bergüzar bende balıkesirliyim canım hatta esrada balıkesirli buarada kızında bizim oğlanlar kadar yaramaz galiba nasılda girmiş oraya :))
Üzülme yeşimcim, iki gün sonra yanındasın nasıl olsa canım.Ne yapalım erkenci ç.ıkmış demek batuhan bey:))))Sağlığı yerindeymiş ya, küçük olması da önemli değil.İkiside sağlıklıymış sevindim.kizlar cok moralim bozuk, kizkardesim dogum yapmis ben burdayim
coktum resmen bebek erken gelmis ve kilosu 2250 boyu 47 gelimemis Allahtan kuvoze
koymamislar. Normal tarihi 20 nisandi ama kanama olmus hemen hastaneye gitmisler
ve doguma almislar
tek tesellim ikisininde saglik durumu iyi, ama cok bozugum yaninda olmaliydim senağlama senağlama cok kotuyum kizlar bezini ben degistirecektim olmadi boyle ya. 2 gun sabredemedi Batuhan bey. offfffffffffff
ayyy, çok dikkatli olmak lazım bu çocuklara:))))Hele eymeni hiç gözünüzün önünden ayırmayacaksınız güzelim, maşallah çok hareketli, allah korumuş bişey olmadan görmüşsünüz.Hiç düşünmüyorlar düşeceklerini.Yaramaz sıpalar:))))Yaramazlık deyince akılları nasıl çalışıyor, bir taraftan maşallah diyorum ama bir taraftan da çok dikkat .Çok korkmuşsunuzdur.merhaba herkese
eymen memeyi bırakıcak sanırım dün ve bugün hiç emzirmedim sadece uykusu gelince biraz huysuzlandı zor uyuttum..göğsümle dişini kaşıyor geçen gün çok kötü oldum bende bıraktırmaya karar verdim..bitanede azısı gelmiş.
cumartesi kayınvalideydim..eymene keçileri oğlakları gösterdi sonra tavukların altından yumurtaları toplamışlar balıklara bakmışlar bana diyorki oğlum kalır benimle seviyor burayı diyor..neyse akşam üzeri yemek hazırlıyoruz eymen balkonda oynuyor kayınvalide salata yapıcak dolaptan malzemeleri çıkarıyor birden çocuk gitti gitti diye bağırıp elindekileride atıverdi yere balkona koşuyor.bir baktım benim oğln çamaşır sepetini ters çevirmiş tabureyide balkon korkuluğuna dayamış üzerine çıkmış..ama nasıl kötü oldum ömrümden ömür gitti..kayınvalide sonra diyorki aman bu çocuğa burda bakılmayacak diyor..bende bakarsın anne yazın sana bırakıcam gezicem ben dedim..bilmemki diyor:umursamaz:
Ooooh ikinci balayı ...Kulağa çok güzel geliyor:))))))iyi akşamlar herkese
bebeğinizin yaşı uzun olsun yeşimcim ne yapacaksın bekleyememiş teyzesi iyi olsun da
tatil planları yapılıyor ne güzel bizde ayırttık yerimizi otelden sidede
balayına gittiğimiz otele tekrar gidiyoruz ceylinle 2.balayı:))
yeşimcim gözünüz aydın ,üzülme yanında deilsin ama iyiler sonuçta ,az daha sabret
balım geçmiş olsun ,walla kaşla göz arasında neler yapıolar allah korusun
başakcım saol,
bizde bugun rezervasyonumuzu yaptık eşim kemerden çok beğendi oteli ama buraya 7 saat uzak die ben istemedim,bodrumdan ayırttık bakalım hayırlısı,berrakla ilk kez çıkıcaz tatile nasıl olucak bilemiorum,çocukla bara diskoya nasıl takılıcaz bilen varmı yoksa bizde 12 de yatıp uyucaz mı????
ayy meral abla sorma elim ayağım titredi..söylediğin gibi çok dikkat etmek gerekiyor...ben artık arkamı dönmeye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?