2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes buradayken ,şöyle güzel kolay sütlü tatlı önerirmisiniz
irmik tatlısı olmasın ama bu ara çok yaptım:))

esracım 8dklık pastayı yapsana bu siteden çok kolay ben yaptm şimdi sütlü muhallebi koyarsın arasına sütlü tatlı olur:)

başımıza ne geldi ne gene, naz virüs kapmış 3gündür o kusuyo ben yorgan yıkıyom(bugün kakasını test ettirdik allahtan çok önemli diilmiş ishali kusması bıktık valla hafta sonu biraz gezdik ondan oldu ya tatile ya gitmem ya da anneme bırakıp giderim bu kızla ne tatili otur evinde

burda cnm arat çıkar nazın muz patates pirinç yemesi gerekiyo işte o pastayı yaptım muzlu rulo pasta şeklinde, kıymalı patates bi de pilav yaptım çok az az yiyo aman az yesin de kusmasın mahvoldu yavrum

ayşegülcüm geçmiş olsun bu arada,ama ben bulamadım ya sana zahmaet linki veririmisin

ayy ayşegül ne kek yaparmışım çokk kabardı bu kısss
nasıl saırıcam ben bunu rulo(

nasıl çıkarcam ben benu kare tepsiden parçalamadan püf noktası war mı
imdattttttt

slm kızlar umarım iyisinizdir dün kontrolum vardı kaan 1kg olmus keyfi yerindedi hoplayıp zıplıyodu
esraaaaaaaaaa gecmiş olsun berraga :ecrin_bebek:nerden kaptı acaba
naz a da gecmiş olsun aysegül ....
oooooooo ne güzel tatil planları yapılıyo siz tatildeyken ben logusa olucam:gitme:basak da öyle bir anlattı ki yazın kendimi düşünemiyorum bilelaelaelaelaelae
seda nerde acaba girmiyo kac gündür yoksa dogurdu mueyvahedigeldismile

ben sekerken hep böyle yapıyosunuz yawfalsanaalsanasmiletatlı tarifleri havalarda ucusuyolmaz:

filizcim ben geldim sen kaçmışın yine mi şekerin çıktı kıyamamolumunekankayizsmile

slm filiz ewt yine sekerim cıktı hani saray da bulusup börek yicektik bak oda kaldıkaydirigubbakcemile3
emire gecmiş olsun keyfi nasıl

filizcim senin paşan geliyooo tatili netcen kız.:))
ne güzel mutluluk yumağı olacaksınız sizde bu yaz innnşalllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…