canım ben hiç kullanmadım balık yağı bu gidişimizde dr başlarız demişti ama isim vermedi henüz
ayyyyyy yeşim şimdi okudum hosgeldin merak ettik seni ne temizliğe zaten az kalcan dinlen hasret gider biraz gerci kac aydırda yoktun ev batmıstır...
basak şimdi okudum sagol bilgiler için
esra rafa uzanmıyodım raf yerinden cıktı sagolsun kocam yardımcıdır hep ama aklıma gelmedi rafın düşücegi
seda ne zaman eve döncen
..
esracım ben de yazdım sana balık yağını,bugün carlson da karar kıldım sen de bi bak istersen??
günaydin kizlar umarim herkesin keyfi yerindedir iyidir.kizlar ben iyi degilim oglum icin yien birsürü test istediler.eeg cekildi ama simdide emari cekilcek kani alincak.kromozum testi yapilcak.doktora göre bebklikten cocukluk dönemine gecerken bi sorun olmus,yani tam gelismemis .fiziksel gelismi cok iyi hatta yasitlarina göre biraz üstünde ama zeka olarak daha 1aylik falan gibi davraniyor.hala tutunarak yürümek istemiyor anca sen elinden tutarsan yürüyor.etrafiyla ilgili oyuncaklariyla artik daha iyi oynuyor.tek basinada oturuyor.ama iste yasitlari gibi atik degil.benim esimde böyleymis belki ondan belkide baska sorunda ya bilmiyorum ama cok korkuyorum.umarim test sonuclari daha iyi olur.ya bide beklemek var bu test 3,4ay sürcek zaman gecmek bilmiyor inaninya.kizlar fazla girmiyorum cünkü benim oglum özel ilgi istiyor.ona devamli oyun oynatiyorum biseyler anlatiyorum.inanin bi baybay yapmak icin bile kacgündür ugrasiyorum of off.insallah gecicidir buuuu.bu arrada kizlar oglum hala elini ve ayagini inceliyor her firsatta sizdede oluyomu bu durummm.[/QU
öncelikle geçmiş olsun oğlunuzun ne hastalığı var ki bence bu kadar tedirgin olmayın bizim doktorumuzda erkek gelişimi ve zakası kız bebeklerle tamamen daha farklı kızlar biraz daha kıvrak zekalı herşeyi daha iyi anlarlarmış aralarında 5 ay fark varmış
inşallah kötü bişeyi yoktur allah şifa versin kıyamam
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım kızım ocak 13 2009 dogumlu..hiç emeklemedi ve hala yürümüyor( bebişi yürümeyen varmı aranızda???..yürütecinde geziyor istediği gibi ama yürümüyor..yürüteci kaldırmayı denedim ama yine yürümüyor benı kucagınızda gezdirin diyor (
slm kızlar cok kötü bir gün gecirdik metin in atesi düşmeyince 39,3 den acildeydik doktor igne verdi 5 tane hastanede 6 saat kaldık soguk kompreks yaptılar tahliller filmler derken perişan vaziyete eve geldik nerdeyse 36 saattir uykusuzum kanında bişiy cıkmadı ama inatcı ates geciriyomus yani atesi antibiyotige ve ilaca direniyomus cok agladı kuzum az önce sızdı bende yatıcam gecmiş olsun dileklerinde bulunanlara tesekkürederim
Maşallah canım ya Allah nazardan saklasın,benimkinin dişleri zamanında çıktı konuşmasıda tek tük sesler ve aç kapa gibi komutları söylüyor sadece...ayakta dikilttiğim zaman bayrak gibi sallanıyor kendini arkaya bırakıveriyorr..tek elinden tutunca yürüyor bu iyi bişeymi..basma sorunu oldugunu düşünmüuorum..inşallah yokturhoşgeldin canım benim kızımda 2 ocakta doğdu yürümeye başlayalı tam 1 ay oldu emekliyodu ama yürümüyordu tabi hemen doktora götürdük ben sordum kilolu olduğu için mi yürümüyo?yok onunla alakası yok kesinlikle eger bebeklerde diş çıkarma erken olduysa konuşma erken olduysa bu diğer başka bişeyde geç kalabiliyormuş.bastırdığın zaman basıyosa sağlam bir şekilde endişenme dedi
kızım 3 buçuk aylıkken çıkarmıştı ilk 2 dişlerini meğer ondan olabiliyomuş
erkende konuştu şu an ne dersem söylemeye çalışıyor maşallah
nerden duyduysa kim öğrettiyse artist seda diyo bana :)))))
Merve doktoruna danıştın mı gelişimi iyimi diye. Eğer gelişimi yaşıtlarına göre uygunsa bence çok dert etme.. Bazı bebekler geç yürüyor.. Ben Aybükeyi sadece iş yaparken koyuyordum yürüteçe onun dışında pek koymadım.. Ama yürüteçi kaldırdıktan sonra yürüme çalışmalarını daha da hızlandırdı... Bir yaşında kanepeye tutunarak yürüyordu.13,5 aylıkkende yürümeye başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?