2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı geceler 20 gündür giremiyorum ama hep aklımdasınız umarım hatırlanırım girmesemde kalbim sizinle dügün telaşı bitti bu seferde gelen giden birde kızım rahatsız üşütmüş dişlerde patladı birde kaynatam hastaneye yattı ama kızım iştahtan kesildi gittikçe zayıflıyornapıcam bilmiyorum gece süt içiyordu onuda bıraktı benden ayrılmazdı iyce yapıştı şimdide eşim işten geldi
:sinifsinif:

geçmiş olsun bebekler anlaşılan hep aynı durumda:sinifsinif:

Günaydınlar kızlar,
mecburen arabasızım hayatım, bakalım orada durumlar ne olacak bilmiyorum.

Sağol canım, biz topkapı müzelerini gezemesekte:))))))Ankarayla idare edicez artıkın:)))))

geçmiş olsun canım, bebeklerin hepsi bu sıralarda aynı, bir taraftan hava değişikliği bir taraftan dişler çok zorluyor çocukları.

slm kızlar işten geldim baba ogul yumak gibi uyuyolar ev toplu metin kahvaltısını güzel yapmıs üzmedi geliba babasını atesi de yok onat a sevindim emel atesi düşmüş hatice yemeyen cocuk cok zor dimi....
filiz bilmiyorum diş üsütme aynı döneme de denk gelmiş olabilir hava da actı bugun...
sedaaaaaaaaa evde yardımcın var mı ben de azeri bir kadın buldum 750 tl yatılı referansları da iyi onu alıcam da evde yer yok metin le aynı odada yatması lazım bu düşünce beni deli ediyo hiç tanımadıgım biri oglumla yatcak gece burnunu sıkarsa kadın uyku ilacı verirse canını acıtırsa yada kadını cok sever beni unutursa öööfff ne biliyim bir yandan düşünüyorum amaaaan yatılısı olan nasıl yapıyo gülbenergen filan üç cocuk karı her gün ekranlarda bir yandan da diyorum ki sen kimsin kendini kimle kıyaslıyosun ya kadın metin i kacırısa parka diye cıkıp azerbeycan a götürürse ben perisan mutsuz ayyyyyyyyyy cok kuruyorum dimi böyle olur olmadık senaryolar eşim evde ya ona takarsa ayyyyyyy düşünmiyim dimi böyle seyler....

slm kızlar bana uygun elektirikli göğüs pompası tavsiyesinde bulunurmusunuz bide yanında almam gereken poşetmidir nedir kap yeterli olmaz sanırım stok konusunda.
vede telsiz yine uygun fiyatta bişi istiyorum durunun var ama kaanın odasında almam gerekli bugün dönmeden alıcam

saol canım ii olmaya çalışıyorum koşturuyorum kadın iini henüz halletmedim üç kişiyle görüştüm doğum öncesi ama netleştiremedim seçim zor bakalım zaten henüz istanbuldayım eve dönünce alıcam hemen birini ben aynı odada yatırmam canım ayrı yatıcaklar ama telsiz olucak onun odasında uyandığında ilgilensin çocukların odasında salonda holde heryerde kamera var diğer bölgelerede yani y.oası ve banyoda çocuklara yasak olsun öle idare etcez zaten evdeyimde napalım bende başka türlü rahat edemem onları kimseye bırakamam kendilerinede söledim zaten üçünede.

deryacım,meralcim bebeğimin sayfasında yaptığınız ii dilekler için tşk ederim kızlar.öpüyorum sizleri ezgiyi ve egehanı

:))yazının tamamına cevabım çıkmamış alemsin canım ya anne gibi düşünüyosun canım ama biz onları elimizden geldiğince korumaya çalışıcaz tabiki hayatlarında yanlış insanlarlada karşılaşıcaklar ama sende sonuçta aldığın kişiyi bi dönem gözlemliyceksin babası zaten evde çoğunlukla ilgilenicektir al eti senin kemiği benim demiycekssin nasıl olduğunu aanlarsın zaten..canım düşüncelerini,tedirginliklerini açık açık kendisine bildirmelisin senin çocukların konusunda ne derece hassas ve katı olduğunu bilmeli eşin konusuna ise katılmıyorum dünyanın en güzel iki varlığını ve o iki varlığa sahip olmasını sağlayan değeri bırakıp başka bir kadına gidicekse zaten gitmesin mi :)) öptüm canım üzme kendini ve içindeki meleği.

deryacım,meralcim bebeğimin sayfasında yaptığınız ii dilekler için tşk ederim kızlar.öpüyorum sizleri ezgiyi ve egehanı

biz de istedik not bırakmak ama tıkla tıkla açılmadı(
onat'a çok sevindim canım işallah tamamen ii olur:Saruboceq:
ayy bakıcı zor arkadaşlar Allah kolaylık versin..
nil chicco'nun bi modelini kullanıo adını bilmiorum ama kavuniçi..iş görüo ama sadece ses verio görüntüsü müziği falan yok..

sevdacım ben avent kullandım elektirikli göğüs pompası memnundum. hatta su gelmişti bir yerine çalışmamıştı tamire götürdük idareten başkasını verdiler yapılana kadar çok hoşuma gitmişti...

poşetler çok kullanışlı gelmedi bana kaplarından almıştım aventin yine onları kullanmıştım birde biberonları ve kapları hepsi uyuyor pompaya...

telsiz bende var chicconun hiç kullanmadım canım gerek kalmadı bize

filiz çok hoşsun ya ben evde yatılı birini düşünemiyorum.. bence evi yakın birini bul rahat et güzelim...

onatın iyi olmasına sevindim ezginin gece ateşi oluyor bütün gün iyi nasıl iş anlamadım ben bu ateşi... gündüz burnu akıyor ama kudurmaya devam ediyor... gece ateşler içinde yanıyor 2 gündür...

su çiçeği aşısı böyle bir ateşmi yapar acaba fikri olan varmı 1 hafta önce aşı olduk dr 10 gün içinde ateş yapar dedi

kızlar haklısınız bakalım zaman ne göstercek üç ay sonramı merak ediyorum eşime güvenim sonsuz da tipik türk ailesiyiz evde ne işi var yabancının mantıgı agır basıyo duygunun dedigi gibi tıkladım hep acılmadı yazamadım bişiyler ayyyy siz tek bebelisiniz ya cok özeniyorum size:)

aaa sucicegi aşısı ates mi yapar doktor yapmaz dedi yıkanmsaına da bişiy demedi aynı gün içinde metin de hasta ama kıpır kıpır gecende piil yutucakken yakaladım zaten deli gibi enerjik bir de pillisini düşünemiyorum işde misin derya evde mi metin iki gündür sabahları arkamdan aglıyo merdivenleri inerken için cız ediyo

valla güzelim bende aynı şeylere takılıyorum haklısın sende bunları düşünmekte ben yatılı istemem evimde yabancı kalabalık sevmiyorum ben... ama yapacak birşeyin yoksa mecbursun ikiz gibi sizin bebekler şimdi işiniz şuan zor büyüyünce çok rahat edeceksiniz :))
bende tek çocuklu olduğum için çok muluyum yine 2 gecedir uyumuyoruz of offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…