2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yakındır düzelir merak etme artık havalarda güzelleşiyor hastalanmazlar inşallah
keremde yarmazlık tam gaz .bugün çok az yedi geceleri hala 6-7-8-9 bazen 10 kez uyanıyo
memeden kesme kararı aldım ama kıyamıyorum aramızdaki o bağı koparmak çok zor geliyo
keremden bile çok zorlanabilir ben kserken:)
hep anne ben büyüdüm artık emmiycem diyene kadar emziririm diyordum yalan oldu:)))
naasıl bıraktırcam bilmiyorum korkuyorumda memede uyuyo gece vermezsem çırdırıyoo
ama bana o kadar düşkün kü siz anlatıyorsunuz ya annemde k.validemde kerem hayyatta kalmaaz bensiz siyam ikisi gibiyiz bi lahsa görmese yahut bilmem ne olur yani..böyle olmasıda meme kaynaklı biliyorum

hatrıladım hatırladım sohbet bölümündeyken grup halinde takılıyolardı güldürdün beni sanki coooook eskiymiş gibi dimi bizde senle anlasır konusmazdık onlarla zaman ne tuhaf berraga da cici almıstım aynılarından fazla almıstım kızım olursa diye kısmet degilmiş
aman saglıgı yerinde olsun bişiy yemiyo bugun apartmanda sabah kahvaltısı yaptık
YEŞıM demiş defne ölüm orucunda diye metin de öyle 10 kg idi üç ayda dokuz bucuk olmus millet dogum kilosunun 4 katına cıkıyo bizde 1 yıl sonra filan dogum kılomuza erişiriz artık

basak metin de kalmazdı ama zamanla alısıyo sana düşkünlüğü memedendir bence ben memeden kesince cok üzülmüştüm o hiç takmamıstı hala onun vicdan azabını duyarım

filiz süt içiyormu metin memeden kesince aldımı sütü kerem şuan içmiyorda acaba kesersem yine içmezse ne olur o zaman bilemiyorum ca ihtiyacını nasıl karşılarım o da var

başak berrakda ewde benım yanımdayken wc ye bile birlikte girioruz ayrılmıo yanıımdan ama kayınwalideme gittiğimde o oyun oynarken kaçıoruz farketmıo,emzirirken gece çok sık uyanıodu sırf alışkanlıktan ,şubat tatilinde yurtdışına gittim ya görevli 1 hafta memeden kesecektım,geldim çıldırdı ağladı meme dıe dayanamadım verdım,sonrakı hafta kayınwalidme bıraktığımda bi pazrçe unutmuştu,sonra yine ağladığında meme meme die ilgisini başka şeylere çektım,gece uyanınca biberon verıodum onuda kestim,şu an deliksiz uyuyo gece maşallah diim,arada hala meme meme deyıp üstümü açmaya çalışıo hemen laf deiştirioruz,sabretcen canım 1 hafta falan sonra daha rahat edeceksın emin ol

filizcim ya sağlıklı olsunlarda hayırlı ewlat olsun kız erkek farketmez,napalım sizin için hayırlısı buymuş demek,inşallah kızın gibi 2 tane gelinin olur

biz gece içtiği sütü şu an öğle uykusuna ve gece uykusuna yaterken verioruz artık
gece bazen uyandığında su su su dio ozaman su verıorum sadece

insallah diyim artık saglık olsun da sohbet cok güzel ama ben yatıyım sabah 7 de kalkcam 23 nisan haftası ya yogunuz basak esra iyi geceler...

ben emzirdiğimdede gece biberonla süt verıodum içiodu
yani sırf meme almıodu biberonada alışkındı

bende 6 da kalkıcam canım
bende yatimm
ii geceler herkese
başakcım yarın başla bence memeyi kesmeye,keremde sende rahat edin

hadi bakalım mayıs sonuna kesmiş olurum diye düşünüyorum gündüzleri çok vermemeye gayret ediyorum yavaş yavaş yumuşak bir geçiş olsun ..ya kerem acyip düşkün memeye görünce sevinç çığlıkları atıyo deliriyo nasıl mutlu oluo anlatamam sizinkilerde öylemiydi blmiorm ama çevremdeki çocuklardan daha bi tutkuyla baglı kerem memeye acaba kesince üzüntüden hastalanırmı diye bile düşünüyorum valla:) inşallah sorunsuz atlatırız bu evreyi esracım..haydi bende yavaş yavaş yatış a geçeyim gece uzun malum hepinize ii gecler prima migrosta 17.5 tu bu arada duyrulur yarında geçerlimidir bilmiorum ama olabilir

iilik canım senden naber bebişler iiler ama uykusuzluk tavanda ne kadar dayancam bakalım daha diğer oğlumun ismi uluç canım
duru düzelmeye başladı canım eve gelince yavaş yavaş normale döndü kardeşine yanaşmaya başladı yoluna giriyo yavaş yavaş ikisinin tek karesi yok canım okadar yaklaştıramıyoruz ne yazıkki çünkü oynamak isterken zarar vermesi an meselesi karelerde mutlaka biri oluyo.ben buraya nasıl resim ekleniyo bilmiyorum biri yazarsa bikaç resim eklerim duru ve kaana ait.

nasıl bi hastalıkmış bu ya,6. hastalık dedikleri mi acaba??
sedacım nasılsın kuzucukların nasıl?

iiyis canım saolasın kuzularda iiler şükür ama huysuzluklar var ikisindede buara sen nasılsın canım berrak nasıl

sevda adın sevdaymış ya ben nickten dolayı seda diyorum
nasıl iki bebişli olmak sen sanki eskiden çok fırsat bulur oldun kk ya:)

evet canım sevda adım
canım iki bebiş yorucu şuan çok yeni ama zamanla sorunlarda olucaktır ama olsun tatlı yorgunluklar bunlar kk konusunda ise eskiden duru tekken dışardan duruyla gezmekten alış verişten fırsat bulamazdım kk ya bakmaya ee şimdi evdeyiz artık ee yardımcıda var bende takılıyom

sevdaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin bak basak korkuttun kızı kactı:))
önceden az ugrardı demek insan dogurdukca KK cı oluyo:))

yok anaccım insan doğurunca evcil oluyoo :)))

kızlar kusura bakmayın ben açıyorum ama çoğu zaman sadece sayfa açık ben çocuklarlayım.

günaydın:))
tüm gün gezin gece de döktürün ha,komplo mu bu:))
sevdacım çok sevindim alışmasına durunun tabi ev bildiği yer daha rahat etmiştir:))
metiş de ii olsun artık işallah:))
başakçım bu yazdıkların,korkuların kerem'in değil senin biliosun di mi!!bu kararı vermek anne için çok zor ama asıl vermemek daha zor ve yıpratıcı tüm aşle için..nil de en az kerem kadar düşkündü,tüm gün memedeydi bi an çekince kıyamet kopardı..ama bi kaç gün geldi açtı baktı ..soona unuttu gitti..bugünlerde en büyük keyfi uçlarımla oynamak:)))ama hiç hatırladığını sanmıorum bi zamanlar emdiğini:))neys demek istediğim şu ki aman kerem depresyona girer falan deme..öle bişi olmuo.sizin aranızdaki bağda azalmayacak,çünkü emzirmekten başka bi sürrü güsel şey paylaşacaksınız:))
ayy kesin unuttum bişi ama..??
ben de sabah sabah parka götürdüm nili,hep ayakkabısını getirirdi,biz de giyinmeden olmaz derdik,bugün pantalonunu getirmiş:))dayanamadım,hahaha:))şimdi de babasıyla markete gitti hanfendi,kurtlu 1 dk evde oturmaz:))

tünaydııııınnn ii haftalar herkese duygu bizimki de montunu getiriyo tek kolunu kendi sokuyo normalde bezini bağlatmaz dışarı çıkmak için put gibi duruyo saçını toplatıyo zilliiiii

hahaha vallaz illi:))bi de denedin mi aynaya bak bakalım güzel olmuş musun de??nil bakmadan çıkmıo,bi de yeni bişi giyince bakıo,şaka gibi:))
ii dersler:)

hahaha vallaz illi:))bi de denedin mi aynaya bak bakalım güzel olmuş musun de??nil bakmadan çıkmıo,bi de yeni bişi giyince bakıo,şaka gibi:))
ii dersler:)

:))) benimkide saçını toplayınca koşa koşa gidip aynaya saçına bakıyor cici diyor tokayı çıkarıp atıyor :)))

aynı naz gibi dışarı çıkarken montu elinde oturuyor ayakkabı giymeyi bekliyor öyle uslu oluyor ki insan şaşırıyor...

sıkılıyor çocuklarda haklı ama sürekli hasta benim velet napıcaz böyel bilmem şiimdide öksürük başladı fenalık geldi içime artık nasıl beceripte her hafta hasta ediyoruz biz bu çocuğu onu düşünüyorum...

milletinki sokaktan eve girmez ne bulsa onu yer hasta olmaz deli oluyorum hasta olunca çok üzülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…