2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy canım ya
bırakmıştım burayı kimse yok die
pardon
canım 13 mayısta geleceğiz işallah
bikaç gün kalırız umarım,ben de çok isterim görüşmek,neyimizi merak ediosun??:)

inci şimdiden gözün aydın salıya son 48 dk:)))hahahhhha
ya benim avatarım nie değişmio??
ii geceler:))opuyorumnanaktan

saol duygucum valla ben onu bile saymıyorum zira yarın tüm gün okuldayım salıda kahvaltıdan sonra gidiekler bitti yani taa eylüle kadar gelmezler artık
neyse ben yarın için hazırlık yapim sabah erken çıkıcam herkese iyi geceler

ayy canım ya
bırakmıştım burayı kimse yok die
pardon
canım 13 mayısta geleceğiz işallah
bikaç gün kalırız umarım,ben de çok isterim görüşmek,neyimizi merak ediosun??:)

umarım tanışma fırsatımız olur merak derken tanışmak isterim anlamında :içelim: yani okadar gelip gidiyorsunuz tanışamadık birinden birinde
inci iyi geceler ...

slm dicem sadece esra var nbr uyumadın mı daha
ewt bugun niye kimse gelmemiş arkadaslarım vardı az önce gittiler yarın için hazırlanıp yatcam

yani bi sakıncası yok,hasta bebekler için sakıncalıkafamçokkarıştı

saol canım anladım şimdi bi sakıncası yok bizim için

selam canım
walla yatmadım tek başına olmanın keyfini çıkarıorum
berrak babannesınde eşim işte
bende burdayım:kedi:

sen nasılsın metin daha ii mi?

bugun 3. iğnesini oldu ama 4-5 satte bir atesi tekrarlıyo hala aynı doktor igneyle ilaç verme dedi ama mecbur ilaca da basladık
metin bu sefer annemi cok üzmüş annemde kibarca artık ben gelirim metin i bırakma dedi ana evi de hayal
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nbr duru kaan nasıl ayyy öbür oglunun adı ne duru nasıl davranıyo ikisinin fotosunu göndersene bize

ewet hatırlarmısın hamileyken senle geç vakit konuşurduk yalnız yalnızkaydirigubbakcemile3
eski günleri yad ediorum ama insaan buruk oluo ya ew çok sessiz gelıo berraksız:gitme:

slm kızlar filiz tekrar geçmiş olsun metiş iyileşmedi demek((
esra oohhhhh valla ne güzel yaa..
zincomegamı kullanıyorum demiştin bu arada biz kullanmıyoruz 1 yaşından itibaren dr gerek yok dedi ama acaba ?oldum bende şimdi

nasıl bi hastalıkmış bu ya,6. hastalık dedikleri mi acaba??
sedacım nasılsın kuzucukların nasıl?

zincomega çilekli balıkyağı kullanıoruz yenı geçen haftadan beri
nasıl 1 yaşından sonra gerek yok kafam karıştı senın dediğin vitamin olmasın acaba

ewt esra hatırladım uzun uzun konusurduk :sinifsinif:bu forumda ilk senle kaynasmıstım habire sana salak sacma sorular sorardım haftan benden öndeydi ya vay bea ne günlerdi
metinsiz evde cok bos geliyo yapıcak hiçbir iş bulamıyorum zamanda gecmiyo neyse daha anneme göndermicem

sevda adın sevdaymış ya ben nickten dolayı seda diyorum
nasıl iki bebişli olmak sen sanki eskiden çok fırsat bulur oldun kk ya:)

metin de 6. hastalık cıkmadı o sadece ates yaparmıs bizde gribal belirtiler var birde ates teshisine inatcı ates dedi doktor
yok basak hala aynı kerem nasıl
annemde gelemez bu hafta işleri yogun sagolsun eşim ilgileniyo gözüm arkada kalmıyo da arkamdan cok aglıyomus

sevdaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin bak basak korkuttun kızı kactı:))
önceden az ugrardı demek insan dogurdukca KK cı oluyo:))

yok be canım ne hiç te saçma deildi,ne güzel konuşuoduk işte,ne kadar eski gelio dimi şimdi düşününce
hatırlıomusun buranın odalarında canlı konuşurken saçma sapaan kişilerde dalıodu konuşmayadelikafadulden

metincik ii olsunda ewde olsun boşver

başak nbr sende kalmışın bu saate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…