geçmiş olsun canım,kaça kadar yükseldi..bilmiyorumkismileumarım iisinizdir şimdik:Saruboceq:
hangi dişler canım,sizin köpekler çıktı die kalmış aklımda:uhm:
ii ol egecik:Saruboceq:
ne aşısıbilmiyorumkismilehiç acımaz işallah:Saruboceq:
adı ne canım aşının?
delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de çok sevindim canım,işallah herşey yoluna girecek:Saruboceq:
ayyy çok üzüldüm ya:çok üzgünüm:hırsız kadar pisi var mıkötükedihüsoklava:
kadıncağız gelmiş torununa,karakollarla uğraşıosunuz..parayı geç,kimlikler en kötüsüohaoldumsmile
umarım bulunur diyeceğim ama zorr:çok üzgünüm:siz düşmeyin de bi daha karakola:teselli:
selamlar herkese fazla kalamıcam umarım herkes iyidir malum kaynanalar burda sabah berikahvaltı hazurla topla çağanla uğraş falan bu saat oldu şimdi çağan uyurken yemek yapıcam malum yaydılar koltuğa kendilerini bekliyolar hadi öptüm hep,inizi
teşekkürler canım, çok sevindim maşallah kızımıza inşallah çok kısa sürede toparlayacakOnat'a çok geçmiş olsun, umarım ateşi hemencecik düşer. Batuhan'ın belirtileri tipik diş belirtileri...
Ayyy Kerem'ciğimin canını yakacaklar, şimdideden geçmiş olsun. Bizde hafta sonu çiçek aşısı olacağız.
Kızlar, bebeğim dün ilk defa tutunarak oturur pozisyondan ayağa kalktı, babasıyla yaşadığımız mutluluğu bilemezsiniz.
teşekkürler başakcım, biz geçirmedik 6. hastalığı dr da sanırım o yüzden bekleyelim dedigünaydın ..
onata ve batuhana geçmiş olsun ,emel diştendir herhalde başka betirti olmadığıa göre gerçi siz 6.hastalık geçirmişmiydiniz o da olabilir.
bizde bugün aşıya gitçez bir saate kadar kerem uyansın
saol meralcim bu arada sizede çok geçmiş olsun düşmüş egehan artık sürekli düşüyorlar malesefgünaydınlar hepinize,
geçmiş olsun emelcim, birşeyi yoktur inşallah.
egehanda 2 gündür bişey yemiyor, bugün sabahtan beri de sürekli mızırdanıyor.Dişlerden sanırım.Ateş filan yok ama yemek yemiyor.
ayşegülcüm çok geçmiş olsun ya bu hırsızlarda hep seni buluyor güzelim ya bir kerede senin cüzdanını çalmışlardı böyle uğraşmıştın yine değilmiçoook sevndim cnm inan moralim çok bozuktu yüzümü güldürdün Allah hayırlı evlat etsin inşallah
annem geldi ya bu hafta dinlenicem sanıodum nerdeee ptesi çantasını çaldılar annemin pusete asmış bi anlık dikkatsizlikle almışlar, içinde 3bin liralık altın para telefon ilaçları gözlükleri..gittik karakola şüpheliler vardı teşhis ettik falan işler uzadıkça uzadı vazgeçtik uğraşmayalım dedik eve geldik karakoldan aradılar zanlılar bizden şikayetçi olmuş iftira atmışız gece yarısına kadar karakollarda uğraştık hala arıolar polisler gelin kamera kayıtlarına bakın imza atın öyle yorgunum kimafoldumben nerdeyse çantamız çalındı die biz suçlu olduk Allah karakola düşürmesin kimseyi
saol duygucum 39,5 a kadar çıktı fitil veriyorum ama etkisi geçince yine yükseliyor malesefgeçmiş olsun canım,kaça kadar yükseldi..bilmiyorumkismileumarım iisinizdir şimdik:Saruboceq:
:
geçmiş olsun deryacım valla bizde daha 15 gün önce hastalanmıştık geçen salıda kontrole gidip iyileşmiştik ama dr şu sıralar çok virüs var ortalıkta dedi virütik bir şeydir dedi kendi kendine atlatmaya çalışsın biraz dedi sanırım vücut bağışıklık kazansın diye eğer ağırlaşırsa o zaman getirin dediSlm hanimlar emelcim gecmis olsun ezgide hasta acayip burnu akiyor gece ateslendi ben anlamiyorum bu cocuk habire hasta ya istahta gitti tabi hemen kusma basladi
Meralcim dusmus yavrucak gecmis olsun siZede
Aysegulcum bir polis tanidiginiz olsaydi isler hallolurdu hemen sizede gecmis olsun
canım ya duru'ya da alışma zamanı ver..bak nası yardım edecek sana,sevecek kardeşini..o şimdi sen gece tek gittin ,geldin bebek??ne oluo demiştirzemuszemussıkma sakın canını,herşey yoluna girecekopuyorumnanaktan
metin cok hasta atesler içinde dün sabah hastalanmıs anneme almaya gittim yatıyodu ara ara agrısı var bir yeri yanıyomus gibi aglıyo damakları kabarmıs doktor ısrarla diş ates yapmaz diyo ewt bende biliyorum ama 3 dişimiz var onlarda hep atesli cıktı ööööööööööffffffffffffff iyileşsin bir an önce hiçde bişiy yemiyo bos mideye ilaç veriyorum zehirlenmese bari yok naptıysam yemedi.....
emel ege han gecmiş olsun ezgiye de ayrıca...
aysegül neler yasamıssınız tüüüüüüüh ....
sevda numaram aynı msj da gelmedi
ööööööööööööfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bunalımım
Valla duygucum bende tam olarak nerede kalacağız bilmiyorum.Koskoca mimarlar odası genel merkezi herhalde bize doğru dürüst yerden bi oda ayarlar:))))))Mimarlar odasının genel merkezi çankaya konur sokakmış, ama daha fazla bilgim yok.Neyse oraya gittiğimde hangi otel olduğunu filan bildiririm.meralcim googledan bulamadım ben de??ama çankaya çok geniş bi tanım(
a.v.m. olarak ankamall var çok büyük ama outlet diil.ortada yer alan başkada gelmio aklıma,tam öğrenirsen yerini yaz,akşam yazarım gene:))
onatçım ya 39.5 çok yüksek..6.hastalık aklınızda olsun canım..çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun canım sizede.Bizim ateş yapmıyor ama canım, 2 gün hiç bişey yemiyor dişlerden.Birde huysuzlaşıyor.Öğlen aradım, bugün biraz bişeyler yemiş.Öğlen 1 tas çorba içmiş.Huysuzluğuda fazla yokmuş, arkadaşıyla oynuyorlarmış:)))metin cok hasta atesler içinde dün sabah hastalanmıs anneme almaya gittim yatıyodu ara ara agrısı var bir yeri yanıyomus gibi aglıyo damakları kabarmıs doktor ısrarla diş ates yapmaz diyo ewt bende biliyorum ama 3 dişimiz var onlarda hep atesli cıktı ööööööööööffffffffffffff iyileşsin bir an önce hiçde bişiy yemiyo bos mideye ilaç veriyorum zehirlenmese bari yok naptıysam yemedi.....
ööööööööööööfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bunalımım
Uçakla geleceğiz canım, ama hangi otel ayarlandı bilmiyorum.Ankaraya gelmişken geziim diyorum ama bakalım fırsat olacak mı_?:)))meral abla duygu doğru sölemiş çankaya çok genel bi tanım nerde mimarlar odası bende bilmiyorum ama ankamall en ortalık ta olan avm arabaylamı geleceksin cepha var istanbul yolunda orasıda güzel panora en büyük olan ve benim favorim ama bana uzak oran da.avm çok tabi sen nerelerde olacaksın ona göre
slm kızlar size hastaneden canlı yayın ben doğurdum :)))))
12-04-2010 saat sabah 11-30 da kaan bebeğimiz 3700 g ve 52 cm olarak dünyaya geldi herşey yolunda sağlık sorunumuz şuan yok emmeyede başladık çok şükür.tek sıkıntı benim aşırı yorgunluğum oda inş zamanla aşılıcak ve tabi bide duru :)) daha muhteşem buluşma gerçekleşmedi
ileri detaylar daha sonra kızlar herkese sevgiler dualarınız için tşk
günaydın kızlar
oğluşum ateşlendi gece , çok uykusuzum hala ateşi var ama başka hiçbir belirti yok o yüzden dr bekleyelim dedi sizler nasılsınız ?
günaydınlar hepinize,
geçmiş olsun emelcim, birşeyi yoktur inşallah.
egehanda 2 gündür bişey yemiyor, bugün sabahtan beri de sürekli mızırdanıyor.Dişlerden sanırım.Ateş filan yok ama yemek yemiyor.
metin cok hasta atesler içinde dün sabah hastalanmış
anneme almaya gittim yatıyodu ara ara agrısı var bir yeri yanıyomus gibi aglıyo damakları kabarmıs doktor ısrarla diş ates yapmaz diyo ewt bende biliyorum ama 3 dişimiz var onlarda hep atesli cıktı ööööööööööffffffffffffff iyileşsin bir an önce hiçde bişiy yemiyo bos mideye ilaç veriyorum zehirlenmese bari yok naptıysam yemedi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?