selamlar hanımlar ay pazar pazar bomboş burası herkes dışarda galiba aylini aaradım kızının sınavı iyi geçmiş
serpilcim ah çok zor olucak senin için bakıcı işini naptın canım
yeşimden haber yokmu kıslar çok merak ettim onu vede kardeşini ay bende noları vardı telim bozulunca silinmişler tel nolarını bilen biri bana özelden yazabilirmi
offf kızlar mesaiye başlıyorm artık. şansıma denetleme varmış. Pazzr gününede mesai koymuşlar ne güzel iki gün karım var diyodum nasip değilmiş. Ben çalışmak istemiyorum yaaaaa....ayrılmak istemiyorum yavrumdan....
sevdacım hayırlısı olsun Allah bir nefeste kurtarsın canım inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
slm kızlar bende geldim ama deryadan başka kimse kalmamış
dery nasılsın ezgi nasıl
inci Allah kavuştursun canım
serpil valla çok zor canım allah sabır versin
filizcim senin numaran bendekimi canım hala sana fırsat yakalayabilirsem haber ve resim göndercem bebişimin hastaneden
bizim bebekte hala gelmedi dr bile bu kadar gecikçeğini düşünmemişti hatta geçen hafta gelir diyordu kilosu 3900 olmuşdoğana kadar 4200 bulur bu gidişle dedi tabi üç beş yanılma payı olurr son haftam artık cumartesiye kadar gelmesse cumartesi suni sancı için pazartesi salı çağırıcak dr.artık gelsin yaaaw sıkıldımm koca göbeğimdennn
Cnm ben yağlı kağıt koymuorum güzelce yağlıyorum fırından çıkar çıkmaz kenarlarını bıçakla kaldırıyorum ters çevirip ıslak havlu örtüyorum tepsiye 5dk sonra çeviriyorum hemen rulo yapıorum çok basit bi işlem.walla benim aklıma gelmedi,kırk saat cebelleştim birde berrak o sırada nasıl mızmızlandı ağladı,mafoldumben
canım bende zor kurtardım bir tarafı dağıldı:kedi:
ayşegül nasıl çıkarmış merak ettim,gerçi tarifindede hiç yağlı kağıt koymamışlardı orjinalindekaydirigubbakcemile2
deniycem cnm pankeki de merak ettim ben hep klasik yumurta süt un krep yaparım o da naza zaten ben yememeye çalışıorumwaffle:
1 bardak un
1 yumurta
1/2 bardak süt
1 çay kaşığı kuru maya
1 dolu yemek kaşığı şeker(ben daha çok koyuorum)not yazmışım yanına 2,3 tane çıkıo die..
ben de yapmıorum bayaadır,yarına yapayım:)
ii geceleropuyorumnanaktan
Allah kurtarsın cnm doğurması diil de bakması çoooook zorsaol emelcim yaa valla fena streliyim ne zor bi bekleyiş görende ilk doğum sanar durudan sonra doğum korkusu sardı beni.
sen nasılsın canım onatım nasıll
slm kızlar bende geldim ama deryadan başka kimse kalmamış
dery nasılsın ezgi nasıl
inci Allah kavuştursun canım
serpil valla çok zor canım allah sabır versin
filizcim senin numaran bendekimi canım hala sana fırsat yakalayabilirsem haber ve resim göndercem bebişimin hastaneden
bizim bebekte hala gelmedi dr bile bu kadar gecikçeğini düşünmemişti hatta geçen hafta gelir diyordu kilosu 3900 olmuşdoğana kadar 4200 bulur bu gidişle dedi tabi üç beş yanılma payı olurr son haftam artık cumartesiye kadar gelmesse cumartesi suni sancı için pazartesi salı çağırıcak dr.artık gelsin yaaaw sıkıldımm koca göbeğimdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?