2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Gaydırı gubbah Cemileeeeeeemmmmmmm nasıl nasıl edelim de biz bu işiiiiiiiii
Sabah sabah aklıma takıldı bu türküüüü..
Biz kızımla bugün ev gezmesine gitces bakalım kıçım mekan görecek mi?Gitmesem ayıp oluyor,ama Bade nin peşinde dolaşmaktan tok oturup aç kalkıyorum
Emel gelmiyo musun hiç Ankara ya kıssss?Bizim Şeyda falan vardı nerelerde Ank grubu yok oldu..
Başak 15 gün sonra toplaşalım kısmetse bizde..
Havalar da ısınıyor,bi aksiyon olur..AVM sıkıntılı şimdi Zeynep Bade arabasından çok sıkılıyor,inmek istiyor habire atraksiyon gerekiyor ben de yaratıcı gücümü kaybediyorum yavaştan..Evde en azından şudur budur oyalarızzz
öpüyorum sizi

Ben 19 yaşındaykennnnnnn aklım bi karış havadaydı anammmmmmm nerde anne olacaktımkiii...
Vayyy çok iii olmuş ohhhh kalabalık aile

Duygu seninki yakında ayakkabısını da giyer maşşşşallahhh
Sekmeden uçar örümcek adamalsanaalsanasmile

kızlar nerdesiniz havayımı güzel buldunuz bizde Emir le sabah Emirgan da kahvaltıya gittik pek bi kafiyeli oldu alkisalkisalkis biraz önce uyuttum şimdi de gidip evin alışveriş işini halledeim yarın mevlüt okutuorum İstanbuldaki arkadaşlar duyurulur hihoyyyt

allah kabul etsin filizcim, emir için mi yapıyorsun_?

ben 15-18 nisanda ankarada olacağım ama egehanla birlikte değil:))) Fırsat bulursam görüşelim:)))

tünaydıın ben de niye dünden beri kulaklarım çınlıyo diodum dedikodumu yapmıisınız-tatlicadiarzu- bi erkek doğuramadım ki hemen arabam hastaneye gelsinopuyorumnanaktan ama ben söliim kesin bütün kadınların gözü kalmıştır kaza maza yapar o kadın araba hurdalık olur mazallah.çok fena gaza geldim aylardır araba bakıcam bakamıorum haftasonu annemler gelicek bakıyım bi iki tane kocişle buarada naz ii çok şükür kusmuyo 2gündür iştahsız günde 1kere ishal yapıyo ilaçları da veremioruz iileşir inşallah bi an önce.ben 2. çocuğu kocam bakıcı tutmaya söz verirse yaparım kazayla falan olursa da artık beni unutun internet ve de sosyal hayatta kaybolup giderim artık:1ninca:

duygu bi konuşamadık dün nasılsın nazı merak ettin galba iiz ya kakasını tahlil ettirdik sıradan bi virüsmüş dr çok önemsemedi çok az yedir gece süt verme dedi hakkaten kusması bitti

slm kızlar umarım iyisinizdir annem pazar gününden beri bendeydi dün eve burakırken metin arkasından aglayınca onu da bıraktık pazarda sınavda görevliyim zaten yarın diyabet merkezine gidicem sabahtan okula ugramıcam ne zamandır ortaköy e gitmek istiyordum yarın eşimle kahvaltıta geceriz karsıya birde kumpir yerizcokacimcoook
oooooh filiz ne güzel bende topkapı sarayını istiyorum ama cok yürürüm diye gözüm kesmiyo emir i istinye parkta nereye götürüyosun eglence merkezi varmıs hiç götürmedim metin i bir gün götürüyüm eşim ısrarla üçüncü cocugu istiyo alsanaalsanasmilekızım olcagını bilsem yaparım da ya yine erkek olursa
ayyyyyyyyyy marsg ne güzel adam eşine jip almıs bende büyük araba yada jip istiyorum benim arabaya iki cocuk sıgmaz baktımbir jip chevrolet captiva içi geniş ikinci elleri cok uygun jip vergisi ödemiyosun araba vergisi ödüyosun eşime söyledim ayarlayabilirse alcak kaan dogduktan sonra üçüncüyü de dogurursam dodge kamyon alırım artıkkaydirigubbakcemile3bizi anca o paklar
aysegüüüüüüüüüüüüüül nbr naz nasıl oldu rüyamda seni gördüm üzerinde pembe renk bişiyler vardı cafcaflı cıvıl cıvıl:ecrin_bebek:
ben evlendikten 3 yıl sonra metin e karar verdim keske metin daha erken dogsaydı diyorum bazen de aman iyi ettim gezdim tozdum diyorum olumunekankayizsmile
gamzeeeeeeeeee ben 28 im aklım hala bes karıs havadasengözlerimebaksanab48 de olsam ayaklarım yere basmaz benimhihoyyyt
burcuuuuuuuuuu elvin nasıl

naz da park delisi oldu evden nefret ediyo dada gidelim mi diyince montunu ayakkabılarını getiriyo montunun tek kolunu giyiyo:))sonra giydirmessem dış kapının önüne gidip kafasını yere vura vura ağlıyo:)))bi de toksa yemiycem ya da açsa yiycem diyo

ay kızlar maşallah hep cıvıl cıvılsınız. yazdıklarınızı okurken bende cıvıldadım ama o kadar. keşke bende biraz cıvıldak olaydım. allah neşenizi eksiltmesin.

iiz cnm teşk ederiz siz nasılsınız 3silahşörler:)pembe bizim rengimiz nazla zaten pembiş pembiş giyinip geziyoruz..yaz gelse de ben de anneme gitsem 1-2ay kalcam bu sene nazı hayatta mukayyet olamam hergün havuz istiycek düşücek kayıcak baş edemem.annemler umreye gidicek mayıs başı dönsünler de gidiyim:)

filiz arabanı bana sat şekerim aramıyım boşuna:)küçük otomatik vites araba istiorum farketmez marka model

ben de 13 mayısta ankaradaım:))
valla oturup hırs yapıo ama ayakkabıyı ters tuttuğu için şimdilik imkansaız:))
ne kötü hava ya,buz gibi,siyah

duygu bi konuşamadık dün nasılsın nazı merak ettin galba iiz ya kakasını tahlil ettirdik sıradan bi virüsmüş dr çok önemsemedi çok az yedir gece süt verme dedi hakkaten kusması bitti

evet canım ya,bende de arkadaşım vardı ,nil kadar oğlu var,tabi senin teli duymak imkansız oldu..neyseki nazcık iiymiş,çok sevindim,bu ishal ,kusma işi kabusum oldu vallakötükedihüso
ay ben de araba kullanmak istiorum,hani derse başladık da karlı olunca ara verdik ,şimdi tekrar başlayacaktık,geçen hafta araba peltlaelaelaelaelaeşansım anca bu kadar olur benimdelikafaduldenyani öle tüllü jip yerine eksperli araba:roflol::roflol:
size hayırlı olsun :teytey::içelim:
fifoş eşinin psikolojisini merak ediorum valla bizimki 2.yi duyunca bi triplere girio:sm_confused:bana adres yaz canım unutuorum aramayıvereliniortak

aysegül araba alana kadar satamam bunu aman sakın küçük araba alıyım deme insan kullanmayı bilmeyince küçük arabayı kolay sanıyo ama ögrenince hosuna gitmiyo küçüğü kullanan büyügüde kullanıyo büyük al derim ben sen kullanmayı biliyo musun benim hocam harikaydı anadolu yakasında oturuyo fiyatı da cok uygun cok beyefendi birisi istersen telini veririm sana 10 derse kalmaz ögrenirsin ....
ayyyyyyy ne güzel ana kz pembiş pembişyerimseniben
duyguuuuuuuuu ne adresi istiyosun anlamadım

Naza geçmiş olsun tekrar canım yaa, bi taraftan dişlerde etkiliyordur belki.

Ooooh afiyet olsun size canım, kumpirler filan.Geçen hamileliğinden farklı geçireceksin sanırım bunu:))))İlkte şekerim çıktı diye hiç bişey yememeye başlamıştın.Bunda da çıktı ama oralı değilsin:))))Kaan doğsunda söylicem ona, seni düşünmedi annen dicem:))))))
eşinde epey istekli, tabii evde bütün gün.işlerini bitirince canı sıkılıyordur.Hiç olmazs çocuklarla zaman geçiririm diye düşünüyor sanırım:))))

Maşallah naza, ne güzel konuşuyormuş:)))

Nil cadısıda maşallah hızlı duygucum.Yakında düz giymesini de öğrenir merak etme, onda bu hırs oldukça:)))))

biliorum cnm ama lazım olursa sorarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…