2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm...

Of çok yorgunum.Aybüke beş gecedir uyumuyor... Sürekli ağlayarak uyanıyor. Ve başıterlemiş oluyor... Tulumu giydirince terliyor, pijamayla yatırsam sabaha karnı şiş uyanıyor. Ev 24 derece...

Yaa iki gündür aybükenin eli sürekli kulaklarında.. Ateşi yok ama vücut sıcaklığı normale göre biraz daha yüksek bunu dişlere bağlıyorum.. Kabarmışlar çünkü. Ama parmağını kulağına sokması, uyumak istememesi ve sürekli dız bız etmesi kafamı kurcalıyor. Çok cnm sıkkın... ıyileşeli daha bir ay olmadı.. Yarın doktora götürmeyi düşünüyorum.

tuğbacım dişlerden kaynaklanıyor sanırım büyük bir ihtimalle.Ama yine de dr. a götür için rahat etsin.

bende iim saol meral
tuğba arada berrağada oluo öle,geçen dr a gittiğimizde baktı 6 tanesi yolda aynı anda gelıo dedi dişler,sizinde öle olabilir belki

merhabalar ..
duygucum aşının adı: vorilrix yada varilrix de olabilir tam okunmuyo eczacı anlar ama
yemek yapmaya kaçıyorum

slm kızlarrr

maşallah canım bende küçükler sandım ne olcak canım ya emir dışında en küçüğü 9 yaşında

valla ayşegül şartın çok ii bende aynen öle yaptım hamile olduğumu öğrendiğim anda ama ben ikisine bakamam bu kadar kısa aralarda olunca dedim oda kendi tutalım birini dedi başka türlüsü çok zor zaten yaa duru elinde ne varsa bana babasına yeedirmeye çalışıyo iki dakka yanlız bırakılmaz çocuğada yedirir kıs :)

kız filiz sendeki anne bende olsa ne 3 ben 4 bile yapardım maşallah valla annene bizimki ancak uzaktan bakar

canım banada diş gibi geldi ama kulağıyla sık sık oynuyorsa sen dr götür ne olur ne olmaz

Meral mevlüt Emir için ameliyatlarını beklemiştim şükür her şey çok ii artık zamanı geldi :hooray: :hooray:

Filiz oyun salonu alt katta süper bi yer heryer de rengarenk ışıklar bizimki kendini kaybedio kesin götür zemuszemus

Sedakt evet büyüdüler tek sıkıntım ev işleri ona da evde yardımcım var ama yine de bilirsin ev işi nankör hesabı :umursamaz:

Çoook teşekkürler kızlar. İçim rahatladı biraz... Akşam bir arkadaşın çocukları bizdeydi, pek bi mutlu oldu bizimki.. Şimdi uyuyor... Bakalım bu gece kaç kez uyanacağız

Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...

tünaydın kızlar..
yeşim den haber çıkmadı,keyfi yerindedir umarım
dün gece keremde kabus gördü sanırım ağlayarak uyandı her zamankimnden farklı dikkatle etrafı inceledi nerde olduğunu anlamaya çalışır gibiydi..sarıldık birbirimize öptüm kokladım korkmamasını söyledim sarıldık uyuduk..kuzum benim kim bilir ne gördü ..ilginç geldi bebeklerin kabuş görmesi tv açmam normalde 2 gündür hava kötü dışarıda çıkmıyoruz bilinçaltı neden etkilenmiş olabilir acaba?

tek uykuya geçenleriniz oldumu daha erken galiba ama merak ettim bugün sabah uykusunu baya ileri aldı kerem normalde 10.30-11 gibi uyurken 12.30 a sarkınca dedim acaba artık tek uykuya geçmenin vaktimi geliyor..evde tıkılmış kalmış hissediyorum kendimi..havada ne iyi ne kötü tam karamsarlık havası.yaz gelsin artık

kimsede yok .. okuyayım biraz dedim okuyamadım hafta sonu yeni okuyacak bişiler almalıyım son okuduğum kitaplardano
(anneyim ben/pınar reyhan, çocuğum yemek yemiyor/carlos bilmemne)
böghhh geldi..mümkünse içinde anne çocuk olmasın diyeceğim ama mahallenin en mutlu yumurcağı adlı çok övgüylle bahsedilen bir kitabı da almak istediğim geldi aklıma yok benden adam olmaz:)

pazar günü keremi 0-3 yaş için olan çocuk tiyatrosuna götürcem nasıl hoşuna gidecekmi ne tepki verecek çok merak ediyorum tembel anne ne zamandir götürmek istiyorum götürememdim ama bu pazar mecbur çünkü tiyatro sezonun son oyununu oynuyor bu hafta..kendin çal kendinn oyna oldu benim işte..hadi kaçtım bende
derya aşağıda gözüküyor ama kendisi yok sanırım

selamlar herkese hayırlı cumalar ay bir sürü şey yazmayı sormayı planlıyordum ama akıl kalmamış bende artıkın herseyi uınutuyorum neyse burdada hava çok kötü karamsar havalarda düzelemedi giiti

ayy kuzucuk,korktu mmumafoldumben
canım benim asıl 18. ay kabus ayıymış dikkat !!

nil uzun zamandır tek uyuo canım,1,5 saatle 2,5 saat arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…