2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün mesaiyi erken bitireceğim, herkese iyi akşamlar, evden genelde giremiyorum benim böcük pek izin vermiyor...

bergüzar bende balıkesirliyim canım hatta esrada balıkesirli buarada kızında bizim oğlanlar kadar yaramaz galiba nasılda girmiş oraya :))

ay ben bılmıyordum sevındım burda hemserılerımın olmasına sorma gercekten cok yaramaz ben ona erkek fatma dıyorum

kizlar cok moralim bozuk, kizkardesim dogum yapmis ben burdayim
coktum resmen bebek erken gelmis ve kilosu 2250 boyu 47 gelimemis Allahtan kuvoze
koymamislar. Normal tarihi 20 nisandi ama kanama olmus hemen hastaneye gitmisler
ve doguma almislar
tek tesellim ikisininde saglik durumu iyi, ama cok bozugum yaninda olmaliydim senağlama senağlama cok kotuyum kizlar bezini ben degistirecektim olmadi boyle ya. 2 gun sabredemedi Batuhan bey. offfffffffffff

merhaba herkese

eymen memeyi bırakıcak sanırım dün ve bugün hiç emzirmedim sadece uykusu gelince biraz huysuzlandı zor uyuttum..göğsümle dişini kaşıyor geçen gün çok kötü oldum bende bıraktırmaya karar verdim..bitanede azısı gelmiş.

cumartesi kayınvalidegildeydim..eymene keçileri oğlakları gösterdi sonra tavukların yumurtalarını toplamışlar balıklara bakmışlar bana diyorki oğlum kalır benimle seviyor burayı diyor..neyse akşam üzeri yemek hazırlıyoruz eymen balkonda oynuyor kayınvalide salata yapıcak dolaptan malzemeleri çıkarıyor birden çocuk gitti gitti diye bağırıp elindekileride atıverdi yere balkona koşuyor.bir baktım benim oğln çamaşır sepetini ters çevirmiş tabureyide balkon korkuluğuna dayamış üzerine çıkmış..ama nasıl kötü oldum ömrümden ömür gitti..kayınvalide sonra diyorki aman bu çocuğa burda bakılmayacak diyor..bende bakarsın anne yazın sana bırakıcam gezicem ben dedim..bilmemki diyor:umursamaz:

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese
bebeğinizin yaşı uzun olsun yeşimcim ne yapacaksın bekleyememiş teyzesi iyi olsun da
tatil planları yapılıyor ne güzel bizde ayırttık yerimizi otelden sidede
balayına gittiğimiz otele tekrar gidiyoruz ceylinle 2.balayı:))

yeşim üzülme sağlıkları iyiya boşver..iki gün sonra yanında olucaksın sonuçta

Üzülme yeşimcim, iki gün sonra yanındasın nasıl olsa canım.Ne yapalım erkenci ç.ıkmış demek batuhan bey:))))Sağlığı yerindeymiş ya, küçük olması da önemli değil.İkiside sağlıklıymış sevindim.

ayyy, çok dikkatli olmak lazım bu çocuklara:))))Hele eymeni hiç gözünüzün önünden ayırmayacaksınız güzelim, maşallah çok hareketli, allah korumuş bişey olmadan görmüşsünüz.Hiç düşünmüyorlar düşeceklerini.Yaramaz sıpalar:))))Yaramazlık deyince akılları nasıl çalışıyor, bir taraftan maşallah diyorum ama bir taraftan da çok dikkat .Çok korkmuşsunuzdur.

Ooooh ikinci balayı ...Kulağa çok güzel geliyor:))))))

ayy meral abla sorma elim ayağım titredi..söylediğin gibi çok dikkat etmek gerekiyor...ben artık arkamı dönmeye korkuyorum..

yeşim gözün aydın canım..bebeğiniz ve kardeşin iyi ya boşver gerisini...
berrak a geçmiş olsun esracım inşallah daha iyidir..
meral mayonu ve mayokinini güle güle kullan canım,tr turunuzada çıkailirsiniz umarım
inci tatiliniz çok güzel geçer inş
bizde rezervasyonumuzu yaptırdık 2-3 hafta önce geçen sene gittiğimiz otele yine çok memnun kalmıştık şiddetle tavsiye ederim Amara Wing kemer

yeşimcim gözünüz aydın ,üzülme yanında deilsin ama iyiler sonuçta ,az daha sabret
balım geçmiş olsun ,walla kaşla göz arasında neler yapıolar allah korusun
başakcım saol,

bizde bugun rezervasyonumuzu yaptık eşim kemerden çok beğendi oteli ama buraya 7 saat uzak die ben istemedim,bodrumdan ayırttık bakalım hayırlısı,berrakla ilk kez çıkıcaz tatile nasıl olucak bilemiorum,çocukla bara diskoya nasıl takılıcaz bilen varmı yoksa bizde 12 de yatıp uyucaz mı????

merhaba:))
yeşimcim analı babalı büyüsün işallah batuhan:))eminim çok isterdin yanlarında olmayı ama kısmet bööleymiş canım,ya orda olsaydın da kötü bişi olsaydı??
meralcim çat die çatlayacağım valladelikafaduldengüle güle giy:))
onat'ıma berrak'ıma geçmiş olsun
bengüzae dı di mi dolabın arkasına giren afacan??adı neydi kızının??
ezgicik süper ya..hayal ettim de şimdik:))derya ben o fotoshopu beceremedim??:))
eymen yazın babaannesinde kalsınnn:)))
şaka bi yana Allah korumuş,geçmiş olsun
vallahada unuttum diğerlerini(

kızlar ya nil kucaamdan inmio,oyun grubuna gitmio..çok bi bağlandı bana??ayy soldan geliolar bana..bugün gene uyumadı..sizinkiler ne durumda??

12 mi??biz geçen yaz 8.5 ta odaya tıkıldıkeyvahedigeldismile:roflol:

kızlar iyi akşamlar

bengüzar bak sen yaramaz kıza ama artık böyle bunlar, bizim oğlanda bugün kendini tv ile sehpanın arasına sıkıştırmış nasıl yaptı bilemiyorum sehpanın üzerine çıkamıyordu hatta denettim hala çıkamıyor hoş çok çabalıyor herhalde bir anda çıktı bir baktım bağırıyor geldimki sıkışmış çıkar beni diyor Faziletçim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum çünkü onatda bugün kapıdan çıkıp yangın merdivenine gitmiş temizlikçi kadının arkasından Allahtan kadın yakalamış bir baktım onat yok aklım gitti ömrümden ömür gitti o sırada kapı çaldı bir baktım kadının kucağında sırıtıp duruyor nasıl çıktım dışarı der gibi kesinlikle sn bile gözden kaçırmamak gerek bunları artık

Başak baktım otel gerçekten çok güzelmiş bizde kemere gitsekmi diye düşünüyoruz ben sıcak olur diye endişe ediyorum tecrübeliler nasıl kemerin havası anlatırmısınız biraz

Duygu 12-18 ay arası bebekler annelerine çok bağlanırlarmış normal bir durum yani merak etme canım birde ızmire yakın karaburun , mordoğan, özdere güzelmiş buralara bak istersen

ooohh tatil pllanları yapılıyo. hadi inş. hayırlısı ile yapıp dönersiniz zamanı gelince. biz bu sene plansızız. maluş bizimki emekli oluyo işler nolur nasıl olur yeni bi iş flan derken tatil gümler. bizde samsun bandırma bu seneki tatilde böyle olur artık. bengüzar çok geçmiş olsun afacan kızızma bak sen. artık saklambaç oynama zamanları geldi. bi yerlere gizlenmeye başladı bizimkide. bide beni bulamıyıo diye bi heyecanlanıyo. biz bi ev yapmaya karar verdik. çadırda olur ama bunu biz kendimiz yapmak istedik. kendine ait bi köşesi olsun bol bol saklansın.

eymene de çok geçmiş olsun. allah korumuş. tedbiri elden bırakmamak lazım. sürprizlerle dolu bu sıpalar.

yeşim bebeişiniz gelmiş hoşgelmiş. sıkma canını güzeilm. demek kolay tabide naparsın olanla ölene çare yok. allahtan gelmenize iki gün kaldı. bide o yönden bak.

haa bengüzar sen balıkesirin içinden misin canım. vana gelin geldin herhalde. zor olmuştur. bide sen vanda kalıcısın anladığımö kadarıyla. allah sağlık mutluluk versinde nerede olduğunun pek önemi yok aslında eşim bandırmalı benim. bende samsun. neyse vana gelirsen bekliyorum bak hemşoda çıktık..

emelcim kemerin denizi akdenizin en güzel denizi ...havası harika bir dağ havası torosların tam eteği ..anlatmak haksızlık oluyor bence tasviri bu kadar kötü yapan biri olarak..gidin görün kitlenip bizim gibi her sene gitceksiniz biz 3 senedir gidiyoruz ..aşina olduk yani..
keremle geçen sene harika bir tatil oldu bize..o kadar endişelerle gitmiştim ama hayatımdaki en güzel tatil oydu diyebilebilirim..arabasında 9.30gibi uyuyordu kerem biz otelin açık hava eğlence mekanlarında takılıyorduk 12-1 e kadar hiç sorun olmadı beach bar mekanımız oldu yani animasyonlarda gayet profesyoneldi havuz başı gece olanlar tango vals salsa gösterileri rus sirki anadolu ateşi ve aklıma gelmeyenler her gece acayip eğlendik gündüzleride denize girip şezlongda kestiriyordu kerem deniz yoruyordu ..inşallah bu senede böyle geçer..
mini clup tan faydalanırız artık bu sene..çocukla hatta bebekle gidilecek bir otel..bebek açık büfesi vardı yemek hiç sorun olmadı ve herşey birinci sınıftı bebek yoğurtları bile vardı..şef masamıza kadar gelip kerem için özel pişirmemi istediğiniz birşey varmı diye soruyordu o derece yani çok mutlu ayıldık otelden..ayy konu tatil olunca çenem nasıda düştü 4gözle bekliyorum

gunaydin
ben dogru durust hic uyuyamadim zaten ya, Sagolun kizlar.
sagliklari en onemlisi tabi 2 gun kalacaklarmis hastanede.
ben persembe ordayim ins.

ayy meral abla sorma elim ayağım titredi..söylediğin gibi çok dikkat etmek gerekiyor...ben artık arkamı dönmeye korkuyorum..

cok gecmis olsun seni anlayabiliyorum, Allah korusun yavrularimizi.
ne kadar dikkat etsekte olmuyor iste. Allah esirgesin. nerden gelmiste aklina onlari
koyup cikmak.

benguzar sanada gecmis olsun canim, hic olmayacak yerlere giriyorlar gercekten.
cok zor cocuk buyutmesi. Ama sagliklari yerinde olsunda kosturacagiz artik.

günaydın kızlar

başakcım ne güzel anlattın ya hemen gidesim geldi en çok endişe ettiğim yemek konusuydu biliyormusun ama madem bebek büfesi var bu çok güzel bizde 3-4 yıldır bodruma gidiyoruz hep havası denizi çok güzel kopamadık hiç ama ben bu sene kemeri görmek istedim , görümcem balayına gitmişti bir kaç sene önce kemere sıcaktan otelden dışarı çıkamadık demişti o yüzden merak ettim ama bilgiler çok iyi oldu sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…