2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer çocuk için bir yer varsa olabilir canım.Ama gece bakıcı olayı var mı otellerde bilmiyorum.Ya da arabasında uyuyorsa eğer berrak yine sorun olmayabilir.Egehan arabasında kesinlikle uyumuyor.O yüzden barlara filan takılamam:)))))

Kemer gerçekten çok güzeldir.İyi güzel bir otel bulmuşsunuz başakçım.Rahat ettiğiniz sürece iyi bence.Güle güle gidin tatil yapmaya:))))

Kemr bodruma marmarise göre biraz daha nemli hayatım sadece.Sıcaklık olarak aynı buralarla.

Günaydınlar bu arada, direk konuya dalmışım:))Konu tatil olunca.

Bergüzar sizede geçmiş olsun canım yaa, bu yaramazlarla işimiz var:)))))))

Slm.. Ohh mis gibi deniz kokuları geliyor... Bizim tatilimiz Trabzon da geçiyor... Sivasta da kaplıcalarımızı unutmamak gerek...

Yorgunum, aybüş uyudu bende yatsam diye düşünüyorum ama ben yatınca uyumuyor...

Tuğba nasılsın en güzel tatil sizinki valla trabzon mis gibi ay bak şimdi canım pidede çekti, bende çok istiyorum karadeniz turu yapmayı şu zamana dek yapamadım artık Onat büyümeden de zor kısmet bakalım ne zamana birde çok görmeyi istediğim yer nevşehir

Bende nevşehiri çok merak ediyorum emelcim.Özellikle bolu ve nevşehiri aldım programa:))))Ama tabii bakalım bu sene olabilecek mi_?
Her sene bir bölgeye gidelim düşüncemiz var ama, senelerdir yapamadık:))))

günaydın kızlar keremi anneneye sattım yemek yapıyorum bi ara sizede vereyim bu tarifi ço seviyoruz biz belki biliyorsunuzdur hem pirinçli kıynalı kabak
bir yandan keremin kirlileri mak. a atarken bir yandan kuruları katlıyorum ütülenecekleri ayırıyorum v.s
haydi öptüm sizi türübünde nasıl kalabalık işim bitsin kerem gelmeden gelebilirsem gelirim:)

merhaba:))
amannn sen 1 lere kadar arabasında uyudu diosun,nil arabaya bindi mi acaba hiç!!!maşallah de canım..hahha
bu sene uyutmayacapım ben de Allah allah herkes eğlenirken biz kuru kuru odada oturduk bi de kavgalıydık zati..offf ne salaklık sanki hergün tatil!!bana bayram ama otele götürmüolar hahahhaha..
ii işallah herkes ama nerde??

Duygu bizde sizin gibiydik akşam saat 8 de odaya giriyorduk 8.5 -9 arasıda uyuyordu paşa, bizde pinekliyorduk dediğin gibi bir akşam hiç olmazsa dışarıda yiyelim dedik arabasında uyusun dedik nerdee restorandan nasıl çıktık hesabı nasıl ödedik yediklerimiz mideye indimi hala bilmiyorum

Başak ben senin dediğin oteli değerlendiriyorum peki geceleri odalarda çok ses oluyormu dışarıdan gürültü geliyormu malum bizim oğlan sessizliğe alışık 9 gibi de uyuyacak

walla otelde bizi herkes tanıodu..garsonlara verilen tiple bi tatil daha yapardık..hahhahah..
bu sene uyutmayacağım diorum ama hadi dayansın animasyon sonuna kadar..biz eylüle dooru gideris gene biraz daha büyümüş olur işallah:))
ayy yazz geldiii:))
nilin havuzdaki hali aklımdan çıkmıo du eklim çook komikti:)

Bu sene uyumasa da peşlerinde koşmaktan nasıl tatil yaparız bilmem:))))))

Bizimki 9 da uyumazsa çıldırma raddesine geliyor ama:))

slm hanımlar tatilciler demek daha doğru bana 1 hafta yetmiyor ya tadı damagımda kalıyor hadi seneyi bekle dur

biz eşimle çok gezdik hem Türkiyeyi hem yurt dışını şimdi böyle oturmak zor geliyor bize nisanda başlardık hafta sonu için antalya kemer yapar gelirdik...

emelcim kemer havasını soran sendin sanırım biz geçen yıl 4 temmuzda ordaydık ilk gün yagmur yagdı 3 gün hava kapalı sonra açmıştı. ben sevinmiştim çünkü ezgi sıcaktan kavrulur diye korkuyordum... bu yıl hiç tutamayız hep koşturacaklar güneşten hiç koruyamıycaz...

Son düzenleme:
meralcim pamukkale ye gittik hüsrana ugramıştım ben etrafındaki hotelleri yıkmışlar yıkılanlar yıgın halinde duruyordu heryerde şantiye havasındaydı hiç o fotograflardaki havası yoktu... çok üzülmüştüm haline umarım toplanmıştır şimdi...

kapadokya harikaydı muhakkak gitmenizi tavsiye ederim...özellikle magara tipli hotellerde kalmak çok keyifli

trabzon, rize, akçaabat, uzungöl, ayder yaylası küçük yerler gezilecek yerleri yoktu yeşilliğini görmeye gidebilirsiniz o kadar ...

bolu ve çevresi güzel hatta kışın kaar yagınca çok daha güzel...

merhaba herkese

bahar gelince sanırım herkesin keyfi yerinde...ohhh tatil planlarıda yapılıyor ne güzel...bizde ilk evlendiğimizde balayı olarak nevşehire gitmiştik..iyi ki gitmişiz çünkü bir daha fırsatımız olmayacakmış..gerçekten güzel ve maceralı geçmişti..derinkuyu yeraltı şehrine girmiştik tam en alt kata indik elektrikler kesildi ben fenalık geçirdim tabi yerin yedi kat altı karanlık sonra jenaratör çalıştı ama yurakıya 1 dakikada koştur koştur çıktım eşim bile hızıma yetişemedi...ondan sonra dedimki eşime başka yeraltı şehrine girelim filan dersin bak seni boşarım dedimlmaz:
ama güzel çok ayrı bir havası var insanın ömründe bir kere görmesi gereken yerlerden..inşallah eymen büyüyünceye kadar para biriktiride bir karadeniz turu bizde yaparız..

slmlar hanımlar herkesler iyidir inşallah biz bi iyi bi kötüyüx ay ne bilim öle işte defneden giremiyorum anca o uyuyunca oda uyudumu işe girişiyorum öle işte tam dediğim oldu eskiden dlga geçerdim evimin kadını çocuklarımın anası oluam diye diye oldu
ohhh tatiller kouşuluyo biz bu senede çınarcıktayız eşime dedim bi haftalığına güneye gidelim die oda tercihini yap ya 3-4 ay çınarcık yada 1 hata güney dedi bende çınarcığı tercih ettim yazın burası hiç çekilmez hem sıcak hemde.... az önce dışardan geldim defneyle k.peder hadi gel camdan bakalım dedi iii dedim görümcemin kızıda vardı sonra baktık ses yok bi gittimki sokağa çıkarmış ne haber veriyo ne montunu giyidiriyo kaldım öle bişeyde diyemedim yazın burda olursak bu çok başıma gelcek zaten hava güzelse e çıkar çocuğu diolar en hoşlanmadığımşey çocuk dolaşıcak bende kapı önünde oturcam camdan baktırıyrum terasa çıkarıyum diorum geçende camdan baktırıyo ne tutmak ne bişey şapkanın ucundan tutuyo şapkada çıtçıtlı çıkan şapka ay aman baba atar o kendini dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…