Barcli cnm umarım her şey yolundadır ben de karabatak bi var bi yok
Sedakt benim 4 çocuum var eyvahedigeldismile
1. 14 yaşında
2. 11
3. 9
4. 1 opuyorumnanaktan
bende 19 yaşında anne oldum büyük kızımla arkadaş gibiyiz boyu beni geçti :1shok: tabii kaprisleri yok deil ama napalım zamanın da bizim de oldu bayanssulusmile
tünaydıın ben de niye dünden beri kulaklarım çınlıyo diodum dedikodumu yapmıisınız-tatlicadiarzu- bi erkek doğuramadım ki hemen arabam hastaneye gelsinopuyorumnanaktan ama ben söliim kesin bütün kadınların gözü kalmıştır kaza maza yapar o kadın araba hurdalık olur mazallah.çok fena gaza geldim aylardır araba bakıcam bakamıorum haftasonu annemler gelicek bakıyım bi iki tane kocişle buarada naz ii çok şükür kusmuyo 2gündür iştahsız günde 1kere ishal yapıyo ilaçları da veremioruz iileşir inşallah bi an önce.ben 2. çocuğu kocam bakıcı tutmaya söz verirse yaparım kazayla falan olursa da artık beni unutun internet ve de sosyal hayatta kaybolup giderim artık:1ninca:
slm kızlar umarım iyisinizdir annem pazar gününden beri bendeydi dün eve burakırken metin arkasından aglayınca onu da bıraktık pazarda sınavda görevliyim zaten yarın diyabet merkezine gidicem sabahtan okula ugramıcam ne zamandır ortaköy e gitmek istiyordum yarın eşimle kahvaltıta geceriz karsıya birde kumpir yerizcokacimcoook
oooooh filiz ne güzel bende topkapı sarayını istiyorum ama cok yürürüm diye gözüm kesmiyo emir i istinye parkta nereye götürüyosun eglence merkezi varmıs hiç götürmedim metin i bir gün götürüyüm eşim ısrarla üçüncü cocugu istiyo alsanaalsanasmilekızım olcagını bilsem yaparım da ya yine erkek olursa
ayyyyyyyyyy marsg ne güzel adam eşine jip almıs bende büyük araba yada jip istiyorum benim arabaya iki cocuk sıgmaz baktımbir jip chevrolet captiva içi geniş ikinci elleri cok uygun jip vergisi ödemiyosun araba vergisi ödüyosun eşime söyledim ayarlayabilirse alcak kaan dogduktan sonra üçüncüyü de dogurursam dodge kamyon alırım artıkkaydirigubbakcemile3bizi anca o paklar
aysegüüüüüüüüüüüüüül nbr naz nasıl oldu rüyamda seni gördüm üzerinde pembe renk bişiyler vardı cafcaflı cıvıl cıvıl:ecrin_bebek:
ben evlendikten 3 yıl sonra metin e karar verdim keske metin daha erken dogsaydı diyorum bazen de aman iyi ettim gezdim tozdum diyorum olumunekankayizsmile
gamzeeeeeeeeee ben 28 im aklım hala bes karıs havadasengözlerimebaksanab48 de olsam ayaklarım yere basmaz benimhihoyyyt
burcuuuuuuuuuu elvin nasıl
Slm...
Of çok yorgunum.Aybüke beş gecedir uyumuyor... Sürekli ağlayarak uyanıyor. Ve başıterlemiş oluyor... Tulumu giydirince terliyor, pijamayla yatırsam sabaha karnı şiş uyanıyor. Ev 24 derece...
Yaa iki gündür aybükenin eli sürekli kulaklarında.. Ateşi yok ama vücut sıcaklığı normale göre biraz daha yüksek bunu dişlere bağlıyorum.. Kabarmışlar çünkü. Ama parmağını kulağına sokması, uyumak istememesi ve sürekli dız bız etmesi kafamı kurcalıyor. Çok cnm sıkkın... İyileşeli daha bir ay olmadı.. Yarın doktora götürmeyi düşünüyorum.
ayy kuzucuk,korktu mmumafoldumbentünaydın kızlar..
yeşim den haber çıkmadı,keyfi yerindedir umarım
dün gece keremde kabus gördü sanırım ağlayarak uyandı her zamankimnden farklı dikkatle etrafı inceledi nerde olduğunu anlamaya çalışır gibiydi..sarıldık birbirimize öptüm kokladım korkmamasını söyledim sarıldık uyuduk..kuzum benim kim bilir ne gördü ..ilginç geldi bebeklerin kabuş görmesi tv açmam normalde 2 gündür hava kötü dışarıda çıkmıyoruz bilinçaltı neden etkilenmiş olabilir acaba?
tek uykuya geçenleriniz oldumu daha erken galiba ama merak ettim bugün sabah uykusunu baya ileri aldı kerem normalde 10.30-11 gibi uyurken 12.30 a sarkınca dedim acaba artık tek uykuya geçmenin vaktimi geliyor..evde tıkılmış kalmış hissediyorum kendimi..havada ne iyi ne kötü tam karamsarlık havası.yaz gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?