merhaba meralim iyiy,iz hava bozuk evdeyiz bugün çağan paşa uıyuyor siz nasılsınız sen iştesin galiba paşam nasıl iyimi oda
deryacım saol canım bakıcam hemencik o siteye ezgi nasıl canım sen iştemisin bugün çarşambaları pek olmazdın da
seda sende hoşgeldin pak karşılaşamadık seninlede
ya bu oyuncak değiştirme sitesi hiç de ucuz diil,bi de kırıldı kayboldu ,ooff veririm parayı alırım ,lkırarım valla..
teşekkürler gene de..
ay bi de herkesin boyu 85 cm in üzerinde mi??
aslında ucuz duygucum yıllık 3 oyuncak paketi 483 tl
bir oyuncak ortalama 80-125tl.. 80 de çarp 3 le 240 aylık 240 tllik oyuncak almış gibi iki ayda amorti eder zaten .oyuncaklar fisher price
kerem de 80 cm ..olmuştur sanırım 14 de suçiçeği aşımız var bizim de görecez bkalım
aslında doorusun ama valla her ay 100 milyondan 3 oyuncak alacak bütçem yok zatidelikafadulden
ya dr.sorar mısın aşı ne marka die??yaptırıp bilen varsa yazsın bi zahmet,ne alacağıma karar veremeden yaz geldiohaoldumsmile
nil anca uyudu 70 dk falan oldu canım çıktı:mymeka:
kociş geliomuş öptüm sizi,ii geceleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok canım henüz karar veremedik, sana son bir sorum daha olacak kemerin denizi ve sahili çakılmış doğrumu?
sağol cnm teşekkür ediyorum senide allah kurtarsın nasıl cesaret ettin canım yaaa 2. bebeğe ayyy allah yardımcın olsun.ben çok korkuyorum bu günlerde bi tuhafım hamile gibi şüpheleniyorum korkuyorum kendimden duruda olan şeyler oluyo inşallah psikolojiktir :)))
günaydın kızlar hepinize,
Esracım son 2 aydır ölçtürmedim ama 2 ay öncesinde 86 gelmişti, sanırım 88-89 civarındadır.Takma kafana normal berrağın boyu.Ezgi, Eguş, Onat, Şahap bildiğim kadarıyla hepsi 85 in üstünde.
Geçmiş olsun ayşegülcüm yaa, çabucak atlatırsınız inşallah.
Ay canım benimmm, hoplayıp zıpşasın bakalım şimdilik annesinin içinde:)))
Sende hoşgeldin canım, yoksun ortalarda.
Bende merak etmiştim seni acaba doğuma filan mı gittin diye.Neyse ucuz atlatmışsın canım yaaa, hay allah.Dikkatli ol, son günlerin zaten.Doğumdan sonra rahat rahat girersin banyona:))))
Oooooh hanıma bak buraya neden gelemediği belli oluyor.Bizde çocuklardan fırsat bulamıyoruz diyorduk:)))))Hatun topkapı sarayını gezecekmiş....:)))))Emir nerelerde, onu da götür annesi.
aaaaaaaaa seda gecmiş olsun simdi okudum aman dikkat et kendine:Saruboceq:doguma giderken haber ver bana da kutlama yaparız buraalkisalkisalkis:içelim:kaan ın gelişini....
ooooooooo sizinkiler uzun bizimki 80 anca vardır ufacık bişiy ...
gamze almesin yaaaa AMOS marka carrefour da var yese de bişiy olmuyo....
aaaaaaaaa yapın tabii ikinci cocugu tek çocuk hiç cocuk ona vericeklerini öbürüne de verirsiniz bilinli anneleriz sonucta 35 yas üstü hatunlar biraz fazla mesai yapın da kaydirigubbakcemile3cocuklar kardessiz kalmasın dimi amakaydirigubbakcemile5
Günaydın arkaşdaşlar,
hata bebişlere gecmiş olsun,
sdecaıms anada gecmiş olsun dikkatli ol,
gecmişi okuyamadıminş herkes iyidir,
Filizzzz, kendine arkadaş arıyon gibi geliyoooo:))))Okeye dördüncü bulamadan sevda doğuracak:)))))
ay bende ikinciyi istemeye basladim ama cok zorrrrrrrrrrrrrrrr geliyor :)))
Çok iyi yapmışsın aslında, içinde yapmak isteyipte yapamadığın birşey olursa kötü oluyor:))))
Şanslıymışsınız ama, ilk seferinde olmuş.Kızkardeşim 4 yıl sonra istemeye başlamıştı, bir senedir olmuyor diye ne yapacağını şaşırdı.İnşallah bir an önce o da kavuşur istediğine.
Kızlar yaaa, ne ara 30 oldum diyorsunuz:))Ben bu sene kasımda 41 olacağım yaaaaaaa(((
kızlar başağın verdiği şu site var ya al-oyna-ver orada uzman görüşleri diye bir bölüm var çok güzel şeyler yazıyor tavsiye ederim okumanızı
galiba içinizde en küçük anne benim :))))
bence erken anne olmak iyi değil çünkü çok zor geliyor çocuk bakmak
ben hiç istemedim ama eşim benim yaşım geçiyo dedi bu arada eşim 29 yaşında
hala diyorum keşke daha 3 sene sonra olsaydı die sonra tövbe ediyorum allahın gücüne gitmesin diye
varlığı herşeyden güzel çünkü hayırlısı napalım o yüzden 2. çocuğu hiç istemiyorum uykusuzluk çok zor geldi bana
ayy geçmiş o lsun ezgi'ye..
sorma şansın olursa sorar mısın deryacım dr'a??
kızlar şu anda haşatım çoıkmış bi durum da anacım ben Topkapı Sarayına 5. sınıftayken gitmiştim meerse ne güzelmiş Valla gezdikçe ve dinledikçe ağladım:gitme:
Meral bugün hava bayaa kapalıydı Emiri götürmedim görümcem saolsun onu İstinye Parka götürdü yanına gittiimde suratıma bile bakmadı beyefendi :umursamaz:
kızlar 2. çocuğu düşünüyosanız hiç beklemeyin derim ben hem birbirlerine de arkadaş olurlar olumunekankayizsmile
sizi unuttum sanmayın hepinizi özledim..herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?