ewt az kaldı kızlar yaaa cok heyecanlıyım metin de tv de bebek görünce beeee beeeeee diyo bakalım nasıl davrancak kardesine oglumu cok özledim kısmetse bir saat sonra kavuscaz annemin canına okumus bu sefer kadın kac kere aradı daha gelmiyo musun diye
http://www.eastertext.com/make?text...g-Chick&t_pos=west&color=00ccff&color2=ffccff
esraaaaaaaaaaaaaaaa kopyalayamadım bunu nasıl etcem
emeeeeeeeeeeeel nezahat gökyiğit parkına cocukları götürcem planda gezi var aklıma orası geldi nasıl severler mi gitmedim ben hiç
Onat'a çok geçmiş olsun, umarım ateşi hemencecik düşer. Batuhan'ın belirtileri tipik diş belirtileri...
Ayyy Kerem'ciğimin canını yakacaklar, şimdideden geçmiş olsun. Bizde hafta sonu çiçek aşısı olacağız.
Kızlar, bebeğim dün ilk defa tutunarak oturur pozisyondan ayağa kalktı, babasıyla yaşadığımız mutluluğu bilemezsiniz.
çoook sevndim cnm inan moralim çok bozuktu yüzümü güldürdün Allah hayırlı evlat etsin inşallahslm kızlar size hastaneden canlı yayın ben doğurdum :)))))
12-04-2010 saat sabah 11-30 da kaan bebeğimiz 3700 g ve 52 cm olarak dünyaya geldi herşey yolunda sağlık sorunumuz şuan yok emmeyede başladık çok şükür.tek sıkıntı benim aşırı yorgunluğum oda inş zamanla aşılıcak ve tabi bide duru :)) daha muhteşem buluşma gerçekleşmedi
ileri detaylar daha sonra kızlar herkese sevgiler dualarınız için tşk
çoook sevndim cnm inan moralim çok bozuktu yüzümü güldürdün Allah hayırlı evlat etsin inşallah
annem geldi ya bu hafta dinlenicem sanıodum nerdeee ptesi çantasını çaldılar annemin pusete asmış bi anlık dikkatsizlikle almışlar, içinde 3bin liralık altın para telefon ilaçları gözlükleri..gittik karakola şüpheliler vardı teşhis ettik falan işler uzadıkça uzadı vazgeçtik uğraşmayalım dedik eve geldik karakoldan aradılar zanlılar bizden şikayetçi olmuş iftira atmışız gece yarısına kadar karakollarda uğraştık hala arıolar polisler gelin kamera kayıtlarına bakın imza atın öyle yorgunum kimafoldumben nerdeyse çantamız çalındı die biz suçlu olduk Allah karakola düşürmesin kimseyi
geçmiş olsun canım,kaça kadar yükseldi..bilmiyorumkismileumarım iisinizdir şimdik:Saruboceq:günaydın kızlar
oğluşum ateşlendi gece , çok uykusuzum hala ateşi var ama başka hiçbir belirti yok o yüzden dr bekleyelim dedi sizler nasılsınız ?
hangi dişler canım,sizin köpekler çıktı die kalmış aklımda:uhm:günaydınlar hepinize,
geçmiş olsun emelcim, birşeyi yoktur inşallah.
egehanda 2 gündür bişey yemiyor, bugün sabahtan beri de sürekli mızırdanıyor.Dişlerden sanırım.Ateş filan yok ama yemek yemiyor.
ne aşısıbilmiyorumkismilehiç acımaz işallah:Saruboceq:günaydın ..
onata ve batuhana geçmiş olsun ,emel diştendir herhalde başka betirti olmadığıa göre gerçi siz 6.hastalık geçirmişmiydiniz o da olabilir.
bizde bugün aşıya gitçez bir saate kadar kerem uyansın
adı ne canım aşının?Dün bizde su çiçeği aşısını yaptırdık.O da çıktı aradan.
delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey:Onat'a çok geçmiş olsun, umarım ateşi hemencecik düşer. Batuhan'ın belirtileri tipik diş belirtileri...
Ayyy Kerem'ciğimin canını yakacaklar, şimdideden geçmiş olsun. Bizde hafta sonu çiçek aşısı olacağız.
Kızlar, bebeğim dün ilk defa tutunarak oturur pozisyondan ayağa kalktı, babasıyla yaşadığımız mutluluğu bilemezsiniz.
çoook sevndim cnm inan moralim çok bozuktu yüzümü güldürdün Allah hayırlı evlat etsin inşallah
annem geldi ya bu hafta dinlenicem sanıodum nerdeee ptesi çantasını çaldılar annemin pusete asmış bi anlık dikkatsizlikle almışlar, içinde 3bin liralık altın para telefon ilaçları gözlükleri..gittik karakola şüpheliler vardı teşhis ettik falan işler uzadıkça uzadı vazgeçtik uğraşmayalım dedik eve geldik karakoldan aradılar zanlılar bizden şikayetçi olmuş iftira atmışız gece yarısına kadar karakollarda uğraştık hala arıolar polisler gelin kamera kayıtlarına bakın imza atın öyle yorgunum kimafoldumben nerdeyse çantamız çalındı die biz suçlu olduk Allah karakola düşürmesin kimseyi
Sevdacım maşallah çok tatlı çıkmış küçük denizci.İnşallah ablasıyla beraber de sorun yaşamadan büyürler.Artık ikisinin yaramazlıklarını anlatırsın bize.))))Öpüyoruz seni ve minik kaanı.Tabii duruyuda:)))
ayyy canım hayırlı olsun:teytey:a.s.
valla ben kendimi haftasonuna hazırlamıştımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahh muhteşem buluşmanın fotolarını isterim delikafaduldendelikafadulden
emmesi süper canım,yorgunluk da hemen geçer işallah:Saruboceq:
Allah analı babalı,sağlıkla büyütsün işallah:Saruboceq::içelim:
ayyy sevdacım çook şeker çook yakışıklı maşallah...
anaaaaaaaaaaaaaa sevda dogurmuseyvahedigeldismileayyyyyyyyy sıra bana geliyo cok tırsıyom yaaaaaaaohaoldumsmile
duru napcak acaba kesin oyuncak bebek sanır anlat herseyi bana nasıl davrancak nolcak diye bak oldu mu şimdi aglamaya basladımsenağlama
allah analı babalı büyütsün sevdacım hayırlı evlat kılsın rabbini cok da seker kaan bebek bakalım adaşı nasıl olcak tekrardan gecmiş olsuna.s.
Sevdacım çok tatlı oğlun maşallah çok şeker Allah analı babalı büyütsün inşallah
sewdacım gözün aydın maşallah çok tatlı kaanımız
darısı filizle kuziye inşallah
filizcm nbr görüşemioruz artık
duygu adres burda pankek için
http://annekedi.blogspot.com/2008/04/pankek-haftasonu-kahvaltlarnn-en-tatls.html
selamlar sevdacım allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlere
seda geçmiş olsun gözün aydın. allah analaı babalı büytüsün..
esracım teşekkürler:)
aaaaaaaa kim var aşağıda??nasılsın canım??napıosun orda??bebeğimiz nası??buluşma??
günaydın kızlar
oğluşum ateşlendi gece , çok uykusuzum hala ateşi var ama başka hiçbir belirti yok o yüzden dr bekleyelim dedi sizler nasılsınız ?
günaydınlar hepinize,
geçmiş olsun emelcim, birşeyi yoktur inşallah.
egehanda 2 gündür bişey yemiyor, bugün sabahtan beri de sürekli mızırdanıyor.Dişlerden sanırım.Ateş filan yok ama yemek yemiyor.
Onat'a çok geçmiş olsun, umarım ateşi hemencecik düşer. Batuhan'ın belirtileri tipik diş belirtileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?