2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsuna.s.

amaaaaaaaaaan basak ne yumak ne yumakmafoldumbengecen yaz tatilde metin bizi cok yordu ooooooohhhhh ne güzel seneye büyür rahat ederim dedim ama 2-3 yıl unutuyum ben tatili

sağlık olsun filizcim hele bir doğur sağlıcakla al bebişini kucağına gerisi kolay bu yıl olmazsa seneye canım nolcak..bakalım biz de gidebilecekmiyiz kısmet olacak mı ..bu yıl bizim muallak aslında eşim uzmanlığını alacak haziranda temmuzda sınavı var ağustosta tayin yerimiz derken kısmet artık..
valla bahar ayı kıştan daha tehlikeli hava sıcak değil ama güneş yanıltıyo ..esinti kuvvetli tam hastalık havası.dikkatlı olmak lazım biz geçen sene 27 martta gitmişiz dr.a tam bir sene sonra yine 27 mart tarihi atıldı reçeteye..kara mart olarak yazdım ben ..nisan da aynı mayısta nispeten daha ii olur artık

herkeze merhaba ben anca giriyorum gezmekten durudan fırsat bulup bütün hasta bebişlere geçmiş olsun annelerede allahtan kolaylık sabırlık diliyorum.
yaz kendini göstermeye başladı gibi herkezde tatil planları ne güzel hayırlısıyla yapın tatillerinizi inşallah
bizim henüz belli değil gidip gitmeyeceğimiz gidersekte duruyu anneme veya kayınvaldeme bırakıp gidicez 3veya 4 günlüğüne duruyla tatil olmaz daha çok küçük anca bidaki yaza olur.onuda bırakıp nasıl giderim bilmiyorum

slm kızlar herkese tüm hasta bebişlere ve annelere geçmişler olsun

ay duygu çok tatlı maşallah çok güzel çıkmış yerim ben onu

yok kız doğurmadım burdayım ama günlerim sayılı yani heran gelebilir bebeğim dr geçen cumartesi öle dedi 3500 olmuş kilosu boyu sağlığı yerinde maşallah bi sorun yok zaten 38 haftamdayım bebek kanala girmiş çok stresli bi şekilde beklemedeyim yanii dua edin kızlar

canım hoşgeldin deme fırsatım olmadı hoşgeldin bebişinde kızımın adaşıymış Allah bahtını açık etsin inşallah.

kızlar bu arada geçen cuma çok kötü bir düşüş yaşadım düşünün halimi yani bu halde Allahtan bebeğime bişi olmadı ama ben o an kesin gitti dedim anlatılmaz bi düşüştü banyoda yani gülermisin ağlarmısın bi durum beişimin hareketine kadar ağladım sonrasında ise gülmeye başladım ertesi gün dr bişeyi yok deyincede iice rahatladım ama fırçayıda yedim tekken neden banyoya giriyosun dedi valla haklıda Allah korudu valla.

ii geceler kızlar umarım bütün bebişler gece deliksiz uyur erken kalkanlar ise geç kalkar.:teytey:

deryacım bişi sorcaktım unuttum biz senin şu tarifindeki chiccoya gittiiik cumartesi öğleden sonra ama kapalıydı acaba hangi günlerde ve saatlede açıkki bilgin varmı canım valla uygun biyere benziyo istediğimiz modeldeki ürünleride dışardan gördük ama elimiz boş döndük yaa.

sağol cnm teşekkür ediyorum senide allah kurtarsın nasıl cesaret ettin canım yaaa 2. bebeğe ayyy allah yardımcın olsun.ben çok korkuyorum bu günlerde bi tuhafım hamile gibi şüpheleniyorum korkuyorum kendimden duruda olan şeyler oluyo inşallah psikolojiktir :)))

kIZLARRR...
Günaydın, bebişlere geçmiş olsun..Bir de beta mikrobu salgın oluyomuş bu aralar.Dikkat etsel de solunum yoluyla bulaşıyomuş nasıl korunacaksa..Havadan mı koruycaz işte çıkarıyoruz dışarı..
Geçmişi tam okuyamadım,hiç de zamanım olmuyor..Tüm gün Zeynep Bade nin peşindeyim..Yemek,torla topla derken koştur koştur..Çok param olursa yanıma ilk iş bi yardımcı alıcam..
Zeynep Bade çok inatçı oldu..Elinden tehlikeli olan birşeyi aldığımda basıyor çığlığı gözlerinden yaşlar boşanıyor..Hele geçenlerde bizim ortak para kutusu var borçlardan artan nakitleri o kutuya koyuyoruz,eşimle ordan alıp kullanıyoruz..O kutuyu bulmuş 100 lirayla çamaşır yıkıyordu..amanınnnn nevrim döndü..aylık paramızla .çamaşır egosunu tatmin ediyordu kızım..klozet temizleme ve yer silme merakı var.Vileda sapı en mutlu olduğu oyuncak..sakladım,düzenli olarak banyoya girip vileda arıyor..
kaşığı falan kulağına sokmaya çalışıyor..sürekli tetikte olmak lazım..
böleeee işte..Ay kızlar eşim kesinlikle ikinci çocuk istemiyor..ben aslında 2.çocuktan yanayım..Fikri değişir mi bilmiyorum ama Bade yalnız büyüsün istemiyorum.Zaten çocuk gördümü çıldırıyor çok seviyor..E ben de tek başıma beceremediğim için bu işi kocama ihtiyacım var..Sebep de Zeynep Bade nin üstüne gül koklamamakmış..O na çok iii bi gelecek vermye çalışıyormuş..çocuk iki olunca gelecek şansıda ikiye bölüncekmiş vb...garip düşünceleri var
ben de uzun süredir girmiyorum ya pıtır pıtır döküldüm
şimdi atölyedeyim yoksa böleee uzun yazmak nerdeeeeeeeeee
ama sizinle sohbeti de çok özledim
ya kızlar ben bu yaz Bade yle tatil düşünüyorum kısmet olursa...becerebilir miyim dersiniz?Geçen yıl çok küçük diye gitmedim ama bu yıl gidesim var

Ay Filizzzzzzz hooppp Kaan la Metoş birlikte büyüycekler süpeerrrr.Tabii sana zor olur ama olsun yaaa.Sedakat da sona gelmiş Allah bi nefeste kurtarsın..Kız Filiz belki sen 4 tane falan doğurursun haaa..bölee birer sene arayla..Yaşlanınca bayramlarda ne güzel şenlik olurzemuszemus

günaydın kızlar

Ayşegül geçmiş olsun Naza

Esra çıkardınmı kekini kalıptan en son yardım diyordun :)

Sevda geçmiş olsun canım aman dikkat et valla sayılı günün kaldı Allah korusun

Başak şu site çok hoşuma gitti al-oyna-ver çok güzel insanlar neler düşünüp yaratıp kendilerine iş sahası açıyorlar ya bravo valla

kızlar bu arada tatile gideceklere sesleniyorum ya yazık değilmi bebeişlerinize onlarsız gidilirmi hiç tatile onların canı yokmu götürün oynasınlar kumlarda deniz kenarında kumdan kaleler yapın beraber tam zamanı koşsunlar sağda solda ne kadar faydalı onlar için değişik yerler değişik oyunlar sosyal gelişimleri için süper hemde deniz ve güneş sağlıkları için ne kadar faydalı artık hepimizin çocuğu var ve artık bir kaç sene rahat tatil falan yok bize bundan sonraki tatiller ve bundan sonraki her şey sadece onlar için onların iyiliği için korkmayın hasta falan olmazlar deniz suyu korur biz geçen yaz gittiğimizde etraf 1,5-2 yaş civarı çocukla doluydu

Gamzeeee hoşgeldin özledik seni neredesin, aynı benim oğlumu anlatmışsın kız vileda sapını alıp heryeri siliyoruz uçan süpürge yapıyoruz tuvalet fırçasına hastayız alıp klozete sokmak istiyoruz, bulaşık fırçası lavabo pompası favorilerimiz arasında evde hepsinden yedek var temiz olarak saklıyoruz ben onları kullanmıyorum onlar onatın ama tuvalet fırçamızı geçen gün temizlikçi kadın kullanmış çok üzüldük daha yenisi alamadık bir türlü :)) ıslak mendillerlede klozetin kapağını siliyoruz hep bebeğin burnunu siliyoruz :)

gamzecim korkma git tatile ben geçen yaz gittim hiç zorlanmadık desem doğrudur sadece gece hayatımız olmadı saat 8 de odadadydık hep o kadar oda olmayıversin sanki 35 senedir gece hayatıylamı yaşadık dimi:)

Gamzee sana bir sorum var ağıza sokulduğunda zarar vermeyn pastel boya varmı kız bizimki pasteli çok seviyor ama yiyor malesef o yüzden veremiyorum ama çocuk çok meraklı engellemekde istemiyorum bana bir marka model falan versene be öğretmenim

amos diye bir marka var yese de bişiy olmuyo ben cocuklara aldım yüz boyası da süper hemen siliniyo
ayyyyyyy bu arada günaydın emel
gamzeeeeeeeeee bayramlar dısında netcem

Günaydın kızlar....

Emel tatilden bu sene ben de çok korkuorum geçen sene çok rahattık tatilde beni hiç üzmedi ama bu sene şüpheliyim bizimki pek bi fena kesin bana ot yoldurucak eyvahedigeldismile

Kızlar birazdan rehber eşliinde Topkapı Sarayını gezmeye gidiorum daha önce rehberle gitmemiştim çok merak ediorum hihoyyyt

filiz merhaba sen niye korkuyosun tatilden 3 tane abla abi var bakar onlar bırak :)
bu arada çok alemsin bir giriyorsun pir giriyorsun demek hiç rehberle gezmedin :)

günaydın kızlar hepinize,
kafamçokkarıştı,meral egehan da uzundu o nekadar canım ya
ben yemek yapmıcam ,eşim 3-11 çalışıo kaydirigubbakcemile2 berrağa tavuk çorbası yapıcam birde sütlü tatlı arıom işte
Esracım son 2 aydır ölçtürmedim ama 2 ay öncesinde 86 gelmişti, sanırım 88-89 civarındadır.Takma kafana normal berrağın boyu.Ezgi, Eguş, Onat, Şahap bildiğim kadarıyla hepsi 85 in üstünde.

burda cnm arat çıkar nazın muz patates pirinç yemesi gerekiyo işte o pastayı yaptım muzlu rulo pasta şeklinde, kıymalı patates bi de pilav yaptım çok az az yiyo aman az yesin de kusmasın mahvoldu yavrum
Geçmiş olsun ayşegülcüm yaa, çabucak atlatırsınız inşallah.

Ay canım benimmm, hoplayıp zıpşasın bakalım şimdilik annesinin içinde:)))

filizcim ben geldim sen kaçmışın yine mi şekerin çıktı kıyamamolumunekankayizsmile
Sende hoşgeldin canım, yoksun ortalarda.

Bende merak etmiştim seni acaba doğuma filan mı gittin diye.Neyse ucuz atlatmışsın canım yaaa, hay allah.Dikkatli ol, son günlerin zaten.Doğumdan sonra rahat rahat girersin banyona:))))

Oooooh hanıma bak buraya neden gelemediği belli oluyor.Bizde çocuklardan fırsat bulamıyoruz diyorduk:)))))Hatun topkapı sarayını gezecekmiş....:)))))Emir nerelerde, onu da götür annesi.

Meral merhaba Onat daha 84 cm canım sizin boylar genetik Ecede 87 falandır

Ben onatında en az 85 filan olduğunu düşünmüştüm:))))Maşallah resimlerde uzun görünüyor.
Sanırım esra, nazonun eltimin oğlu 2 yaşında daha 81 cm deyince bir sorun mu var diye düşündü berrakta.O yüzden söyledim öyle.Esraaaa, bak ecede 87 cm miş, berrağın boyu normal canım:)))))
onat bile nazonun eltisinin oğlundan uzun oluyor demek kiii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…