2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2011 ocak anneleri gelmiş hem de taaaaaaa ne zaman nedense fosilleştiğimi üşünüyorumlaelaelaelaelae

canım aşağıdaki adresi kopyaladınmı

http://img801.mytextgraphics.com/eastertext/2010/04/13/ec6405b32bc6d68959cff20a5b54a7cf.gif

emeeeeeeeeeeeel nezahat gökyiğit parkına cocukları götürcem planda gezi var aklıma orası geldi nasıl severler mi gitmedim ben hiç

severler canım ben gittim ama daha içeri giremeden geri döndüm ama gördüğüm kadarıyla güzeldi zaten banada Aylin tavsiye etmişti ne zaman gidiceksiniz haber ver belki bizde geliriz oğluşumla

filiz sadece ticker factoryden alınanlar geçerlimiş,o yüzden kabul etmio bende yeni çıkmış bu kural sanırım,başka siteden kabul etmio

esracım teşekkürler:)
aaaaaaaa kim var aşağıda??nasılsın canım??napıosun orda??bebeğimiz nası??buluşma??

günaydın kızlar

oğluşum ateşlendi gece , çok uykusuzum hala ateşi var ama başka hiçbir belirti yok o yüzden dr bekleyelim dedi sizler nasılsınız ?

günaydınlar hepinize,
geçmiş olsun emelcim, birşeyi yoktur inşallah.
egehanda 2 gündür bişey yemiyor, bugün sabahtan beri de sürekli mızırdanıyor.Dişlerden sanırım.Ateş filan yok ama yemek yemiyor.

günaydın ..
onata ve batuhana geçmiş olsun ,emel diştendir herhalde başka betirti olmadığıa göre gerçi siz 6.hastalık geçirmişmiydiniz o da olabilir.
bizde bugün aşıya gitçez bir saate kadar kerem uyansın

Onat'a çok geçmiş olsun, umarım ateşi hemencecik düşer. Batuhan'ın belirtileri tipik diş belirtileri...
Ayyy Kerem'ciğimin canını yakacaklar, şimdideden geçmiş olsun. Bizde hafta sonu çiçek aşısı olacağız.
Kızlar, bebeğim dün ilk defa tutunarak oturur pozisyondan ayağa kalktı, babasıyla yaşadığımız mutluluğu bilemezsiniz.

Maşallah bebişime,çok azimli olacak accu kızın:))))

accu aferim kızına. gözünüz aydın. ahstalara geçmiş olsun. çabucak iyleşsinler inşallah. ayy bu hafta sonuda full mesai var. denetleme ertelendi o ertelendikçe biz eve gidemiyoruz. mesaiye bi başladım pir başladım. şansıma sinir oluyorum..

çoook sevndim cnm inan moralim çok bozuktu yüzümü güldürdün Allah hayırlı evlat etsin inşallah
annem geldi ya bu hafta dinlenicem sanıodum nerdeee ptesi çantasını çaldılar annemin pusete asmış bi anlık dikkatsizlikle almışlar, içinde 3bin liralık altın para telefon ilaçları gözlükleri..gittik karakola şüpheliler vardı teşhis ettik falan işler uzadıkça uzadı vazgeçtik uğraşmayalım dedik eve geldik karakoldan aradılar zanlılar bizden şikayetçi olmuş iftira atmışız gece yarısına kadar karakollarda uğraştık hala arıolar polisler gelin kamera kayıtlarına bakın imza atın öyle yorgunum kimafoldumben nerdeyse çantamız çalındı die biz suçlu olduk Allah karakola düşürmesin kimseyi

Geçmiş olsun canım yaaa,
Onlar sizden şikayetçi olmuş öyle miii_?Hay allah yaaaa, neyse cana gelmesin.Allah korusun bu zamanda herşey oluyor.

günaydın kızlar

oğluşum ateşlendi gece , çok uykusuzum hala ateşi var ama başka hiçbir belirti yok o yüzden dr bekleyelim dedi sizler nasılsınız ?
geçmiş olsun canım,kaça kadar yükseldi..bilmiyorumkismileumarım iisinizdir şimdik:Saruboceq:
hangi dişler canım,sizin köpekler çıktı die kalmış aklımda:uhm:
ii ol egecik:Saruboceq:
ne aşısıbilmiyorumkismilehiç acımaz işallah:Saruboceq:
Dün bizde su çiçeği aşısını yaptırdık.O da çıktı aradan.
adı ne canım aşının?
delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de çok sevindim canım,işallah herşey yoluna girecek:Saruboceq:

ayyy çok üzüldüm ya:çok üzgünüm:hırsız kadar pisi var mıkötükedihüsoklava:
kadıncağız gelmiş torununa,karakollarla uğraşıosunuz..parayı geç,kimlikler en kötüsüohaoldumsmile
umarım bulunur diyeceğim ama zorr:çok üzgünüm:siz düşmeyin de bi daha karakola:teselli:

saol canım inşallah

Amin canım müsait bi zamanda resim ekliycem ama buraya zor bakıyorum daha ikili tempoya alışamadım şuan çok zor herşey

ayyy sevdacım çook şeker çook yakışıklı maşallah...

Aminnn canımm

Amin canımm senin numaran değişmiş sanırım ben sana yazmıştım hastaneden ama iletilmedi
duru tınlamıyo kızlar hiç ama hiç oralı olmuyo sokakta gördüğü her bebeğe çocuğa sarılan peşinden koşan hatta yabani olanlar tarafından bu sıcaklığı yüzünden itilip kakılan duru kaanın yüzüne bakmıyo sadece 4 kez kaan kucağımdayken geldi elini uzattı ama tabi zarar vermesin die bende elini kendim değdirdim hanfendiye zor geldi bakalım zamanla alışıcaz hepimiz birbirimize inşallah
bide sanki bana bi gece bıraktım die tepkili gibi geldi ilk kez ayrı kaldık kızımla canım adaşıda hayırlısı ile bekliyoruz artık kuziininkinide tabii

Sevdacım çok tatlı oğlun maşallah çok şeker Allah analı babalı büyütsün inşallah

Aminn canım çok saoll

saol canımmm Aminn

selamlar sevdacım allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlere

Aminnn canım

seda geçmiş olsun gözün aydın. allah analaı babalı büytüsün..

Aminnn canım

esracım teşekkürler:)
aaaaaaaa kim var aşağıda??nasılsın canım??napıosun orda??bebeğimiz nası??buluşma??

valla canım şimdi gördüm yazını açıyom ama duramıyorum bi duru bi kaan iş bitmiyo valla
ikiside çok ii ama duru hala tınlamıyo

günaydın kızlar

geçmiş olsun kızlar ya inşş hemen ileşir bebeler

canım gözün aydın daha büyük başarılarda olucak inşallahh

çokk geçmiş olsun cANIm ne bu şansızlıklar sendeki anlamadım ama cana gelmesinde annenin sağlığı ii olsunda
ne yazıkki bizim ülkemizde işler böle yürüyo hem suçlu hem güçlü insanlarr
tekrar geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçektenn

canım ya duru'ya da alışma zamanı ver..bak nası yardım edecek sana,sevecek kardeşini..o şimdi sen gece tek gittin ,geldin bebek??ne oluo demiştirzemuszemussıkma sakın canını,herşey yoluna girecekopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…