2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarım iyisinizdir metin yokken ev ne sessiz her yer toplu temiz canım sıkıldı uyurum 12 ye kadar dedim ama :umursamaz:8 de kalkmısım dün diyabetteydim sekerime bakıldı yeşillik salatalık filan yicekmişim alsanaalsanasmileüniversiteden ev arkadaslarım bendeydi dün gece 2 ye kadar mantılar tatlılar oooooooooooo götürdüm artık napiiiiiiiimmafoldumben
sedaaaaaaa bendeki anne sende olsa harbi dört tane dogurursun bir hafta kendisi gelir bakar bir hafta da metin oraya gider dört kızız biz haftada bir biri kalır kocamla dısarı cıkarız sürekli valla cok sanslıyımyerimseniben
basaaaaaaaaaak nazn bekiroglu okuyorum ben LA diye bir katabı var ademle havva nın hikayesini anlatıyo cennetten kovulslarını ilk cocuklarını habille kabili kardeşin kardeşi nasıl vurdugunu 3 günde bitirdim al oku derimbası biraz sıkıcı ama sonra akıcı diger piyasadaki kitaplarınıda sipariş ettim doguma kadar okurum hepsini
deryaaaaaaaaa catalcada antikköy ü b
iliyo musun

herkeze mutlu hafta sonları hazırlanıp çıkmamız lazım arkadaşımın kınası var hiç sevmem gündüz düğünlerini
kendinize iyi bakın :))

Filizcim biliyorum antik koyu hafta sonu cok kalabalik oluyor siparis vermek icin bile 1 saat bekliyorsun tum istanbul orda oluyor sanki calisanlarda okuz ayrani eksi ) ben sevmiyorum orayi

Filizcim biliyorum antik koyu hafta sonu cok kalabalik oluyor siparis vermek icin bile 1 saat bekliyorsun tum istanbul orda oluyor sanki calisanlarda okuz ayrani eksi ) ben sevmiyorum orayi

hayvanlar filan varmıs metin için iyi olur diye düşündümbiz haftasonu zaten cıkmayız bir yere eşim evde oldugu için o tür yerlere sadece haftaiçi gideriz ama merak ettim orayı polonezköy de cok kalabalık oluyo haftasonu orası da güzel birde kavacıkta cıvıl cıvıl diye bir yer var yeniköyde de rainbowy anne baba kahvaltı yaparken cocuklara aktiviler yapıyolar

ayyyy ne güzel bakarken için kıpır kıpır oldukaydirigubbakcemile2hava harika sahile iniyim yürür cay içer gelirim

merhaba oh valla ist lular ne şanslılar ay burda gidicek yer yok zaten bir yere gidiyoz çağana bakmaktan ne yediğimizin ne içtiğimizin farkına varıyos eve geliyos en iyisi ev diyip buarada abimler geliyolar bugün akşam üstü diğer abimlere mangal yapmaya gidicez ay iki kardeşimde yanımda olucak keşke diğeride olsaydı özledim abimlerle bir arada olmayı valla buarada bir diğer haber salı günüde kaynanalar geliyolar yarın gelceklermişte işleri çıkmış salıya kalmışlar aman ne üzüldüm birde yarın akşama bir arkadaşa davetliydik gelselerdi iptal edicektim onada ayrı canım sıılcaktı kırk yılın başı bir yere gidicez onada denk geldiler diye neyseki salıya kalmışlar bizde kısmetse yarın akşma gideriz buarada annemler bu yıl hacca gitmek istiyor dua edin kıuslar kurada çıksınlar geçen yıl çıkmammaıştı annecim çok üzülmüştü tek isteği bu neyse ben çık,im öptüm heopinizi duygucum tarid için saol artık anca salı gününe yaparım

herkese ii hafta sonları
filizcim nbr metin yok sanırım rahatsın
başak pankeki yaptım süper oldu ailece bayıldık,berrak bir eliyle ısırıp öbür eliylede ıhh ıhh çok güzel olmuş hareketi yapıyordu,tşkler
hemşom ii eğlenceler bu arada gözünaydıın geliomuş seninkiler

ıyi akşamlar. Aybüşü uyuttum geldim.. Dün anne-çocuk sağlığına götürdüm aybükeyi enfeksiyon başlangıcı varmış. Kulakları kızarmış ondanmış huysuzluğu. Antibiyotik yazdı.. Burnu tıkanık olduğu için oluyor dedi. Ama aybükenin burnu tıkanık değil. inş ilaç etkisini gösterirde iyice hastalanmadan iyileşir kuzum... Allahtan ateşi çıkmıyor...

Ben kaçayım. Eşimle sinema keyfi yapacağız beni bekliyor... Herkese iyi geceler...

geçmiş olsun tuğba,berrakta orta kulak enfeksiyonu olmuş,bizde antibiyotık kullanıoruz ,

iyi geceler herkese ay çok yoruldum valla ama çok güzel bir gündü yeğenim 7 aylık olmuş opkadar büyğümüşkü maşallah çağanda çok seviyor kuzenini hiç kimseye oyuncaklarını vermez zeynebe herseyini veryor ne hikmetse neyse yatim bende yarın sabah erken kalkıcam abimler gidecekler eşim öss de görevli kahvaltıyı erken hazırlamam lazım buarada kıslar cheeskekim on numara omuş tarifi biara yazıcam bugün yiyen herkes bayıldı eşim cheeskek delisidir izmitte en iyi, yapan kahve dünyasıdır ondan bile iyi olmuş dedi dşünün yani buarada bende salı günü pankek,i denicem birde duyguınun waflını ama önce duyguya şunu sorayım bu wafl tost makinesinde mi pişircektik benim wafl makinem yokta

esra afiyet olsun berrakıma kerem de çok seviyorr
inşallah uyumuştur dün :)
tuğba sizede geçmiş olsun çabucak iyileşsin aybüke
inaysa ne güzel bende ablamı özledim ama bak şimdi nolcak tee edirnede

offf kızlar mesaiye başlıyorm artık. şansıma denetleme varmış. pazzr gününede mesai koymuşlar ne güzel iki gün karım var diyodum nasip değilmiş. ben çalışmak istemiyorum yaaaaa....ayrılmak istemiyorum yavrumdan....

günaydın kızlar

bugün sınava girecek olanlara başarılar diliyorum bildiğim bir tek Aylinin kızı giriyor bugün

selamlar hanımlar ay pazar pazar bomboş burası herkes dışarda galiba aylini aaradım kızının sınavı iyi geçmiş
serpilcim ah çok zor olucak senin için bakıcı işini naptın canım
yeşimden haber yokmu kıslar çok merak ettim onu vede kardeşini ay bende noları vardı telim bozulunca silinmişler tel nolarını bilen biri bana özelden yazabilirmi

yaaa o kadar yazdım bi geri sayfaya gittim bomboşş,,,!!!!!!!!!!!111
incicim gözün aydın:))anneciğin de işallah bu sene şanslı olur..
waffle için tava da olur ama bi kalıpta olunca kabarıo,yoksa ince abuk bişi oluo

aybüke ve berrak!a geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…