hahha seninki de şans ama bak ya 1 dk da çıkmayıp onca merdiveni söölene söölene çıksaydınohaoldumsmilemerhaba herkese
bahar gelince sanırım herkesin keyfi yerinde...ohhh tatil planlarıda yapılıyor ne güzel...bizde ilk evlendiğimizde balayı olarak nevşehire gitmiştik..iyi ki gitmişiz çünkü bir daha fırsatımız olmayacakmış..gerçekten güzel ve maceralı geçmişti..derinkuyu yeraltı şehrine girmiştik tam en alt kata indik elektrikler kesildi ben fenalık geçirdim tabi yerin yedi kat altı karanlık sonra jenaratör çalıştı ama yurakıya 1 dakikada koştur koştur çıktım eşim bile hızıma yetişemedi...ondan sonra dedimki eşime başka yeraltı şehrine girelim filan dersin bak seni boşarım dedimlmaz:
ama güzel çok ayrı bir havası var insanın ömründe bir kere görmesi gereken yerlerden..inşallah eymen büyüyünceye kadar para biriktiride bir karadeniz turu bizde yaparız..
slmlar hanımlar herkesler iyidir inşallah biz bi iyi bi kötüyüx ay ne bilim öle işte defneden giremiyorum anca o uyuyunca oda uyudumu işe girişiyorum öle işte tam dediğim oldu eskiden dlga geçerdim evimin kadını çocuklarımın anası oluam diye diye oldu
ohhh tatiller kouşuluyo biz bu senede çınarcıktayız eşime dedim bi haftalığına güneye gidelim die oda tercihini yap ya 3-4 ay çınarcık yada 1 hata güney dedi bende çınarcığı tercih ettim yazın burası hiç çekilmez hem sıcak hemde.... az önce dışardan geldim defneyle k.peder hadi gel camdan bakalım dedi iii dedim görümcemin kızıda vardı sonra baktık ses yok bi gittimki sokağa çıkarmış ne haber veriyo ne montunu giyidiriyo kaldım öle bişeyde diyemedim yazın burda olursak bu çok başıma gelcek zaten hava güzelse e çıkar çocuğu diolar en hoşlanmadığımşey çocuk dolaşıcak bende kapı önünde oturcam camdan baktırıyrum terasa çıkarıyum diorum geçende camdan baktırıyo ne tutmak ne bişey şapkanın ucundan tutuyo şapkada çıtçıtlı çıkan şapka ay aman baba atar o kendini dedim
yaa evet deryacım, ben çocukken gitmiştim, 2 sene evvelinde gittiğimizde berbat bir durumdaydı.Simsiyah olmuştu beyaz taşlar.Şimdi nasıl bilmiyorum.meralcim pamukkale ye gittik hüsrana ugramıştım ben etrafındaki hotelleri yıkmışlar yıkılanlar yıgın halinde duruyordu heryerde şantiye havasındaydı hiç o fotograflardaki havası yoktu... çok üzülmüştüm haline umarım toplanmıştır şimdi...
kapadokya harikaydı muhakkak gitmenizi tavsiye ederim...özellikle magara tipli hotellerde kalmak çok keyifli
trabzon, rize, akçaabat, uzungöl, ayder yaylası küçük yerler gezilecek yerleri yoktu yeşilliğini görmeye gidebilirsiniz o kadar ...
bolu ve çevresi güzel hatta kışın kaar yagınca çok daha güzel...
Geçen sene egehanda çok seviyordu denize girmeyi, hala da sudan çıkmak istemiyor, bu sene ben öğretemeyecek olursam yüzmeyi, marmaris havuzunda açılacak kurslara vermek istiyorum.Yüzmeyi bu sene öğrensin istiyorum:))))hahha seninki de şans ama bak ya 1 dk da çıkmayıp onca merdiveni söölene söölene çıksaydınohaoldumsmile
amnn çok tehlikeli ya..yaşlıların refleksi anneninki gibi de olmaz Allah korusun:Saruboceq:
valla tatil için bölge gezelim derseniz,hatay,antep,birecik urfa..o tarafları tavsiye ederim,süperdir..:içelim:
kızlar size bir tarif yazıcam bir restoranda yapmışlardı ezgi çok sevdi bende arada yapıyorum artık...
ıspanakları ince ince doğrayın az yagda öldürün.... un ve suyla beşamel sos hazırlayın ıspanakların üzerine dökün un pişene kadar kavurun bunların hepsini en son kaşarpeynir koyuyorsunuz sıcak olduğundan eriyor içinde... çok basit ben ona kadar bir kase yapıyorum 10 dk sürüyor... sağlıklı besleyici şaşılacak şey ezginin en sevdiği yemek oldu...
selamlar dr gittik geldik çağan yine kilo almamış vitamin falanda vermedi yemiyor diyorum günde üç öğün ver sadece bakalım dedi kahvaltı öğle akşam yemek yesin başkada bişey verme halada yemiyorsa tahlil yaparız dedi buarada oğlum drlardan nefret ediyor daha gider gitmez ağlıyor sanırsam kışın yediği iğnelerden dolayı korkuı geliştirdi oh ya çok moraLİM bozuldu yine okadar uğraşıyorum çeşit çeşit yemek yap yedirmeye uğraş sonuç sıfır nolcak bilmiyorum(
yeşimcim bebeğiniz analı babalı büyüsün canım buarada ben sizin telleri kaybetmişim kardeşinin ve sininkini özelime yassana buarada şimdiden iyi yolculuklar
balımcım geçmiş olsun canım aman bı sıpalar çok kurnazlar bizimkide mutfak sandalyelerini çekiyor tezgaha dayıyor üzerine çıkıp hop tezgah ğstüne aklım çıkıyor valla boş bırakmaya gelmiyolar hiç
neyse ben kaçim bugün kocişin doğum günü unutmuş gibi yapıyorum akşam için pasta siparişi verdim birde yemek hazırl,im o benimkini unutmuştuya neyse ben yine yapim bişiler :)))
merhaba size bişey sormaya geldim
nur balgamlı kusmuk çıkarıyor ve ince giydirdiğim halde vücut ısısı hep 37.8 popodan ölçüyorum acaba normal mi doktora götüreyim mi ne dersini tşk.
Burada 3 yaştan itibaren alıyorlar deryacım, bir iki ay içinde de çişini söylemesini sağlayacağımı umuyorum:))))
geçmiş olsun balgamı sökmek için öksürüyor heralde o da kusturuyor ezgiye çok oluyor
ben böyle durumlarda dr sorduğum ilacı veriyorum. balgam söktürücü ve öksürük şurubu genelde
ateşi çok yüksek değil ayrıca 39 dereceden önce ateş düşürücü vermiyorum benn...
ay nasıl yapıcaksın onu benimki hiç oralı değil ezgi herşeyi kendi hazır olunca yaptı ona bırakıyorum ben bu çiş olayınıda
gerçi benimde işime geliyor şuan altı baglı olması büyük rahatlık :)) ama yaza bakalım ne olucakk çocuk pişer altı bezli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?