duygu bi konuşamadık dün nasılsın nazı merak ettin galba iiz ya kakasını tahlil ettirdik sıradan bi virüsmüş dr çok önemsemedi çok az yedir gece süt verme dedi hakkaten kusması bitti
Naza geçmiş olsun tekrar canım yaa, bi taraftan dişlerde etkiliyordur belki.tünaydıın ben de niye dünden beri kulaklarım çınlıyo diodum dedikodumu yapmıisınız-tatlicadiarzu- bi erkek doğuramadım ki hemen arabam hastaneye gelsinopuyorumnanaktan ama ben söliim kesin bütün kadınların gözü kalmıştır kaza maza yapar o kadın araba hurdalık olur mazallah.çok fena gaza geldim aylardır araba bakıcam bakamıorum haftasonu annemler gelicek bakıyım bi iki tane kocişle buarada naz ii çok şükür kusmuyo 2gündür iştahsız günde 1kere ishal yapıyo ilaçları da veremioruz iileşir inşallah bi an önce.ben 2. çocuğu kocam bakıcı tutmaya söz verirse yaparım kazayla falan olursa da artık beni unutun internet ve de sosyal hayatta kaybolup giderim artık:1ninca:
Ooooh afiyet olsun size canım, kumpirler filan.Geçen hamileliğinden farklı geçireceksin sanırım bunu:))))İlkte şekerim çıktı diye hiç bişey yememeye başlamıştın.Bunda da çıktı ama oralı değilsin:))))Kaan doğsunda söylicem ona, seni düşünmedi annen dicem:))))))slm kızlar umarım iyisinizdir annem pazar gününden beri bendeydi dün eve burakırken metin arkasından aglayınca onu da bıraktık pazarda sınavda görevliyim zaten yarın diyabet merkezine gidicem sabahtan okula ugramıcam ne zamandır ortaköy e gitmek istiyordum yarın eşimle kahvaltıta geceriz karsıya birde kumpir yerizcokacimcoook
oooooh filiz ne güzel bende topkapı sarayını istiyorum ama cok yürürüm diye gözüm kesmiyo emir i istinye parkta nereye götürüyosun eglence merkezi varmıs hiç götürmedim metin i bir gün götürüyüm eşim ısrarla üçüncü cocugu istiyo alsanaalsanasmilekızım olcagını bilsem yaparım da ya yine erkek olursa
ayyyyyyyyyy marsg ne güzel adam eşine jip almıs bende büyük araba yada jip istiyorum benim arabaya iki cocuk sıgmaz baktımbir jip chevrolet captiva içi geniş ikinci elleri cok uygun jip vergisi ödemiyosun araba vergisi ödüyosun eşime söyledim ayarlayabilirse alcak kaan dogduktan sonra üçüncüyü de dogurursam dodge kamyon alırım artıkkaydirigubbakcemile3bizi anca o paklar
aysegüüüüüüüüüüüüüül nbr naz nasıl oldu rüyamda seni gördüm üzerinde pembe renk bişiyler vardı cafcaflı cıvıl cıvıl:ecrin_bebek:
ben evlendikten 3 yıl sonra metin e karar verdim keske metin daha erken dogsaydı diyorum bazen de aman iyi ettim gezdim tozdum diyorum olumunekankayizsmile
gamzeeeeeeeeee ben 28 im aklım hala bes karıs havadasengözlerimebaksanab48 de olsam ayaklarım yere basmaz benimhihoyyyt
burcuuuuuuuuuu elvin nasıl
Maşallah naza, ne güzel konuşuyormuş:)))naz da park delisi oldu evden nefret ediyo dada gidelim mi diyince montunu ayakkabılarını getiriyo montunun tek kolunu giyiyo:))sonra giydirmessem dış kapının önüne gidip kafasını yere vura vura ağlıyo:)))bi de toksa yemiycem ya da açsa yiycem diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?