2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar cok kötü bir gün gecirdik metin in atesi düşmeyince 39,3 den acildeydik doktor igne verdi 5 tane hastanede 6 saat kaldık soguk kompreks yaptılar tahliller filmler derken perişan vaziyete eve geldik nerdeyse 36 saattir uykusuzum kanında bişiy cıkmadı ama inatcı ates geciriyomus yani atesi antibiyotige ve ilaca direniyomus cok agladı kuzum az önce sızdı bende yatıcam gecmiş olsun dileklerinde bulunanlara tesekkürederim

ayyyyyy yeşim şimdi okudum hosgeldin merak ettik seni ne temizliğe zaten az kalcan dinlen hasret gider biraz gerci kac aydırda yoktun ev batmıstır...
basak şimdi okudum sagol bilgiler için
esra rafa uzanmıyodım raf yerinden cıktı sagolsun kocam yardımcıdır hep ama aklıma gelmedi rafın düşücegi
seda ne zaman eve döncen

yeşimcim hoşgeldin:))defneye geçmiş olsun ,umarım hemen ii o lur:))kocanı da şimdilik boşver ,olmadı bi aile terapisi alırsınız gelirse..
ah metiş yaa,nie geçmio bu ateş..??filizcim sen de 2 canlı valla ii dayanıosun,çok geçmiş olsun,canım gece ölçün ateşini A llah korusun (
nil hanım da artis yaa,nie ayakkabımı giyemiorum,nie pijamamı giyemiorum:.aaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğhhhhh,eeeeeeeeeeeeeee!!!die bağırınıo..
bi de demin açmış bana kitap okuo sayfaları çevire çevire,,hep büyüklerle beraber ya acaba kendini büyük mü sanıo??bööle bişi olabilir mi??

kızlar migrosa çok tatlı bisiklet gelmiş bebeşer için 25 milyon..ben demin baktım nilin ayakucu basıo yere die almadım ama pişman oldum ,aradım kocamı al die,çok tatlıı renkleri falan..
kimse yok gene ben kaçıorumopuyorumnanaktan

ha bu arad sevdacım hem kocam ,hem de teyzemle abim ,dün bayaa kötüydüm..

esracım ben de yazdım sana balık yağını,bugün carlson da karar kıldım sen de bi bak istersen??

iyi akşamlar kızlar
kaç gündür giremedim annemler vardı 10 gündür yarın gidiyorlar
ama sizi de çok merak ediyorum
hiç bakamadım geçmişe
filiz bbi tek seni gördüm çok geçmişolsun

canım ben hiç kullanmadım balık yağı bu gidişimizde dr başlarız demişti ama isim vermedi henüz

saol canım

görünmez kaza işte yaa,
metin kuzuma geçmiş olsun,ne ateşmiş ya

..

esracım ben de yazdım sana balık yağını,bugün carlson da karar kıldım sen de bi bak istersen??

görmedim canım,zincomega benimkisi aaldım

hoşgeldin canım benim kızımda 2 ocakta doğdu yürümeye başlayalı tam 1 ay oldu emekliyodu ama yürümüyordu tabi hemen doktora götürdük ben sordum kilolu olduğu için mi yürümüyo?yok onunla alakası yok kesinlikle eger bebeklerde diş çıkarma erken olduysa konuşma erken olduysa bu diğer başka bişeyde geç kalabiliyormuş.bastırdığın zaman basıyosa sağlam bir şekilde endişenme dedi
kızım 3 buçuk aylıkken çıkarmıştı ilk 2 dişlerini meğer ondan olabiliyomuş
erkende konuştu şu an ne dersem söylemeye çalışıyor maşallah
nerden duyduysa kim öğrettiyse artist seda diyo bana :)))))

geçmiş olsun metine kıyamam paşaya allah şifa versin.

Maşallah canım ya Allah nazardan saklasın,benimkinin dişleri zamanında çıktı konuşmasıda tek tük sesler ve aç kapa gibi komutları söylüyor sadece...ayakta dikilttiğim zaman bayrak gibi sallanıyor kendini arkaya bırakıveriyorr..tek elinden tutunca yürüyor bu iyi bişeymi..basma sorunu oldugunu düşünmüuorum..inşallah yoktur

Geçmişi okudum ama aklımda pek bi,şey kalmadı... Yeşim hoş geldin... Accu, filiz geçmiş olsun... Biran önce atlatırsınız inş..

Eşim bugün ehliyet sınavında görevli, kızım uyuyor... Akşama doğru bizde alışverişe gideceğiz. Havalar birden ısındı inş birden de soğumaz

Merve doktoruna danıştın mı gelişimi iyimi diye. Eğer gelişimi yaşıtlarına göre uygunsa bence çok dert etme.. Bazı bebekler geç yürüyor.. Ben Aybükeyi sadece iş yaparken koyuyordum yürüteçe onun dışında pek koymadım.. Ama yürüteçi kaldırdıktan sonra yürüme çalışmalarını daha da hızlandırdı... Bir yaşında kanepeye tutunarak yürüyordu.13,5 aylıkkende yürümeye başladı...

danışmadım işten falan bi türlü fırsat bulamadım birazda ihmal ettim sanırım ama belirgin bi sorunu olsa farkedeerdim gibi geliyoo.bol kilo gelişimi tam orta..bizz hep yürütece bırakıyoruz o tembelleştirdi ve onun dışında sanırım güvende hissetmiyor kendini..en kısa zamanda gidecem ama dr a

duygucum nil konuşuomu epey dün yazmışssın???
berrak ta hala tık yok,ııhh ıhhh die herşeyı anlatıo,sıııı =su oluo çok nadir dede anne dio,bu kelimeleri dıo aslında ama inat sölemıo

yok be canım ,nil de öle kendi kendine anlatıo,bizim dilden diil yani:))
azcık telefonla çektim,yükleyebilirsem facebooka yüklerim:))
ayy ben de sana zinconun tadını sevdi mi die sormuştum berrak ama unutmuşum:))

ayy yükle bakiim merak ettim
zinco çilekli tadı içio canım sorun olmadı ama

kutunun üstünde
BU GIDA FENıLALANıN ıHTıVA EDER DıO
merak ettim nedemek acaba
başak mıydı gıda müh. biliodu böle şeyleri
bilen varsa yazabilirmi lütfen anlamını

canım bi de balık yağı yazın içilmezmiş içinde bişi varmış ama sanırım bu yazdığın diil??
ona da bakalım bi google dan::

canım bi parça lazımmış telden bilg.aktarmak için,artık yarına kaldı sanırım yükleme işi..
ha bi de bisikleti geldi nil'in,çok tatlı ama parişan etti bizi,kendi süremio ya,biz sürüoruss,özellikle babasını mafetti:))sırt,bel hiç kalmadı:))

merhaba herkese uzunnn bı aradan sonra :))
gecmıse donup bakayım desem işin içinden cıkamam hepınızı sevdıgımı ve hepınız ıcın saglık ve gulucukler dıledıgımı unutmayın olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…