ay maşallah fazilet valla ben nerde bahar temizliğine başlıcam normal temizlik bile yapamıyorum ee işte genç yaşta anne olmak başka bir şey bu arada geçmiş olsun canım senin oğlan tam bir afacan valla senin işin çok zor hep peşindesin kolay gelsin sanaiyi geceler
bende bahar temizliğine başladım sonunda bitti ama bende bitmiş haldeyim:bbo:
emel iz kalmaz bencede çünkü eymenin burnu kaşı dudağı yaralandı kremde sürmedim ama geçti.geçen gün yine düştü dudağı patladı..
geçen benim oğlanın ağzına dedorant kapağı sıkıştı..kapağını çıkartmış ağzına sokuyordu elinden almaya çalışınca benden kaçtı koşarken ağzının içine şıkıştı allahtan annem vardı ben panik yaptım zaten.
sevda doğumun oldumu bir haftadır kk ya giremedimde..
oooo fifoş hanım hiç çağırmıyorsun gelin 23 nisan partisine diye aşkolsun :))) metişde diğer bir afacan geçmiş olsun canım, benim oğluş henüz koltuklara çıkıp atlamayı keşfetmedi Allaha çok şükür, ama kaalem sevdamız var elinde kalem sağa sola koşuyor gözüne girecek diye aklım çıkıyorgünaydın arkadaslar umarım iyisinizdir işe gitmeden kahve keyfi yapıyım dedim.....
emeeeeeeeeel onata da gecmiş olsun iz filan kalmaz merak etme
metin günde 5-6 kere koltuktan asagı atıyo kendini küüüüüüüüüt diye bir ses eşliğinde oyun sanıyo cok aglıyo ama bir daha umarım bu darbeler hasar bırakmaz oglumda dün en tepeye cıkmıs yüksek atlama yaparken cakıldı içim gitti ....
bugun okulda pastalı börekli kutlama yapıcaz baharı 23 nisan ı kutlucaz seker komasına girmezsem iyidir etimek tatllrı baklavalar börekler sarmalar mantılar ayyyy nasıl dayancam ignemde yok ki vurulup da yesem....
huuuuu inci gitti mi seninkiler
selamlar herkese
kıslar bana acil değişik ıspanak tarifi lazım çağana yapıcam yemeğini yemiyor yumurtalı yüzüne bakmıyor biraz ıspanak var evde varmı değişik işey
sevdacım naber canım kağan paşamız nasıl akalım duruş napıyor sevmeye başladımı kardeşini
günaydın arkadaslar umarım iyisinizdir işe gitmeden kahve keyfi yapıyım dedim.....
emeeeeeeeeel onata da gecmiş olsun iz filan kalmaz merak etme
metin günde 5-6 kere koltuktan asagı atıyo kendini küüüüüüüüüt diye bir ses eşliğinde oyun sanıyo cok aglıyo ama bir daha umarım bu darbeler hasar bırakmaz oglumda dün en tepeye cıkmıs yüksek atlama yaparken cakıldı içim gitti ....
bugun okulda pastalı börekli kutlama yapıcaz baharı 23 nisan ı kutlucaz seker komasına girmezsem iyidir etimek tatllrı baklavalar börekler sarmalar mantılar ayyyy nasıl dayancam ignemde yok ki vurulup da yesem....
huuuuu inci gitti mi seninkiler
mrb arkadaşlar herkese günaydın,
gecmişe bakamıycam çok yoğunum gecen hafta iznimi kullandım, işyerinden ayrılmama 1 ay kaldı son izinlerinizi kullanın dedi patron neyse evde iyi vakit egcdi çok seviniyorum ayrılcağıma en azındna kızımla ilgilenme fırsatım oluyor, hakkıma hayırlısı artık.
sevda kaanımız gelmiş maşallah çok tatlı allah sağlıkla mutlukla büyütmeyi nasip etsin.
hasta bebişlere gçmiş olsun.
ya kızlar nil tüm uykusu boyunca sayıkladı,soona kalkıp kustu ama çook,yaklaşık 1 saat soona gene kustu..bu arada hep halsizdi,uyku modundaydı.az önce de kucaamda uyuyakaldı
ne oldu ki kuzuma,naapsam acaba??
oldu canım 9 günlük bile olduk :)
günaydın:))
eymen'le metin'e geçmiş olsun(
yeme çok fifoşş:))ay ben hala nie göndermedim die bi sor,çünkü buz kutusu bulamadım(ayy valla billa çok utanıorum (
günaydın kızlar
teşekkür ederim emel...temizledim ama dağınıklık yine aynı eymen sağolsun.o yüzden hiç kendini yorduğuna değmiyor:))
duygu nilede geçmiş olsun üşüttümü ne oldu acaba_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?