2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol duygucum buarada sizinde bisiklet hayırlı olsun kız bizimkini ben arkadan sürüyom çağanda keyfini çıkarıyor nil kendimi sürüyor onu

yok yahu..sakladım zati ütü odasına!!arkadan tüm gün ittirio bi de hız yapacaksın,speed atacaksın,kuru kuru sürdürmüo..var aslında görüntüleri ama çok uzun ..

metin in igeneleri bitti ama antibiyotik içicek 3 gün her ihtimale karsı accu inci....
eşim cok horlardı eczaneden burna takılan silikon bişiy almıs hızma gibi yatarken takıyo horlamıyo da cok rahat ettim

hadi işallah bitsin artık kuzumun ilaçları filizcim rahatlasın canım
ya sana zahmet markasına bakarmısın canım neyse bizde alalım valla kaç paraysa ben ödücem alıcam bazen çok rahatsız edici oluyor helede çok yorgunken

işallah 3 güne turp gibi olur metin:))
ayy işe yaradı mı..??nasıı???ben de istiorum o zaman..ama dr.anlattı uzun uzun..yok bişiler sarkmış sadece futbolcuların maça çıkarken taktıkları şey ii gelirmiş ,miş de miş??ne oldu,yalanmış..
pardon incicim yahu:))
bebek nasııı ??
dün arkadaşım da hamile olduğunu öğrendi,amann ne mutlu,yüzüne nur geldi:))hahhah:)

30 tl ye aldı böyle midye kabugu gibi mavi bir kutuda üstünde markası yazmıyo sanırım ambalajında yazıyodu ewt inci ilaçları bitsede rahat etsem bu arada metin gecen salıdan beri sadece günde yarım kase muhallebi yiyo agzına bişiy sürmüyo dün tavuk yaptım yemedi tarhana içmedi makarna yaptımyine yok kasar rendeledim üstüne yemedi sacımı basımı yoldum sinirden bugun yayla corbasu-ı sulu köfte yaptım şimdi uyuyo bakalım uyanınca yicek mi
duygu bebek iyi var mı yok mu anlamadım yaaa
aaaa ne güzel arkasın da hamile saglıkla alsın kucagına bebegini
özele bişiy yazdımduygu baksana

kızlar selam

fifoşcum geçmiş olsun metişe bizimde 10 gün önce 2 gün yüksek ateş oldu sonra geçti şimdide hapşırık ve öksürük var ama nasıl kuvvetli sanki ciğerden geliyor gibi dayanamadık doktora gittik alerjikmiş meğer enfeksiyon yokmuş Allahtan , ay dedim yoksa yinemi hasta olucaz daha yeni kurtulduk derken neyseki değilmiş

serpil gözünaydın çağan kilo almış demekki tepkisi sanaymış bazen böyle yaparmış ya bebekler

kızlar ya bir şey sorucam canım çok sıkkın aslında oğluşum şemsiye ile oynuyordu çok hoşuna gitmişti çeviriyordu falan neyse bu uçları var ya şemsiyenin telden orası ile yüzünü çizdi kaşından dudağına kadar anında kabardı kızardı Allahtan gözüne denk gelmedi resmen sıyırmış , yırtık şeklinde çizik değil çok şükür kızarık şeklinde off off baktıkça içim eriyor iz kalırmı sizce kızlar ya nolur cevap ? serpiiiil oradamısın sen bilirsin böyle şeyleri bu arada bepanthene sürdüm iyleşsin diye

Emel cnm ne olucak hiç bişey kalmaz canını sıkma geçmiş olsun..

İnanna her şey yolunda cnm Emir paşada ii Allah'a şükür..

Meral hoşgeldin cnm Valla ben olsam uyanrırdım pek de kibarmışın arkadaşım olumunekankayizsmile

Filiz geçmiş olsun üsteleme cnm demekki midesi almıo Allah şifa versin..

Emelcim iyiyim nasıl olim koştur filiz koştur:))) arkadaşım sana ne ısmarlim iltifat ediosun:kedi:

saol cnm sen napıosun oğluşun konuşmaya başladımı bizimkinde tık yok herşeyi eliyle gösterio bide suya fu dio..

yok bizimkide bir şey demiyor bazen isterse anne baba diyor ama yarım yamalak birde kaleme kaaaa kaaa diyor o kadar

iyi geceler

bende bahar temizliğine başladım sonunda bitti ama bende bitmiş haldeyim:bbo:

emel iz kalmaz bencede çünkü eymenin burnu kaşı dudağı yaralandı kremde sürmedim ama geçti.geçen gün yine düştü dudağı patladı..

geçen benim oğlanın ağzına dedorant kapağı sıkıştı..kapağını çıkartmış ağzına sokuyordu elinden almaya çalışınca benden kaçtı koşarken ağzının içine şıkıştı allahtan annem vardı ben panik yaptım zaten.

sevda doğumun oldumu bir haftadır kk ya giremedimde..

oldu canım 9 günlük bile olduk :)

sevdacım naber canım kağan paşamız nasıl akalım duruş napıyor sevmeye başladımı kardeşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…