2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar:))
hava güneşli burda nil uyanınca çıkayım ben de ..bi ben mi kaldım evdelmaz:zemuszemusbayanssulusmile

ay ne dışarısı canım bak ben nöbet tutuyorum ayrıca dısarıda yagmur yagıyo

gercekten haklısın çocogundan ayrılmak cok zor oluyor

slm kızlar bende geldim ama deryadan başka kimse kalmamış
dery nasılsın ezgi nasıl
inci Allah kavuştursun canım
serpil valla çok zor canım allah sabır versin
filizcim senin numaran bendekimi canım hala sana fırsat yakalayabilirsem haber ve resim göndercem bebişimin hastaneden

bizim bebekte hala gelmedi dr bile bu kadar gecikçeğini düşünmemişti hatta geçen hafta gelir diyordu kilosu 3900 olmuş doğana kadar 4200 bulur bu gidişle dedi tabi üç beş yanılma payı olurr son haftam artık cumartesiye kadar gelmesse cumartesi suni sancı için pazartesi salı çağırıcak dr.artık gelsin yaaaw sıkıldımm koca göbeğimdennn

sevdacım hayırlısı olsun Allah bir nefeste kurtarsın canım inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

sevdacım hayırlısı olsun Allah bir nefeste kurtarsın canım inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

saol emelcim yaa valla fena streliyim ne zor bi bekleyiş görende ilk doğum sanar durudan sonra doğum korkusu sardı beni.
sen nasılsın canım onatım nasıll

seda az sancılı bi doğum olur umarım ve bebeğinde çok uslu olur inşallah. ben takip edemeyebilirim şimdiden hayırlı uğurlu olsun. hayırlı evlat olsun inşallah.

ayrılmak or oldu. düşünüyorum da yatağımızı ayıralım odamızı ayıralım uğraşıp durdum şimdi de alıp koynuma sıkı sıkı sarılıp uyumak geliyor içimden ama bunu yaparsam dengesizlik yapmış olucam yapmıyorum. allah kimseyi çocuğundan ayırmasın. bugün çok yoruldum denetleme ayağına bu 1-2 hafta böyle geçer ama inşallah sonra rahatlarız..

sevda kıss maşallah,oldu mu o kadar yahu..anam şimdik de arkadaşım aradı,çarşamba suni sancıyla doğurmuş 40+3 te..işallah sancıya gerek olmadan gelir ufaklık,korkma sen ,bak ne güsel olcak:)))
biz de nilin yatağını kırdık ,komple..parmaksız yatıo bakalım nası geçecek bu gecem??
ii geceleropuyorumnanaktan

Ayyy Sevda çok az kalkmış.. Allah yardımcın olsun... Sende benim gibi güzel hatırlarsın doğumunu inş:)

ıyi geceler...

iyigeceler kimse yok tabi gene
sevdacım işallah sıkıntısız bir doğum olur dualarımız seninle canım sağlıcakla al kucağına
duygucum neden kırdınız parmaklıkları zor olmucakmı canım öle
hasta olanlar varsa geçmiş olsun
çağanı banyo yaptırıp yatırdık şimdi bende yatıcam yarın okul var iyi uykuar

canım allah kurtarsın inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar :)

günaydın kızlar

biz yine mesaiye 6.5 da başladık bugün :) hafta başı ya oğlumun çok işi varmış hmen başladı oyuncaklarıyla oynamaya pardon çalışmaya

Cnm ben yağlı kağıt koymuorum güzelce yağlıyorum fırından çıkar çıkmaz kenarlarını bıçakla kaldırıyorum ters çevirip ıslak havlu örtüyorum tepsiye 5dk sonra çeviriyorum hemen rulo yapıorum çok basit bi işlem.
deniycem cnm pankeki de merak ettim ben hep klasik yumurta süt un krep yaparım o da naza zaten ben yememeye çalışıorum
bunun üstüne sos söyliim ama nefis olur tabi çok kalorili tavada hazır satılan kremada 200ml oluo, 200gr bitter çikolata eritip bi kavanoza doldurun pastalara kreplere sürün yemeden önce mutlaka mikrodalgada ısıtın muhteşem bi tat devils kreması
saol emelcim yaa valla fena streliyim ne zor bi bekleyiş görende ilk doğum sanar durudan sonra doğum korkusu sardı beni.
sen nasılsın canım onatım nasıll
Allah kurtarsın cnm doğurması diil de bakması çoooook zordün gece 12de 1saat ağladı kaskatı kesildi kafasını yerere vuruyo annem babam eşim mahvolduk acile götürdük gaz sıkışmasıymış şükrettik:Saruboceq:

günaydınlar herkese okuldayım bende kahve içiyorum birde sigara içip derse giricem ay ya yaruın geliyolar öf şimdiden bastı beni gerfginlik ayaklaını uzatır akşama kadar yayarlar ay saat 1dede toplantı varmış bugün şimdi haber verdiler

canım allah kurtarsın o zamanını kendi belirler demekki daha orda kalmaya ihtiyacı var :)) normal doğum yaptım bende 39 da doğurmuştum sanırım .... allah yardımcın olsun sancı olacak tabi ama sonu muhteşem oluyor o miniği kucağına alınca insanda ne acı kalıyor ne bişey... çok şanslısın bir yarun daha oluyor allahım analı babalı büyütsün

aysegülcüm geçmiş olsun naza ne oluyor bu ara... ne gaz yaptı yediğimi üşüttümü yavrucuk yoksa kıyamam minik kuşa ya

Günaydınlar herkese,
Ayşegül geçmiş olsun canım yaa, niye gaz sıkışması olmuş ki.Üşüttü herhalde çocuğum.

Sevdacım az kaldı ama geçmek bilmiyor di mi:)))))Ben de 41+1 de suni sancı vererek doğum yapmıştım ya egehanı:)))O günler geldi aklıma, inşallah kolayca kurtulursun hayatım.Durudan sonra niye doğum korkusu sardı ki, doğumunda sorun mu yaşamıştın_?

İki gündür egehan 8-8,30 gibi kalkıyor:)))Aman aman tahtaya vurayım:))))))
Bu gece mızrdanmaya başlayınca kalkıp baktım, sütünü vereyim diye çocuğun tulumu sırılsıklam, içine baktım içide öyle, bacaklar kollar buz tutmuş.Çişini öyle bir yapmışki taşmış hertaraftan.sanırım üşüdü.tulumun altına atletinin üstüne kısa kollu tişört giydiriyordum, altına bişey giydirmiyordum bikaç gecedir.Sanırım dün az geldi, üşüdü.Hemen üstünü değiştirdim,sütünü verdim yanıma aldım.Yorganın altına soktum, kendi yatağında yorganıda örtmüyor çünkü.Neyse sabah bişeyi yoktu.Aman yaaa şu havalar ısınsa artık.2 gün sıcak 3. gün tekrar soğuyor.

İncicim, sana ne diyeceğimi bilemiyorum:)))Gözün aydın demeyeyim di miiii:))))Ne kadar kalacaklarmış sende, inşallah kısa bir misafirlikleri olur.)))

meralcim sizin oralar o kadar ısındımı altı çıplakmı yatıyor ege... ben gece kaloriferi açıyorum hala asla örtünmüyor ezgide... gece yarısı üzerini örtüyorum uyuyan çocuk uyanıp üzerini açıyor anında...
dünde hava kötüydü ya kahvaltıya gittik ama dışarıda oturamadık tıkıldık içeriye sonra avm'ye sokaklarda gezemiyoruz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…