2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MERHABA KIZLARRR, 4 gün sonrasında geldim, sabahtan beri kalan işleri toparlamaya çalışıyorum.Şimdi girdim kk ya.
Nasılsınız_?Biraz geçmişe baktım, Onat iyileşmiş sevindim.
Filizin eve birisini bulma düşüncelerini okudum.Bence hayatım eve yatılı almamaya çalış.Gecelei sürekli bebeğin odasında birisinin olmöası insanı rahatsız eder.Gündüz gelecek birisini çözmeye çalış, nasıl olsa daha zamanın var.Bu arada geçmiş olsun, ufak bir ev kazası geçirmişsiniz.Şükür bişey yokmuş.
Sevdacım, farklı marka bile olsa telsizler birbirinden etkileniyor bilgin olsun.Benim telsizim
weewel, komşumunki chicco sanırım.Ama sürekli karışıyor , Aramızda 30-40 mt var.Ama telsizler açık olduğunda onların sesi bize bizim ses onlara gidiyor.Artık egemi tunç mu diye kulak kabartıyoruz.Ses tonlarından farkedip ona göre davranıyoruz.Aynı evde olunca daha fazla karışır sanırım.

deryacım,meralcim bebeğimin sayfasında yaptığınız ii dilekler için tşk ederim kızlar.öpüyorum sizleri ezgiyi ve egehanı
Bizde sizleri öpüyoruz hayatım.

Deryacım geçmiş olsun canım sizede.Su çiçeğini bizde yaptırdık, 1 hafta oldu ama ateş olmadı.Belki virüs kapmıştır.
Bu arada evden çıkarken çocuklara görünmeyin kızlar, sizi balkondan filan görsün ama kapıdan çıkarken görmesin.Çok üzülüyorlar o zaman.Ben çıkıncaya kadar farkettirmemeye çalışıyorum, çıktıktan sonra balkondan el sallıyor, öpücük gönderiyor, ama kapıdan çıkarken farkederse ağlamaya başlıyor, ayaklarıma sarılıyor.

Gülsücüm, üzülme genetik olabilir.Babası da öyleymiş diyorsun.sen onunla ilgilenmeye devam et sadece, testlerinide yaptırki için rahat etsin.Ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum açıkçası ben. O yüzden kafana takma, beklemek insanı daha fazla strese sokar.Hiç birşeyi yokmuş gibi düşün sadece.Geçmiş olsun canım size.

başakcım berrakda memeyi görünce sevinç çığlıkları atıodu,kerem daha düşkün die düşünme,şimdiye kadar memeden kesilipte üzüntüden hasta olan bebişe rastlamadım,bence kerem üzülür die düşündüğün senin üzüntün sanırım sen daha fazla üzüleceksin,o yüzden kereme suç atıosun:kedi:

iiyis canım saolasın kuzularda iiler şükür ama huysuzluklar var ikisindede buara sen nasılsın canım berrak nasıl
bizde iiz canım saol,allah yardımcım olsun sewdacım

Esra Berrak yatmadan önce ne yiyor...

tuğba çoğunlukla bişey yemio yatrken,bu ara süt vermeye başladım onu içip uyuyo,bazen eğer akşam yemeği yemedise yada az yedie muhallebi verıorum 9 gibi falan ama nadir
bu gece uyanmaları tamamen alışkanlıktanmış,açlıktan deil

Esra aslında doğru. Aybüke de hala emdiği için uyanıyor galiba. Bir de dişler geliyor tabi..

Geçen hafta 2 kez hiç uyanmadan sabaha kadar uyudu aybüke.. Nasıl güzel birşeymiş yaaa gece deliksiz uyumak...

Yok canım, 8 aylık değil. O bir dahaki doğum gününe 8 ay kaldığını gösteriyor. Şu anda 15 aylık.

iyi gecler kıslar gerçi kimse yok ama çok yorgunum ve çok sinrliyim bugün tüm gün okuldaydım12 saat ayakta ders anlattım birde eve geldim bugn eşim annesi babası evdelerdi yemişler içmişler mutfakta bırakılmış dağınıklık neyse topladım birde banyo yapmışlar ölece bırakmışlar insan bir yıkar dimi yarın yapıcam artık onuda ay dünden yemek çorba yaomıştım koca güne evdeler bir melemen yapmış kaynana insan bir ymek yapar dimi bukadarmı olurya yarın gidiyolar bakalım dhada gelmezler işallah kışa kadar

Günaydın, Kaç gündür okuyorum geçmişi, ama yazmaya hiç fırsat olmuyor.
Metin iyileşti mi acaba?
ınci gözün aydın bugün gidiyorlar, senin işin zor be güzelim, çok düşüncesizler. ıki gündür gece sütü bende vermiyorum

Günaydın bugün gününüz aydın ve bereketli olur İnşallah a.s.

İnci gözünaydın büyük gün zemuszemus :lepi:

merhaba:))
ayy inci hadin geçmiş olsun (
accucum filiz ara ara ateşlenio,ilaç verioruz demişti yanılmıosam??
filiz saol canım,nasılsın?emir de di mi nası??

butun hasta bebişlerımıze acıl sıfalar dılıyorum
bugun kaanın kontrl.ve de aşısı var umarım sorun yasamayız
hepınıze cok cokk guzel bı gun dılıyorum

Merhabalar, herkese güzel günler...
İncicim gözünaydın, bugün rahatlamışsındır.Gittiler sanırım.
Hasta bebişlerin hepsine geçmiş olsun tekrardan.
Ben yokken annemde egehanın gece sütünü kesmiş.Bu gece sabaha kadar uyudum.Oh yaaaa, dinlenmişim.Ankarada rahat edeceğim diye düşünmüştüm, gece uyanmaları filan olmayacak diye.Ama odaları ikişer kişilik vermişler.Yanımdaki arkadaşın horlamasına doğru dürüst uyuyamamıştım:)))))sempatiksalakcinniEşim horladığında dürtüklüyorum, ama başka biri olunca yapamıyorsunda:)))))Neyse eşim dün ankaraya gitti, o da cuma gününe kadar yok, oğlumla birlikte rahat rahat uyuruz artık bu hafta, inşallah:roflol::roflol:

Özlemcim sizede şimdiden geçmiş olsun, kolay gelsin, ağrısız acısız atlatsın kaan aşısını.

:dance:slm millet.
çok yorgunum. işe geçen pazar başladım. denetleme ayağına canımıza okudular. bu hafta sonda full mesai vardı. c.tesi pazar. iş güç duryo. çağan ilgi bekliyo. artık ilgi veriyoz napalım. iş dursun varsın. cumayı iple çekiyom valla.

inci valla allah kolaylık versin. benim kaynanam olcak sofrayı bile toplatmaz bana on yıllık geliniyim. bizde de öyle onlarda da seninkiler gibi olsaydı napardım bilmem. allahtan yakın değilsiniz delirirdin herhalde.

kızlar su çiçeği aşısı canlı aşı olduğundan suçiçeği bile yapabiliyor. döküntü ateş olabiliyor bilginiz olsun. benim çevremde çok oldu biz yaptırmıycaz bi şekilde geçirir zaten.

neyse geçmiş falan okuyamıyorum artık umarım herkes iyidir.

haaaa ben çalışmaya başlayalı çağanın yemesi düzeldi. adam 2 haftada 1 kilo almış nerdeyse. şaka gibi dimi....hihoyyyt

selamlar

incicim walla işin zor senin onlarla,ben 2 de falan ewde oluorum,kayınwalidem 2 çeşit yemek,mukakkak bi kek yada sütlü tatlı yapmış olur ,bana iş kalmaz sadece akşama salata yapıp sofrayı topluorum allah razı olsun,

meral hoşgeldin canım
serpil sanada kolay gelsin hafta sonuda iş oldumu ew de cocukta toptan kopuo walla
duygu akşam facede yazdım açılmıo senin video ya,acaba izleyen varmı,yoksa bende mı sorun oldu

selamlar arkadaşlarım çok saolun gittiler bugün sabahtan sabah beride ev topluyorum yıkıyorum asıyorum birara çağanı parka çıkarıp gelşd,m şimdi uyurken bir bakim dedim
filizicim metin iyileştimi canım nasıl oldu
özlem işallah sorunsuz atlatırsınız
serpil maşallah çağana demkki onun nazı sanaymış 2 haftada 1 kilo çok çok iyi maşallah hep böyle olsun
hemşom ben baktım açılıyodu duygunun videosu nilimde çok güzel kitap okuyordu maşallah onada
meralim oh dönmüşssün ankaradan pasada artık gecleri uyanmayı kesmiş onada maşallah deliksiz uyur işallah
ay başkada bakamadım fgeçmişe işalllah herkes iyidri

kaan işallah çabuk atlatır aşı durumunu:))
kızlar inci'ye nispet mi yapıosunuz ha!!
çağana maşallah bu arada:))
meralcim ya nil de acıkınca kalkıp yoğurt yerdi,o da yemio artık demekki büyüolar ha:)
horlama işine üzüldüm ben de ,kocam da horluo bazen deli oluorumsempatiksalakcinni
esra var canım izleyen..bu arad bisikletin de resmini koydum .buraya da koyacaktım ama imagê açılmıo bende ,var mı başka site?

ay ya benim kocişte horluyor valla uyandırıyorum yada salona postalıyorum bide ben geçen tvde gördüm bişr bant varmış burna takılıyor horlamayı azaltıyormuş ilen varmı

evet canım ama doktorum programında bi dr,bu tür şeyler işe yaramaz dedi,ve anlattı ,bana çok mantıklı geldi ama anlatamam şimdi sana doğru dürüst(yanlış bilgi olur)alma yani..
tek çözüm dr'a gitmek..
sana da kolay gelsin bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…