geçmiş olsunselam kızlar herkes ıyıdır ınsallah benım kız 3 gun önce atesler ıcınde yandı megerse azı dısını patlatmıs ama mızmızlıgı hala suruyor hıc bısey yedremıyorum bu arada cok ıınatcı elındekı bıseyı almaya kalkınca kıyametı koparıyor bu ınadıyla nasıl basedıcem bılmıyorum sızn bebıslerdede boyle ınatlasma varmı:uhm::uhm:
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
bizim oğlanın boyu 84 cm kilosuda 12,5 canım
maşallah oğluma:teytey:
canım Allah analı babalı büyütsün işallah yeğenini:))
kaynanana işi demiorumklava:
ama sakın elif gelince memeyi verme çok ağlayacak ama seni özlediği için..için üzülmesin,memeyi keseceksen sakın sakın verme!!sarıl ,öp kokla ama verme..gerekirse iice kafat memelerini ne bilim bişi sür??
Günaydınlar, iyi pazarlar herkese.Nasılsınız kızlar_?
Hemde nasıl bir inatlaşma var anlatamam canım:)))İstediği olmayınca kendini yerden yere atıyor çığlıklar atarak hemde.O anda ya istediğini vereceksin ya da hiç ilgilenmeyeceksin.Ben ikincisini seçiyorum çoğunlukla, onu o istediği şeyin olduğu yerden uzaklaştırıp kendi haline bırakıyorum.Ya da farklı şeylerle ilgisini çekmeye çalışıyorum.
sıpa seni ,yerden yere atıolar da bişi olmuo,ben de onu anlamıorum:uhm::roflol:
]
merhabalar bugün pek uğrayan olmamış herhalde dün gece çağanda bişey yemeyince zorla bir kaçkaşık süt vereyim dedim tabi nekadar yediyse hepsini çıkardı salı günü dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek buaralar yine hiçbişey yemiyor dişte görünmüyor hiç hadi ondan desem ama oa yok evde temizliğe başlamıştım geçen hafta bir salonu yaptım kalan her taraf kalmıştı ay yapıcam ama vakit bulamıyom yardımcıda yok çağana biri baksa ben yapsam valla çocukla hersey yarım oluyormuş yengeme kızardım bu evin hali ne diye ay ş,mdi diyorumki kadın hem çalışıp hem iki çocukla iyi yapıyormuş yine
Allah allah neden çıkardı acaba?belki midesi üşüdü??geçmiş olsun incicim..
temizlik deme gene soldan geliolar bana
nazcık da üşüttü demek ,çook geçmiş olsun:çok üzgünüm:
fifoşş ne yazacağımı bilmiorum ..:sm_confused:bana adresini yazarmısın özelden??
öpüorum herkesi,atladıklarım varsa kızmasın ,dünden aklımda kalmadı bişiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok zormuş bengüzarcım iyi yapıyosun bırakmamakla, bende hep hayır dedim ama öyle bi zamanda tatile gitmeye karar verdiler ki, bırakacak yer yoktu bu hafta için, mecburen yani.kuzı canım bencede bırakma cocugunu benım de kayınvaldem bakıyo arada bır az daha buyusun alıp gorurucem falan dıyou bende her seferınde hayır dedım sımdı soylemıyo artık baktıkı ben ızın vermıyorum vaz gectı zaten ayda 5,6 nöbet tutuyorum nöbetler 24 saat ayrı kalırıyorum bıde oylemı ayrı kalayım bebeklerımızın suan en cok bızze ıhtıyacı var dımı ınsallah bırakır memeyı ve bı daha boyle bısı yasamazssın
Günaydınlar, iyi pazarlar herkese.Nasılsınız kızlar_?
Hemde nasıl bir inatlaşma var anlatamam canım:)))ıstediği olmayınca kendini yerden yere atıyor çığlıklar atarak hemde.O anda ya istediğini vereceksin ya da hiç ilgilenmeyeceksin.Ben ikincisini seçiyorum çoğunlukla, onu o istediği şeyin olduğu yerden uzaklaştırıp kendi haline bırakıyorum.Ya da farklı şeylerle ilgisini çekmeye çalışıyorum.
Bilmiyorum kuzicim, dr. inceledi bizimkine herhangi bir şey söylemedi.Ben mayıs gibi filan kesmiştim geçen sene, bir daha da vermedim.Diş olayında da 14 dişimiz oldu şu anda.Onunla bir ilgisi olduğunu da sanmıyorum.Ama tabii şöyle bir durumda var, yaşadığımız bölge, Biz nisandan itibaren rahat rahat güneş görüyoruz.Kış döneminde bile rahat rahat güneş görüyoruz.
Bu arada gözün aydın yarın elif geliyormuş.Bence de bir daha gönderme, senin yanındayken emdirmeyi kesmeye çalış.Hem çok sevdiği bir şeyden uzak kalıyor hemde senden.Şeytanın dediği de güzel aslında:)))))Çık işten bebişlerinle birlikte ol:)))
Çocukların dönem dönem iştahsızlıkları oluyo nedense, mevsim değişikliklerinden de olabilir, Elifte bir hafta güzel ısrarsız yiyo, ikinci hafta peşinde koşturmaktan bi hal oluyoruz. Temizliğide bi başlayıp hepsini bir seferde bitirmezsen o temizlik bitmiyo, ötekini temizliyene kadar temiz yer yine kirleniyo ama çocukla malesef hepimizinki aynı şekilde, ben saldım çayıra mevlam kayıra :))merhabalar bugün pek uğrayan olmamış herhalde dün gece çağanda bişey yemeyince zorla bir kaçkaşık süt vereyim dedim tabi nekadar yediyse hepsini çıkardı salı günü dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek buaralar yine hiçbişey yemiyor dişte görünmüyor hiç hadi ondan desem ama oa yok evde temizliğe başlamıştım geçen hafta bir salonu yaptım kalan her taraf kalmıştı ay yapıcam ama vakit bulamıyom yardımcıda yok çağana biri baksa ben yapsam valla çocukla hersey yarım oluyormuş yengeme kızardım bu evin hali ne diye ay ş,mdi diyorumki kadın hem çalışıp hem iki çocukla iyi yapıyormuş yine
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
bizim oğlanın boyu 84 cm kilosuda 12,5 canım
maşallah oğluma:teytey:
canım Allah analı babalı büyütsün işallah yeğenini:))
kaynanana işi demiorumklava:
ama sakın elif gelince memeyi verme çok ağlayacak ama seni özlediği için..için üzülmesin,memeyi keseceksen sakın sakın verme!!sarıl ,öp kokla ama verme..gerekirse iice kafat memelerini ne bilim bişi sür??
sağol emelcim, inşallah unutmuştur, zaten bi verirsem bidaha da kesemem, çocuğuda boşa göndermiş olurum.
meraba arkadaşlar..
kızım benimle hiç oyun oynamak istemiyo..çok çabuk sıkılıyo...bi dünya oyuncağın yüzüne bile bakmıyo..ama iş çekmeceleri boşaltıp,kanepe tepelerinde koşmak olunca üstüne yok..
siz nasıl oyunlar oynuyorsunuz?
ve ençok sevip oynayıp sevdikleri oyuncaklar neler?
Valla oyuncaklar artık benimkininde hiç ilgisini çekmiyo, biraz top oynuyoruz maç yapıyoruz ondan hoşlanıyo, bide müzik çalınca oynamayı çok seviyo, babasıyla hoplayıp zıplamayı seviyo, onun haricinde işi gücü çekmece dolap karıştırıp boşaltmak.
merhaba ..
duygu nil nasıl oldu tekrarlamadı değil mi ?
bıngıldak meselesini bende yazacaktım fırsatım olmadı seda demişti
hoşgeldin seda bu arada aramıza:)
erken kapanması iyi birşey değil 18 aya kadar kapanması gerekiyor yavaş yavaş
multitabs kullanıyordum bende 1 yaşta kestim kapanmasına az kalmış
serpil montesori eğitimi bogunu ben ilk aylardan beri takip ediyorum ama burdaki herkesin bildiğini düşünüyordum nedense montesorimiz var ya:)) gerçekten bazı oyunları dikkatını çekiyor keremin ama bazılarını saçma buluyo
f ebrar bu yaşta hele yürümeye başlayınca oyuncaktan çok keşfetmek daha çok ilgilerini çekiyo eminim hepimizin bebeği aynı:)
kuzi Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi..
ayşegül nazada geçmiş olsun birşeyi kalmamıştır umarım bugün
dün kerem ilk kez pipetle m.suyu içti
3 gündür biz de birşey yemiyorum azılar geliyorum dedi
gecelerde kabus oldu Allah yardımcımız olsun
Sağol calemity'cim amin, ay bıngıldak meselesi demek 18 aya kadar normalmiş, bunu duyduğuma sevindim işte sağol valla.
meraba arkadaşlar..
kızım benimle hiç oyun oynamak istemiyo..çok çabuk sıkılıyo...bi dünya oyuncağın yüzüne bile bakmıyo..ama iş çekmeceleri boşaltıp,kanepe tepelerinde koşmak olunca üstüne yok..
meraba arkadaşlar..
slm hanımlar hasta bebişlere geçmişolsun ... harika bir hafta sonundan sonra işteyim ... haftasonu hep sahildeydik hava harikaydı... ezginin yeni takıntısı kedi köpekler gidip seviyor sahipleri götürünce başlıyor aglamaya... ah bahceli bir evim olsa hemen bir goldon alırdım çok sevimliler ya ... çocuklara hiçbirşey yapmıyorlar
ESRACIM geçen gün eşime bizim kız ne zamandır hasta olmuyor dedim aynı gün hasta oldu tam 20 gün sürdü öksürük bazen denk geliyor işte böyle aman onlar hasta olmasın valla ya biz olalım mahvoluyoruz...
YEŞİMCİM hadi az kalmış geliyorsun artık gözün aydın... Git kendi hediyelerini kendin al güzelim ben tek başıma alışverişi daha çok severim zaten boşver eşin gelmesin :))
NİL hanıma çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim...
FİLİZCİM yine şekerin çıkmış üzüldüm buna ama şekerim çıkarsa diyede tatlıları götürmüştün dimi sen... Tecrübelisin güzelim yine dikkat edersin bu hamileliğide bitirirsin böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?