2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay duygu kaçırdıımmı seni ya senin wafl tarifin vardı bulamadım canım yazarmısın çağana kahvaltı için yapayım zira buara gene bşşey yemiyor

maşallah diim berrak bikaç gecedir uyanmadan uyuyo,gece 12 yi buluo uyuması sabahta 9-9 30 gibi uyanıomuş,böle dedim ya kesin bu gece farklı olur ,hem bana tatil ya yarın uyanırım erkenden,zaten pazarda sınavda görevliyim yine uyku yok:umursamaz:

başak sen demiştin dimi mucize çözümler miydi ismi unuttum kalın bi kitap hala okunmayı beklıo,walla ben fırsat bulamıorum:kedi:

ay duygu kaçırdıımmı seni ya senin wafl tarifin vardı bulamadım canım yazarmısın çağana kahvaltı için yapayım zira buara gene bşşey yemiyor

merak ettim bende tarifi yazsanıza bizde yapalım

Kizlar Ezgi gitgitgidak diyo :)))) oldum gulmekten ya

Yeni bir oyuncak aldik orada tavuga basinca diyor bizimki de gidaklayarak geziyor simdi

uyanmaz inşallah canım maşallah diyelimben gündüz uykusunu sormuştum iki sefer mi yatıyo tek sefer mi diye:)
canım sen çalışıyorsun ben evdeyim kerem uyudukça yapacak daha iyi bir alternatif olmuyo sessizce okumaktan başka ..okumayı küçük yaşlardan beri severim zaten şimdi ilgi alanım kerem olunca daha çok anne-çocuk tarzı okudum bu ara ama artık sıkıldım bende bi ara verme zamanı geldi ..

pankek tarifi vereyim ben
1 yumurta
3/4 bardak süt
1 bardak un
2 tATlı kaşığı seker
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karbonat
2kaşık zeytin yağ
ilk koyacağınız pankek için tavayı tereyağla yağlayın sadece ilki için
bir servis kaşığıyla tavaya dökerek pişirin afiyet olsun

Son düzenleme:
hadi ya..bilmiyordum..ne görüyorlar acaba yavrucuklar kabus olarak
yetiyo demek nile tek uyku gece uyanması çok değilse yeter aslında ama kerem hala sık uyandığı için iki kez yatıyo

merhaba hanımlar güzel bebeklerin anneleri :))
herkez iyidir inşallah duruyla hayatım koşturmaca içinde geçiyo 2 gündür dışarı çıkmıyodu bügün iyice huysuzlandı parka götürüp geldim şimdi uyuyo biz geç kalktığımız halde illa bir kez uyuyoruz duru gündüz uyumadan duramıyo sonrada gece çook geç uyuyo ve dafalarca uyanıyo banyo yaptığı akşamlar güzel uyuyo sadece

merhaba haanımlar..bizde eşmin bugün öğleden sonra dersi olmadığı için gezelimd edik..ama kzım her zamanki gibi daha mağzaya girer girmez attı kendini arabasındanlmaz:
mevsimlik mont aldık çok şeker..
bahar için uzun kollu tişört hiç bi yerde bulamadım..
lcw da falan hep kısa kolluları asmışlar...şimdiden kısa kollu mu giydircez sanki yaabilmiyorumkismile
böyle bahar için hiç bişey bulamadım uff:sinifsinif:

başak berrak 12 gibi öğlen uykusuna ,akşam 7-8 arasıda akşam uykusuna yatıo 1 er saat ama fazla deil,
bu pankek dediğin krep hamurumu oluo başka bişeymi,yarın kahwaltıya yapmak istıorum

ebrar zaten uygun mewsimde uygun şeyler satılmaz niese,daha erken kısa kollular için,belki üstüne penye ceketle falan tamamlarsın,biz geçen sene zaradan indirimden çok güzel kapşonlu baharlık ceketler almıştık,şimdi tam sırası onlar için

haklsın esracım..nerdeyse 2 haftadır bakıyrm ama yok..bugün gittiğimdede ne var ne yok kışlık,baharlık herşeyi kladırmışlar tişörtleri asmışlar..
evet bende baharlık mont aldım..aklımda kot tarzı bişeyler vardı ama bulamadım..bu daha şeker oldu:asigim:

güle güle giysin ebrar,
başak güzel tarifler varmış orda ekledim listeme tşkler

güle güle giysin ebrar,
başak güzel tarifler varmış orda ekledim listeme tşkler

saol esra:))
bende bugün ayşegül ün verdiği linkteki rulo pastayı yaptım gerçekten çok gzüel oldu..ama iyiki yağlı kağıt koymuşum yoksa çıkmazdı sanırım:)

merhaba nasılsınız kıslar ay bende bugün o sekiz dakikada pişen pastayı yapim dedim ama olmadı çıkarklen hepsi dağıldı gitti malzmeler boşyere akşa üstüde aylinin böreğini yapim dedim bu sefrede içine yumurta akı koymayı unutmuişm neyse o yencek tarzda bari valla kalkıp simdide cheeskek denicem umarım bunu tutturuurm ((

inci bende çıkarken dağılmasından korktuğum için yağlı kağıt üzerinde yaptım.kenarlarını çok hafif kaldırdım sonra ters çevirdim..biraz ılıyınca da kağıdı üzerinden hemncecik kaldırdım:)

saol esra:))
bende bugün ayşegül ün verdiği linkteki rulo pastayı yaptım gerçekten çok gzüel oldu..ama iyiki yağlı kağıt koymuşum yoksa çıkmazdı sanırım:)

walla benim aklıma gelmedi,kırk saat cebelleştim birde berrak o sırada nasıl mızmızlandı ağladı,mafoldumben

canım bende zor kurtardım bir tarafı dağıldı:kedi:

ayşegül nasıl çıkarmış merak ettim,gerçi tarifindede hiç yağlı kağıt koymamışlardı orjinalindekaydirigubbakcemile2

evet tarifte yoktu canm ben kendim çıkmaz die düşündüm o yüzden koydum..çokta kolay çıktı..
yani ters çevirip kağıdı çekiveriyosun:kedi:

waffle:
1 bardak un
1 yumurta
1/2 bardak süt
1 çay kaşığı kuru maya
1 dolu yemek kaşığı şeker(ben daha çok koyuorum)not yazmışım yanına 2,3 tane çıkıo die..
ben de yapmıorum bayaadır,yarına yapayım:)

ii geceleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…