canım bi de balık yağı yazın içilmezmiş içinde bişi varmış ama sanırım bu yazdığın diil??
ona da bakalım bi google dan::
nette hep tadı iğrenç yazıo zinko çilekli için de o yüzden merak ettim?
canım bi parça lazımmış telden bilg.aktarmak için,artık yarına kaldı sanırım yükleme işi..
ha bi de bisikleti geldi nil'in,çok tatlı ama parişan etti bizi,kendi süremio ya,biz sürüoruss,özellikle babasını mafetti:))sırt,bel hiç kalmadı:))
selamlar ay bugün pek asabyim kıslar sabah özdileğe gidicektik çağana bisiklet almaya tabi çağanı yedir kahvaltı hazırla baya geç oldu dedim mutfağıda toplim bari kaynana dediki bırak gelince yaparım ben neyse tamam dedim bıraktım gittik özdileğe sözde bisikleti onlar alıcaktı beğendiğim bisiklet 100 tl imiş ay çok pahalı yarısını verebiliriz yarısınıda siz verin e zaten bizim acelemiz yoktu gelecek ay alıcaktım ben siz ısrar ettiniz neden hepsini ödemiyosunuz dimi neyse orda bişey demedim eşim ödedi yarısınıda aldık market alışverişi yaptık çıktık arabaya bindik çağanın uyku saati ağlıyor bir yandan bir yandan suluktan syu akmış çantaya sağlık karneleri ıslanmasın diye tek elle çıkarmaya çalışıyom bir yandan emzik arıyom kaynana yaymış şeyini bana diyork,i sıcaklamıştır süveteri çıkar ay dedim allah aşkına hangi birini yapim benimde iki elim var sonuçta neyse sustu bişey demedi eve geldik alınanlar mutfağa yerleşcek eşimde semt pazarına gidecek dediki bizde gelcez gezcez ee hani mutfağı toplucaktın çektiler gittiler neyse topladım bir yandan bir yandan yerleştirdim eşimede dedimki akşama yemek falan yapamam bakın başınızın çaresine işim var bugün bu neya salıya kadar burdalar ay şu salı gelsede normale dönsekya mutfaktan çıkamıyom kaç gündür birde çağanın zaten yeme sorunu vardı tepten sapıpttı evde birileri olunca ay bide yedirdiğime içirdiğime bişey sölemeye kalktılar valla bu benim çocuğum ben nasıl istersem öle bakarım deyip susturdum şimdi oğullarına şikayet ediyolardır yanlarında yokumya ay kusura bakmayın dertlerimi yazdım gene ama çok bunladım yaiki günde neyse umarım hasta bebişler iyi olmuştır yeni gelşenler hoşgeldiniz hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
kızlar biz hala iyileşmedik ikinci ignemizi olduk ama metin 7 saatte bir atesleniyo soguk kompres yapıyorum aglıyo istah da yok doktor igneyle ilaç vermeyin dedi ama gece aradıgımda verebilirsin dedi netten de bayagı arastırdım inatcı hastalık olayını umarım bir daha yasamayız ....
sizler nasılsınız inci ayyyy ne kıl bir durum sinirini anlıyorum ....
metin mama baba diyo adaaaaaaa filan bir haftadır da sarkı söylüyo anlamsız bişiylerden öelodi yapmıs biz ilgilenince söylemeyi bırakıyo aman allah saglık versin de gec konussun mahvolduk salıdan beri 5. ignemizden sonra da ates düşmezse tekrar antibiyotige baslıcaz ben anlamadım neden böyle oldu tahlilleri de iyi cıktı ama....
neyse gecmiş olsun dileklerinde bulunan herkese tesekkürederim
tuba bende ehliyette görevliydim eşin gibi neyse kısa sürdü
bu arada sınava 5 kişi arabasıyla gelmişti öldüm gülmekten
başak sen anlarsın canım ya şu fenilalanin nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?