Eğer çocuk için bir yer varsa olabilir canım.Ama gece bakıcı olayı var mı otellerde bilmiyorum.Ya da arabasında uyuyorsa eğer berrak yine sorun olmayabilir.Egehan arabasında kesinlikle uyumuyor.O yüzden barlara filan takılamam:)))))yeşimcim gözünüz aydın ,üzülme yanında deilsin ama iyiler sonuçta ,az daha sabret
balım geçmiş olsun ,walla kaşla göz arasında neler yapıolar allah korusun
başakcım saol,
bizde bugun rezervasyonumuzu yaptık eşim kemerden çok beğendi oteli ama buraya 7 saat uzak die ben istemedim,bodrumdan ayırttık bakalım hayırlısı,berrakla ilk kez çıkıcaz tatile nasıl olucak bilemiorum,çocukla bara diskoya nasıl takılıcaz bilen varmı yoksa bizde 12 de yatıp uyucaz mı????
Kemer gerçekten çok güzeldir.İyi güzel bir otel bulmuşsunuz başakçım.Rahat ettiğiniz sürece iyi bence.Güle güle gidin tatil yapmaya:))))emelcim kemerin denizi akdenizin en güzel denizi ...havası harika bir dağ havası torosların tam eteği ..anlatmak haksızlık oluyor bence tasviri bu kadar kötü yapan biri olarak..gidin görün kitlenip bizim gibi her sene gitceksiniz biz 3 senedir gidiyoruz ..aşina olduk yani..
keremle geçen sene harika bir tatil oldu bize..o kadar endişelerle gitmiştim ama hayatımdaki en güzel tatil oydu diyebilebilirim..arabasında 9.30gibi uyuyordu kerem biz otelin açık hava eğlence mekanlarında takılıyorduk 12-1 e kadar hiç sorun olmadı beach bar mekanımız oldu yani animasyonlarda gayet profesyoneldi havuz başı gece olanlar tango vals salsa gösterileri rus sirki anadolu ateşi ve aklıma gelmeyenler her gece acayip eğlendik gündüzleride denize girip şezlongda kestiriyordu kerem deniz yoruyordu ..inşallah bu senede böyle geçer..
mini clup tan faydalanırız artık bu sene..çocukla hatta bebekle gidilecek bir otel..bebek açık büfesi vardı yemek hiç sorun olmadı ve herşey birinci sınıftı bebek yoğurtları bile vardı..şef masamıza kadar gelip kerem için özel pişirmemi istediğiniz birşey varmı diye soruyordu o derece yani çok mutlu ayıldık otelden..ayy konu tatil olunca çenem nasıda düştü 4gözle bekliyorum
günaydın kızlar
başakcım ne güzel anlattın ya hemen gidesim geldi en çok endişe ettiğim yemek konusuydu biliyormusun ama madem bebek büfesi var bu çok güzel bizde 3-4 yıldır bodruma gidiyoruz hep havası denizi çok güzel kopamadık hiç ama ben bu sene kemeri görmek istedim , görümcem balayına gitmişti bir kaç sene önce kemere sıcaktan otelden dışarı çıkamadık demişti o yüzden merak ettim ama bilgiler çok iyi oldu sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?