıymış.iki tane bikini aldım, bir tanesini zaten daha önceden almıştım.A----ıldızdan, bir tane de mayokini dniyormuş, üstü bele kadar tişört gibi altı bikini şeklinde.Ctesi de onu aldım.Özellikle göbekteki çatlakları kapatmak açısından:))))))ay evet meralcm bahar geldi ya çok şükür valla özledim şöle güneşli havalaı artık evde durmak yok geçen yılk küçüklerdi şimdi eve sokamayız bu sıpaları buarada mayolarıda almışssınız erkenden güle güle giyin canım ay bi,zde tatil yeri ayvalık olarak belirledik bakalım kısmetse temmuzda çıkıcaz 1 hafta lığına sonra 1 hafta balıkesir bir haftada amasya yapıp dönücez ağustostada çağanı sünnet ettiricem kısmetse kıslar siz süneti ne zaman yaptırcanız ya bide ağustos ayı ramazana denk geliyor napsak bilemedim
Sende ist. a geldiğinde onu bırakıp bol bol gez hayatım.Onunla ilgilenme:))))))))incicim hep aynilar sanirsamyarin turk arkadasimla bulusacagim onunla birseyler bakarim artik, kadinin halinden yine kadin anliyor ya. bu erkekler cok zor gercekten.
Esinin d.gununu hatirlamamasi cok uzucu, bencede sadece pasta al, belki gelecek sene
daha dikkatli davranir.
meralcim ya gercekten oyle. daha alisveris merkezine girer girmez benle pazarliga basliyor, yesim cok yorgunum bak cok gezmeyelim hizli hizli al diye ya. Aslinda onun gelmemesi daha iyi ama fikir verir diyorum, yaniliyorum tabi
coook daradim gerckten , daraldikcada dogana sariyorum. onu sucluyorum. bana islerimiz azalicak surekli birlikte olucaz dedi ben o sekilde kabul ettim burda kalmayi. Ama pazar bile gitti beni kandirdi yani alsanaalsanasmile ama gostericem ben ona bi donelim ist a.alsanaalsanasmile carsamba donucez ama ben bu durumu hala yutmus degilim.
ya benim kizim ne zaman yuruyecek. :gitme: yurumeyen bir ocak bebegi Defne kaldi sanirin senağlamasenağlama senağlama
masallah egehana, cagana darisi bizim tembelin basina
esracım hepsi aynı, evden dışarı kendini zor atıyor, eve girmek istediğimizde ciyak ciyak bağırıyor bizimkide:))))ayyy cumartesi okul çayı,pazar günü okul gezisi vardı,bugunde nöbetçiydım okulda yeni geldım ayaklarım ağrıo,bu hafta kayınwalidede yok biz bakıoruz,berrak iyice sokak kızı oldu gezmek sallanmak istıo,ewın heryerı dandini hafta sonu ewde olayınca her iş kaldı,offf offf nerden başlasam
Orada yabani olabilir ama burada çocuklarla bir araya geldikçe alışır merak etme.Uyum gösterir hiç üzülme.sanirim bu montesori egitiminin uygulandigi yerler var. acaba pendiktede var mi? yada
yakinlarinda ama bizim kiz cok yabani gotursemde uyum saglayacagini sanmiyorum
kuzi bebğinizi güle güle büyütün. kaynanoşa gelince de beşveeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
insan kendi çocuğunu bırakamıyo ama başkasının çocuğunu bıraktırmak kolay geliyo herhalde. biz acemyiz ya onlara göre o yüzden onlar bizden daha iyi baktıklarını zannediyolar. ama bi çocuğa istediklerini annesinen başkası veremez onu atlıorlar. nası yani 6 günde hiçbi değişiklik yok mu. bi kelime bile mi öğrenmedi diycen al sana. insan her yaptığını merak ediyo dimi gözünde canlandırmak için bi şeyler duymak istiyosun ama yok verilen cevaba bak.
benim kaynanamda bırakırsın bize ayda bi iki ayda bi gelir görrsün dedi. çok yakkın ya van bandırma...
haftasonu gitcem bi gece kalıp geri döncem anam kabus gibi.
valla borakamam istifa eder oturur çocuğuma kendim bakarım diyince ayy şaka yaptım bırakma zaten dedi ama komşulara anlatırken duydum böyle böyle dedi diye.. neyse baktı taviz yok ee mecbur kalırsak bizde geliriz bakmaya dedi.
ay bi lafı ne kadar uzattım.
başak ben montesori eğitimi dediğim gibi yeni buldum. benim çok hoşuma gitti.
en çok dikkatimi çeken:
çocukla oynayacağın zaman konuşmadan ilgisini oyuna çekmen ve yaptıklarını anllatmadan yapman ve çocuğun seni taklit etmesini sağlaman oldu.
dün kumbarayı aldım içindeki paraları yıkadım kuruttum bi kasenin içine koydum. sonra oturdum paraları atmaya başladım. çağanı görmeliydiniz o minicik elleriyle beki 50 tane parayı bıkıp usanmadan kumbaraya attı. düşürdüklerini toplayıp onları da. ağzına atar diye korktum ama hayret yapmadı. baya oyaladı onu. tavsiye ederim..
neyse abarttım yine.
evet hayırdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?