onatın iyi olmasına sevindim ezginin gece ateşi oluyor bütün gün iyi nasıl iş anlamadım ben bu ateşi... gündüz burnu akıyor ama kudurmaya devam ediyor... gece ateşler içinde yanıyor 2 gündür...
su çiçeği aşısı böyle bir ateşmi yapar acaba fikri olan varmı 1 hafta önce aşı olduk dr 10 gün içinde ateş yapar dedi
çoook sevndim cnm inan moralim çok bozuktu yüzümü güldürdün Allah hayırlı evlat etsin inşallah
annem geldi ya bu hafta dinlenicem sanıodum nerdeee ptesi çantasını çaldılar annemin pusete asmış bi anlık dikkatsizlikle almışlar, içinde 3bin liralık altın para telefon ilaçları gözlükleri..gittik karakola şüpheliler vardı teşhis ettik falan işler uzadıkça uzadı vazgeçtik uğraşmayalım dedik eve geldik karakoldan aradılar zanlılar bizden şikayetçi olmuş iftira atmışız gece yarısına kadar karakollarda uğraştık hala arıolar polisler gelin kamera kayıtlarına bakın imza atın öyle yorgunum kimafoldumben nerdeyse çantamız çalındı die biz suçlu olduk Allah karakola düşürmesin kimseyi
biz de istedik not bırakmak ama tıkla tıkla açılmadı(
onat'a çok sevindim canım işallah tamamen ii olur:Saruboceq:
ayy bakıcı zor arkadaşlar Allah kolaylık versin..
nil chicco'nun bi modelini kullanıo adını bilmiorum ama kavuniçi..iş görüo ama sadece ses verio görüntüsü müziği falan yok..
sevdacım ben avent kullandım elektirikli göğüs pompası memnundum. hatta su gelmişti bir yerine çalışmamıştı tamire götürdük idareten başkasını verdiler yapılana kadar çok hoşuma gitmişti...
poşetler çok kullanışlı gelmedi bana kaplarından almıştım aventin yine onları kullanmıştım birde biberonları ve kapları hepsi uyuyor pompaya...
telsiz bende var chicconun hiç kullanmadım canım gerek kalmadı bize
onatın iyi olmasına sevindim ezginin gece ateşi oluyor bütün gün iyi nasıl iş anlamadım ben bu ateşi... gündüz burnu akıyor ama kudurmaya devam ediyor... gece ateşler içinde yanıyor 2 gündür...
su çiçeği aşısı böyle bir ateşmi yapar acaba fikri olan varmı 1 hafta önce aşı olduk dr 10 gün içinde ateş yapar dedi
selam kızlar
fifoşcum evde yatılı zor tabi birde sende yoksun evde dahada zor bende sevda gibi düşünüyorum aynı odada yatmasına izin vermem birde bu kadını nerden buldunuz bizde ananem ve dedm için böyle yatılı birini düşünüyoruz da ama nerden aranır bilmiyoruz :)
sevdacım bende yazmak istedim yazdım ama görünmedi mesajım sitelerinde sorun var herhalde tekrar söyliyim maşallah çok tatlı oğluşun Allah nazarlardan saklasın inşallah
derya bizim su çiçeği aşısı ateş yapmamıştı, ezginin burnuda akıyorsa o virütik bir şeydir cnım tekrar geçmiş olsun
sevdacım madelanayı ben de arkadaşımdan ödünç alıp kullandım ,rahattı yani bi problem yaşamadım..
bakıcı için aklıma blooms geldi,o çoook tecrübeli:))azeri biri için altın dişine kırmızı oje sürüo diodu..:)))hahhaha..
nil bu sabah 7.40 da kalktı 21.40 da yattı..arada hiçç uyumadı ve mafetti ikimizi de...esracım ben de balık yağı araştırıorum ama zinko için hep anneler tadı iğrenç ,içilmio falan yazmış,berrak naaptı,sevdi mi??
benim de canım çok sıkkın,bi elimde bira bi elimde antep(
oooooooooo duygu iyisinaklinialirimsmile
kızlar bugun metin e yemek corba hazırladım ocagın üstündeki rafa kavanozları yerlestirirken birden raf üstüme dogru geldi 4 büyük kavanozla birlikte noldugnu anlayamadım o sırada kavanozlardan biri ocaktaki yemehge carpınca sıcak corba da karnıma ayyyyyyy ben cıglık atarım metin aglar babamız panik biraz karnım ve bacaklarım yandı kavanozlardan biri de tam göbegime ayy cok agladım kaana bişiy oldu sandım hareket edince rahatladım ucuz atlattım valla ama cok korktum
Sevda cnm ben hastane tipi süt pompası kiralamıştım ama fiyatını hatırlamıorum acayip rahattı aklında bulunsun..
İnanna kız oje deil altın dişine kırmızı ruj sürüodu:))))
filiz bende hep aynı senaryoları yazıorum ama napim elim mahküm benim bi avantajım evim müsait arkadaş üst katta yatıo birbirimizle muhatap olmuoruz senin durumun daha zor gündüzleri eşin evde metinle aynı odada yatıcak bence sen gündüz gidip gelen birini bul arkadaşım..
kızlar bu 6. hastalık nasıl oluyo sabahladık bugun ates huysızluk ama döküntü yok 12 dk. halıda uyumusum gözlerimin içi yanıyo bugun doktora götürcem işe de gitmem lazım 4 gündür suprax peditus veriyorum doktora götürmedim bu sefer zaten bunları veriyo diye yanlıs mı yaptım
filiz ben calısmıcam bir yıl yani kadınla bende evde olcamseni daha anlıyorumşimdi neyse ben cıkıyorum
Günaydın,
Filizcim ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun. Allah korusun bebişleri. Metin de hemencecik iyileşir İnşallah.
Sevda bende medala elektrikli vardı çok rahattı kullanımı, tavsiye ederim.
oooooooooo duygu iyisinaklinialirimsmile
kızlar bugun metin e yemek corba hazırladım ocagın üstündeki rafa kavanozları yerlestirirken birden raf üstüme dogru geldi 4 büyük kavanozla birlikte noldugnu anlayamadım o sırada kavanozlardan biri ocaktaki yemehge carpınca sıcak corba da karnıma ayyyyyyy ben cıglık atarım metin aglar babamız panik biraz karnım ve bacaklarım yandı kavanozlardan biri de tam göbegime ayy cok agladım kaana bişiy oldu sandım hareket edince rahatladım ucuz atlattım valla ama cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?