2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım işteyim bugun ezgide benim arkamdan ağlyor hatta kapıya gidiyor önüne oturuyor bacaklarıma yapışıyor annem almaya çalııyor her sabah helak oluyoruz ana kız ...

su çiçeği aşısı 10 gün içinde ateş ve döküntü yapabilir dedi bize dr... vurulduğu gün yapmıyor

Bir selam verip kaçayım... Temizlik yaptım çok yorgunum Aybüş uyurken azcık dinleneyim...

biz su çiçeği aşımıza yaklaşık 1 ayı geçti olalı maşallah hiç ateşlenmedi
duru doğduğundan beri ben hiç ateşlendiğini hatırlamıyorum.
dişlerinde bile çok küçük çıkarttığı halde 3 buçuk aylıktı hiç ateşlenmedi çok şükür allahıma

canım ya nedir sizin bu hırsızlardan çektiğiniz
senınde başına gelmişti taksiciden ,geçmiş olsun

hasta olan bebişlere geçmiş olsun
bizde ilaçları kullandık,haftaya tekrar kontrole götürcez,inşallah geçmiştir iltihap
bu arada ben balık yağı vermeye başladım,zinconun dr onu önerdi,veren varmı aranızda

selam kızlar

fifoşcum evde yatılı zor tabi birde sende yoksun evde dahada zor bende sevda gibi düşünüyorum aynı odada yatmasına izin vermem birde bu kadını nerden buldunuz bizde ananem ve dedm için böyle yatılı birini düşünüyoruz da ama nerden aranır bilmiyoruz :)

sevdacım bende yazmak istedim yazdım ama görünmedi mesajım sitelerinde sorun var herhalde tekrar söyliyim maşallah çok tatlı oğluşun Allah nazarlardan saklasın inşallah

derya bizim su çiçeği aşısı ateş yapmamıştı, ezginin burnuda akıyorsa o virütik bir şeydir cnım tekrar geçmiş olsun

saol esracım ben balık yağı falan değil de minadex vitamin kullanıorum 1aydır iştahını arttırıyo ve de yetmezmiş gbi daha da enerji veriyo

aa bilmiyomki canım aynı gün içinde ikiden fazla yazılmıyo olabilir site için öle bişi demişti bi arkadaşım ama emin deilim bendede var canım chicco modeli ama frekansları karışıyo o nedenle iki tane aynı model kullanamıyorus

canım avente bende baktım bugün ama elektiriklisi çok pahalı geldi bana manuel olanından var ama oda çok hızlı olmaz die alamadım hala bakıyorum bide madelina die bi marka var güzele benziyoama kullanan varmı aramızda acaba
poşet banada kullanışlı gelmedi olmadı devamlı kaplardan alim die düşündüm
chicco bende var canım memnunumda ama tek sorunu frekansları karışıyo e bide aynı evde iki tane olursa yandık :))

canım bende ateş yapmıyor die biliyorum bize yapmadı ama bilmemki size aşıdanmıdır.

canım yatılı birini arıyosan ajanslar var bu işle ilgilenen onlardan yardım alabilirsin netten araştır istersen ve ajans senden deil çalışandan alıyo parasını die biliyorum vede referans veriyo ii oluyo hani daha güvenilir olur

saol canım benim Amin inşallahh

kızlar siteye baktımda msjlarınız çıkmış demekki dün kaynaklı bi sorun vardı hepinize çok teşekkürler öpüyoruzz sizi

sevdacım madelanayı ben de arkadaşımdan ödünç alıp kullandım ,rahattı yani bi problem yaşamadım..
bakıcı için aklıma blooms geldi,o çoook tecrübeli:))azeri biri için altın dişine kırmızı oje sürüo diodu..:)))hahhaha..
nil bu sabah 7.40 da kalktı 21.40 da yattı..arada hiçç uyumadı ve mafetti ikimizi de...esracım ben de balık yağı araştırıorum ama zinko için hep anneler tadı iğrenç ,içilmio falan yazmış,berrak naaptı,sevdi mi??

benim de canım çok sıkkın,bi elimde bira bi elimde antep(

oooooooooo duygu iyisinaklinialirimsmile
kızlar bugun metin e yemek corba hazırladım ocagın üstündeki rafa kavanozları yerlestirirken birden raf üstüme dogru geldi 4 büyük kavanozla birlikte noldugnu anlayamadım o sırada kavanozlardan biri ocaktaki yemehge carpınca sıcak corba da karnıma ayyyyyyy ben cıglık atarım metin aglar babamız panik biraz karnım ve bacaklarım yandı kavanozlardan biri de tam göbegime ayy cok agladım kaana bişiy oldu sandım hareket edince rahatladım ucuz atlattım valla ama cok korktum

Sevda cnm ben hastane tipi süt pompası kiralamıştım ama fiyatını hatırlamıorum acayip rahattı aklında bulunsun..

ınanna kız oje deil altın dişine kırmızı ruj sürüodu:))))

filiz bende hep aynı senaryoları yazıorum ama napim elim mahküm benim bi avantajım evim müsait arkadaş üst katta yatıo birbirimizle muhatap olmuoruz senin durumun daha zor gündüzleri eşin evde metinle aynı odada yatıcak bence sen gündüz gidip gelen birini bul arkadaşım..

kızlar bu 6. hastalık nasıl oluyo sabahladık bugun ates huysızluk ama döküntü yok 12 dk. halıda uyumusum gözlerimin içi yanıyo bugun doktora götürcem işe de gitmem lazım 4 gündür suprax peditus veriyorum doktora götürmedim bu sefer zaten bunları veriyo diye yanlıs mı yaptım
filiz ben calısmıcam bir yıl yani kadınla bende evde olcamseni daha anlıyorumşimdi neyse ben cıkıyorum

Günaydın,
Filizcim ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun. Allah korusun bebişleri. Metin de hemencecik iyileşir ınşallah.
Sevda bende medala elektrikli vardı çok rahattı kullanımı, tavsiye ederim.

tşk cnm bende hep ii olduğu yönde öneriler alıyorum olmadı alim bugün ondan die düşünüyorum inş memnun kaırım.

senin neyin varki tatlım hayırdır

ahhh canım seni ne ii anlıyorum çok korkmuşunuzdur canım dikkat at bende çok kötü bi kaza atlattım doğumdan iki hafta önce karnımın üstüne düştüm Allh korumuş senide cnm bırak uzanma raflara falan öle işleri eşine yaptır banyoda çok dikkatli ol ıslak zemin çok tehlikeli

canım bu kiralama işiini duymuştum ama nasıl oluyoki yani kaç paralık cihazı kaça kiralıyosunki ne kadar sende kalıyo bilmiyorum almaktan dahamı mantıklıki acaba

canım geçmiş olsun dişte olabilirpeditustan bişi olmaz canım bende kullanıyorum ama sen yinede götür dr madem bu kadar kötü

Günaydın,
Filizcim ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun. Allah korusun bebişleri. Metin de hemencecik iyileşir İnşallah.
Sevda bende medala elektrikli vardı çok rahattı kullanımı, tavsiye ederim.

canım banada öle geldi rahat bişi gibi ama çok çeşidi var galiba hangisiini kullandın sen

gecmis olsun ccanimya allah korumus ücünüzüdeeee.metisde iyimis sinrim baya korkmussunuz.neyse oluryor bu ev halleriiiiiiiieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

günaydin kizlar umarim herkesin keyfi yerindedir iyidir.kizlar ben iyi degilim oglum icin yien birsürü test istediler.eeg cekildi ama simdide emari cekilcek kani alincak.kromozum testi yapilcak.doktora göre bebklikten cocukluk dönemine gecerken bi sorun olmus,yani tam gelismemis .fiziksel gelismi cok iyi hatta yasitlarina göre biraz üstünde ama zeka olarak daha 1aylik falan gibi davraniyor.hala tutunarak yürümek istemiyor anca sen elinden tutarsan yürüyor.etrafiyla ilgili oyuncaklariyla artik daha iyi oynuyor.tek basinada oturuyor.ama iste yasitlari gibi atik degil.benim esimde böyleymis belki ondan belkide baska sorunda ya bilmiyorum ama cok korkuyorum.umarim test sonuclari daha iyi olur.ya bide beklemek var bu test 3,4ay sürcek zaman gecmek bilmiyor inaninya.kizlar fazla girmiyorum cünkü benim oglum özel ilgi istiyor.ona devamli oyun oynatiyorum biseyler anlatiyorum.inanin bi baybay yapmak icin bile kacgündür ugrasiyorum of off.insallah gecicidir buuuu.bu arrada kizlar oglum hala elini ve ayagini inceliyor her firsatta sizdede oluyomu bu durummm.

kizlar 1aylik gibi yazmissim yanlis olmus 10 aylik la 12 aylik arasi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…