2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi hayırlısı, sen ilkini bile istememiştin bildiğim kadarıyla:)))Eşinin zoruyla olmuştu di miiii:)))))Ama ezgi ne büyük bir farklılık yarattı hayatında:)))

Biz evlendik esim cocuk diye tutturdu ben istemedim hemen 3 yil sonunda kendmi hazir hissettim artik hadi yapalim dedim ilk ay oldu o da :)) bu yasta dogurmaktan pisman degilim hic yapmak istediklerim vardi onlari yaptim kafam rahat dogurdum kizimi

valla bende 30 oldum hangi ara oldum bu kadar 2. Ye zaman kalmadi :))

Çok iyi yapmışsın aslında, içinde yapmak isteyipte yapamadığın birşey olursa kötü oluyor:))))

Şanslıymışsınız ama, ilk seferinde olmuş.Kızkardeşim 4 yıl sonra istemeye başlamıştı, bir senedir olmuyor diye ne yapacağını şaşırdı.İnşallah bir an önce o da kavuşur istediğine.

Kızlar yaaa, ne ara 30 oldum diyorsunuz:))Ben bu sene kasımda 41 olacağım yaaaaaaa(((

iyi artık derya senin zamanın kalmadıysa biz ölelim bak ben 34 de doğurdum onatı , aylin 37 de meral de 38 de doğrumu yazdım kızlar?

kızlar başağın verdiği şu site var ya al-oyna-ver orada uzman görüşleri diye bir bölüm var çok güzel şeyler yazıyor tavsiye ederim okumanızı

Slm... Konu ikinci çocuk:)) aybüke 4-5 yaşına girene kadar düşünmüyorum.. Tabi hayırlısı, hiç ummadık zamanda süpriz de olabilir karar da değiştirebilirim... Erken evlenmenin avantajları:))))

ammma yazmışıb-nız ha. olkuyamadım doğru dürüst. boy a gelelim. benim oğlan pek kısa ayol. 76 var yok. kilosunu dsa biliyosunuz bi 8500 bi daha az. gelişim geri kalacak diye korkuyorum. ilk 3 yaş önemli ya beslenme açısından anam et balık tavuk hiçbirini yemiyo. geçöen zorla bi hamsi yedirdim allerji yaptı herhalde. heryeyi kızardı. diyorum çocuk yemiyo herhalşde bi bildiği var ama. beselenmede zeka gelişimi açısındamn da çok önemli. napalım yapacak bişeyde yok.

ikinciyi bende arasıra istiyorum. ama çok değil. bide bakalım olcakmı. biz 4-5 yıl istemedik sonra istedik çağan bizi istemedi. ancak 4 yıl sonra o da bizi istedi ve geldi. istemeklede olmuyo yani.

bmw jip..... dedim ve kaldım...

selamlar kıslar herkesler iyidir işallahaman ne çok yazmıssınız bir çırpıda okudum aklımda bişi kalmadı gene gündem 2.çocuk valla benim eşim hayır demiyor ama ben istemiyorum açıkçası şuan 32 yim belki 36da falan oda kısmetse yoksa bunu büyütsek yeter buarada dün eşimin doğum günüydü görümcem aradı oda 2 aylık ham,leymiş kasımda doğum yapacakmış kızı var bir tane 7 yaşında yaşıda 36 ikinciyi bekliyor ikinciyi düşünenlere örnek olsun diye yazdım buarada bu kış kaynanamlar kızındaydı seneyede orda kalırlar işallah zira kızı doğum yapacak oh rahatız işallah :))
boy olayına gelince ya bizde kısayız eşimle ama oğlan 80 lerde falan ayına göre normal yani benim yeğenlerim falan hepsi uzun yanlız kuzenleri kapıdan sığmıyor çağanın işallah onlara çeker diyorum ama yemek olayında çekm,iş sadece boy olayında pek çekm,işe benzemiyor :))
buarada ya hangi sitteym,iş o al oyna ver ben bulamadım banada yollayn linki biz artık çağana oyuncak almamaya karar verdik hatta bazı oyuncaklarıda abimin kızına yollucam valla evde bir oda oyuncak var çoğunun yüzüne bakmıyor o site işimize yarayabilir
esracım bu 8daikda pasta güzeloldumu bende yarın yapim iyi oluyorsa sölede

Merhaba incicim, nasılsın_?
Site
güzel bir sistem kurmuşlar bence:)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba meralim iyiy,iz hava bozuk evdeyiz bugün çağan paşa uıyuyor siz nasılsınız sen iştesin galiba paşam nasıl iyimi oda
deryacım saol canım bakıcam hemencik o siteye ezgi nasıl canım sen iştemisin bugün çarşambaları pek olmazdın da
seda sende hoşgeldin pak karşılaşamadık seninlede

iyiyiz canım bizde, paşada evde.Az önce anneannesiyle kavga ediyordu, bulaşık makinasının düğmelerine basıyormuş, kapağı açıp içini boşaltmaya çalışıyormuş.Anneannesi ona kızıyor, o da anneannesine:)))))

ay site çk güzelmiş ama benim kociş hijyen olayında çok takıntılı yok başkasıda kullanmış vs vs deyip karşıda çıkar şimdi buarada hijyen demişken çağanın emziğini sürekli babası yıkayıp eline veriyodu oğlumdada alışkanlık olmuş durumda emzik yere üşssün düşmesin mutfakta ikine her 5 dakikada bir emziği yıkatıyopr bize ay başlarda iyidide şimdi gına geldi emziği bıraktırim diyorum ama nasıl yapıcağım konusunda fikrim yok hadi bana önerilerinizi yazında deneyip bıraktim artık emziği yaza kadar

kızlar bizde durunun boyunu en son 40 gün önce ölçtürdük 84.5 kilosuda 13.buçuk doktoru kilosu fazla ama annesi babasıda yapalı duruda öyle olucak diyor.çokta yedirmiyorum herşeyi düzenli saatinde ama yapısı heralde sağlıkları yerinde olsun bütün bebeklerin inşallah

ben çıkıyorum kıslar yarına abimler gelcekmiş bize istdan çağanın çorbasını yapimde biraz etrafı toplim görüşmek üzere

Bende hijyen konusunda düşünüyorum açıkçası.Ama bir taraftanda eğer sevdiği bir oyuncak olursa geri vermekte zor olur diye düünüyorum.
Emzik olayıda zor güzelim yaaa, memeden kesmek daha kolay:))))Benim çocukların hiçbiri almadı allahtan, sadece egehan 1 aylıkken filan annemin zoruyla alışırmış gibi yaptı, 15 gün sonra bıraktı.Nasıl yaparsın hiç bilgim yok o yüzden.

galiba içinizde en küçük anne benim :))))
sen kaç yaşındasın seda_?

bence erken anne olmak iyi değil çünkü çok zor geliyor çocuk bakmak
ben hiç istemedim ama eşim benim yaşım geçiyo dedi bu arada eşim 29 yaşında
hala diyorum keşke daha 3 sene sonra olsaydı die sonra tövbe ediyorum allahın gücüne gitmesin diye
varlığı herşeyden güzel çünkü hayırlısı napalım o yüzden 2. çocuğu hiç istemiyorum uykusuzluk çok zor geldi bana

Haklısın canım, zor ama hangi yaşta olursa olsun zor.Benim ilk kızım doğduğunda 19 yaşındaydım.O zamanda zor gelmişti, şimdide öyle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…