2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba cnm
yok dıyette degılım ekmegı kestım sadece kılom bıraz daha dustu cızelgeyı degıstırmemısım duzelteyım hemen :)))

selamlar ay bugün pek asabyim kıslar sabah özdileğe gidicektik çağana bisiklet almaya tabi çağanı yedir kahvaltı hazırla baya geç oldu dedim mutfağıda toplim bari kaynana dediki bırak gelince yaparım ben neyse tamam dedim bıraktım gittik özdileğe sözde bisikleti onlar alıcaktı beğendiğim bisiklet 100 tl imiş ay çok pahalı yarısını verebiliriz yarısınıda siz verin e zaten bizim acelemiz yoktu gelecek ay alıcaktım ben siz ısrar ettiniz neden hepsini ödemiyosunuz dimi neyse orda bişey demedim eşim ödedi yarısınıda aldık market alışverişi yaptık çıktık arabaya bindik çağanın uyku saati ağlıyor bir yandan bir yandan suluktan syu akmış çantaya sağlık karneleri ıslanmasın diye tek elle çıkarmaya çalışıyom bir yandan emzik arıyom kaynana yaymış şeyini bana diyork,i sıcaklamıştır süveteri çıkar ay dedim allah aşkına hangi birini yapim benimde iki elim var sonuçta neyse sustu bişey demedi eve geldik alınanlar mutfağa yerleşcek eşimde semt pazarına gidecek dediki bizde gelcez gezcez ee hani mutfağı toplucaktın çektiler gittiler neyse topladım bir yandan bir yandan yerleştirdim eşimede dedimki akşama yemek falan yapamam bakın başınızın çaresine işim var bugün bu neya salıya kadar burdalar ay şu salı gelsede normale dönsekya mutfaktan çıkamıyom kaç gündür birde çağanın zaten yeme sorunu vardı tepten sapıpttı evde birileri olunca ay bide yedirdiğime içirdiğime bişey sölemeye kalktılar valla bu benim çocuğum ben nasıl istersem öle bakarım deyip susturdum şimdi oğullarına şikayet ediyolardır yanlarında yokumya ay kusura bakmayın dertlerimi yazdım gene ama çok bunladım yaiki günde neyse umarım hasta bebişler iyi olmuştır yeni gelşenler hoşgeldiniz hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum

mrb kizlar oglum uyudu bende sizlere bi bakim dedim.hepinize cok tesekür ediyorum desteginiz beni daha güclü yapiyor.umarim hepiniz ve bebislerimiz iyidir kendinize iyi bakin.

inaysacim cok sinirlenme saliya ne kalmisevde biri olunca düzen bozuluyor biliyorum ama isteneyapcaksin.caganin bisikleti hayilri olsun bu arada.sabret canimmmmm.

kızlar biz hala iyileşmedik ikinci ignemizi olduk ama metin 7 saatte bir atesleniyo soguk kompres yapıyorum aglıyo istah da yok doktor igneyle ilaç vermeyin dedi ama gece aradıgımda verebilirsin dedi netten de bayagı arastırdım inatcı hastalık olayını umarım bir daha yasamayız ....
sizler nasılsınız inci ayyyy ne kıl bir durum sinirini anlıyorum ....
metin mama baba diyo adaaaaaaa filan bir haftadır da sarkı söylüyo anlamsız bişiylerden öelodi yapmıs biz ilgilenince söylemeyi bırakıyo aman allah saglık versin de gec konussun mahvolduk salıdan beri 5. ignemizden sonra da ates düşmezse tekrar antibiyotige baslıcaz ben anlamadım neden böyle oldu tahlilleri de iyi cıktı ama....
neyse gecmiş olsun dileklerinde bulunan herkese tesekkürederim
tuba bende ehliyette görevliydim eşin gibi neyse kısa sürdü
bu arada sınava 5 kişi arabasıyla gelmişti öldüm gülmekten

canım bi de balık yağı yazın içilmezmiş içinde bişi varmış ama sanırım bu yazdığın diil??
ona da bakalım bi google dan::

aa hiç dr öle bişey demedi yaz için,sorayım bakayım
googledan baktım iyi bişeye benzemıo ama anlamadım walla

nette hep tadı iğrenç yazıo zinko çilekli için de o yüzden merak ettim?

walla bizimki içti canım

neyse yarın yaparsın,
bizede eşimin dayısı hediye almış bisikleti berrağa,pedallı,arkadan sen yönlendiriıosun,gölgelikli,bide önunde düğmeleri var şarkı çalıo,deli oluo berrak sürerken

sabret canım az kalmış bi vukuat oldan giderler inşallah

aaa bu nasıl bi hastalıkmış ya,inşallah çabuk atlatır filiz
kıss karnın burnunda bide sınavamı gidion görevli,sen onun için kurs mu aldın?

slm hanimlar filiz cok gecmis olsun umarim bir An once iyilesirsiniz

Ezginin hastaligi gozlerine vurdu sari capaklar olustu gece goz kapaklari yapisti ilik suyla sildik butunn gece dr damla verdi iyiyiz cok sukur ama bu cocuk beni 10 yil yaslandirdi

Birde bagisik guclendirici verdi dr balik yagi kullanmadik icinde omegada olan vitaminkullandik

ii akşamlar:))
özlemcim bravo valla:))
inci sabır anam sabır ama bence de kararınca ver ağzının payını..ama para işi benim bile canımı sıktı(neys güle güle binsin:))
ay metinle ezgi'ye ne oluo anam,nie düzelmio bu kuzular,çook geçmiş olsun ..
nil de 2 gündür az yio gene azcıkkilo aldı ya..eli devamlı ağzında sanırım acıo canı(demin de kafayı 2 kere duvara tosladı yatakta oynayayım derken,ağla ağla heba oldu(
ya bi de nil sanırım parmak emmeye başlayacak,bu saatten soona başlanır mı yahu??

yooo esra kurs filan almadım görev cıkıyo gidiyorum yorucu olmuyo
duygu sagol canım metin de bugun tam 4 kere koltuktan düştü yani oyun yaptıgını sanıyo kendini asagı bırakıyo en tepeden babamız da kask arastırıyo metin için:)

kızlar bende bisikler düşünüyorum bir foto ekler misiniz merak ettim güle güle kullansın caganla berrak

iyi geceler
Incicim sabret az kalmis, baya gicikmis onlarda ya. Yardim etse ne olucak sanki
hadi diyelim maddi durumlari iyi degil ama her iside sana niye yikiyorlar.
kucucuk cocuga insan yetisemiyor birde koca koca insanlarin pesinden kosup hizmet
edilmesini bekliyorlar alsanaalsanasmile

Gulsu cum sanada cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin ben hala Defneyi
goturemedim marmara uni. sine. Burdaki dr gosterdim normal cok yuksek degil hormonlari
kilosu az oldugu icin memeleri buyuk gorunuyor dedi. izmittekine goturdum meme ultrasonu
istedi ama gun verdiler daha cekmediler. farkli dr lara gosteriyorum icim rahat etsin diye bu
hafa icide universiteye goturecem. oda birsey yok derse pesini birakacam artik

filizcim metine de gecmis olsun, Allah sifa versin canim. Niye atesi dusmuyor acaba?
kaninin temiz cikmasi sevindirici en azindan. ins kisa surede normale doner.

ben cinnetin esigindeyim yine Defne olum orucuna basladi. gozler acliktan bayiliyor ama
yedirmek ne mumkun savas veiyorum resmen sinirlerim lacka , sigaraya baslicam boyle giderse.
sabahtan beri sayili kasik soktu agzina. 6 cesit sey kouyorum belki birini sever diye
ama yemiyor. kanser olucam stresten ben yemege basladim deli gibi yiyorum
offfff ne zaman duzelicek oksuruk hala gecmdi deli gibi oksuruyor asiri huysuz ve mizmiz
adam gibi karnini bir doyursa direnci olucak ama maalesef. ne zormus
cocuk bakmak. senağlama senağlama beynim uyustu valla sinirden
simdide mama denicem onu yer ins. enson saat 4 te 3 kasik pilav yemisti bin zorlukla

selamlar kıslar saolun valla sabrediyorum akşam saati aldım çağanı parka çıkardım yemeği eşim yapmış oh yedim sonrada dedim outlette indirim panayırı başlamış tişört lazım bana gidelim oh oğlumuda aldım gezdim geldim baktım gelince çay demlemişler otuırdum içtim valla bende bişey yapmadım bugün yaydım hep benmi yapıcam :)))
ay kuzularımada geçmiş olsun ya işallah çabucak iyileşirler
yeşimcim özeline mesaj yazdım baksana izmittemisin
duygucum saol canm ya bende para olayına taıldım valla olmasa hiç gocunmam ama sölemsi ayıptır sey gibi paraları var arabaları var değiştirmeyi düşünüyolar ama çağana gelince üç kuruşun hesabını yapıyolar sonrada aman çok seviyolarmış hesabı kızlaının kızına hiç hesap kitap yapmadan laıyolar ama aman neyse şurda kaldı iki gün zaten pazartesi işteyim yarında işdare ederim biter gider ha iyi olan taraf ne biliyormusunuz eşimde anlamaya başladı olanları hiç kalsınlar diye ısrar etmiyor :))

başak sen anlarsın canım ya şu fenilalanin nedir???

esracım fenilketonüri diye doğuştan gelen bir rahatsızlık var onların bu maddeyi almama
sı gerekli o yüzden uyarmışlar..bişey değil merak etme bi çeşit amino asit ..bizim için gerekli ama hasta olnlar sindireiyo bunu

ANAAAAAAAAAAA kimse gelmemiş bugünnn
en son benim yazdığımla duruyo buraaa
gezme kokusu geliyorr burnuma

duyguuuuu naber
naptınız nil kızım napıyooo
çok merak ediyorum sizi ankaraya ne zaman geliyorsun haber ver bana
tel yazayım sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…