2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahha seninki de şans ama bak ya 1 dk da çıkmayıp onca merdiveni söölene söölene çıksaydınohaoldumsmile

amnn çok tehlikeli ya..yaşlıların refleksi anneninki gibi de olmaz Allah korusun:Saruboceq:

valla tatil için bölge gezelim derseniz,hatay,antep,birecik urfa..o tarafları tavsiye ederim,süperdir..:içelim:

sever herald die düşünüorum ama hiç belli olmaz bunların işi:))nil banyoyu çook severdi,2-3 gündür ağlıo hiç anlam veremiorum??
ne güselmiş gerçekten ,ben de istiorum nevşehiri görmek..

ay sorma inanna yaaa saolsunlar iyiler hoşlar ama benim k.peder hep böle hiç dikkat etmez çocuğun eline şeker verir hatta eltimin oğluna kaşıkla toz şeker yediriyo koca bardak çay veriyo banada ver dio yok baba içmez o diorum şekeri vermeye kalktı Allahtan bizimki pu puu yaptı yok sevmiyo bu dedi bi daha denemei çok meraklıkar yaaa görümcemde kesme şeker verir ne diyeyse şimdi kendi torununa yapsında görim kızın okur canına doktorla büyütüyo çocuğu hoş o büyütmüyo annesi bakıo akşamlarıda baba ilgileniyo bigün kaka yaptıydı çağrıyo kocasını altını açsn die

bizimki banyo delisi banyodan çıktı die ağlıyo biz banyodaysak yalvarıyo elimi yüzümü silmeyin yıkyın dio ama soğuk sudan hoşlanmıyo geçen sene denizi sevmedi ılık havuzu seviyodu bakalım bu sene nolcak

yaa evet deryacım, ben çocukken gitmiştim, 2 sene evvelinde gittiğimizde berbat bir durumdaydı.Simsiyah olmuştu beyaz taşlar.Şimdi nasıl bilmiyorum.
zaten trabzon taraflarına pek gidemeyiz.10 günde o kadar yer gezemeyiz:)))Ama boluyu istiyorum, yedi göller filan.Oğuz da kışın gidelim daha güzel olur dedi ama ben ilk önce yazın gidelim, kış gelince de gideriz dedim.
Zaten işte denizli, bursa, bolu, ankara(özellikle egehanı Atasına götürmek amaçlı:))))) ), nevşehir ve konya (mevlanayı görmek istedi annem) dolaşalım diyoruz.10 günde anca buraları gezebiliriz.
Duygucum bende urfa ve çevresini istiyorum.Bakalım o daha sonra ki senelere kalacak.

Geçen sene egehanda çok seviyordu denize girmeyi, hala da sudan çıkmak istemiyor, bu sene ben öğretemeyecek olursam yüzmeyi, marmaris havuzunda açılacak kurslara vermek istiyorum.Yüzmeyi bu sene öğrensin istiyorum:))))

kızlar size bir tarif yazıcam bir restoranda yapmışlardı ezgi çok sevdi bende arada yapıyorum artık...

ıspanakları ince ince doğrayın az yagda öldürün.... un ve suyla beşamel sos hazırlayın ıspanakların üzerine dökün un pişene kadar kavurun bunların hepsini en son kaşarpeynir koyuyorsunuz sıcak olduğundan eriyor içinde... çok basit ben ona kadar bir kase yapıyorum 10 dk sürüyor... sağlıklı besleyici şaşılacak şey ezginin en sevdiği yemek oldu...

teşekkürler deryacım, deneyeyim bende, bakalım sevecek mi_?

altı bezden çıkmadan hiçbir kursa almıyorlar meralcim burda çoğu havuz 6 yaş diyor... biz ögreticez artık :)) iş başa düştü

benim oğlan yüzmeyi filan öğrenmez...en çok sevdiği simidinin içinde uyumak:)) hemde denize girer girmez gözleri kapanıveriyorduboshayallersmile

selamlar dr gittik geldik çağan yine kilo almamış vitamin falanda vermedi yemiyor diyorum günde üç öğün ver sadece bakalım dedi kahvaltı öğle akşam yemek yesin başkada bişey verme halada yemiyorsa tahlil yaparız dedi buarada oğlum drlardan nefret ediyor daha gider gitmez ağlıyor sanırsam kışın yediği iğnelerden dolayı korkuı geliştirdi oh ya çok moraLıM bozuldu yine okadar uğraşıyorum çeşit çeşit yemek yap yedirmeye uğraş sonuç sıfır nolcak bilmiyorum (
yeşimcim bebeğiniz analı babalı büyüsün canım buarada ben sizin telleri kaybetmişim kardeşinin ve sininkini özelime yassana buarada şimdiden iyi yolculuklar
balımcım geçmiş olsun canım aman bı sıpalar çok kurnazlar bizimkide mutfak sandalyelerini çekiyor tezgaha dayıyor üzerine çıkıp hop tezgah ğstüne aklım çıkıyor valla boş bırakmaya gelmiyolar hiç
neyse ben kaçim bugün kocişin doğum günü unutmuş gibi yapıyorum akşam için pasta siparişi verdim birde yemek hazırl,im o benimkini unutmuştuya neyse ben yine yapim bişiler :)))

yaşında doğdugu kilosundan 6 kilo fazla olmalıymış normali buymuş neden dert ediyorsun siz zaten 9 kilolarda değilmisiniz... her yıl 2 kilo alacakmış yani 2 yaşında 11 kilo olacakk... kendi kendini üzüyorsun güzelim bence yazık çocuğu tahlillere boğma ...

eymende memeyi bıraktı..nasılda hevesliymiş bırakmaya hiç aklına gelmiyor...sabah yine kahvaltı etmedi mama sandalyesinin ancak oyuncaklarını oynuyor başkada bir işe yaramadı..hani memeyi bırakınca yerdi bu çocuk offf off...inci yine benim oğlna aklıma geldi...geçen gün gittiğimiz doktor bana dediki iştahsız çocuk için henüz bi ilaç çıkmadı zaten iştahsız çocuk içinde yapabileceğin hiç bişey yok yediği kadar yiyecek dedi...aslında çok doğru söyledi.

merhaba size bişey sormaya geldim
nur balgamlı kusmuk çıkarıyor ve ince giydirdiğim halde vücut ısısı hep 37.8 popodan ölçüyorum acaba normal mi doktora götüreyim mi ne dersini tşk.

merhaba size bişey sormaya geldim
nur balgamlı kusmuk çıkarıyor ve ince giydirdiğim halde vücut ısısı hep 37.8 popodan ölçüyorum acaba normal mi doktora götüreyim mi ne dersini tşk.

geçmiş olsun balgamı sökmek için öksürüyor heralde o da kusturuyor ezgiye çok oluyor

ben böyle durumlarda dr sorduğum ilacı veriyorum. balgam söktürücü ve öksürük şurubu genelde

ateşi çok yüksek değil ayrıca 39 dereceden önce ateş düşürücü vermiyorum benn...

Burada 3 yaştan itibaren alıyorlar deryacım, bir iki ay içinde de çişini söylemesini sağlayacağımı umuyorum:))))

Burada 3 yaştan itibaren alıyorlar deryacım, bir iki ay içinde de çişini söylemesini sağlayacağımı umuyorum:))))

ay nasıl yapıcaksın onu benimki hiç oralı değil ezgi herşeyi kendi hazır olunca yaptı ona bırakıyorum ben bu çiş olayınıda

gerçi benimde işime geliyor şuan altı baglı olması büyük rahatlık :)) ama yaza bakalım ne olucakk çocuk pişer altı bezli...

teşekkür ederim marsg

Zaten ben evde olduğum zamanlarda 2-3 aylıktan beri tuvalete tutuyordum.Alışkanlığı var:)))Ben klozete oturtuyorum onu, kakası varsa yapıncaya kadar kalkmak istemiyor, zaten çişini hemen yapıyor.Ama işe başladığımdan beri pek ilgilenmediğimden söylemiyor şimdilik.zaten kış olduğundan da üşür diye korkmuştum.Havalar ısınmaya başladığı için artık kalın kalın giydirmek zorunda kalmayıp çişin var mı diye sorarsak yavaş yavaş alışır.
bez rahatlık ama canım, en ufak bişeyde pişik oluyor, bazen yediklerinden sanırım yapar yapmaz altını değiştiriyorum ama yine de hemen kızarıveriyor.Bir de yaz sıcağında nasıl olur çocuk o bezle diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…