dün bizde bruncha gittik hava fena diildi bahçede oturduk sonra da caddeye gittik hep dışardaydık yani bisürü de şey yedi boğazında falan bişey yok burnu da akmıyo midesi üsüdü sanırım
ben de 39da doğurdum deryanın ısrarlarıyla normal olarak:)
Evde kalorifer filan olmadığı için ben tulumu çıkarmadım daha.Bende onu düşünüyordum canım, onlardan almak en mantıklısı gibi geldi bana da.aa sen uyku tulumunu diyorsun bende ince içe giydirdiğimiz tulumu diyorsun sandım ben uyku tulumunu giydirmiyorum uzun zamandır penye pijamalarıyla yatıyor üstünede penye battaniye ama örtmiyor maglesef..
elektirikli kaloriferler var onlardan bir arkadaşımda vardı çok memnundu onu kullanabilirsin belki canım.
oooh gezdiniz yanii.Midesini filan üşütmüştür geçmiş osun güzelim.Dün burası hem soğuk hemde yağmurluydu.dün bizde bruncha gittik hava fena diildi bahçede oturduk sonra da caddeye gittik hep dışardaydık yani bisürü de şey yedi boğazında falan bişey yok burnu da akmıyo midesi üsüdü sanırım
ben de 39da doğurdum deryanın ısrarlarıyla normal olarak:)
yeşimin teli yok canım bende.O şimdi bir süre giremez herhalde, hem ailesiyle bir araya geldi hem bebek var kardeşinin.Birde defne:))))Onlarla uğraşırken zor diye düşünüyorum.Ama haber alırsanız bana da bildirin:)))selam
meralim saol canım işallah kısa kalırlar buarada bende geceler uyku tulumu giydiriyorum içinede sadece iç badysini giydiriyorum ama evin içi sıack bizim sadece banyo yaptığı günler külotlu çorap giydiriyorum ilave olarak valla uyku tulumu alkdık bizdfe rahat ettik çağanda gece hiç üstünü örmüyor çok soğuk geclerde bende ufo yaktım ay şimdi demek radyosyon yayırmuş kullanmayalım bari seneye
oh ne güğzel ist gezmiş dolaşmış gene hafta sonu dn burda hava buz gibiydi bizde evde tıkılı kldfık çağan çok sıkıldı artık evde durmaktan atta diyoır montunu ayakkabısını alıp geliyor sürejkli yavrum noprmalde giydirirken üst değiştirirken çok uğraştırıyor beni ama mont gyöeye gelinbce hemen kendi uzatoyor kolları dışarı çıkıcaz ya havalar düzelsede çıksak artık
ya geçende yazdım sanırsam yeşimden kimsenin haberi yok izmite geldimi acaba ay kardeşide bize çok yakın ama telini kaybemişim gidecektim bebek görmeye tekrar sorayım yokmu yeşimn telini bilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?