2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar herkese fazla kalamıcam umarım herkes iyidir malum kaynanalar burda sabah berikahvaltı hazurla topla çağanla uğraş falan bu saat oldu şimdi çağan uyurken yemek yapıcam malum yaydılar koltuğa kendilerini bekliyolar hadi öptüm hep,inizi

:umursamaz:amanın o muhteşem gün geldi mi yahu incicimdelikafaduldendelikafadulden
canım Allah kolaylıklar ve sakinlikler versin
hadi ben de kaçıorum ,gene sohbet yokalsanaalsanasmile

Köpekler çıktı sanmıştım canım ama altları çıkmış sadece, onlarında beyaz beyaz ucu görünüyor hafif.herhelde şimdide üstlerde sorun.Bitmedi kiii.Birde bugün merdivene gelmiş peşimden , 1. basamakta oynuyormuş, benim geldiğimi görünce kaçacağım diye birinci basamaktan zemine düştü.Çok ağladı kuzum yaa, ondan sonrada huysuzluğu devam etti.Kaç gündür zaten yemiyordu bugünde sabahtan huysuzluğu başladı düşünce.
Aşının ismide sanırım okavaxtı.Tam hatırlayamadım ama böyle birşey.Tek dozmuş.Temmuz ayındaki diğer aşıları vurulduktan sonra hep. A yı yapalım dedi s. ocağındaki ebe.

Canım kolay gelsin sana da:))))fazla yorma kendini boşver, basit şeyler yap geçsin:)))))

bende yarın akşam ankaraya gidiyorum.ankarada olanlar hava nasıl oralarda, üşüyor musunuz_?:))))))))ne alacağımı bilemiyorum.Birde fazla bir şey almayayım da orada fırsat bulursam alışveriş filan yapayım diyorum.Alışveriş yapabileceğim yerler neresi var_?Bana yardım edin:)))))

Slm hanimlar emelcim gecmis olsun ezgide hasta acayip burnu akiyor gece ateslendi ben anlamiyorum bu cocuk habire hasta ya istahta gitti tabi hemen kusma basladi

Meralcim dusmus yavrucak gecmis olsun siZede

Aysegulcum bir polis tanidiginiz olsaydi isler hallolurdu hemen sizede gecmis olsun

ah ya geçmiş olsun ..kötü düştü demek(
alışveriş için yer çok ama nereye gideceksin ankara'da??

derya nasılsın?ezgi nası?

Geçmiş olsun deryacım sizede.Canım benim nerede üşüttü acaba_?gece filan mıüşüyor acaba_?

Duygucum, mimarlar odasının genel seçimleri var da onun için gideceğim.Mimarlar odası çankaya da ama ankarayı hiç bilmiyorum:))))

teşekkürler canım, çok sevindim maşallah kızımıza inşallah çok kısa sürede toparlayacak
teşekkürler başakcım, biz geçirmedik 6. hastalığı dr da sanırım o yüzden bekleyelim dedi
saol meralcim bu arada sizede çok geçmiş olsun düşmüş egehan artık sürekli düşüyorlar malesef
ayşegülcüm çok geçmiş olsun ya bu hırsızlarda hep seni buluyor güzelim ya bir kerede senin cüzdanını çalmışlardı böyle uğraşmıştın yine değilmi
geçmiş olsun canım,kaça kadar yükseldi..bilmiyorumkismileumarım iisinizdir şimdik:Saruboceq:
:
saol duygucum 39,5 a kadar çıktı fitil veriyorum ama etkisi geçince yine yükseliyor malesef
geçmiş olsun deryacım valla bizde daha 15 gün önce hastalanmıştık geçen salıda kontrole gidip iyileşmiştik ama dr şu sıralar çok virüs var ortalıkta dedi virütik bir şeydir dedi kendi kendine atlatmaya çalışsın biraz dedi sanırım vücut bağışıklık kazansın diye eğer ağırlaşırsa o zaman getirin dedi

selammmm canlarımm nasılsınız ya bayağıdır görüşemiyoruz....
yaz geldi gezmeler başladı....
hergün başka biyere gidiyoruz oğlumla.
sizler neler yapıyosunuz...

Egehan düşmüş, kıyamam ona, nasılda ağlamış yavrum benim.
Ezgi'ye çok geçmiş olsun, havalardan mı acaba bebişler böyle hastalanıyolar?
Ayşegül çok üzüldüm gerçekten, gidene mi yanarsın, karakollarda çektiğin eziyete mi! Bizim ülkemizde bu işleri bir düzene sokamadılar gitti zaten. Umarım en kısa zamanda yakalanır hırsızlar.

meralcim googledan bulamadım ben de??ama çankaya çok geniş bi tanım(
a.v.m. olarak ankamall var çok büyük ama outlet diil.ortada yer alan başkada gelmio aklıma,tam öğrenirsen yerini yaz,akşam yazarım gene:))
onatçım ya 39.5 çok yüksek..6.hastalık aklınızda olsun canım..çok geçmiş olsun..

metin cok hasta atesler içinde dün sabah hastalanmıs anneme almaya gittim yatıyodu ara ara agrısı var bir yeri yanıyomus gibi aglıyo damakları kabarmıs doktor ısrarla diş ates yapmaz diyo ewt bende biliyorum ama 3 dişimiz var onlarda hep atesli cıktı ööööööööööffffffffffffff iyileşsin bir an önce hiçde bişiy yemiyo bos mideye ilaç veriyorum zehirlenmese bari yok naptıysam yemedi.....
emel ege han gecmiş olsun ezgiye de ayrıca...
aysegül neler yasamıssınız tüüüüüüüh ....
sevda numaram aynı msj da gelmedi
ööööööööööööfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bunalımım

ayşegül çok geçmiş olsunnn..ayy Allahlarından bulsunlar insan..bu hırsızlık kadar adi bir suç yok diyeceğim ama var malasef Allah beterinden saklasın..

DUYGU ben daha önce sana aşının adını yazmıştım ama sanırım görmedin VARİLRİX Canım

aşımızı olduk geldik bizde suçiçeği 18 .aya temmuza kadar rahatız

hasta bebikler hemen iyi olsun hepsine geçmiş olsun

meral abla duygu doğru sölemiş çankaya çok genel bi tanım nerde mimarlar odası bende bilmiyorum ama ankamall en ortalık ta olan avm arabaylamı geleceksin cepha var istanbul yolunda orasıda güzel panora en büyük olan ve benim favorim ama bana uzak oran da.avm çok tabi sen nerelerde olacaksın ona göre

veriyorum zaten ccanım ben açıkçası ona hissettirmemek için neler yapıyorum anlatamam hatta duruyla bile daha çok ilgileniyorum ama alışıcaz zamanla inşallah kaanıda zaten ilk bizimle görmedi duru ablamdaydı o bakmıştı ben doğumdayken bizde duru görmeden ablamın kucağına verdik ve durunun yanına gittik babasıyla sonra ablam 5 dakka sonra kaanla girdi içeri sonrada biz aldık ama çok minik ve ağlama sesinden belkide yadırgıyo bakalım ne olcak zamanla.

valla ozaman senin multimedya kapalı canım yaa ben sana notlu resim gönderdim ama beklemede kaldı ertesi günde iletilmedi raporu geldi.

Valla duygucum bende tam olarak nerede kalacağız bilmiyorum.Koskoca mimarlar odası genel merkezi herhalde bize doğru dürüst yerden bi oda ayarlar:))))))Mimarlar odasının genel merkezi çankaya konur sokakmış, ama daha fazla bilgim yok.Neyse oraya gittiğimde hangi otel olduğunu filan bildiririm.
Geçmiş olsun canım sizede.Bizim ateş yapmıyor ama canım, 2 gün hiç bişey yemiyor dişlerden.Birde huysuzlaşıyor.Öğlen aradım, bugün biraz bişeyler yemiş.Öğlen 1 tas çorba içmiş.Huysuzluğuda fazla yokmuş, arkadaşıyla oynuyorlarmış:)))
Allahtan arkadaşı var, taşınınca ne yapacağız bilmiyorum.İkiside çok seviyor birbirlerini.

Uçakla geleceğiz canım, ama hangi otel ayarlandı bilmiyorum.Ankaraya gelmişken geziim diyorum ama bakalım fırsat olacak mı_?:)))

eşimin şöförü yeni emekli oldu düştüğüm karakolun polisi..o da uğraştı bizimle herkesi tanıyo ona rağmen böyle işler..getirmişler 6aylık polisleri ne tutanak tutuyolar ne kanıt topluolar sadece soruolar saatlerce boş boş bekletiolar..neyse Allah beterinden saklasın teşk ederm saolun kızlar

sevdacım herşey çok güsel olacak:))
meral konur kızılay'da..sen nası bi yer istiosun yaz,bi de arabasız zor bazı yerler..
canım görmemişim ya da unutmuşum aşının adını yazdığını ,teşekkür ederim:))

Sedacım bebeğin hayırlı olsun çok sevindim Allah analı babalı büyütsün İnşallah a.s.
günaydın kızlar

oğluşum ateşlendi gece , çok uykusuzum hala ateşi var ama başka hiçbir belirti yok o yüzden dr bekleyelim dedi sizler nasılsınız ?

Emel çok geçmiş olsun ateş çok zor oluo Allah şifa versin...

Meral kesin dişlerdendir bizimkide aynı, diş çıkarırken mümkünatı yok yemior.. bu arada
Ankaralara gidiliomuş gez bakalım tadını çıkar bu güzel havaların

Filiz üşütmüştür üstüne bide diş çıkarıosa ondan çocuk iştahsızdır çok geçmiş olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…