Slm hanimlar emelcim gecmis olsun ezgide hasta acayip burnu akiyor gece ateslendi ben anlamiyorum bu cocuk habire hasta ya istahta gitti tabi hemen kusma basladi
geçmiş olsun benim yavrumda aynı sadece kusması yok
metin cok hasta atesler içinde dün sabah hastalanmıs anneme almaya gittim yatıyodu ara ara agrısı var bir yeri yanıyomus gibi aglıyo damakları kabarmıs doktor ısrarla diş ates yapmaz diyo ewt bende biliyorum ama 3 dişimiz var onlarda hep atesli cıktı ööööööööööffffffffffffff iyileşsin bir an önce hiçde bişiy yemiyo bos mideye ilaç veriyorum zehirlenmese bari yok naptıysam yemedi.....
emel ege han gecmiş olsun ezgiye de ayrıca...
aysegül neler yasamıssınız tüüüüüüüh ....
sevda numaram aynı msj da gelmedi
ööööööööööööfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bunalımım
mecburen arabasızım hayatım, bakalım orada durumlar ne olacak bilmiyorum.sevdacım herşey çok güsel olacak:))
meral konur kızılay'da..sen nası bi yer istiosun yaz,bi de arabasız zor bazı yerler..
canım görmemişim ya da unutmuşum aşının adını yazdığını ,teşekkür ederim:))
Sağol canım, biz topkapı müzelerini gezemesekte:))))))Ankarayla idare edicez artıkın:)))))Sedacım bebeğin hayırlı olsun çok sevindim Allah analı babalı büyütsün İnşallah a.s.
Emel çok geçmiş olsun ateş çok zor oluo Allah şifa versin...
Meral kesin dişlerdendir bizimkide aynı, diş çıkarırken mümkünatı yok yemior.. bu arada
Ankaralara gidiliomuş gez bakalım tadını çıkar bu güzel havaların
Filiz üşütmüştür üstüne bide diş çıkarıosa ondan çocuk iştahsızdır çok geçmiş olsun cnm..
geçmiş olsun canım, bebeklerin hepsi bu sıralarda aynı, bir taraftan hava değişikliği bir taraftan dişler çok zorluyor çocukları.hayırlı geceler 20 gündür giremiyorum ama hep aklımdasınız umarım hatırlanırım girmesemde kalbim sizinle dügün telaşı bitti bu seferde gelen giden birde kızım rahatsız üşütmüş dişlerde patladı birde kaynatam hastaneye yattı ama kızım iştahtan kesildi gittikçe zayıflıyornapıcam bilmiyorum gece süt içiyordu onuda bıraktı benden ayrılmazdı iyce yapıştı şimdide eşim işten geldi
:sinifsinif:
slm kızlar işten geldim baba ogul yumak gibi uyuyolar ev toplu metin kahvaltısını güzel yapmıs üzmedi geliba babasını atesi de yok onat a sevindim emel atesi düşmüş hatice yemeyen cocuk cok zor dimi....
filiz bilmiyorum diş üsütme aynı döneme de denk gelmiş olabilir hava da actı bugun...
sedaaaaaaaaa evde yardımcın var mı ben de azeri bir kadın buldum 750 tl yatılı referansları da iyi onu alıcam da evde yer yok metin le aynı odada yatması lazım bu düşünce beni deli ediyo hiç tanımadıgım biri oglumla yatcak gece burnunu sıkarsa kadın uyku ilacı verirse canını acıtırsa yada kadını cok sever beni unutursa öööfff ne biliyim bir yandan düşünüyorum amaaaan yatılısı olan nasıl yapıyo gülbenergen filan üç cocuk karı her gün ekranlarda bir yandan da diyorum ki sen kimsin kendini kimle kıyaslıyosun ya kadın metin i kacırısa parka diye cıkıp azerbeycan a götürürse ben perisan mutsuz ayyyyyyyyyy cok kuruyorum dimi böyle olur olmadık senaryolar eşim evde ya ona takarsa ayyyyyyy düşünmiyim dimi böyle seyler....
slm kızlar işten geldim baba ogul yumak gibi uyuyolar ev toplu metin kahvaltısını güzel yapmıs üzmedi geliba babasını atesi de yok onat a sevindim emel atesi düşmüş hatice yemeyen cocuk cok zor dimi....
filiz bilmiyorum diş üsütme aynı döneme de denk gelmiş olabilir hava da actı bugun...
sedaaaaaaaaa evde yardımcın var mı ben de azeri bir kadın buldum 750 tl yatılı referansları da iyi onu alıcam da evde yer yok metin le aynı odada yatması lazım bu düşünce beni deli ediyo hiç tanımadıgım biri oglumla yatcak gece burnunu sıkarsa kadın uyku ilacı verirse canını acıtırsa yada kadını cok sever beni unutursa öööfff ne biliyim bir yandan düşünüyorum amaaaan yatılısı olan nasıl yapıyo gülbenergen filan üç cocuk karı her gün ekranlarda bir yandan da diyorum ki sen kimsin kendini kimle kıyaslıyosun ya kadın metin i kacırısa parka diye cıkıp azerbeycan a götürürse ben perisan mutsuz ayyyyyyyyyy cok kuruyorum dimi böyle olur olmadık senaryolar eşim evde ya ona takarsa ayyyyyyy düşünmiyim dimi böyle seyler....
deryacım,meralcim bebeğimin sayfasında yaptığınız ii dilekler için tşk ederim kızlar.öpüyorum sizleri ezgiyi ve egehanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?