ahh canım yaa çook geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış:1shok:oooooooooo duygu iyisinaklinialirimsmile
kızlar bugun metin e yemek corba hazırladım ocagın üstündeki rafa kavanozları yerlestirirken birden raf üstüme dogru geldi 4 büyük kavanozla birlikte noldugnu anlayamadım o sırada kavanozlardan biri ocaktaki yemehge carpınca sıcak corba da karnıma ayyyyyyy ben cıglık atarım metin aglar babamız panik biraz karnım ve bacaklarım yandı kavanozlardan biri de tam göbegime ayy cok agladım kaana bişiy oldu sandım hareket edince rahatladım ucuz atlattım valla ama cok korktum
Sevda cnm ben hastane tipi süt pompası kiralamıştım ama fiyatını hatırlamıorum acayip rahattı aklında bulunsun..
İnanna kız oje deil altın dişine kırmızı ruj sürüodu:))))
ayy yanlış yazmışımlaelaelaelaelae
canım anlatılmış bi daha yazmıorum,çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:kızlar bu 6. hastalık nasıl oluyo sabahladık bugun ates huysızluk ama döküntü yok 12 dk. halıda uyumusum gözlerimin içi yanıyo bugun doktora götürcem işe de gitmem lazım 4 gündür suprax peditus veriyorum doktora götürmedim bu sefer zaten bunları veriyo diye yanlıs mı yaptım
filiz ben calısmıcam bir yıl yani kadınla bende evde olcamseni daha anlıyorumşimdi neyse ben cıkıyorum
ahh ya yüreğim taştı 1 aylığı okuyunca,soona da dedim ki olmaz bu anlatılanlarla..günaydin kizlar umarim herkesin keyfi yerindedir iyidir.kizlar ben iyi degilim oglum icin yien birsürü test istediler.eeg cekildi ama simdide emari cekilcek kani alincak.kromozum testi yapilcak.doktora göre bebklikten cocukluk dönemine gecerken bi sorun olmus,yani tam gelismemis .fiziksel gelismi cok iyi hatta yasitlarina göre biraz üstünde ama zeka olarak daha 1aylik falan gibi davraniyor.hala tutunarak yürümek istemiyor anca sen elinden tutarsan yürüyor.etrafiyla ilgili oyuncaklariyla artik daha iyi oynuyor.tek basinada oturuyor.ama iste yasitlari gibi atik degil.benim esimde böyleymis belki ondan belkide baska sorunda ya bilmiyorum ama cok korkuyorum.umarim test sonuclari daha iyi olur.ya bide beklemek var bu test 3,4ay sürcek zaman gecmek bilmiyor inaninya.kizlar fazla girmiyorum cünkü benim oglum özel ilgi istiyor.ona devamli oyun oynatiyorum biseyler anlatiyorum.inanin bi baybay yapmak icin bile kacgündür ugrasiyorum of off.insallah gecicidir buuuu.bu arrada kizlar oglum hala elini ve ayagini inceliyor her firsatta sizdede oluyomu bu durummm.
canım bazı çocuklar(babası gibi)gerçekten bi anda yakalıo yaşıtlarını ,bazıları da önde gidio..sizin yapmanız gereken tabi testler yapmak,soonadan pişman olmamak için ama içini karartma..sen ilgilenmene bak..işallah herşey yoluna gireceka.s
FİLİZ 6.hastalık 2-3 gün ateş ardından döküntü yapıyor..biz 2 gün ateşlendik 3gün beneklendik:)
ilaç kullanılmıyor bu hastalıkta ateş tek belirti oluyo başkada bişi olmuyo yani burun akıntısı öksürük vs olmuyor..çabucak geçen bişi inş ondandır..kadın olayına bu kadar takılmaya sölemesi kolay belki ama inan şanslı kesimdensin 1 yıl ücretsiz izin alacaksın ohh ne güzel hemen işe dönmek zorunda kalanları düşünsene ..bu arada çok geçmiş olsun sadaka vermeyi unutma bence,şu kaza çok tatsız olmuş Allah korumuş
GÜLSÜ moralini yüksek tut anne olmak zor gerçekten inşallah geçici bir durumdur dua edelim bebeğin için iyi olsun yaşıtları gibi sağlıkla büyüsün inşallah..ben iyi olacağına inanıyorum neden bilmiyorum içimde öyle iyi hislerler var oğlun konusunda :)
DUYGU bugün nasıldın bakalım? bbak ne güzel hava çek içine al kızını çık dışarı ohhh anakız olmak gibisi var mı:)birde anaoğul olmak var tabi:))
ayy şimdik geldim ,neyse birass düzelmiş durumlarşutarafagittiteşekkür ederim..
nil'i de uyutursam süpper olcakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay onat'a çok sevindim:))
incii gelin kısmı oturur mu ne ayıp:umursamaz:delikafadulden
merve_emel hoşgeldin..bebekler 18.aya kadar yürüyebilirmiş canım,ondan soona dr.gerekiomuş..dün konuştuğum biri dr.'a gitmeye 1 hafta vardı ki yürüdü dedi..ama için sıkılıosa şimdiden götür bi dr'a baktır..umarım herşey yolundadır..:)
bir doktorumuz yok desem,terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya bizde karı koca sağlıkçı olunca sorunlarımızı kendimiz hallediyoruz diye bu ilede yeni geldiğimiz için henüz bi doktor sahibi olamadık :) ama gelişimi normal muhtemelen oda bekleyelim diyecekmerve-emel hoşgeldin canım , benim görümcemin oğluda 15 aylıkken yürümüştü doktorunuz ne diyor ?
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım kızım ocak 13 2009 dogumlu..hiç emeklemedi ve hala yürümüyor( bebişi yürümeyen varmı aranızda???..yürütecinde geziyor istediği gibi ama yürümüyor..yürüteci kaldırmayı denedim ama yine yürümüyor benı kucagınızda gezdirin diyor (
canım bencede yürür her bebek erken yürüycek die bi kural yok 18 aya kadar sakıncası yok die biliyorum bende.Ama bence yürüteeci kullanma artık canımm ne ben normaldede çok uzun süre kullanma taraftarı deildim ve sadece iki ay falan kullandım heleki biran önce yürüsün istiyosan tembelliğe alıştırıyor yürüteç.işine karışmak gibi algılama lütfen canım.
bennn geldim duru uyuyo kaanla burdayıss napıyosunus bi bakim dedim
bu akşam eve döncez inşallah evimi özledim ayy okadar çok valiz varki açılması gereken iki çocukla ne kadar gözümde büyüyo anlatamam
gülsücümm canım düzelicek inşallah oğluşun canımm İnan hep dua ediyorum bütün bebişlere ama özellikle bi senin bide accunun bebişe ikiside ii olucak canımm Allahh büyük.
ay insan her bişeye dayanıyoda bi bu bebelere dayanamıyo Allah korusun onları.
sevdacım güle güle git evine,eşin de yardım eder sana..hem kimse gelmeyecek mi..bırak yapıldığı kadar yapılsın,sen çok yorma kendini..çok öpüorum sizi:))
saol esracım ben balık yağı falan değil de minadex vitamin kullanıorum 1aydır iştahını arttırıyo ve de yetmezmiş gbi daha da enerji veriyo
oooooooooo duygu iyisinaklinialirimsmile
kızlar bugun metin e yemek corba hazırladım ocagın üstündeki rafa kavanozları yerlestirirken birden raf üstüme dogru geldi 4 büyük kavanozla birlikte noldugnu anlayamadım o sırada kavanozlardan biri ocaktaki yemehge carpınca sıcak corba da karnıma ayyyyyyy ben cıglık atarım metin aglar babamız panik biraz karnım ve bacaklarım yandı kavanozlardan biri de tam göbegime ayy cok agladım kaana bişiy oldu sandım hareket edince rahatladım ucuz atlattım valla ama cok korktum
işine karışmak olurmu lütfen, tecrübelerinizden faydalanmak için burdayım ben..bugün yürüteci kaldırıcam bakalım ne olacak ama bir kez denemiştim merveyi taşımaktan annem belfıtığı oldu( bakalım bu kez ne olucak..sevgiler canım
berrağa sordum vitamin gerek yok dedi,değerleri normalmiiş
canım çok geçmiş olsun ya,bırak kız eşin yapsın raflara falan uzanma,
hoşgeldin emel bencede yürüteç yürümeyi geciktirio,ben iç kullanmadım,gerçi bebekten bebeğe görrde değişir,bı arakadaşımın kızının ayağında da sorun oldu içe basıo şimdi yürüteç yüzünden,düzelmesi için uğraşıolar,bikaç gün yorulrsun belki ama eninde sonunda adım atar mervecikzemuszemus
kızlarrr ya balık yağını sormuştum ayşegül dışında kimse cevaplamamış aşkolsunmafoldumben
Selamlar,
Sevdacım medala nın elektrikli ve pilli mini süt pompası diye geçiyor, nette bu şekilde arayabilirsin.
Merve -emel hoşgeldin, merak etme benim ablam 18 aylıkken yürümüş, alt komşumun oğlu 20 aylıkken, zamanı gelince yürüyolar.
İnci sana çokkkkkkkkkk kolay gelsin, işin zor.
Gülsü hiç merak etme paşan en kısa zamanda düzelir, Allah büyük, sevgi ve alaka herşeyi yeniyor. Allah dermansız dert vermesin,
Herkese iyi hafta sonları bebişlerinizle
merhaba kizlar
Biz geldik, Defne usuttu oksuruyor nerde usuttu bilmiyorum asiri huysuz, istah hic yok yemeden yasiyor, dr ilac verdi onu kullaniyoruz ins duzelir yoksa cok kilo verecek boyle
giderse.
YOlculukta cok kotuydu Allahtan Defne uyudu ama biz iki buklum kaldik pusetli diye en one oturduk mahvolduk. eve gelincede temizlikci aldim ama oda pencere silemeyecegini
soyledi ben de yol verdim yarim biraktirdim isi, bir tek mutfagi yapti isinide hic begenmedim
bir cekmeceyi silmis digeri duruyor, eski kizi cagirdim oda haftaya gelirmis ben de
o halde duramam kesinlikle basladim islere, Defne uyudugu zamanlarda kostur kostur
yapiyorum bitti sayilir bir halilar gelicek serilecek o kadar ama bende bittim. pecere, perde,
kap kacak ne varsa elden gecirdim , koltuklarin yuzleri yikanacak sadece ama bos camasir yerm olmadigindan beklemede.
Batuhanda iyi, seker sorunu vardi ilk gunler ama bu aralar dengelenmis, h.sonu oraya gidecem,
esimede sinir oldum temizlik yapiyorum diye surat asiyor yardim edecegi yerde Defneyle ilgilenecek ya, zaten nazla ilgileniyor offf
bana destek olucagi yerde, simdiki aklim olsa evlenmezdim ben kesinlikle ya.
Ayni anda hem temizligi hem defneyi nasil halledeblirimki, kaynanamlarda erken kacti
Sinir oluyorum kocama ya, keske evlenmeden onde solesme filan yapsaydim, hic aklima gelmezdi gerci. surekli 'basim catliyor bacagim agriyor' diyor
yani bende hasta olsun istemem ama birde onunla nasil ilgileneyim. dr git ilac ic diyorum yok
bana aglanma ozaman. o kadar daraldimki bir tarfim agriyor degince ucak tekme sallayasim geliyor agriyi gorsun ozaman alsanaalsanasmile offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?