2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy merhaba:))
amma yazmışsınız yahu ,okuyayım dedim baktım bitmio??
naz hasta galiba,geçmiş olsun
şu pastanın tarifini göremedim??
kardeşler gelio galiba,hayırlı olsun:))
fioşş geçmiş olsun canım,ben de kızıorum h!!!

biz de 9 da çıkık 1'e kadar parkta gezdik..iice sokak kızı olduk:))hahhaha:))
evde paso bağırıp ağlıo nil ,pencereden bakıo,sarkıo ee 5.kattan düşüceğiz valla ..ben de eee dedim hadi giyin..nil çok komil oturdu ayakkabısını giymeye çalışıo..beceremio da ??kzıo,nası öğretebilirim yahu,ne yaptıysak arkasını geçiremio ayağının??
şu oyuncak sitesini kullanan var mı??benim çok oyuncağa ihtiyacım var ama 2 gün için valla o kadar para veremiorum(

ya bu oyuncak değiştirme sitesi hiç de ucuz diil,bi de kırıldı kayboldu ,ooff veririm parayı alırım ,lkırarım valla..
teşekkürler gene de..
ay bi de herkesin boyu 85 cm in üzerinde mi??

evdeyim canım ezgi uyudu bilg işim vardı açmıştım sizede baktım.
emziği bırakmanın yolu emziği delmekmiş hava gelince bebek hoşlanmıyormuş bir bebek hemşiresi tv de söylemişti ama ne kadar işe yarar bilmem.
ezgiye sadece uyurken veriyorum memeyi alıyor anında uyuyor onun haricinde vermiyorum ben saklıyorum

merhaba...
okudum ama aklımda bitek bmw jeep kalmış:)
eşim kendine alsa o bile süprüz olur bana :)))

emel tatil konusunda san katılıyorum ben en çok kerem için gitmek istiyorum bu sene çok yaramaz nasıl olur bilmiyorum ama olsun onsuz tatilde düşünemiyorum zaten.geçen sene o kadar mutluydu ki kerem tatilde minnacık haliyle o bile tatili biliyo dedik bu sene daha da bilinçli olacak tabi..daha çok eğlenir umarım..güneş en çok onlara lazım..sıkıntısına da katlanacağız artık..emel hadi sizde ağustos başı gelin kemere beraber geçirelim tanışırız..çocuklar tanışır harika olur..ne dersin?

2. çocuk konusu var ben büyük konuşmak istemiyorum ama o konuda da emele katılıyorum:)
2. düşünmüyorum

ya bu oyuncak değiştirme sitesi hiç de ucuz diil,bi de kırıldı kayboldu ,ooff veririm parayı alırım ,lkırarım valla..
teşekkürler gene de..
ay bi de herkesin boyu 85 cm in üzerinde mi??

aslında ucuz duygucum yıllık 3 oyuncak paketi 483 tl
bir oyuncak ortalama 80-125tl.. 80 de çarp 3 le 240 aylık 240 tllik oyuncak almış gibi iki ayda amorti eder zaten .oyuncaklar fisher price

kerem de 80 cm ..olmuştur sanırım 14 de suçiçeği aşımız var bizim de görecez bkalım

Başakcım biz temmuz sonu gitmeyi düşünüyoruz ama sizin gittiğiniz yere gidemiyoruz erken rezervasyonu kaçırdık normal fiyatıda çok yüksek, olsaydı güzel olurdu tabi çocuklar oynardı beraber bizde tanışırdık dediğin gibi iyi olurdu gerçekten isterdim ama seneye erken rez. faydalanıp gitmek istiyorum merak ettim oteli çok güzele benziyor dediğin gibi

emelcim hayırlısı olsun..sen kaçırdık deyince baktım ets ye %25 e düşmüş indirim
siz nereye karar verdiniz? verdiniz mi?

yok canım henüz karar veremedik, sana son bir sorum daha olacak kemerin denizi ve sahili çakılmış doğrumu?

aslında doorusun ama valla her ay 100 milyondan 3 oyuncak alacak bütçem yok zatidelikafadulden
ya dr.sorar mısın aşı ne marka die??yaptırıp bilen varsa yazsın bi zahmet,ne alacağıma karar veremeden yaz geldiohaoldumsmile
nil anca uyudu 70 dk falan oldu canım çıktı:mymeka:
kociş geliomuş öptüm sizi,ii geceleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar şu anda haşatım çoıkmış bi durum da anacım ben Topkapı Sarayına 5. sınıftayken gitmiştim meerse ne güzelmiş Valla gezdikçe ve dinledikçe ağladım:gitme:

Meral bugün hava bayaa kapalıydı Emiri götürmedim görümcem saolsun onu İstinye Parka götürdü yanına gittiimde suratıma bile bakmadı beyefendi :umursamaz:

kızlar 2. çocuğu düşünüyosanız hiç beklemeyin derim ben hem birbirlerine de arkadaş olurlar olumunekankayizsmile

Slmlar okudum ama çok aklımda kalmadı
emelcim walla zor çıkardım ruloyu tepsiden yapışmış,birde berrağın mızmızlığı tuttu ağlayıp durdu sanırım sıcak çıkarmak gerekıodu benımkı epey beklemişti

filizcim walla güzel oldu ama ilk defa rulo pasta denedım çıkarmakta zorlandım,azcık bir tarafı parçalandı zor rulo yaptım,benim alman pastası tarifinine benzio,

bizde dün yatırdık suçiçeği aşısını 67 tlydı sanırım,yalnız gece bacağında hafif kızarıklar oldu,ama geçti dr demişti döküntü yapabilir die

canım her ay 100 tl den 3 oyuncak almayı elbette kasdetmedim demek istediğim yılda 480 tl yi ancak 5-6 oyuncak alınabilir ama burdan 36 ya denk geliyo ve oyuncaklardan hemen sıkıldıklarını düşününce mantıklı gel gör ben almıycam çünkü biz kesin kırarız astarı kılıfını geçer:) aşının adını yazıp vermişlerdi bize sabah yazarım

iyi gecelerrrr

yok canım henüz karar veremedik, sana son bir sorum daha olacak kemerin denizi ve sahili çakılmış doğrumu?

doğru canım tek dezavantaajı o gibi görünüyo aslında ama geçen sene biz denizin dalgalarını vurduğu yerde oynamıştık orası kum haliyle akıntı sağ olsun:) sorun olmadı bizim için

canım bende 3 çocuk var biri büyük ama o nedenle cesaret olayına girmedik biz kısmet bölleymiş hayırlısı olsun diyorus napalım yaşımız müsait bakar büyütürüz allahın izniyle.

saol canım ya sorma valla ama doğumdan sonrada yine zor banyo günleri başlıyo kısa sürede çok iş durumu yanii :)))

canım saol haber veririm canım yani umarım yada msj atarım kız sana hastanedeyim doğuruyom die sende kızlara haber veririsin :))

Günaydın arkaşdaşlar,

hata bebişlere gecmiş olsun,

sdecaıms anada gecmiş olsun dikkatli ol,

gecmişi okuyamadıminş herkes iyidir,

saol cnm

Filizzzz, kendine arkadaş arıyon gibi geliyoooo:))))Okeye dördüncü bulamadan sevda doğuracak:)))))

beni almayın zaten artık anam bugün yarın doğurcam ben iki kişi bulun okeye biri derya biride şahabın annesi :)) en isteklionlar var görünürde

ay bende ikinciyi istemeye basladim ama cok zorrrrrrrrrrrrrrrr geliyor :)))

şekil A :)

inşallah olur canım kardeşinin bebeği Allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu aksi çok zor olsa gerek

kızlar başağın verdiği şu site var ya al-oyna-ver orada uzman görüşleri diye bir bölüm var çok güzel şeyler yazıyor tavsiye ederim okumanızı

ya şu sitenin adını banada yazın özelden burdan siliyolar malum

galiba içinizde en küçük anne benim :))))

olabilir canım yada tuğba (nohcoy)oda senle yaşıt galiba yada senden bi yaş küçük

ben öle düşüünmüyorum canım ben 15 yaşımda anne oldum doğru acemiydim cahildim annelikte ama elimden geldiğince güzel baktım çocuğuma ve güzel bi bağ kurduk oğlumla şimdi düşünüyorumda kızımla o bağı yakalayabilirmiyim hiç bilmiyorum zamanla görücez bakalım.her yaştaki anneliğin ayrı bir tadı var bence.

ayy geçmiş o lsun ezgi'ye..
sorma şansın olursa sorar mısın deryacım dr'a??

canım biz okavax yaptırdık babaanne eczacı pek fark yok dedi yani sende dr hangisini önerirse onu yaptır bence.

oh valla ne güzel olmuştur şimdi sana değişiklik ii yapmışsın valla canım filiz senin çocukların yaşları kaç canım diğerleri büyük heralde

sizi unuttum sanmayın hepinizi özledim..herkese sevgiler

bizde unutmadık canım ama özletiyon kendini

Barcli cnm umarım her şey yolundadır ben de karabatak bi var bi yok

Sedakt benim 4 çocuum var eyvahedigeldismile

1. 14 yaşında
2. 11
3. 9
4. 1 opuyorumnanaktan

bende 19 yaşında anne oldum büyük kızımla arkadaş gibiyiz boyu beni geçti :1shok: tabii kaprisleri yok deil ama napalım zamanın da bizim de oldu bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…