başımıza ne geldi ne gene, naz virüs kapmış 3gündür o kusuyo ben yorgan yıkıyom(bugün kakasını test ettirdik allahtan çok önemli diilmiş ishali kusması bıktık valla hafta sonu biraz gezdik ondan oldu ya tatile ya gitmem ya da anneme bırakıp giderim bu kızla ne tatili otur evinde
slm kızlar umarım iyisinizdir dün kontrolum vardı kaan 1kg olmus keyfi yerindedi hoplayıp zıplıyodu
esraaaaaaaaaa gecmiş olsun berraga :ecrin_bebek:nerden kaptı acaba
naz a da gecmiş olsun aysegül ....
oooooooo ne güzel tatil planları yapılıyo siz tatildeyken ben logusa olucam:gitme:basak da öyle bir anlattı ki yazın kendimi düşünemiyorum bilelaelaelaelaelae
seda nerde acaba girmiyo kac gündür yoksa dogurdu mueyvahedigeldismile
herkeze merhaba ben anca giriyorum gezmekten durudan fırsat bulup bütün hasta bebişlere geçmiş olsun annelerede allahtan kolaylık sabırlık diliyorum.
yaz kendini göstermeye başladı gibi herkezde tatil planları ne güzel hayırlısıyla yapın tatillerinizi inşallah
bizim henüz belli değil gidip gitmeyeceğimiz gidersekte duruyu anneme veya kayınvaldeme bırakıp gidicez 3veya 4 günlüğüne duruyla tatil olmaz daha çok küçük anca bidaki yaza olur.onuda bırakıp nasıl giderim bilmiyorum
Günaydın kızlar....
Emel tatilden bu sene ben de çok korkuorum geçen sene çok rahattık tatilde beni hiç üzmedi ama bu sene şüpheliyim bizimki pek bi fena kesin bana ot yoldurucak eyvahedigeldismile
Kızlar birazdan rehber eşliinde Topkapı Sarayını gezmeye gidiorum daha önce rehberle gitmemiştim çok merak ediorum hihoyyyt
Esracım son 2 aydır ölçtürmedim ama 2 ay öncesinde 86 gelmişti, sanırım 88-89 civarındadır.Takma kafana normal berrağın boyu.Ezgi, Eguş, Onat, Şahap bildiğim kadarıyla hepsi 85 in üstünde.kafamçokkarıştı,meral egehan da uzundu o nekadar canım ya
ben yemek yapmıcam ,eşim 3-11 çalışıo kaydirigubbakcemile2 berrağa tavuk çorbası yapıcam birde sütlü tatlı arıom işte
Geçmiş olsun ayşegülcüm yaa, çabucak atlatırsınız inşallah.burda cnm arat çıkar nazın muz patates pirinç yemesi gerekiyo işte o pastayı yaptım muzlu rulo pasta şeklinde, kıymalı patates bi de pilav yaptım çok az az yiyo aman az yesin de kusmasın mahvoldu yavrum
Ay canım benimmm, hoplayıp zıpşasın bakalım şimdilik annesinin içinde:)))slm kızlar umarım iyisinizdir dün kontrolum vardı kaan 1kg olmus keyfi yerindedi hoplayıp zıplıyodu
esraaaaaaaaaa gecmiş olsun berraga :ecrin_bebek:nerden kaptı acaba
naz a da gecmiş olsun aysegül ....
oooooooo ne güzel tatil planları yapılıyo siz tatildeyken ben logusa olucam:gitme:basak da öyle bir anlattı ki yazın kendimi düşünemiyorum bilelaelaelaelaelae
seda nerde acaba girmiyo kac gündür yoksa dogurdu mueyvahedigeldismile
Sende hoşgeldin canım, yoksun ortalarda.filizcim ben geldim sen kaçmışın yine mi şekerin çıktı kıyamamolumunekankayizsmile
Bende merak etmiştim seni acaba doğuma filan mı gittin diye.Neyse ucuz atlatmışsın canım yaaa, hay allah.Dikkatli ol, son günlerin zaten.Doğumdan sonra rahat rahat girersin banyona:))))slm kızlar herkese tüm hasta bebişlere ve annelere geçmişler olsun
ay duygu çok tatlı maşallah çok güzel çıkmış yerim ben onu
yok kız doğurmadım burdayım ama günlerim sayılı yani heran gelebilir bebeğim dr geçen cumartesi öle dedi 3500 olmuş kilosu boyu sağlığı yerinde maşallah bi sorun yok zaten 38 haftamdayım bebek kanala girmiş çok stresli bi şekilde beklemedeyim yanii dua edin kızlar
canım hoşgeldin deme fırsatım olmadı hoşgeldin bebişinde kızımın adaşıymış Allah bahtını açık etsin inşallah.
kızlar bu arada geçen cuma çok kötü bir düşüş yaşadım düşünün halimi yani bu halde Allahtan bebeğime bişi olmadı ama ben o an kesin gitti dedim anlatılmaz bi düşüştü banyoda yani gülermisin ağlarmısın bi durum beişimin hareketine kadar ağladım sonrasında ise gülmeye başladım ertesi gün dr bişeyi yok deyincede iice rahatladım ama fırçayıda yedim tekken neden banyoya giriyosun dedi valla haklıda Allah korudu valla.
ii geceler kızlar umarım bütün bebişler gece deliksiz uyur erken kalkanlar ise geç kalkar.:teytey:
Günaydın kızlar....
Emel tatilden bu sene ben de çok korkuorum geçen sene çok rahattık tatilde beni hiç üzmedi ama bu sene şüpheliyim bizimki pek bi fena kesin bana ot yoldurucak eyvahedigeldismile
Kızlar birazdan rehber eşliinde Topkapı Sarayını gezmeye gidiorum daha önce rehberle gitmemiştim çok merak ediorum hihoyyyt
Meral merhaba Onat daha 84 cm canım sizin boylar genetik Ecede 87 falandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?