2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
filiz kac kere gelicektimkısmet olmadı zaten metin le bir yere gitmek akıl karı degil....
sana iyi gezmeler....
emeeeeeeeeel okuldayım
oooooooo tribün günaydın

selam hanımlar:)
azcık güneşi gördük hemen tatil konuşmalrı başlamışken istanbul a yine kış geldi:gitme:
biz arkadaş oturmalrına bile ebrar ın yemek saatinden yemek saatine giderken tatilde napcaz hiç bilmiyorumsempatiksalakcinni
ama o kadr bunaldım ki..bi tatile gerçekten çok ihtiyacım var...

Canım, boy olayı genetik aslında.Aile de uzun boylu olan varsa çocuğunda boyu uzun oluyor.
Benim büyük oğlan 11-12 yaşına kadar kısa boylu ve oldukça kiloluydu.12 yaşından sonra birden kiloyu verip boya gitmeye başladı.Şu anda 17 yaşında 182 cm boyu var.Ne uzun olduğuna ne de kısa olduğuna endişelenmeyin.

eKıNCıM BıR DE ANA SINIFI ÖĞRETMENıMıZE SORAYIM BANA Bı MARKA TAVSıYE ETTı
AYY ELıM CAPS LOCK A GıTMıŞŞŞ..SANA YAZARIM..KIZ EKıN DOĞURCAN MI Bı DAHA? BıZ DE FAZLA ZAMAN DA YOK..40 A KADAR DOĞURDUK DOĞURDUK..ŞU ARALAR PEK TAKTIM 2.ÇOCUK ıŞıNE
Filiz şenlik kızzzz.kalabalık aile ne hoş bayram harici de gelinlerle uğraşırsın işte..50 yıl sonra bu sayfalarda gelinleri şikayet etmek dileğiyle:))9

Slm hanimlar sucicegi asimizi olduk geldik 18. Ayda yine varmis

Hastanenin onunde bir bmw jeep vardi mavi tullerle suslenmis meger hatunun biri dogum yapmis kocasi dogum hediyesi almis vay be dedim super supriz aysegule duyrulur :)) nazada cok gecmis olsun bu arada ezginin boyunu bilmiyorum ama uzun duruyor

Ben kısayım da eşim idare eder..180 falan..kız da ortalama bişi olur sanırım..bu arada son iki aydır ne boy ne kilo sallamadık..gidim de bi ölçiiimmm

Günaydın arkaşdaşlar,

hata bebişlere gecmiş olsun,

sdecaıms anada gecmiş olsun dikkatli ol,

gecmişi okuyamadıminş herkes iyidir,

iki aşı olarak mı yapılacakmış canım bu su çiçeği_?

Birde şu bmw jeep hediyesi süpermiş yaaa, ayşegül doğumdan önceden beri bekliyor di mi böyle bir hediye:)))))))

amanınnnnnnn jeeep mi!!!
Benimki de Çiçek yaptırmıştı Allah razı olsun
Ders bitti çıkıyom ve öpüyorummmmmmmmmmmm

aaaaaaaaa seda gecmiş olsun simdi okudum aman dikkat et kendine:Saruboceq:doguma giderken haber ver bana da kutlama yaparız buraalkisalkisalkis:içelim:kaan ın gelişini....
ooooooooo sizinkiler uzun bizimki 80 anca vardır ufacık bişiy ...
gamze almesin yaaaa AMOS marka carrefour da var yese de bişiy olmuyo....
aaaaaaaaa yapın tabii ikinci cocugu tek çocuk hiç cocuk ona vericeklerini öbürüne de verirsiniz bilinli anneleriz sonucta 35 yas üstü hatunlar biraz fazla mesai yapın da kaydirigubbakcemile3cocuklar kardessiz kalmasın dimi amakaydirigubbakcemile5

Filizzzz, kendine arkadaş arıyon gibi geliyoooo:))))Okeye dördüncü bulamadan sevda doğuracak:)))))

iki aşı olarak mı yapılacakmış canım bu su çiçeği_?

Birde şu bmw jeep hediyesi süpermiş yaaa, ayşegül doğumdan önceden beri bekliyor di mi böyle bir hediye:)))))))

4 yasina kadar sucicegi gecirmezse tekrar asi yapicakmis 18. Ayda hangi asiyi olcak bilmiyorum ponomokok olabilir

Aysegul ikinciye kapcak arabayi insallah :)) benimkide arabami degistirdi dogum hediyesi diye ama oyle kapida suslu gormekte buyuk supriz olurdu

kızlar bu ne hız 2. leri isteyenler çoğalmış

gamzecim sormuşsun Allah biliyor ya ben 2. yi istemiyorum bu yaşta anne olmak çok zormuş hemen yoruluyorsun 2. ye gücüm kalmadı valla birde ben onatın 3-4-5 yaşlarını beraber doya doya oynaya zıplaya yaşamak istiyorum tam konuştuğu aklının ermeye başladığı zamanlar eğer 2. istersem o zaman denk gelir bu sefer ilgilenemem bende eşin gibi düşünüyorum psikolojisinin bozulmuyacağını düşünüyorum artık herkesin tek çocuğu var çünkü eskiden okulda sınıfta tek çocuk 1 en fazla 2 kişi olurdu şimdi sınıfın yarısı tek çocuk demek istediğim yadırgamaz arkadaşlarıda onun gibi olacak :)) şu bir gerçek tabii eğer 25 li yaşlarda evlenseydim kesin 2 çocuğum olsun isterdim 27 yaşında doğururdum birde 33 yaşımda doğururdum mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…