2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy minik kus ya cokta yakisikli denizci olmus allah bagislasin canim cok sanslisin Harika bir duygu bu ve sen yine yasiyorsun allahim isteyen herkese versin insallah

Aminn canım Allah herkese nasip etsin inşalllah anlatılmaz yaşanır bi durum gerçekten mutluyumm

Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin sevdacım..
güle güle büyütün inş:))

Aminnn canımm inşallahhh

Sevdacım maşallah çok tatlı çıkmış küçük denizci.İnşallah ablasıyla beraber de sorun yaşamadan büyürler.Artık ikisinin yaramazlıklarını anlatırsın bize.))))Öpüyoruz seni ve minik kaanı.Tabii duruyuda:)))

ayyy canım hayırlı olsun:teytey:a.s.
valla ben kendimi haftasonuna hazırlamıştımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahh muhteşem buluşmanın fotolarını isterim delikafaduldendelikafadulden
emmesi süper canım,yorgunluk da hemen geçer işallah:Saruboceq:
Allah analı babalı,sağlıkla büyütsün işallah:Saruboceq::içelim:

anaaaaaaaaaaaaaa sevda dogurmuseyvahedigeldismileayyyyyyyyy sıra bana geliyo cok tırsıyom yaaaaaaaohaoldumsmile
duru napcak acaba kesin oyuncak bebek sanır anlat herseyi bana nasıl davrancak nolcak diye bak oldu mu şimdi aglamaya basladımsenağlama
allah analı babalı büyütsün sevdacım hayırlı evlat kılsın rabbini cok da seker kaan bebek bakalım adaşı nasıl olcak tekrardan gecmiş olsuna.s.

Bende şaşırdım kime diyor diye:)))))))
Çizim arası mail geldikçe bakıyorum kaçırdım mı bişeyleri diye düşündüm.
iyilik filizcim, seni sormalı, sen nasılsın_*Metişle kaan beylerimiz nasıl_?
Sevdanın doğumunu da dıuydun tam heyecan basmıştır seni:))))

Filizcim allah senide kurtarsin gecen gun bir arkadasim var kucuk bebegiyle geldi Ezgi hic kuskanmadi ama surekli opmek istedi ay ay diye sevdi durdu :))

emeeeeeeeeeeeel nezahat gökyiğit parkına cocukları götürcem planda gezi var aklıma orası geldi nasıl severler mi gitmedim ben hiç

ewt esra görüşemez olduk ben buralardayım da sen yoksun berrak nasıl iyileşti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…