2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaslar umarım iyisinizdir işe gitmeden kahve keyfi yapıyım dedim.....
emeeeeeeeeel onata da gecmiş olsun iz filan kalmaz merak etme
metin günde 5-6 kere koltuktan asagı atıyo kendini küüüüüüüüüt diye bir ses eşliğinde oyun sanıyo cok aglıyo ama bir daha umarım bu darbeler hasar bırakmaz oglumda dün en tepeye cıkmıs yüksek atlama yaparken cakıldı içim gitti ....
bugun okulda pastalı börekli kutlama yapıcaz baharı 23 nisan ı kutlucaz seker komasına girmezsem iyidir etimek tatllrı baklavalar börekler sarmalar mantılar ayyyy nasıl dayancam ignemde yok ki vurulup da yesem....
huuuuu inci gitti mi seninkiler

mrb arkadaşlar herkese günaydın,

gecmişe bakamıycam çok yoğunum gecen hafta iznimi kullandım, işyerinden ayrılmama 1 ay kaldı son izinlerinizi kullanın dedi patron neyse evde iyi vakit egcdi çok seviniyorum ayrılcağıma en azındna kızımla ilgilenme fırsatım oluyor, hakkıma hayırlısı artık.

sevda kaanımız gelmiş maşallah çok tatlı allah sağlıkla mutlukla büyütmeyi nasip etsin.

hasta bebişlere gçmiş olsun.

günaydın:))
eymen'le metin'e geçmiş olsun(
yeme çok fifoşş:))ay ben hala nie göndermedim die bi sor,çünkü buz kutusu bulamadım(ayy valla billa çok utanıorum(

Günaydın,
Filiz tarif ettiğin şu horlama hızmasından hemen bitane alacağım, yoksa kesintisiz uyku haram.
Hasta bebeklere geçmiş olsun.
Bu aralar Aslı tam papağan modunda, yarım yamalak kelimelerle müthiş tatlı oluyor.
Bugün babasıyla çiçek aşısı olmaya gidecek, ınşallah bir sorun çıkmaz.

günaydın kızlar

ay maşallah fazilet valla ben nerde bahar temizliğine başlıcam normal temizlik bile yapamıyorum ee işte genç yaşta anne olmak başka bir şey bu arada geçmiş olsun canım senin oğlan tam bir afacan valla senin işin çok zor hep peşindesin kolay gelsin sana
oooo fifoş hanım hiç çağırmıyorsun gelin 23 nisan partisine diye aşkolsun :))) metişde diğer bir afacan geçmiş olsun canım, benim oğluş henüz koltuklara çıkıp atlamayı keşfetmedi Allaha çok şükür, ama kaalem sevdamız var elinde kalem sağa sola koşuyor gözüne girecek diye aklım çıkıyor

ekinsu korkma canım iz kalmaz. ciltleri daha çok taze yenileniyor habire. bepanthene ister sür ister sürme çok farketmez.

bu geceilk defa çağan uyandıkça babamız kalktı ilgilendi şu an pert vaziyette. beşik salladım diyo eee dedim ben 15 aydır öyleyim. ayyy kocamın başına taş düştü bi yardım bi yardım. tehdit ettim işe başlamadan yap dediğimi yapmazsan istifa edicem diye şimdi ben demeden yapıyo herşeyi..

kızlar utku çağana ev yapıyo. ahşap aldık onları kesti dizaynını yaptık ince işi kaldı. boyası eklemesi gibi. inşallah güzel olur resmini çekerim bakarsınız. çok tatlı oldu yaa.. oyunlar yapıyo saklanıyo şimdi evi bitince ordan çıkmaz gibi geliyo bana saklancam diye deli oluyo zaten. kendi gözlerini saklayınca biz onu göremyoz zannediyo herhalde kıkır kıkır gülüyo.

haa dün yazdımmı bilmiyorum. işe başlayınca bi mama yapmaya başladım çağan onu çok sevdi. tarif edeyim ikinci baskıysa da kusura bkamayın artık.
bir veya iki çeşit meyve 2-3 yemek kaşığı yoğurt ceviz ve kabak çekirdei içi bisküvi sayısı genelde 10 filan bazan içine ceviz reçelininden bi cevizde atıyorum başka reçellerde konabilir ama az miktarda zaten tatlı oluyo. bunların hepsini doğrayıcıdan geçiriyorum: çağan löpür löpür götürüyomuş. porsiyonu yarım por. daha artırdım. milupa kavanozlar varya büyük olan onla 1,5 kavanoz. inşallah sizinkilerde yer..

günaydın millet..

filiz umarım dayanabilirsin tatlılara böreklere:)
emel hiç iz kalacağını sanmam merak etme hemde hemencecik iyileşir bak ,onların metabolizma acayip hızlı çlışıyor kendini hemen yeniliyor geçmiş olsun ayrıca
eşimi antalyaya yolcu ettim şimdi 4 gün yok kongreye gitti((bizi götürmedi((

selamlar herkese
flizcim gittiler canım valla ir haftada bir yıl yaşlandırıp gidiyolar işte buarada fazla yeme azcık ucundan tat canım bak yükselmesin gene şekerin ay neydi o günler ya gözümün önünde uçuyordu psatlar sürekl, sanada Allah yardım etsin arkadaşım bu ayları çabucak atlat metişede geçmiş olsun
balım eymenede geçmiş olsun çoık çekicez bu oğlanlardan iz
emelcim onatada geçmiş olsun canım iz kalmaz öerak etme
accu hadi işallah sorunsuz atlatın aşınızı
serpilcim oh ne güzel bak çağan yemeye başlamış eşinde yardım ediyor artık hersey daha iyi olucak bence se nfde rahatlarsın
kıslar bana acil değişik ıspanak tarifi lazım çağana yapıcam yemeğini yemiyor yumurtalı yüzüne bakmıyor biraz ıspanak var evde varmı değişik işey

selamm..
ay bu nil iice artist oldu ya,3 te uyudu ya!!ve uykusunu alamadan kalktı 7 gibi,3'e kadar esnedi,ağladı,yemedi..bi memnunluk yok,off oldum valla bizim yatakta ben uyumuşum o benden soona yattı heralde:)))
ayşegül canımm naılsın??bi haber var mı?annen gitti mi?naz nası?

gitti hayatım ya haftasonu.çantamız içinden altınlar paralar telefon alınmış vaziyette bulundu gözlükleri kimliği falan içindeydi sevindi yine kadıncağz
1mayıs işçi bayramını bizim evde kutluoruz tüm ocak işçi anneleri davetlisinz(çok mu iddalı oldu ne:))))

ah ya züğürt tesellisi olmuş ama,en azından kimliği falan bulunmuştekrar geçmiş olsun..
ay toplanmayın ,kıskanıorum:))

bütün kızlar toplandık toplandık toplandııııkk
sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandıııkk
die şarkı söyleyip göbek atıcazz

selamlar herkese
kıslar bana acil değişik ıspanak tarifi lazım çağana yapıcam yemeğini yemiyor yumurtalı yüzüne bakmıyor biraz ıspanak var evde varmı değişik işey

ben ıspanak,2 diş sarmısak,soğan,patates,havç ve biraz kırmızı mercimeği haşlayıp rondodan geciriyorum, mirayda içiyor öbür türlü yedirmek zor oluyor.inş işine yarar

ayşegül çok geçmişolsun dediğin gibi çantanızı çaldıkları için siz suçlusunuz türkiyede bu işler böyle yürüyor, evimize hırsız girmişdi abimde yakalayıp polisi çağırdı, adam ben yoldan gecerken benşi gasp etmek istedile rve boğuşduk demiş, şikayetçi olmak istemiş allahdan camda el izleri çıkdıda olay alehimize olmadı.

ya kızlar nil tüm uykusu boyunca sayıkladı,soona kalkıp kustu ama çook,yaklaşık 1 saat soona gene kustu..bu arada hep halsizdi,uyku modundaydı.az önce de kucaamda uyuyakaldı
ne oldu ki kuzuma,naapsam acaba??

sevdacım naber canım kağan paşamız nasıl akalım duruş napıyor sevmeye başladımı kardeşini

ii canım senden naber kaan da ii canım banyosunu yaptırdım doyurdum şimdi uyuyo ablasınıda aynı şekilde kadında gitti bende az keyif yapim dedim kociş gelmeden

canım sen yinede fazla abartma Allah korusun ben pek anlamıyorum hamilelik şekerinden ama sana yada kaan oğlumun kaan kardeşine zarar vermesin sonra

Aminnn canım tşk ederis

ya kızlar nil tüm uykusu boyunca sayıkladı,soona kalkıp kustu ama çook,yaklaşık 1 saat soona gene kustu..bu arada hep halsizdi,uyku modundaydı.az önce de kucaamda uyuyakaldı
ne oldu ki kuzuma,naapsam acaba??

ahh canım yaa ne olduki acaba midesinimi üşüttü acaba nane limon yap azcık canım yaa bakalım içicekmi

ii akşamlar..
nil 2 kere daha kustu ,uyudu..işallah uyurken kusmaz,en korktuğum şey,sevdacım saolasın,sabaha yapayım artık,işallah içer..
opuyorumnanaktan

Duygu geçmiş olsun... Yediğini mi kusuyor? Midesini mi üşüttü acaba. Of aybüke de bebekken iki kez uyurken kusmuştu. Çok korkumuştum.. Cnm inş daha kusmaz...

ıyi geceler..

semra saol canım yarın denim akalım işallah içer
duygucum geçmiş olsun niye kusuyorki acaba işeyde yemiyor diyosun alalla noldu kuzularımıza ya

oldu canım 9 günlük bile olduk :)

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..duruyla nasıl araları:)) benim oğlan küçük bebekleri çok seviyor ayy cici diyor öpüyor:)

günaydın:))
eymen'le metin'e geçmiş olsun(
yeme çok fifoşş:))ay ben hala nie göndermedim die bi sor,çünkü buz kutusu bulamadım(ayy valla billa çok utanıorum(

teşekkürler canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…